Καλωδιο ρευματος για projector

Reaction score
62
Θα ήθελα τη βοήθεια σας στην επιλογή καλωδίου ρεύματος μήκους 2.5 μέτρα για το βιντεοπροβολέα μου. Αν υπάρχει καμία καλή πρόταση σε μεταχειρισμένο και αυτό ευπρόσδεκτο είναι.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.380
Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος για projector

Διαθέτω μέχρι 250 ευρό.
Μήπως είναι λίγο υπερβολικό το ποσό;

Δηλαδή το HDMI σου πόσο έχει;

Reaction score
0
Αν έλεγες και το μοντέλο του προβολέα για να μην έχουμε και κανένα θέμα matching?

Reaction score
10
Πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο θέμα θα χρειαστούμε την πολύτιμη βοήθεια του Κώστα Κόγια...:116:

Reaction score
62
Απάντηση: Καλωδιο ρευματος για projector

Το HDMI είναι της furutech, είναι μήκους 2,5 μέτρων και η τιμή 250 ευρώ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο θέμα θα χρειαστούμε την πολύτιμη βοήθεια του Κώστα Κόγια...:116:
Χαχαχαχα!
Τώρα χωρίς πλάκα, τι διαφορά έχει ένα καλώδιο ρεύματος για προβολέα από ένα καλώδιο ρεύματος για ηλεκτρική σκούπα για να ψάχνουμε κάτι "εξειδικευμένο";

...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.782

Έχω ακούσει ότι τα μεταχειρισμένα είναι καλύτερα, γιατί είναι ήδη στρωμένα.

Reaction score
0
Χαχαχαχα!
Τώρα χωρίς πλάκα, τι διαφορά έχει ένα καλώδιο ρεύματος για προβολέα από ένα καλώδιο ρεύματος για ηλεκτρική σκούπα για να ψάχνουμε κάτι "εξειδικευμένο";

...
Νομίζω ότι είναι διαφορετικό πράγμα μία συκευή που "εκπέμπει" (προβολέας) από μια συσκευή που "λαμβάνει" (ηλ. σκούπα):142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.164

Μπρρρρ, κρύο κάνει εδώ πάνω, αλλά τουλάχιστον δεν έχει υγρασία...

Agg

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος για projector

Χαχαχαχα!

...
Παρακολουθω αυτο το θεμα μονο απο περιεργεια για να καταλαβω και εγω τι το παραπανω εχει ενα καλωδιο προβολεα.:133:

Reaction score
140
Αχ φίλε BOYT έπεσες στην περίπτωση ,
Στις συσκευές audio που χρησιμοποιώ έχω αρκετά ακριβά καλώδια ρεύματος & ηχείων & iec & isolator & ασφάλειες hifi κτλ
Στο video σύστημα δεν έχω τίποτα , μόνον πρόσφατα όμως ανακάλυψα να καλυτερεύει η εικόνα χρησιμοποιώντας ένα supra lorad ( 45ευρω )που περίσσευε καθώς και το πολύπριζο της ίδιας εταιρίας ( 140 ευρω )που επίσης περίσσευε
Τώρα αν είχα την όρεξη να κάνω α/β με καλώδια ρεύματος στον προτζεκτορα και είχε αποτέλεσμα μάλλον δεν θα το έλεγα σε κανέναν ( ούτε σε pm ούτε σε pm ούτε σε pm )

Α το καλώδιο το hdmi που έχω είναι της atlona , ακριβούτσικο , αλλά την εποχή που το πήρα ήταν υπόθεση να κλειδώνει χωρίς πρόβλημα στα 1080p με 15μ μήκος
Αλλιώς είχα δοκιμάσει και του πλαισίου clicktronic στο 1/5 τις τιμής του atlona αλλά μέχρι 720p στα ίδια μέτρα
Εκεί ήταν θέμα ανάγκης !
Έχω και ένα silver audio ρεύματος αξίας 340 ευρω που κάθεται και περιμένει νέο σπίτι αλλά ρε συ δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να το δοκιμάσω στον προτζεκτορα
Με την ευκαιρία λέτε να το βάλω να δούμε τι θα γίνει?

Reaction score
0
εγώ θα έδινα περίπου 2,50 ευρώ και πολλά λέω.
Και θα έβαζα 1 UPS.
με τα υπόλοιπα!!!

Reaction score
0
Με την ευκαιρία λέτε να το βάλω να δούμε τι θα γίνει?
Θα ήμουν πολύ περίεργος,
αν ήμουν στη θέση σου θα το είχα βάλει για δοκιμή ήδη...

Reaction score
164

Πάντως σε μια δοκιμή που κάναμε δεν είδαμε καμία διαφορά ανάμεσα στο στάνταρ καλώδιο και σε ένα πανάκριβο με isolators και διάφορες συσκευές... Διαφορά δεν είδαμε!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος για projector

Πάντως σε μια δοκιμή που κάναμε δεν είδαμε καμία διαφορά ανάμεσα στο στάνταρ καλώδιο και σε ένα πανάκριβο με isolators και διάφορες συσκευές... Διαφορά δεν είδαμε!
Είναι γιατί είστε και λίγο τυφλοί.

...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

κακο δεν ειναι να εισαι τυφλος καο ειναι να το κρυβεις

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads