Αν εχετε 20 ευρω για πεταμα...

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Αν εχετε 20 ευρω για πεταμα...

Πρώτα απ' όλα ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους άξιους πολιτικούς μας ,που κυβερνούν αυτόν τον τόπο εδώ και πολλάααα χρόνια !!! :142:

Και δεύτερον ένα ακόμα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους εγκέφαλους της ''Nova'' !!! :116:
Είναι ένα προϊόν. Σε κάποιους απευθύνεται. Δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσει σε εσένα συγκεκριμένα. Ούτε χρειάζονται ειρωνίες.
Οι εγκέφαλοι της Nova έχουν κάνει πολλά λάθη. Αλλά και πολλά σωστά.
Αν εσύ έχεςι πρόβλημα με την λήψη, βάλε τα με το κράτος, και περίμενε να έρθει ο Καραμανλής ή ο Παπανδρέου ή δεν ξέρω ποιός άλλος, να σου γυρίσει την κεραία.

Reaction score
0
Φίλε ''unforgiven'' μήπως ξεχνάς πως εδώ μέσα είναι forum
και σχολιάζουμε θετικά ή αρνητικά , με πολλά και μεγάλα μπράβο ή και με ειρωνείες ,
προϊόντα , υπηρεσίες και δε ξέρω εγώ τί άλλο... ???!!! :111:

Σε παρακαλώ πολύ να είσαι πιο ευγενικός και πιο ήρεμος !

Μήπως έκοψες το κάπνισμα τελευταία και κάποιος πρέπει να τη πληρώσει ???!!! :108:

Τα forum είναι για να λέμε τη γνώμη μας , αν θυμάμαι καλά !

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Ωραίαααα , καταλήξαμε λοιπόν πως το πακετάκι των 19,90 ευρώ όσοι το βάλουν , ο σκοπός τους είναι κατά 98% τα ελληνικά ελεύθερα κανάλια !

Αυτά που πιάνω εγώ με σχεδόν τέλειο σήμα , δυστυχώς εκατοντάδες άλλοι Έλληνες πρέπει να τα πληρώνουν !

Πρώτα απ' όλα ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους άξιους πολιτικούς μας ,που κυβερνούν αυτόν τον τόπο εδώ και πολλάααα χρόνια !!!

Και δεύτερον ένα ακόμα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους εγκέφαλους της ''Nova'' !!!

Ετσι είναι φίλε didimos, εμεις που τα εχουμε και τα θεωρούμε δεδομένα κάποιοι τα ψάχνουν να τα βρούν.
Σε δύσκολες περιοχές λήψης , πάνω στα βουνα ή στα νησια μας υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Να σου πώ ότι το 50-55% των συνδρομητών της NOVA πληρώνουν για να δούν τα κανάλια που εμεις έχουμε free...
Οπως επίσης οι ομογενείς μας, και αυτοι πληρώνουν σε ξένα δορυφορικά πακέτα συνδρομές για να βλέπουν Ελλάδα και όχι μόνο ΕRΤ SAT...

Μην ξεχνάς ότι στην αναλογική τηλεόραση που εχουμε ακόμη και για μερικά χρόνια , τα ιδιωτικά κανάλια δεν έχουν 100% κάλυψη όπως η ΕΡΤ, αλλά καλύπτουν τις περιοχές με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Οταν περάσουμε στην ψηφιακή τηλεόραση (!) και όταν βγεί (?) η δευτερη ψηφιακή δορυφορική πλατφόρμα του Hellas Sat (!) , και αναπτυχθούν οι ADSL (!) ή οι ψηφιακές ίνες τοποθετηθούν σε όλη την Ελλάδα (!) , τότε θα μπορέσουμε να έχουμε τις ΨΗΦΙΑΚΕΣ υπηρεσίες που μας αναλογούν , γιατι μεχρι τώρα έχουμε μάλλον αυτές που μας αρμόζουν...

Reaction score
4.909
Απάντηση: Αν εχετε 20 ευρω για πεταμα...

Θα κάνω κι εγω ενα σχόλιο με την ευκαιρία.
Δεν ειμαι ούτε υπερ, ούτε κατα της Nova, γενικότερα όμως θεωρώ ότι σίγουρα πρεπει να υπάρχει μία τουλάχιστον ελληνική δορυφορική πλατφόρμα. Επίσης θεωρώ ότι μέχρι τώρα η Nova ήταν πολύ ακριβή συγκριτικά και με πακέτα άλλων χωρών, αλλά το start pack στα 19.90 ευρώ είναι σίγουρα ένα θετικό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση (και προς το συμφέρον της ίδιας της εταιρείας).
Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι ότι συνήθως αυτοί που καταφέρονται με "μίσος" κατα της Nova είναι και οι πρώτοι που βλέπουν με άλλες πλάγιες μεθόδους, χωρίς να υπονοώ ότι ισχύει απαραίτητα και για το συγκεκριμένο thread και όσους έγραψαν έντονα κατά, απλά θίγω ένα χαρακτηριστικό ελληνικό γνώρισμα κάνοντας "τον δικηγόρο του διαβόλου". Σε τελική για να ξέρεις πραγματικά το περιεχόμενο της Nova, ώστε να κρίνεις ότι δεν αξίζει τα λεφτά της σημαίνει ότι...την βλέπεις κιόλας!

Reaction score
164

Φίλε ''unforgiven'' μήπως ξεχνάς πως εδώ μέσα είναι forum
και σχολιάζουμε θετικά ή αρνητικά , με πολλά και μεγάλα μπράβο ή και με ειρωνείες ,
προϊόντα , υπηρεσίες και δε ξέρω εγώ τί άλλο... ???!!! :111:

Σε παρακαλώ πολύ να είσαι πιο ευγενικός και πιο ήρεμος !

Μήπως έκοψες το κάπνισμα τελευταία και κάποιος πρέπει να τη πληρώσει ???!!! :108:

Τα forum είναι για να λέμε τη γνώμη μας , αν θυμάμαι καλά !
Είναι άλλο να λέμε τη γνώμη μας και άλλο να προσπαθούμε να την επιβάλουμε. Άλλο να λέμε ότι δεν μας αρέσει η Nova, και άλλο να ειρωνευόμαστε όσους διαφωνούν, να ρωτάμε αν τώρα ανακάλυψαν τα Ελληνικά κανάλια, να τους λέμε ότι θα σωθούν, να τα βάζουμε με τους υπεύθυνους της Nova και με τους... πολιτικούς.

Τις ειρωνίες προς το πρόσωπό μου τις αφήνω ασχολίαστες, σίγουρος ότι επιστρέφουν εκεί που πρέπει.

Δεν σου αρέσει η Nova; Πολύ απλό: Μην την αγοράσεις. Μας είπες την άποψή σου πολλές φορές. Το αν είμαστε ηλίθιοι ή όχι, μπορείς να το σκεφτείς, αλλά δεν μπορείς να το γράψεις.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Re: Αν εχετε 20 ευρω για πεταμα... ΤΕΛΙΚΑ , ΕΧΟΥΜΕ !!!

Καλά , καλά... , κατάλαβα !

Συμβουλή και προς τ' άλλα παιδιά....

Σε οποιοδήποτε θέμα , πρώτα θα περιμένετε να δείτε τί γνώμη έχουν οι συντονιστές και οι moderators ,
και μετά αν είστε πολύ τολμηροί και ριψοκίνδυνοι αν θέλετε θα γράφετε και την δικιά σας διαφορετική ίσως ....γνώμη !

:117:

Reaction score
164

Ένας καθηγητής μου στο Πανεπιστήμιο, έλεγε ότι υπάρχουν δύο ειδών ηλίθιοι: Αυτοί που δίνουν συμβουλές, και αυτοί που τις ακολουθούν.

Θα σου δώσω λοιπόν, μετά τη δική σου συμβουλή, και εγώ μία:
Αν τα πιο κάτω:

πήγαν και φτιάξαν αυτή την π@π@ριά
Ναι , ναι κάπως έτσι είναι..... , τους βλέπω στους δρόμους που τρέχουν όλοι όσοι δεν έχουν καλό τηλεοπτικό σήμα !!!

Τρέχουν να πάρουν πιάτα , LNB , καλώδια κλπ ,να βλέπουν τζάμι το TV Μακεδονία και το ALTER !!!!

Αναρωτιέμαι και εγώ... γιατί υπάρχει ρε παιδάκιμ αυτό το πράγμα , η ''nova'' !!!
Δηλαδή όλοι εσείς ή όλοι αυτοί που δεν έπιαναν καλά τα κανάλια μέχρι σήμερα , δεν τα βλέπατε καθόλου , τα αγνοούσατε ;

Περιμένατε το πακετάκι των 19,90 ευρώ ;

Θα σωθείτε τώρα δηλαδή !!!

Δηλαδή τώρα θα ανακαλύψετε τα ελληνικά κανάλια ;

Από τον Μάρτιο του 2009 ;

Εσύ ας πούμε φίλε ''pinwouza'' , πήρες ή θα πάρεις τώρα στα κοντά το συγκεκριμένο πακετάκι ;
Πρώτα απ' όλα ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους άξιους πολιτικούς μας ,που κυβερνούν αυτόν τον τόπο εδώ και πολλάααα χρόνια !!!

Και δεύτερον ένα ακόμα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους εγκέφαλους της ''Nova'' !!!
Μήπως έκοψες το κάπνισμα τελευταία και κάποιος πρέπει να τη πληρώσει ???!!!
τα θεωρείς συνεισφορά στη συζήτηση, θα σε παρακαλούσα να προσέξεις λίγο καλύτερα το πώς εκφράζεσαι, ώστε να μην προσβάλεις και ειρωνεύεσαι τους συνομιλιτές σου.

Σε ευχαριστώ, και σε παρακαλώ να μην επανέλθεις, ώστε η συζήτηση να συνεχιστεί εντός θέματος.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: Αν εχετε 20 ευρω για πεταμα... ΤΕΛΙΚΑ , ΕΧΟΥΜΕ !!!

Καλά , καλά... , κατάλαβα !

Συμβουλή και προς τ' άλλα παιδιά....

Σε οποιοδήποτε θέμα , πρώτα θα περιμένετε να δείτε τί γνώμη έχουν οι συντονιστές και οι moderators ,
και μετά αν είστε πολύ τολμηροί και ριψοκίνδυνοι αν θέλετε θα γράφετε και την δικιά σας διαφορετική ίσως ....γνώμη !

:117:
Δηλαδή didimos ή τη δική σου γνωμη ή κανενός ? Οι υπόλοιποι δηλαδή εαν διαφοροποιούν την άποψη τους δεν ισχύει ?
Τα εβαλες με τους συντονιστές γιατι ? δεν το καταλαβα ακόμη. Οταν κάποιος σου αντιτίθεται εσύ τον κατακρίνεις με απαξιωτικό τρόπο. Δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις ?

Δεν μπορείς να παραμείνεις στην άποψη σου και να μην κατηγορείς όλους τους υπόλοιπους ώς "ηλίθιους" που αντιτίθενται στη δική σου?
Απλά πράγματα είναι , κάποιοι ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να πληρώσουν , καλώς η κακώς, δεν ζούμε σε μια κοινωνία ευτυχισμένη.
Στην Ελλάδα ζούμε με τα καλά της και τα κακά της. Προσαρμοζόμαστε αναγκαστικά , απλώς προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποιες καταστασεις, εαν μπορέσουμε...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αν εχετε 20 ευρω για πεταμα...

Θα κάνω κι εγω ενα σχόλιο με την ευκαιρία.
Δεν ειμαι ούτε υπερ, ούτε κατα της Nova, γενικότερα όμως θεωρώ ότι σίγουρα πρεπει να υπάρχει μία τουλάχιστον ελληνική δορυφορική πλατφόρμα. Επίσης θεωρώ ότι μέχρι τώρα η Nova ήταν πολύ ακριβή συγκριτικά και με πακέτα άλλων χωρών, αλλά το start pack στα 19.90 ευρώ είναι σίγουρα ένα θετικό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση (και προς το συμφέρον της ίδιας της εταιρείας).
Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι ότι συνήθως αυτοί που καταφέρονται με "μίσος" κατα της Nova είναι και οι πρώτοι που βλέπουν με άλλες πλάγιες μεθόδους, χωρίς να υπονοώ ότι ισχύει απαραίτητα και για το συγκεκριμένο thread και όσους έγραψαν έντονα κατά, απλά θίγω ένα χαρακτηριστικό ελληνικό γνώρισμα κάνοντας "τον δικηγόρο του διαβόλου". Σε τελική για να ξέρεις πραγματικά το περιεχόμενο της Nova, ώστε να κρίνεις ότι δεν αξίζει τα λεφτά της σημαίνει ότι...την βλέπεις κιόλας!
+1

Κατά την γνώμη μου η μείωση τιμών είναι πολύ σημαντική, αλλά για να δει προκοπή πρέπει να κοιτάξει και λίγο το θέμα της πειρατείας, διευκολύνοντας ταυτόχρονα τους συνδρομητές.
Προσωπικά εμένα δεν θα με πείραζε καθόλου η κλειδωμένη σαν στρείδι κάρτα, αν με το πακέτο μου είχα 2 ή 3 κάρτες (για να καλύψω 2 σημεία στο σπίτι και το εξοχικό), και το κλείδωμα γινόταν με ένα σοβαρό δέκτη, με διπλό δέκτη και λειτουργία PVR που να μπορώ να μεταφέρω τις εγγραφές και στο htpc μου.
(Κάτι σαν τον vantage 8000 έχω στο μυαλό μου, να μπορείς άνετα δηλαδή να δεις και κανένα άλλο δορυφόρο).
Αλλά το να κλειδώνει η κάρτα μόνο με τον 1100 είναι ουσιαστικά τιμωρία για τους συνδρομητές... :114:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas