AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Reaction score
1.845
Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Δυστυχώς μέχρι τώρα πίστευα οτι το παρόν site είναι το πιό σοβαρό απο τα υπάρχοντα στον Ελληνικό χώρο,
με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων πάνω στο Hi-Fi
...
Βλέποντας μετά από τόσες απαντήσεις που δόθηκαν στο νήμα
οτι όχι μόνο δεν υπήρξε καμμία βοήθεια που θα μπορούσε ή μπορεί να με πείσει μέχρι στιγμής το οτι είμαι λάθος αλλά αντιθέτως πάντα αρνητικές και προσβλητικές απαντήσεις απο τους περισσοτέρους ...
Δυστυχώς δεν αντιλήφθηκες πως δόθηκαν σοβαρές απαντήσεις:
Όσο το θέμα συζητιόταν σοβαρά, προτάθηκε στον IRON να κάνει τυφλή δοκιμή, που είναι η αναμφίβολα αντικειμενική μέθοδος σύγκρισης. Εκείνος δεν ασχολήθηκε καν να απαντήσει σ' αυτό ...
που προσπάθησαν να βοηθήσουν, αλλά συ τις παρέκαμψες, γιατί προφανώς δεν σε απασχολεί ο διάλογος, όταν δεν συμφωνεί μαζί σου.
Αγόρασε λοιπόν τα ματζούνια και εύχομαι να τα ευχαριστηθείς.

Αν και αμφιβάλλω, γιατί, παρ' όσα λες, σε τρώει ήδη η αμφιβολία ... :125:

Reaction score
6
Μου το έδωσε ένας Ινδιάνος! :126:

Πεθαίνω εκεί που ρωτάει τι θα πάρετε και ο ένας λέει ιένα καμπάρ'!!!!!!! :142::143:

Αχαχαχαχαχαχα!!!!!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Δυστυχώς δεν αντιλήφθηκες πως δόθηκαν σοβαρές απαντήσεις:

που προσπάθησαν να βοηθήσουν, αλλά συ τις παρέκαμψες, γιατί προφανώς δεν σε απασχολεί ο διάλογος, όταν δεν συμφωνεί μαζί σου.

χωρίς να έχω και ιδιάιτερη διάθεση πάνω στο θέμα
απλά για την πληροφόρηση σου και γιά να βάλουμε τα πράγματα σε κάποια σειρά

Οταν έβαλα το νήμα
το έβαλα χωρίς να έχω κανένα παιχνίδι απο τα αναφερόμενα...

απλά ετυχε να τα ακούσω στον χώρο μου με όλες όσες αμφιβολίες μπορεί να έχει ο κάθε ένας απο όλους μας για κάτι που δεν γνωρίζουμε ή δεν έχουμε την διαθεση να δεχθούμαι

πρώτος εγώ βέβαια γιατί η γνώμη μου πρίν να τα ακούσω ήταν απλά ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

Να σημειωθεί οτι
Τον κύριο σχιστομάτη και τα παιχνίδια του τον είχα συναντήσει για πρώτη φορά πριν κάποια χρόνια στο site της VD στον Καναδά .Γνώμη ???σιγά τί ??? μας λέει ???τώρα!!!
Δυστυχώς σήμερα απλά παραδέχομαι επίσημα οτι ήμουν λάθος

Γιά το blind test
Για το blind test σε μηχανήματα των 10.000 αλλα και των 60.000 ευρώ που έτυχε να βάλουμε τα παιχνίδια απλά έκαναν δουλειά..με καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα...χωρίς να χρειασθεί να γίνει το σαλόνι ..καρναβάλι.

Για την προτροπή σου..

Ευχαριστώ για τις ευχές!!!
Εχω αγοράσει μερικά ...τα ευχαριστιέμαι πραγματικά
δέν τολμώ να τα βγάλω απο τον χώρο ....
αμφιβολία??? Ναι άν θα καταφέρω να ξεφύγω την χρεοκωπεία

Reaction score
2

Δυστυχώς δεν αντιλήφθηκες πως δόθηκαν σοβαρές απαντήσεις

no answer is a good!!!! answer....!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Δεν συνηθίζω τέτοιου είδους παραινέσεις, αλλά αν μπορείτε, στο μέτρο που μπορείτε, βοηθήστε με να μη ξεχάσω και το Συντακτικό που ξέρω...

Reaction score
1.845

no answer is a good!!!! answer....!!!!
Μα τόση επιμονή πια ...
... Γιά το blind test
Για το blind test σε μηχανήματα των 10.000 αλλα και των 60.000 ευρώ που έτυχε να βάλουμε τα παιχνίδια απλά έκαναν δουλειά..με καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα...χωρίς να χρειασθεί να γίνει το σαλόνι ..καρναβάλι ...
Αγαπημένε μου, τυφλή δοκιμή σημαίνει πως δεν ξέρω τι ακούω. Αν βλέπω δηλαδή ξέρω, όπως έχεις περιγράψει ότι έγινε, ίσως είναι placebo ... :105:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Δεν συνηθίζω τέτοιου είδους παραινέσεις, αλλά αν μπορείτε, στο μέτρο που μπορείτε, βοηθήστε με να μη ξεχάσω και το Συντακτικό που ξέρω...
[χαϊεντάς mode]Λες γιατή εσί το αφτό; Γιατή να μην μαντζούνεια πάρουμαι να κρήνουμαι με αφτιά μας;[/χαϊετάς mode]
:137::137:

...

Reaction score
5

[χαϊεντάς mode]Λες γιατή εσί το αφτό; Γιατή να μην μαντζούνεια πάρουμαι να κρήνουμαι με αφτιά μας;[/χαϊετάς mode]

...
έλα, κακιούλες τώρα... :143:

Reaction score
11.789

...
^Δεν είναι κακιούλες!! ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ. Στις πρώτες αγκύλες άνοιξε το "χαϊεντάς mode" και μετά στις δεύτερες, άκουσον-άκουσον έγραψε "χαϊετάς mode", χωρίς "ν". Και ερωτώ κύριοι είναι συντακτικό αυτό;;;:142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

^Δεν είναι κακιούλες!! ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ. Στις πρώτες αγκύλες άνοιξε το "χαϊεντάς mode" και μετά στις δεύτερες, άκουσον-άκουσον έγραψε "χαϊετάς mode", χωρίς "ν". Και ερωτώ κύριοι είναι συντακτικό αυτό;;;:142:
Όχι,αυτό είναι ανορθογραφία :143:

Reaction score
11.789
Sorry, νόμιζα ότι το λέγανε "λάθος σύνταξη κώδικα" και όχι "λάθος ορθογραφία κώδικα":203::410:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Sorry, νόμιζα ότι το λέγανε "λάθος σύνταξη κώδικα" και όχι "λάθος ορθογραφία κώδικα":203::410:

Ξεχνα τη συνταξη....εισαι μικρος ακομη..δωσε βαρος στην ορθογραφια ....:410:

Reaction score
2

Μα τόση επιμονή πια ...

Αγαπημένε μου, τυφλή δοκιμή σημαίνει πως δεν ξέρω τι ακούω. Αν βλέπω δηλαδή ξέρω, όπως έχεις περιγράψει ότι έγινε, ίσως είναι placebo ... :105:
Αγαπητέ
Αλλο είναι .....το τυφλή δοκιμή σημαίνει πως δεν ξέρω τι ακούω
Αλλo.... επίσης Αν βλέπω δηλαδή ξέρω
Και
Αλλό το ξέρω τι θέλω???? και τι ζητάω να ακούσω απο κάποια μηχανήματα. που δεν έχεις λάβει υπ οψιν

Και άλλο το placebo
που είμαι σίγουρος οτι δεν γνωρίζεις κάν!!!

Reaction score
1.845
Απάντηση: Re: Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

... Και άλλο το placebo που είμαι σίγουρος οτι δεν γνωρίζεις κάν!!!
Ξεχνάς γρήγορα:
Ένα πείραμα που επιβεβαιώνει το φαινόμενο placebo:
Οι γιατροί έχουν μια ομάδα ανθρώπων που υποφέρουν από αυπνίες. Τους χωρίζουν στη μέση, χωρίς να το ξέρουν τα "πειραματόζωα", άρα έχουμε τυφλή δοκιμή.
Στους μισούς δίνουν κάποιο υπνωτικό και στους άλλους μισούς κάποιο "πέτσινο" από άμυλο, δηλαδή αλεύρι. Από τους δεύτερους ένα ποσοστό πάνω από 60% κοιμόντουσαν κανονικά όταν έπιναν το πέτσινο φάρμακο.
...
Κατανοητό; :121:
Όχι μόνο ξέρω, αλλά το είχα αναφέρει πάλι στο παρόν νήμα, όπως βλέπεις, μόνο που το πέρασες από πάνω. :203:
Αν έχεις όρεξη να μάθεις περισσότερα να δώσω κάνα υπερσύνδεσμο.

Τυφλή δοκιμή είναι δεν ξέρω τι ακούω. Ότι διαφορετικό πιστεύεις εσύ ή όποιος άλλος,

δεν είναι τυφλή δοκιμή!

Απορώ γιατί επιμένεις. Αφού είναι ολοφάνερο πως δεν έχεις καμιά πρόθεση να ανταλλάξεις απόψεις με τους άλλους, ποιος ο λόγος συνέχισης της "διαμάχης";

Οι απόψεις διίστανται. Εσύ πιστεύεις κάτι και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι εδώ πιστεύουν κάτι άλλο. :137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.775

.........

Αλλο είναι .....το τυφλή δοκιμή σημαίνει πως δεν ξέρω τι ακούω
Αλλo.... επίσης Αν βλέπω δηλαδή ξέρω
Και
Αλλό το ξέρω τι θέλω???? και τι ζητάω να ακούσω απο κάποια μηχανήματα. που δεν έχεις λάβει υπ οψιν
.........

Δεν συνηθίζω τέτοιου είδους παραινέσεις, αλλά αν μπορείτε, στο μέτρο που μπορείτε, με να μη ξεχάσω και το Συντακτικό που ξέρω...
:142::142::142:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Ξεχνάς γρήγορα:

Όχι μόνο ξέρω, αλλά το είχα αναφέρει πάλι στο παρόν νήμα, όπως βλέπεις, μόνο που το πέρασες από πάνω. :203:
Αν έχεις όρεξη να μάθεις περισσότερα να δώσω κάνα υπερσύνδεσμο.

Τυφλή δοκιμή είναι δεν ξέρω τι ακούω. Ότι διαφορετικό πιστεύεις εσύ ή όποιος άλλος,

δεν είναι τυφλή δοκιμή!

Απορώ γιατί επιμένεις. Αφού είναι ολοφάνερο πως δεν έχεις καμιά πρόθεση να ανταλλάξεις απόψεις με τους άλλους, ποιος ο λόγος συνέχισης της "διαμάχης";

Οι απόψεις διίστανται. Εσύ πιστεύεις κάτι και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι εδώ πιστεύουν κάτι άλλο. :137:

Μα ο λόγος είναι απλός

Δεν έχεις καταφέρει να με πείσεις γιά τα όσα γράφεις
δεν έχεις προσωπική εμπειρεία ....

καλή η τσίχλα και η φιλοσοφία αλλά δεν μου λέει τίποτα προσωπικά...

Το ολοι οι υπόλοιποι εδώ είναι καλό ή κακό
πως τα το εκλάβω???:142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo