Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Ε, στείλ' του και καλώδια για να αισθάνεσαι σίγουρος.
...
...
Σοβαρά μιλάς;;;;;Ε, στείλ' του και καλώδια για να αισθάνεσαι σίγουρος.
...
Όρεξη να έχει κανείς να διαβάσει τεστ για τα προϊόντα αυτά και τα βραβεία τους. Όπως ξέρεις η Atma-sphere κρατάει τα ίδια μοντέλα. Οι Μ-60 είναι 36 ετών μοντέλο. Δεν τόξερα ότι ο ΚΚ κάνει τεστ. Νόμισα έτσι το είπε.Λ.Σ.Νταξ τώρα... Μιας και το θέμα ετέθη όμως σοβαρά, φοβάμαι ότι ενδεχόμενη άρνηση σε ένα εξονυχιστικό και αντικειμενικό test (σαν αυτά που μας έχει συνηθίσει ο ΚΚ), μπορεί να εκληφθεί ως υπεκφυγή ή έλλειψη εμπιστοσύνης στο προϊόν από πλευράς σου. Δεν νομίζω ότι έχεις να χάσεις τίποτα Λουκά, ίσα ίσα.
...
Οριστε δυο απο αυτα, ετσι, στα γρηγοραΔεν τόξερα ότι ο ΚΚ κάνει τεστ. Νόμισα έτσι το είπε.Λ.Σ.
Αγοράζουμε ένα, να του βγάλουμε τα παΐδια ; :138:Οκ παιδιά, ας μην επιμένουμε. Μια πρόταση έκανα, πάμε παρακάτω.
ρε σεις... μαζεύτε τον! αυτός πήρε φόρα...Αγοράζουμε ένα, να του βγάλουμε τα παΐδια ; :138:
χαχαχα!!! Λουκα εισαι θεος. Αυτο ακριβως σκεφτηκα κι εγω. Αλλα ξεχασες οτι αμα λαχει κανουμε και κανα review! Αφου εχουμε κι αναφορα την wikipedia τοτε ποιος μας πιανει!Όποτε θες, πολύ ευχαρίστως. Πες μου για πιο περιοδικό και το ρυθμίζουμε. Λ.Σ.