AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Reaction score
43
Re: Απάντηση: Re: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ???ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ????

Το "γιατί είσαι το μεγαλύτερο νούμερο που έχω συναντήσει" υποθέτω πως δεν είναι αναφορά στο πρόσωπο αυτού προς τον οποίον απευθύνεται :121:

( ασχετα με τα ματζούνια , τις αυγουλιέρες και τα υπόλοιπα )
Ασφαλώς ούτε αυτό είναι δεκτό και σαφώς αποτελεί αιχμή αλλά, (χωρίς να το υποστηρίζω ή να το δικαιολογώ) γράφτηκε μετά απο 35 σελίδες συζήτησης...
Μάτωσε το έρμο...

Reaction score
6
Έχει να κάνει με το επίπεδο βρε σεις.

Τσοπάνης
Τσομπάνης MD
Τζοπάνης Ph.D.
Τζομπάνης Academy Awards Winner (Oscar)

:142::143::142::143:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Απάντηση: Re: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ-ΑΠΟΛΟΓΙΑ???ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ????

Εξαρτάται... Είναι θέμα ακουστικής της στάνης. :137:

...
Όχι, εξαρτάται πώς θα στήσεις το μικρόφωνο. Αν το στήσεις χαμηλά, στο ύψος του στήθους, όπως ας πούμε σε συναυλία live, τότε με το "μπ" θα βγάζει πολύ μπάσο και θα ξεραθεί η μεσαία. Κατάλαβες; Είναι καθαρά θέμα ορθοφωνίας...

Reaction score
0
Εγω δεν το βλεπω πολυ σωστο...Πρωτα κλεινουμε το topic, εξοθουμε τον IRON να πει αυτα που ειπε, και μετα ξανανοιγουμε το topic για να σχολιασουμε αυτα που δικαιολογημενα ή οχι ειπε?Και ολα αυτά ενω εχει υποθετικα φυγει απο το foroum :108:...

Reaction score
6
Εγω δεν το βλεπω πολυ σωστο...Πρωτα κλεινουμε το topic, εξοθουμε τον IRON να πει αυτα που ειπε, και μετα ξανανοιγουμε το topic για να σχολιασουμε αυτα που δικαιολογημενα ή οχι ειπε?Και ολα αυτά ενω εχει υποθετικα φυγει απο το foroum :108:...
Γιατί, δεν δικαιούνται όλοι μια δεύτερη ευκαιρία; :126:

Εδώ που τα λέμε, συνήθως παίρνουν 3η και 4η αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Το topic το έχεις διαβάσει από την αρχή. Νομίζω πως είχε φτάσει σε σημείο που δεν είχε κανένα νόημα. Το τι κολαούζο και τι δραπανο έπεσε από εξηγήσεις με επιχειρήματα για να καταλήξει κάπου, δεν λέγεται.

Αλλά εκεί. Το τυρί κουμπάρε! (Για να μην πω ΤΣΟΠΑΝΗ και μου ζητήσουν κανα πτυχίο).

Reaction score
0
Γιατί, δεν δικαιούνται όλοι μια δεύτερη ευκαιρία; :126:

Εδώ που τα λέμε, συνήθως παίρνουν 3η και 4η αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Το topic το έχεις διαβάσει από την αρχή. Νομίζω πως είχε φτάσει σε σημείο που δεν είχε κανένα νόημα. Το τι κολαούζο και τι δραπανο έπεσε από εξηγήσεις με επιχειρήματα για να καταλήξει κάπου, δεν λέγεται.

Αλλά εκεί. Το τυρί κουμπάρε! (Για να μην πω ΤΣΟΠΑΝΗ και μου ζητήσουν κανα πτυχίο).
Συμφωνω (μιας και το παρακολουθω απο την αρχή) οτι το θεμα δεν ειχε τιποτα να προσφερει πλεον...Απλα μου φαινεται οτι τωρα εγινε σαρκαστικο με offtopic και μονο.Ας το αφηνε ο διαχειριστης κλειστο, οφου ο IRON ξεκινησε καινουργιο...

Reaction score
2
Νίκο Τσαρουχά, σε προκαλώ δημόσια μιας και αρνείσαι ότι είσαι ΤΖΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΣ να μας δικαιολογήσεις την παρακάτω φωτογραφία που ξέθαψα από το προσωπικό μου άλμπουμ:

Ελπίζω να έχεις καλή δικαιολογία!!!!

:143::135::143:

Reaction score
1.845
Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Όσο το θέμα συζητιόταν σοβαρά, προτάθηκε στον IRON να κάνει τυφλή δοκιμή, που είναι η αναμφίβολα αντικειμενική μέθοδος σύγκρισης. Εκείνος δεν ασχολήθηκε καν να απαντήσει σ' αυτό. Έ, μετά δόθηκε φαιδρή διάσταση. Υποθέτω, γιατί δεν έχω κάνει κανενός είδους συνεννόηση, πως όλοι καταλήξαμε σε κοινό συμπέρασμα.

Το οποίο είναι μάλλον πως ο συγκεκριμένος δεν έχει διάθεση να ανταλλάξει απόψεις, δεν αναγνωρίζει την αξία του διαλόγου. :122:
________

Όσο για το άλλο, είναι τσοπάνης όταν έχει πρόβατα και τσομπάνης όταν έχει γίδια. Αυτά τα τεχνοκρατικά, περί μικροφώνων και τεχνικών ηχοληψίας δεν ισχύουν στα μαντριά ... :142:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Όσο το θέμα συζητιόταν σοβαρά, προτάθηκε στον IRON να κάνει τυφλή δοκιμή, που είναι η αναμφίβολα αντικειμενική μέθοδος σύγκρισης. Εκείνος δεν ασχολήθηκε καν να απαντήσει σ' αυτό. Έ, μετά δόθηκε φαιδρή διάσταση. Υποθέτω, γιατί δεν έχω κάνει κανενός είδους συνεννόηση, πως όλοι καταλήξαμε σε κοινό συμπέρασμα.
Και εγω στο ιδιο συμπερασμα κατεληξα.Αυτο που μου εκανε ασχημη εντυπωση ειναι η συγχονευση των 2 topic.....
---------------------
http://www.youtube.com/watch?v=NT0mRizNs44
Απλα απαιχτο κομματι :139:

Reaction score
4
Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Αφού άρχισαν τα όργανα, να .......

[youtube]7ElfNNzRt3k[/youtube]

Reaction score
2
Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Και ένα απο εμένα.Το γνωστό "ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙΣ ΒΡΕΕΕΕΕ?????" αφιερωμένο στο Νίκο:

[YOUTUBE]1rKI3M4qEXc[/YOUTUBE]

:142:

Reaction score
6
Ορίστε, αυτά λέτε και μετά μας λένε για πχοιότ'τα. :138:

Από εμένα το ΤζοPanis Angelicus που εκτός από πχοιότ'τα έχει και μια ακουστική χώρου στο συγκεκριμένο βίδεον... :204::204:

[YOUTUBE]sT-e2cQfyyI&feature=related[/YOUTUBE]

Reaction score
2
Δυστυχώς μέχρι τώρα πίστευα οτι το παρόν site
είναι το πιό σοβαρό απο τα υπάρχοντα στον Ελληνικό χώρο,
με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων πάνω στο Hi-Fi.

Χωρίς να θέλω να πείσω κανέναν για τις απόψεις μου στο νήμα που έβαλα
αλλά αναζητώντας και εγώ οπως όλοι μας γνώμες και γνώση για τα παιχνίδια
το μόνο που αντιμετώπισα ήταν η επιμονή ορισμένων κυρίων
που δημοκρατικότατα έγραψαν τις απόψεις τους στο νήμα που έβαλα αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν μου δικαιλόγησαν γιατί είμαι λάθος.....απλά μέσα απο γελοιότητες και προσβολές προσπάθησαν να επιβάλουν την γνώμη τους.
Οπως επίσης και γνώμες φίλων μόνο και μόνο πιστεύοντας οτι το νήμα το έβαλα απλά γιά αστείο..

Σκοπός μου βέβαια
Δεν είναι ούτε να επιβάλλω την γνώμη μου.
αλλά ούτε και να δεχθώ επειδή έτσι το θέλει ο κ.Τσαρούχας την δική του.
ούτε και να κάνω πλάκα και να ξοδεύω χρόνο
αλλά το να μάθω κάτι παραπάνω σχετικό με το χόμπυ....
και άν μπορώ να βοηθήσω μέσα απο την λιγοστή εμπειρεία ή τρέλλα μπορεί να έχω πάνω στο hi-fi.
Βλέποντας μετά από τόσες απαντήσεις που δόθηκαν στο νήμα
οτι όχι μόνο δεν υπήρξε καμμία βοήθεια που θα μπορούσε ή μπορεί να με πείσει μέχρι στιγμής το οτι είμαι λάθος
αλλά αντιθέτως πάντα αρνητικές και προσβλητικές απαντήσεις απο τους περισσοτέρους
Ζήτησα διαγραφή
κάνοντας ευτυχισμένο τοκ κύριο....Τσ.....
για να μην του σπάω και τα νεύρα!!!!

Δεν έχω λόγω ύπαρξης στο Φόρουμ
απλά γιά να επιβάλοτην γνομι μου
εστω και ανορθόγραφα

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Ορίστε, αυτά λέτε και μετά μας λένε για πχοιότ'τα.

Από εμένα το ΤζοPanis Angelicus που εκτός από πχοιότ'τα έχει και μια ακουστική χώρου στο συγκεκριμένο βίδεον...

[YOUTUBE]2gRc3R6Il68[/YOUTUBE]

:136: :136:

Reaction score
6
Τι up ρε συ. Βάλε και καμιά τιμή. όχι για σένα... ξέρεις... :142:

[YOUTUBE]Ty1-G5tCC6Y&feature=related[/YOUTUBE]

:143::143::143:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Τι up ρε συ. Βάλε και καμιά τιμή. όχι για σένα... ξέρεις... :142:

Δεν ξερω τιποτα..η τιμη τιμη δεν εχει...:142: