iPhone 3.0

Reaction score
2
Re: Απάντηση: iPhone 3.0

Κάπου διάβασα ότι θα έχει και ραδιόφωνο!!
Οπως επίσης και κάμερα 5 mp...

:142::142:

Πάντως υπάρχουν ήδη εξαιρετικές εφαρμογές για Online Radio με 100άδες σταθμούς για κάθε γούστο.Και με εξαιρετική ποιότητα αναπαραγωγής.Να προτείνω και 2 αγαπημένες μου:

Tuner
VisuaRadio

GTX

Reaction score
39
Καλά μετά από jailbrake δε λείπει και τίποτα, το πιο σημαντικό μάλλον με το 3.0 είναι ότι θα βγούνε κανονικά navigation apps και τα push notifications.

Αυτό το άγχος όλων στα ξένα κυρίως sites για το copy paste ποτέ δε το κατάλαβα :421:

Εμένα πάντως αυτό που μου τη σπάει ακόμα και δε βλέπω βελτίωση (δε ξέρω μπορεί να είναι και προβληματικό το δικό μου) είναι η κακή ποιότητα του ήχου που έχει ο άλλος όταν μιλάς με bluetooth, με όσα headset κι αν έχω δοκιμάσει οι συνομιλιτές μου πάντα γκρινιάζουν ότι δε μ'ακούν καλά.

Reaction score
11
Αυτό το άγχος όλων στα ξένα κυρίως sites για το copy paste ποτέ δε το κατάλαβα :421:

.
+1

Και ποτέ να μην ξανακάνει update η apple δεν με νοιάζει καθόλου...

Reaction score
60
Απάντηση: iPhone 3.0

το Ελληνικό πληκτρολόγιο που υπάρχει στο iPhone OS 3.0 (developer’s beta για την ώρα).

Όπως δείχνουν τα πράγματα, τα Ελληνικά θα υποστηρίζονται στην νέα έκδοση του λειτουργικού απευθείας από την Apple, και δεν θα χρειάζεται η αγορά κάποιας εφαρμογής ή το πείραγμα της συσκευής (βλ. Jailbreak) για να μπορεί κάποιος να γράψει Ελληνικούς χαρακτήρες.

Reaction score
1

Απο αυριο το iPhone 3G, διαθεσιμο και απο τα σημεια πωλησης Cosmote.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: iPhone 3.0

Απο αυριο το iPhone 3G, διαθεσιμο και απο τα σημεια πωλησης Cosmote.
Χωρίς καμία ανακοίνωση?Μακάρι πάντως να γίνει.Ελπίζω να πέσει και η τιμή.

Reaction score
1

Ηδη μερικα καταστηματα εχουν banners και stands με iphones, που απο αυριο θα ειναι διαθεσιμα για το κοινο, ενω εχουν παραλαβει και συσκευες για πωληση. Λογικα ή απο Σαββατο, ή απο Δευτερα θα τρεξει και η αναλογη διαφημιστικη καμπανια.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid