- Reaction score
- 62
Θα ήθελα τη βοήθεια σας στην επιλογή καλωδίου ρεύματος μήκους 2.5 μέτρα για το βιντεοπροβολέα μου. Αν υπάρχει καμία καλή πρόταση σε μεταχειρισμένο και αυτό ευπρόσδεκτο είναι.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση. Θα ήθελα όμως κάτι καλύτερο.Διαθέτω μέχρι 250 ευρό.
Μήπως είναι λίγο υπερβολικό το ποσό;Διαθέτω μέχρι 250 ευρό.
Χαχαχαχα!Πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο θέμα θα χρειαστούμε την πολύτιμη βοήθεια του Κώστα Κόγια...:116:
Νομίζω ότι είναι διαφορετικό πράγμα μία συκευή που "εκπέμπει" (προβολέας) από μια συσκευή που "λαμβάνει" (ηλ. σκούπα):142:Χαχαχαχα!
Τώρα χωρίς πλάκα, τι διαφορά έχει ένα καλώδιο ρεύματος για προβολέα από ένα καλώδιο ρεύματος για ηλεκτρική σκούπα για να ψάχνουμε κάτι "εξειδικευμένο";
...
Παρακολουθω αυτο το θεμα μονο απο περιεργεια για να καταλαβω και εγω τι το παραπανω εχει ενα καλωδιο προβολεα.:133:Χαχαχαχα!
Τώρα χωρίς πλάκα, τι διαφορά έχει ένα καλώδιο ρεύματος για προβολέα από ένα καλώδιο ρεύματος για ηλεκτρική σκούπα για να ψάχνουμε κάτι "εξειδικευμένο";
...
Θα ήμουν πολύ περίεργος,Με την ευκαιρία λέτε να το βάλω να δούμε τι θα γίνει?
Είναι γιατί είστε και λίγο τυφλοί.Πάντως σε μια δοκιμή που κάναμε δεν είδαμε καμία διαφορά ανάμεσα στο στάνταρ καλώδιο και σε ένα πανάκριβο με isolators και διάφορες συσκευές... Διαφορά δεν είδαμε!
Ναι, αλλά ήταν το τέλειο blind τεστ! :142:Είναι γιατί είστε και λίγο τυφλοί.
...