AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Reaction score
2
Αστιεύομαι, δεν έβγαλα κανενα συμπέρασμα. Αν είναι δυνατόν να πίστευα ότι όντως είσαι ο Ασιάτης ή τα εμπορεύεσαι. Απλά επειδή τα υποστηρίζεις έτσι, ούτε ο ίδιος ο κατασκευαστής που έχει και συμφέρον δεν θα παθιαζόταν έτσι.

Φιλικά,
Οχι βέβαια
ο κατασκευαστής ξέρει τι εφτιαξε..και δεν χρειάζεται την δική μου γνώμη...για το προιόν...μπορείς να πληροφορηθείς σχετικά στο δίκτυο ...αλλά το οτι ολοι οσοι έχουν γνώμη στο παρόν νήμα είναι αρνητικοί σου είναι απόλυτα λογικό και χωρίς συμφέρον????

Reaction score
7
Μετά από ενδελεχή ανάγνωση του "νήματος" (γελάω κάθε φορά που το διαβάζω έτσι) θα επαναλάβω κάτι που είχα πεί παλαιότερα.

Iron από σήμερα είσαι στην πρώτη θέση της ατζέντας μου.Ξέρεις γιατί? Γιατί είσαι το μεγαλύτερο νούμερο που έχω συναντήσει...

42 μάστορες και 60 μαθητάδες επί μια εβδομάδα σου λένε,σου ξαναλένε,σου δίνουν στοιχεία, στο λένε στο σοβαρό,στο λένε στο αστείο και εσύ...βράχος.Με αυτές τις συνθήκες καταλαβαίνω ότι ανήκεις στην κατηγορία των Golden Ear Boys και ως εκ τούτου θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι σε επιλέξαμε για το επίλεκτο τμήμα του Hi End.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι ένα κλικ ΕΔΩ
για να πας στο επόμενο επίπεδο του Hi End. Χαρήκαμε που μας διαΦΩΤΙΣΕΣ και σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία...

ΥΓ.Χαιρετίσματα στον πρόεδρα από τους Tape Lovers...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε σεις, μια ερώτηση άσχετη.
Γιατί όλοι οι χαϊεντάδες αυτής της "κλάσης" είναι ανορθόγραφοι του κερατά και δεν μπορούν να γράψουν μια πρόταση που να βγάζει νόημα στα Ελληνικά; :142::142:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Γιατί όλοι οι χαϊεντάδες αυτής της "κλάσης" είναι ανορθόγραφοι του κερατά και δεν μπορούν να γράψουν μια πρόταση που να βγάζει νόημα στα Ελληνικά; :142::142:

...
έχουν σοκαριστεί από αυτά που ακούνε...

Reaction score
53
Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

...
ειναι πολυ απλο,επειδη εσυ,εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα τα ματια μας και η αντιληψη μας ειναι οπως και τ'αυτια μας..
δηλαδη ''κουφα'' και δεν μπορουμε να αντιληφθουμε την ''ορθη'' γραφη...
καταλαβες τωρα ή πρεπει να ριξουμε κι αλλο το επιπεδο? :138:

Reaction score
2
Μετά από ενδελεχή ανάγνωση του "νήματος" (γελάω κάθε φορά που το διαβάζω έτσι) θα επαναλάβω κάτι που είχα πεί παλαιότερα.

Iron από σήμερα είσαι στην πρώτη θέση της ατζέντας μου.Ξέρεις γιατί? Γιατί είσαι το μεγαλύτερο νούμερο που έχω συναντήσει...

42 μάστορες και 60 μαθητάδες επί μια εβδομάδα σου λένε,σου ξαναλένε,σου δίνουν στοιχεία, στο λένε στο σοβαρό,στο λένε στο αστείο και εσύ...βράχος.Με αυτές τις συνθήκες καταλαβαίνω ότι ανήκεις στην κατηγορία των Golden Ear Boys και ως εκ τούτου θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι σε επιλέξαμε για το επίλεκτο τμήμα του Hi End.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι ένα κλικ ΕΔΩ
για να πας στο επόμενο επίπεδο του Hi End. Χαρήκαμε που μας διαΦΩΤΙΣΕΣ και σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία...

ΥΓ.Χαιρετίσματα στον πρόεδρα από τους Tape Lovers...
τό να μου αναφέρεις το aca σαν επόμενο επίπεδο το θεωρώ προσωπική προσβολή και δεν το δέχομαι....
πάρτο πίσω φιλε...ΕΙΝΑΙ ΠΡOΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..

θΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σε forums Ελληνικά όπως το παρόν που ακόμα πιστέυω οτι σκοπός τους είναι η ανταλλαγή απόψεων
όχι βέβαια του τύπου
εμείς οι ειδικοί σου προτείνουμαι....
ούτε και αυτό που γράφεις
ως εκ τούτου θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι σε επιλέξαμε

Μήπως μπορείς απλά να πλιρωφορησις πρώτα εμένα και μετά όλους τους υπόλοιπους που έχουν κάθε καλή διάθεση και να γράψουν και να διάβάσουν ...και να ασχοληθούν με το παρόν
site ΤΟ ΣΕ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ?????
ΠΟΙΟΙ???
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ???
ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ????

Κύριε Λαζάρου
δέχομαι κάθε σχόλιο...γελάω κάθε φορά που το διαβάζω έτσι
απο ποιονδήποτε αποκαλεί τον εαυτό του Don

ΥΓ... μέ τον κύριο που έφτιαχνε κάτι φοβερά μηχανήματα που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους έχεις καμμίας σχέση????

Reaction score
2
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ???ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ????

Μετά απο το Δημοκρατικότατο κλείδωμα
που ο Κύριος Τσαρούχας έκανε σε νήμα που έβαλα
χωρίς καν νά έχει την ευγένεια να με προειδοποιήσει αλλά
σαν Τσοπάνος σε μαντρί

Εχω να αναφέρω τα παρακάτω
στον κύριο Τσοπάνη...

Βλέποντας βέβαια απο την αρχή..
που έβαλα το νήμα..http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=61758
που πάει το πράγμα.....
ή
το που θέλουν κάποιοι να το φθάσουν και να το απαξιώσουν ίσως γιά άλλους δικούς τους λόγους
απλά το συνέχισα ....

Αυτό που μπορώ να δηλώσω είναι οτι
η τόσο αρνητική με χλευασμό συμπεριφορά απο την πρώτη στιγμή που εβαλα το νήμα...
απο όλως όσων απάντησαν ..
απλά μου φάινεται παράξενη..έως μεθοδευμένη....

Η δε συμπεριφορά του Κυρίου που έκλεισε το νήμα
μάλλον απαράδεκτη είναι γιά εμένα..
και το μόνο που μπορώ να του ευχηθώ μέσα απο την ψυχή μου έιναι
καλές δουλειές και καλά ψάρεμα..στα ΜΠΕΕΕ!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ
1.-ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ SITE ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ....ΕΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ...

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

ΥΓ.....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΗΜΑ Η ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΡΙΝ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=61758

Reaction score
10
Re: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ???ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ????

Φίλε είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι τα συγκεκριμένα ματζούνια ενδέχεται να επιφέρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στον ήχο. Είμαι και spiritual τύπος εγώ! :137:

Σε διαβεβαιώ πάντως ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά που υποπτεύεσαι....;) Μην ακούς τις κασσάνδρες!

Reaction score
2

Ρε παιδιά για το όνομα του Θεού σταματήστε τους καβγάδες.

Φίλε IRON επειδή και εγώ είμαι απο αυτούς που σχολίασαν τα παιχνίδια αυτά σε πληροφορώ πως το έκανα καθαρά και μόνο για πλάκα.Όπως και όλοι οι υπόλοιποι.Αν σε ενόχλησε τόσο σου ζητάω δημόσια συγγνώμη.Όπως είδες δεν πήρα θέση καθώς δεν είμαι του high end απλά μου έκανε εντύπωση πχ αυτό που έλεγες για το αυτοκίνητο.Με την απλή λογική που λειτουργώ δεν μπορώ να πιστέψω κάτι τέτοιο.Παρ'όλα αυτά ΣΕΒΟΜΑΙ πλήρως την άποψη σου.Σε παρακαλώ να μείνεις στο site.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αυτο-διαγραφείς καθώς είμαι σίγουρος πως θα προσφέρεις πολλά και θα μάθεις και πολλά από αυτό το site, όπως όλοι μας.

Ήσουν βέβαια και εσύ λίγο επιθετικός απέναντι σε κάποια μέλη,πράγμα το οποίο φαντάζομαι οφείλεται στο ότι έλαβες τα αστεία σχόλια σαν προσβολές.Αν έγινε έτσι δεν σε κατηγορώ.Έγινε παρεξήγηση.

Απο εκεί και πέρα οφείλω να ομολογήσω πως ο Μάριος μίλησε άσχημα απέναντι σου.Μάριε οι χαρακτηρισμοί "νούμερο" δεν νομίζω ότι αρμόζουν σε ένα site σαν αυτό.

Ο Νίκος φαντάζομαι κλείδωσε το thread καθαρά και μόνο για να πέσουν οι τόνοι και όχι για να φιμώσει το στόμα κανενός.Το φίμωμα στο avsite δεν υπήρξε ποτέ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ???ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ????

Ρε παιδιά για το όνομα του Θεού σταματήστε τους καβγάδες.

Φίλε IRON επειδή και εγώ είμαι απο αυτούς που σχολίασαν τα παιχνίδια αυτά σε πληροφορώ πως το έκανα καθαρά και μόνο για πλάκα.Όπως και όλοι οι υπόλοιποι.Αν σε ενόχλησε τόσο σου ζητάω δημόσια συγγνώμη.Όπως είδες δεν πήρα θέση καθώς δεν είμαι του high end απλά μου έκανε εντύπωση πχ αυτό που έλεγες για το αυτοκίνητο.Με την απλή λογική που λειτουργώ δεν μπορώ να πιστέψω κάτι τέτοιο.Παρ'όλα αυτά ΣΕΒΟΜΑΙ πλήρως την άποψη σου.Σε παρακαλώ να μείνεις στο site.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αυτο-διαγραφείς καθώς είμαι σίγουρος πως θα προσφέρεις πολλά και θα μάθεις και πολλά από αυτό το site, όπως όλοι μας.

Ήσουν βέβαια και εσύ λίγο επιθετικός απέναντι σε κάποια μέλη,πράγμα το οποίο φαντάζομαι οφείλεται στο ότι έλαβες τα αστεία σχόλια σαν προσβολές.Αν έγινε έτσι δεν σε κατηγορώ.Έγινε παρεξήγηση.

Απο εκεί και πέρα οφείλω να ομολογήσω πως ο Μάριος μίλησε άσχημα απέναντι σου.Μάριε οι χαρακτηρισμοί "νούμερο" δεν νομίζω ότι αρμόζουν σε ένα site σαν αυτό.

Ο Νίκος φαντάζομαι κλείδωσε το thread καθαρά και μόνο για να πέσουν οι τόνοι και όχι για να φιμώσει το στόμα κανενός.Το φίμωμα στο avsite δεν υπήρξε ποτέ.

Εξαίρετη απόφαση..: +10

βρίσε και φύγε. Εκτονώσου..:

ﭒﭓﭞﭞﯟҖ

Reaction score
0
Απάντηση: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ???ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ????

Μετά απο το Δημοκρατικότατο κλείδωμα
που ο Κύριος Τσαρούχας έκανε σε νήμα που έβαλα
χωρίς καν νά έχει την ευγένεια να με προειδοποιήσει αλλά
σαν Τσοπάνος σε μαντρί

Εχω να αναφέρω τα παρακάτω
στον κύριο Τσοπάνη...

Βλέποντας βέβαια απο την αρχή..
που έβαλα το νήμα..http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=61758
που πάει το πράγμα.....
ή
το που θέλουν κάποιοι να το φθάσουν και να το απαξιώσουν ίσως γιά άλλους δικούς τους λόγους
απλά το συνέχισα ....

Αυτό που μπορώ να δηλώσω είναι οτι
η τόσο αρνητική με χλευασμό συμπεριφορά απο την πρώτη στιγμή που εβαλα το νήμα...
απο όλως όσων απάντησαν ..
απλά μου φάινεται παράξενη..έως μεθοδευμένη....

Η δε συμπεριφορά του Κυρίου που έκλεισε το νήμα
μάλλον απαράδεκτη είναι γιά εμένα..
και το μόνο που μπορώ να του ευχηθώ μέσα απο την ψυχή μου έιναι
καλές δουλειές και καλά ψάρεμα..στα ΜΠΕΕΕ!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ
1.-ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ SITE ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ....ΕΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ...

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

ΥΓ.....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΗΜΑ Η ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΡΙΝ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=61758
Εξαίρετη απόφαση +10

βρίσε και φύγε. Εκτονώσου

τι μαλακίες έκανα.. αυτό είναι το σωστό.:

ﭒﭓﭞﭞﯟҖ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Στο καλό στο καλό. Καλές ματζουνο-πωλήσεις στον σχιστομάτη! Θα μας λείψει ο μεστός λόγος σου αλλά και οι εμμονές σου. Θα κρατήσουμε όμως τα υπέροχα κείμενά σου, θα αναρτήσουμε αυτά τα λογοτεχνήματα ψηλά για να μπορούν να τα διαβάζουν και να μαθαίνουν οι νεότεροι από τις τρομερές εμπειρίες σου. Άλλωστε όλοι δικαιούνται να πάθουν ένα ΣΟΚ. :137:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Φίλε είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι τα συγκεκριμένα ματζούνια ενδέχεται να επιφέρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στον ήχο. Είμαι και spiritual τύπος εγώ! :137:
Ληγμένα τα παίρνεις ή φρέσκα; :114:

...

Reaction score
43

Όλα τα λεφτά είναι η "μεθοδευμένη συμπεριφορά" !
Δλδ πως περίμενε να αντιδράσουμε στην παρουσίαση των μαντζουνιών?
IRON, μη φαντασιώνεσαι. Αυθόρμητη είναι η συμπεριφορά, και για να ξέρεις, κάθε φορά που βλέπω τα μαντζούνια με πιάνουν τα γέλια.
Μήν προσωποποιείς αντιδράσεις και συμπεριφορές. Κανείς δεν αναφέρθηκε στο πρόσωπό σου. Άν με ρώταγες ποιός ξεκίνησε το thread δεν θα θυμόμουν το όνομα σου.
Τουναντίον, η δική σου αλγεινή συμπεριφορά και οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί στο πρόσωπο του Νίκου Τσαρούχα συνιστούν μεθόδευση για να μην πω για τον καταπιεσμένο συμπλεγματικό τρόπο που έληξες την θητεία σου στο forum. Αλήθεια, τον γνωρίζεις τον Νίκο Τσαρούχα ??? Πολύ καλά έκανε και κλείδωσε το thread.
Σε λίγο θα μας ξεφούρνιζες για τίποτα εξορκισμούς σε μηχανήματα απο την Αθανασία του Αιγάλεω και πόσο καλύτερο staging έχουν χωρίς τα κακά πνεύματα...

Άντε Γεια

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ???ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ????

Μήν προσωποποιείς αντιδράσεις και συμπεριφορές. Κανείς δεν αναφέρθηκε στο πρόσωπό σου.
Το "γιατί είσαι το μεγαλύτερο νούμερο που έχω συναντήσει" υποθέτω πως δεν είναι αναφορά στο πρόσωπο αυτού προς τον οποίον απευθύνεται :121:

( ασχετα με τα ματζούνια , τις αυγουλιέρες και τα υπόλοιπα )

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.809
Απάντηση: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ???ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ????

έχω μια απορία: το ορθόν είναι "τσοπάνη" ή "τσομπάνη"?

ας μας απαντήσει ο "Αν. Γενικός Διαχειριστής" που απ'ότι βλέπω έχει και ..πρόβατα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Εξαρτάται... Είναι θέμα ακουστικής της στάνης. :137:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ένωσα τα δύο αυτά καταπληκτικά θέματα που ξεκίνησε ο προικισμένος συντάκτης.

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67