Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και μένα μου είχε παρουσιάσει κάτι παρόμοιο το τηλεκοντρόλ και τελικά ήταν μια δαχτυλιά επάνω στον αισθητήρα της συσκευής (όχι τον πομπό του κοντρόλ).Quantum of solace 1080p refined
Τώρα τελευταία μου κάνει κάτι μικρά νερά.
Στην αρχή δεν ανταποκρίνεται το remote όταν το ανοίγω (σκοτεινό δωμάτιο)
Πατάω πχ το κάτω και αρχίζει να τρέχει το μενού σα να το πάτησα 4 φορές.
Τώρα κούμπωσα το σκληρό και δεν άνοιγε απο το remote. Αναγκάστηκα να το βγάλω απο το ρεύμα.
Η αλήθεια είναι όμως οτι το μηχάνημα το έχω λιώσει.
Μπρός πίσω σταμάτα ξεκίνα μία στο σαλόνι μια στην κρεβατοκάμαρα.. .μια στο σπίτι της μάνας μου να δεί grey's anatomy.....
Σκυλί όμως.
Στο σαλόνι όντως έχω dimmer ... λές;;;Και μένα μου είχε παρουσιάσει κάτι παρόμοιο το τηλεκοντρόλ και τελικά ήταν μια δαχτυλιά επάνω στον αισθητήρα της συσκευής (όχι τον πομπό του κοντρόλ).
Οταν πιάνεις τη συσκευή για να βάλεις το USB στο πλάϊ, ο αντίχειράς έχει την τάση να πηγαίνει ακριβώς πάνω στον αισθητήρα.
Ρίξτου ένα καθάρισμα με Άζαξ. Επίσης έχω ακούσει ότι όταν έχεις timmers/dimmers για ηλεκτρονικούς λαμπτήρες μπορούν να προκληθούν τέτοιου είδους παρεμβολές στο υπέρυθρο...
Πες μας τί αρχείο προσπαθείς να παίξεις;Όταν εμφανίζεται το μήνυμα Audio Channel 1 (Digital) και δεν ακούγετε καθόλου ήχος φταίει πάλι το DTS ?
Κανένα αρχείο δεν έχει ήχο ή κάποιο συγκεκριμένο;Είναι αρχεία .mkv
Στην TV είναι συνδεδεμένο με HDMI/Optical και έχουν γινει δοκιμές και με analog RCA και αντίστοιχα στο WD εχει δοκιμαστεί και Stereo & Digital απο το menu χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης έχω δοκιμάσει και μόνο με την HDMI σύνδεση πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Υπαρχει καμμία ιδέα ?
Ευχαριστώ για την βοήθεια. Η TV έχει optical in παρόλα αυτά κανένας ήχος δεν ακουγεται όταν προσπαθω να αναπαράγω αυτά τα αρχεία. Προφανώς χρειάζεται η αποκωδικοποίηση που αναφέρεις είτε η μετατροπή τους.Κανένα αρχείο δεν έχει ήχο ή κάποιο συγκεκριμένο;
Αν είναι συγκεκριμένο το αρχείο τί είναι; Ταινία, σειρά;;;
Η τηλεόρασή σου έχει Optical Ιn ???????
Μήπως είναι optical Οut για σύνδεση με ενισχυτή;;;
Αν τα αρχεία που προσπαθείς να παίξεις έχουν DTS ήχο ο μόνος τρόπος να ακούσεις ήχο είναι να συνδέσεις το WD σε ενισχυτή που κάνει αποκωδικοποίηση DTS
Αν δεν έχεις ενισχυτή και το συνδέσεις σε TV τότε DTS δεν θα ακούσεις.
Θα πρέπει πρώτα να μετατρέψεις το DTS σε AC3 με το popcorn audio converter.
Αν κάνουν θα έχουν το λογότυπο DTS.Αραγε αυτά τα σετάκια 5.1 που όλα είναι πάνω στο sub κάνουν τέτοια αποκωδικοποίηση ?
Ναι στα υπόλοιπα ακούγεται μια χαρά ! Ευχαριστω για τη βοήθεια. Ας ελπίσουμε στο τελευταίο firmware να διορθωθεί και αυτό το θεματάκι !Αν κάνουν θα έχουν το λογότυπο DTS.
Ελπίζω άλλα αρχεία που δεν είναι DTS να ακούς τον ήχο ετσι;;;:118:
Διαφορετικά υπάρχει πρόβλημα :140:
Οταν υπάρχει dimmer με λάμπα ηλεκτρονική (οικονομική) τότε και μόνο τότε (εκτός αν είναι το dimmer ειδικό) γίνονται παρεμβολές που επιρεάζουν το remote του WD.Στο σαλόνι όντως έχω dimmer ... λές;;;