Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι καθυστερεί απο την WD το καινουργιο
firmaware? εχουν περασει 2,5 μηνες απο την τελευταια εκδοση.
τοσο δυσκολο ειναι να διορθωθουν τα προβληματα?

Reaction score
5
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

εμένα πάντως σε αρκετά αρχεία, έχει μια μικρήηηηηηηηηηη πολύ μικρή καθυστέρηση στους υπότιλους, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει στο Pc.

Reaction score
0
Quantum of solace 1080p refined
Κάνει κοψίματα το DTS
Το μετέτρεψα σε AC3 και όλα καλά.
Το έχω περίπου κανα μήνα και...
Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα που συμβαίνουν σε άλλους τόσο καιρό. πχ υπότιτλους σπασίματα (πέρα απο μια την ταινία "21" που ήταν σε 24fps και η TV δεν υποστηρίζει)
Τώρα τελευταία μου κάνει κάτι μικρά νερά.
Στην αρχή δεν ανταποκρίνεται το remote όταν το ανοίγω (σκοτεινό δωμάτιο)
Πατάω πχ το κάτω και αρχίζει να τρέχει το μενού σα να το πάτησα 4 φορές.
Τώρα κούμπωσα το σκληρό και δεν άνοιγε απο το remote. Αναγκάστηκα να το βγάλω απο το ρεύμα.

Η αλήθεια είναι όμως οτι το μηχάνημα το έχω λιώσει.
Μπρός πίσω σταμάτα ξεκίνα μία στο σαλόνι μια στην κρεβατοκάμαρα.. .μια στο σπίτι της μάνας μου να δεί grey's anatomy.....
Σκυλί όμως.

Reaction score
0
Εχει δοκιμάσει κανείς στο PopCorn MKV AudioConverter την επιλογή που λέει Re-Sample low-sample-rate audio tracks αν λύνει το πρόβλημα με τα κοψίματα στο DTS ????

Reaction score
0
Quantum of solace 1080p refined
Τώρα τελευταία μου κάνει κάτι μικρά νερά.
Στην αρχή δεν ανταποκρίνεται το remote όταν το ανοίγω (σκοτεινό δωμάτιο)
Πατάω πχ το κάτω και αρχίζει να τρέχει το μενού σα να το πάτησα 4 φορές.
Τώρα κούμπωσα το σκληρό και δεν άνοιγε απο το remote. Αναγκάστηκα να το βγάλω απο το ρεύμα.

Η αλήθεια είναι όμως οτι το μηχάνημα το έχω λιώσει.
Μπρός πίσω σταμάτα ξεκίνα μία στο σαλόνι μια στην κρεβατοκάμαρα.. .μια στο σπίτι της μάνας μου να δεί grey's anatomy.....
Σκυλί όμως.
Και μένα μου είχε παρουσιάσει κάτι παρόμοιο το τηλεκοντρόλ και τελικά ήταν μια δαχτυλιά επάνω στον αισθητήρα της συσκευής (όχι τον πομπό του κοντρόλ).
Οταν πιάνεις τη συσκευή για να βάλεις το USB στο πλάϊ, ο αντίχειράς έχει την τάση να πηγαίνει ακριβώς πάνω στον αισθητήρα.

Ρίξτου ένα καθάρισμα με Άζαξ. Επίσης έχω ακούσει ότι όταν έχεις timmers/dimmers για ηλεκτρονικούς λαμπτήρες μπορούν να προκληθούν τέτοιου είδους παρεμβολές στο υπέρυθρο...

Reaction score
0
Και μένα μου είχε παρουσιάσει κάτι παρόμοιο το τηλεκοντρόλ και τελικά ήταν μια δαχτυλιά επάνω στον αισθητήρα της συσκευής (όχι τον πομπό του κοντρόλ).
Οταν πιάνεις τη συσκευή για να βάλεις το USB στο πλάϊ, ο αντίχειράς έχει την τάση να πηγαίνει ακριβώς πάνω στον αισθητήρα.

Ρίξτου ένα καθάρισμα με Άζαξ. Επίσης έχω ακούσει ότι όταν έχεις timmers/dimmers για ηλεκτρονικούς λαμπτήρες μπορούν να προκληθούν τέτοιου είδους παρεμβολές στο υπέρυθρο...
Στο σαλόνι όντως έχω dimmer ... λές;;;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Όταν εμφανίζεται το μήνυμα Audio Channel 1 (Digital) και δεν ακούγετε καθόλου ήχος φταίει πάλι το DTS ?
Πες μας τί αρχείο προσπαθείς να παίξεις;
Πως το έχεις συνδέσει;
Με τί το έχεις συνδέσει; TV ή ενισχυτή;
Στις επιλογές του wd το audio το έχεις stereo ή digital ?

Reaction score
1.594

Είναι αρχεία .mkv
Στην TV είναι συνδεδεμένο με HDMI/Optical και έχουν γινει δοκιμές και με analog RCA και αντίστοιχα στο WD εχει δοκιμαστεί και Stereo & Digital απο το menu χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης έχω δοκιμάσει και μόνο με την HDMI σύνδεση πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Υπαρχει καμμία ιδέα ?

Reaction score
0

Είναι αρχεία .mkv
Στην TV είναι συνδεδεμένο με HDMI/Optical και έχουν γινει δοκιμές και με analog RCA και αντίστοιχα στο WD εχει δοκιμαστεί και Stereo & Digital απο το menu χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης έχω δοκιμάσει και μόνο με την HDMI σύνδεση πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Υπαρχει καμμία ιδέα ?
Κανένα αρχείο δεν έχει ήχο ή κάποιο συγκεκριμένο;
Αν είναι συγκεκριμένο το αρχείο τί είναι; Ταινία, σειρά;;;

Η τηλεόρασή σου έχει Optical Ιn ???????
Μήπως είναι optical Οut για σύνδεση με ενισχυτή;;;

Αν τα αρχεία που προσπαθείς να παίξεις έχουν DTS ήχο ο μόνος τρόπος να ακούσεις ήχο είναι να συνδέσεις το WD σε ενισχυτή που κάνει αποκωδικοποίηση DTS
Αν δεν έχεις ενισχυτή και το συνδέσεις σε TV τότε DTS δεν θα ακούσεις.
Θα πρέπει πρώτα να μετατρέψεις το DTS σε AC3 με το popcorn audio converter.

Reaction score
1.594
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Κανένα αρχείο δεν έχει ήχο ή κάποιο συγκεκριμένο;
Αν είναι συγκεκριμένο το αρχείο τί είναι; Ταινία, σειρά;;;

Η τηλεόρασή σου έχει Optical Ιn ???????
Μήπως είναι optical Οut για σύνδεση με ενισχυτή;;;

Αν τα αρχεία που προσπαθείς να παίξεις έχουν DTS ήχο ο μόνος τρόπος να ακούσεις ήχο είναι να συνδέσεις το WD σε ενισχυτή που κάνει αποκωδικοποίηση DTS
Αν δεν έχεις ενισχυτή και το συνδέσεις σε TV τότε DTS δεν θα ακούσεις.
Θα πρέπει πρώτα να μετατρέψεις το DTS σε AC3 με το popcorn audio converter.
Ευχαριστώ για την βοήθεια. Η TV έχει optical in παρόλα αυτά κανένας ήχος δεν ακουγεται όταν προσπαθω να αναπαράγω αυτά τα αρχεία. Προφανώς χρειάζεται η αποκωδικοποίηση που αναφέρεις είτε η μετατροπή τους.

Reaction score
0

Αραγε αυτά τα σετάκια 5.1 που όλα είναι πάνω στο sub κάνουν τέτοια αποκωδικοποίηση ?
Αν κάνουν θα έχουν το λογότυπο DTS.

Ελπίζω άλλα αρχεία που δεν είναι DTS να ακούς τον ήχο ετσι;;;:118:
Διαφορετικά υπάρχει πρόβλημα :140:

Reaction score
1.594
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αν κάνουν θα έχουν το λογότυπο DTS.

Ελπίζω άλλα αρχεία που δεν είναι DTS να ακούς τον ήχο ετσι;;;:118:
Διαφορετικά υπάρχει πρόβλημα :140:
Ναι στα υπόλοιπα ακούγεται μια χαρά ! Ευχαριστω για τη βοήθεια. Ας ελπίσουμε στο τελευταίο firmware να διορθωθεί και αυτό το θεματάκι !

Reaction score
1

Aν ειναι το dimmer στη μια μερια του σαλονιου και το WD TV στην αλλη, λογικα δεν εχεις προβλημα. Συνηθως μιλαμε για κοντινες αποστασεις.

Reaction score
0
Στο σαλόνι όντως έχω dimmer ... λές;;;
Οταν υπάρχει dimmer με λάμπα ηλεκτρονική (οικονομική) τότε και μόνο τότε (εκτός αν είναι το dimmer ειδικό) γίνονται παρεμβολές που επιρεάζουν το remote του WD.
Η περιπέτειά μου είναι στη σελίδα http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=56906&page=88

Ξεχάστε δαχτυλιές κλπ. Δεν καταλαβαίνει τίποτα παρά μόνο παρεμβολές.

MSak

Reaction score
2
Καλησπέρα, έκανα μετατροπή το DTS σε AC3 της ταινίας "Taken (2008), 720p.BluRay.x264-REFiNED" με το PopCorn AudioConverter χρησιμοποιώντας και την επιλογή "Re-sample low-sample-rate audio tracks" και μου κάνει συνέχεια κοψίματα στον ήχο. Ο εξωτερικός δίσκος Maxtor 500GB δεν χρειάζεται ανασυγκρότηση, έχει 2 καλώδια, το 1ο DATA+POWER (μόνο αυτό συνδέω) και το 2ο POWER (αυτό δεν το συνδέω) και η σύνδεση είναι HDMI με την τηλεόραση και optical καλώδιο στον ενισχυτή. Στις ρυθμίσεις έχω optical στον ήχο. Τι μπορεί να φταίει;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef