- Μηνύματα
- 9.942
- Reaction score
- 13.422
Λουκά αυτό το παιχνίδι σου με τις λέξεις είναι αν μη τι άλλο αποπροσανατολιστικό και παιδαριώδες. Πάρε την ευθύνη των λεγομένων σου επιτέλους και μην υπεκφεύγεις. Και θα σου το ξεκαθαρίσω αμέσως. ΟΥΤΕ ως χομπίστας, ΟΥΤΕ ως αντιπρόσωπος δικαιούσαι να λες ότι ένα σύστημα σαν αυτό που πρότεινα είναι χίλιες (1000) φορές χειρότερο από το δικό σου, αυτό δηλαδή που εσύ εισάγεις. Αυτά είναι γελοία πράγματα, ούτε οι πωλητές στην λαϊκή δεν τα λένε, ούτε οι πιο άσχετοι στο χόμπι. Κοίτα σε παρακαλώ να ανακαλέσεις γιατί έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα, τόσο ως χομπίστας, όσο και ως επαγγελματίας και δεν αξίζει τον κόπο για έναν εγωϊσμό να λες τέτοια πράγματα.Νίκο μην συνεχίζεις να βάζεις στο στόμα μου λόγια που ποτέ δεν έχω πει. Ποτέ δεν αποκάλεσα το άλλο σύστημα *άχρηστο*. Τονίζω: ΕΣΥ το λες αυτό.
Ναι πιστεύω ότι το δικό μου είναι χίλιες φορές καλύτερο. Αυτό έχω πει. Λ.Σ.
Χίλιες φορές καλύτερο? ....Ναι πιστεύω ότι το δικό μου είναι χίλιες φορές καλύτερο. Αυτό έχω πει. Λ.Σ.
Αν ψάξεις, θα βρεις παρόμοια θέματα κάθε χρόνο, εδώ και 20 χρόνια. :114:
Μια προσπάθεια εταιριών και καλλιτεχνών να σταματήσουν το παράνομο downloading.
Μην ασχολείσαι, στο Μέγαρο δεν παίζουν τέτοια. Και κατάθλιψη δεν θα τον πιάσει γιατί δεν έχει ακούσει μάλλον ποτέ τέτοια μουσική σε άλλο σύστημα. :126:Τέλος πάντων, μην είσαι βέβαιος για αυτά που λες, διότι στο χίλιες φορές καλύτερο σύστημά σου άμα σου φέρω 3 δίσκους να ακούσεις σε ρεαλιστικές στάθμες, θα σε πιάσει κατάθλιψη.
1. κόντο (τα τύμπανα - φυσικοί ήχοι, έθνικ μουσική)
2. μάσιβ ατάκ (ηλεκτρονική μουσικη)
3. μόμπι (χορευτική μουσική)
Δε το έχω τσεκάρει, αλλά αν ισχύει αυτό έχω την πιο πιθανή αιτία που κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση.
Οι πωλήσεις!
Δεδομένου πως οι νέοι έχουν κάνει αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς τους το ίντερνετ, γνωρίζουν πως είναι πανευκολο να "κατεβάσουν" την αγαπημένη τους μουσική είτε σε mp3 είτε σε άλλα lossless formats για τους απαιτητικούς, άρα το ποσοστό αυτού του πληθυσμού που θα μπει σε κάποιο κατάστημα να αγοράσει CD μουσικής είναι ουσιαστικά μηδενικό.
Η πιθανή λύση σε αυτή την επερχόμενη απώλεια πωλήσεων είναι ίσως η προσπάθεια για στροφή σε άλλο μέσο που δε γίνεται να αποκτηθεί μέσω download, όπως ο δίσκος βινυλίου. Ίσως έτσι οι δισκογραφικες εταιρίες ελπίζουν σε οικονομική ανάκαμψη.
Πιθανά το ίδιο να ισχύει και για τη βιομηχανία audio, που βλέπει να χάνονται έσοδα από την πηγή (cd player) καθώς όλο και περισσότερο το PC αναλαμβάνει το ρόλο της πηγής. Σαφώς η αγορά ενός πικάπ ανοίγει το δρόμο για πολλαπλές αγορές και αναβαθμίσεις, με σημαντικό συνολικό κοστολόγιο.
Για να ανακεφαλαιώσω μας βολεύει να πιστεύουμε ότι η μουσική βιομηχανία χάνει χρήματα εξαιτίας της μεταφοράς αρχείων μέσο διαδικτύου και γιαυτό ξαναρίχνει το βινύλιο στην αγορά...
:142::142::142:Ρε μπαγάσες μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε.
Μονά-ζυγά δικά μας όλα.
Γιατί μου έφαγες το υπόλοιπο κείμενο?:140:Για να ανακεφαλαιώσω μας βολεύει να πιστεύουμε ότι η μουσική βιομηχανία χάνει χρήματα εξαιτίας της μεταφοράς αρχείων μέσο διαδικτύου και γιαυτό ξαναρίχνει το βινύλιο στην αγορά...
αλλά δεν μας βολεύει το γεγονός ότι το ασημένιο δισκάκι έχει κόστος παραγωγής το 10% σε σχέση με το δίσκο βινυλίου και γιαυτό προωθήθηκε.
Κώστα θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το διαδίκτυο είναι καταστροφικό για τη μουσική βιομηχανία και αυτό φαίνεται από τη λίστα με τις υψηλότερες πωλήσεις δίσκων.
Εκεί βλέπεις μόνο δίσκους παλαιότερων καλλιτεχνών επειδή οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και δεν κατεβάζουν.
Σε αντίθεση οι νέοι καλλιτέχνες, με τους οποίους ασχολείται το νεανικό κοινό, είναι άφαντοι από τις πρώτες θέσεις.
και στο καλαματιανό....Μετά που άρχισαν τα όργανα... συγνώμη τα download εννοώ το γύρισε στο Τσάμικο.
Ορθόν. Ο φωνογραφικός δίσκος είναι hard copy, εν αντιθέσει προς όλα τα μαγνητικά και οπτικά μέσα.Το βινύλιο είναι ένας τρόπος να προσελκύσουν αγοραστές με κάτι πιο χειροπιαστό από ένα αρχείο υπολογιστή.
Τώρα, αυτός είναι βλάκας, ή νομίζει ότι απευθύνεται σε βλάκες; Δηλαδή, όταν πλήρωσα το Cafe de l' art 20 ευρά, η μουσική δεν ήταν "εμπορευματοποιημένη", ενώ αν κατεβάσω κάτι χωρίς να πληρώσω μια, εκφράζω άκρατη εμπορευματοποίηση;«Καταγράφεται μια αντίδραση στην άκρατη εμπορευματοποίηση της μουσικής, όπως αυτή εκφράζεται με τα downloads» εξηγεί ο Μάικ Άλεν, πρώην αντιπρόεδρος διεθνούς μάρκετινγκ της EMI."
Αααα,τέτοια καπνίζουν και έχουν χάσει την μπάλα:142:και στο καλαματιανό....
και στο καλαματιανό....
:142::142::142:
Μόδα ή επίδειξη μόδας...κάτι τέτοιο πάντως.. :138:...
Ουπς τι έχουμε εδώ?:140::140::140:
Κι αυτό γιατί είναι λογικό το ότι άμα γίνει διαθέσιμο από όλες τις εταιρίες όλο το μουσικό υλικό που έχουν σε ποιότητα 24/96 θα αγοραστεί όλο!Πιστεύω πως αργά ή γρήγορα οι μεγαλοεταιρίες θα δουν και αυτό το αγοραστικό κοινό και θα δώσουν τα φλακ στο λαό!
Είναι σαν τα ψώνια στην αγορά...Μόδα ή επίδειξη μόδας...κάτι τέτοιο πάντως.. :138:
Για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος της επανάστασης του βινυλίου, αναφέρει και από που μπορείς να τα αγοράσεις, για να μην χαθείς στα μαγαζιά δίσκων...!!
Πσσσ....!!!!
Φυσικά είναι αστείο να μπω σε ένα μαγαζί και να πω:
"Θέλω το "Hot Buttered Soul" και όχι Ελληνικό παρακαλώ".
Σε όποια έχω πάει (Αθήνα) έχει μερικά... και διαλέγεις...έτσι για να αγοράσεις ένα-δύο-πέντε βινύλια.
Ότι μπορείς να βρεις αξιόλογους δίσκους, ναι - μπορείς να τους ακούσεις κιόλας !
Αλλά ότι θα ξεκινήσεις από το σπίτι σου για κάτι συγκεκριμένο και θα το βρεις......., δύσκολο.
Εδώ πήγαινες σε δισκάδικο και σου αντέγραφε όποιο δίσκο cd ήθελες δίνοντας 5 ευρώ αντί για 20 που κανονικά κόστιζε.Μπορεί να υπάρξουν (σαφώς θα υπάρξουν) και παράπλευρες απώλειες μέσω torrents και μοιράσματος της HD μουσικής, αλλά αυτό είναι γεγονός από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε το κασετόφωνο, καθώς τα ίδια δισκοπωλεία πουλούσαν τον δίσκο βινυλίου αντεγραμμένο σε κασέτα στα μισά χρήματα!
Αλλά να ένας τρόπος να βρεθούν άνεργοι οι μαύροι που πουλάν δικής τους παραγωγής κακογραμμένα CD! Σωστό?