Συμπεριφορά Συντονιστή

Reaction score
1.213
Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Οσοι εχουν κουραστει μπορουν να απεχουν..Εγω στα δυο χρονια που ειμαι γραμμενος δεν ειδα και τοοοοοσο πολλους να ασχολουνται με τα αθλητικα.Ας εγραφαν λοιπον και αυτοι η ας ανοιγαν θεματα με το δικο τους στυλ τοσα χρονια...Ο pleo , εγω η ο καθενας ταδε τους πειραξε ?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Ξαναλέω, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να ασχοληθούν, τόσο σοβαρά όσο σοβαρό θεωρούν το ποδόσφαιρο. Άλλο αυτό, άλλο το να ανέχεσαι προσβολές.
Αν νομίζεις ότι δεν προσβάλεις τον συνομιλητή σου με τα δήθεν "αστεία" σου κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν είμαι μόνο εγώ που έχω κουραστεί και έως και αηδιάσει πολλές φορές. Γνωρίζω και άλλους που έχουν αποχωρήσει εξ' αιτίας των όσων γράφονται.

Αυτή θα θα ήθελα να είναι η τελευταία μου επέμβαση στο θέμα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω κάτι.
Δηλαδή ευθέως λες πως η όλη φάση παρεξηγείται από κάποιους που δεν καταλαβαίνουν την πλάκα. Θεωρούν λοιπόν αυτοί ότι αυτά που λέγονται εδώ είναι τι; Πόλεμος; Πλάκωμα; Μπουνίδια; Τι τέλος πάντων το θεωρούν;

Sorry αλλά αυτό δείχνει ότι δεν καταλαβαίνουν και ότι είναι απλά περαστικοί.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Δηλαδή ευθέως λες πως η όλη φάση παρεξηγείται από κάποιους που δεν καταλαβαίνουν την πλάκα.
Και να μας πουν και ποιοι ειναι αυτοι οι καποιοι.Αυτοι που ηθελαν να συνεισφερουν στην κατηγορια και τους αποθαρυνε το χιουμορ μας η ο τροπος γραψιματος μας.

Να υποθεσω οτι πριν γραφτει ο pleo , εγω , ο ταδε..ολοι αυτοι ειχαν γεμισει την κατηγορια με θεματα ?

Reaction score
164

Όχι. Για να στο πω ευθέως: Αυτό που κάνεις, δεν είναι πλάκα. Είναι κατάμουτρη προσβολή.

Reaction score
1.213

Όχι. Για να στο πω ευθέως: Αυτό που κάνεις, δεν είναι πλάκα. Είναι κατάμουτρη προσβολή.

Και αν πολλοι δεν συμφωνουν μαζι σου ? :121:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Δηλαδή ευθέως λες πως η όλη φάση παρεξηγείται από κάποιους που δεν καταλαβαίνουν την πλάκα. Θεωρούν λοιπόν αυτοί ότι αυτά που λέγονται εδώ είναι τι; Πόλεμος; Πλάκωμα; Μπουνίδια; Τι τέλος πάντων το θεωρούν;

Sorry αλλά αυτό δείχνει ότι δεν καταλαβαίνουν και ότι είναι απλά περαστικοί.

Για αλλη μια φορα λες αλλα αντι αλλων.

Θα στα πω ξεκαθαρα μηπως και καταλαβεις.

Αλλο η πλακα , που την καναμε εδω και χρονια εδω μεσα κι αλλο αυτο που κανεις εσυ με τον κολλητο σου.

Να σκεφτεις , μεχρι κι ο healler μας ειπε ζωα , αλλα το εκανε μονο μια φορα.

Εσυ και ο παραπονουμενος, κανετε copy -paste μονιμα τις ιδιες αηδιες .
Σας ειπε κανεις οτι εχει πλακα και το συνεχιζετε?

Reaction score
164

Και αν πολλοι δεν συμφωνουν μαζι σου ? :121:
Για εμένα μιλάω. Δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ αν συμφωνείτε ή όχι μαζί μου. Εγώ προσβάλομαι όταν μου λένε ότι δεν φοράω παντελόνια. Και δεν πρόκειται να σας ρωτήσω αν συμφωνείτε ή όχι.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Τότε ευθέως σου λέω πως δείχνεις υπερευαισθησία.
Προσβολή, έτσι; Ποια προσβολή; Θέλεις να μιλήσουμε για το ποιος έχει προσβάλλει και ποιος δεν απαντάει;

Δείξε μου μία φορά που έχω προσβάλει κάποιον απαντώντας του όπως ακριβώς μου έχει απευθυνθεί αυτός.

Μία μόνο. Με τις ίδιες λέξεις.

Για αλλη μια φορα λες αλλα αντι αλλων.

Θα στα πω ξεκαθαρα μηπως και καταλαβεις.

Αλλο η πλακα , που την καναμε εδω και χρονια εδω μεσα κι αλλο αυτο που κανεις εσυ με τον κολλητο σου.

Να σκεφτεις , μεχρι κι ο healler μας ειπε ζωα , αλλα το εκανε μονο μια φορα.

Αυτή είναι η δική σου άποψη. Copy paste; Την άσπρη μύγα την ξέχασες; Το άλλα αντί άλλων;
Κι εγώ το ίδιο μπορώ να πω για σένα. Δε λέει κάτι.
Και απευθύνεσαι σε μένα ή στο φίλο μου αυτή τη στιγμή για να καταλάβω;

Reaction score
1.213

Νικο να ειπω την γνωμη μου ? :137:

Δεν ειναι ακριβως ετσι.Απλως τωρα υπαρχει και αλλη υπερδυναμη , ειναι επιμονη και κακο σπυρι στον ..ας..:138:

Θα μπορουσαμε απλως (ολοι μας ) να γραφουμε πιο οντοπικ.Δηλαδη να μην ειναι το θεμα Παοκ-Αρης και εμεις να γραφιυμε για τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο.Ενταξει...εκει το εχουν παραθεσει..αλλα σκεψουν την πικρα τους...:142:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Νικο να ειπω την γνωμη μου ? :137:

Δεν ειναι ακριβως ετσι.Απλως τωρα υπαρχει και αλλη υπερδυναμη , ειναι επιμονη και κακο σπυρι στον ..ας..:138:

Θα μπορουσαμε απλως (ολοι μας ) να γραφουμε πιο οντοπικ.Δηλαδη να μην ειναι το θεμα Παοκ-Αρης και εμεις να γραφιυμε για τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο.Ενταξει...εκει το εχουν παραθεσει..αλλα σκεψουν την πικρα τους...:142:

Αν εχουν πικρα να φανε ζαχαρη η ενα υποκαταστατο αν δεν την αντεχουν.
Εδω μεσα εχω ''πειραξει'' και μου εχουν ανταποδωσει το ''πειραγμα'' παααρα πολλα ατομα, κανεις ομως δεν εφτασε στα ορια της προσβολης οσο ο anemelos και ο pleo!
Kαι οταν πηρε τις αντιστοιχες απαντησεις , βγηκε παραπονουμενος.

Reaction score
6

Αν εχουν πικρα να φανε ζαχαρη η ενα υποκαταστατο αν δεν την αντεχουν.
Εδω μεσα εχω ''πειραξει'' και μου εχουν ανταποδωσει το ''πειραγμα'' παααρα πολλα ατομα, κανεις ομως δεν εφτασε στα ορια της προσβολης οσο ο anemelos και ο pleo!
Kαι οταν πηρε τις αντιστοιχες απαντησεις , βγηκε παραπονουμενος.
Μάλιστα.
Καλά θα απαντήσω στο σημείο που με αφορά.
Δείξε μου σε παρακαλώ την προσβολή από μέρους μου.
Να ζητήσω συγνώμη βρε παιδί μου στην τελική. Ξέρω γω; κανά τριχίλιαρο post μετά μπορεί να μου έχει ξεφύγει τίποτε.

Και που ακριβώς είδες πίκρα από εμένα; Περιμένω να μου πεις, αν θες.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα παρακαλούσα όλους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να θυμούνται ότι το avsite είναι πρωτίστως ένα φόρουμ που ασχολείται με το audio και το video.

Reaction score
14

παιδιά θα σας το ξαναπώ Ελληνικά...

Το να κάνεις πλάκα πρέπει να μαθεις και να την δέχεσαι την πλάκα... δεν παίζει μονότερμα ουτε υπάρχει μπακότερμα στο παιχνίδι αυτό...

Τώρα αν κάποιος θεωρεί την χοντράδα πλάκα... εεε αυτό ή το κοβεις ευγενικά ή αν εχεις προσπαθήσει και απέτυχες τότε δεν εχεις αλλες ελπίδες απο το να μην συμμετέχεις στην πλάκα πλέον, αν αυτή δεν σε ευχαριστεί.

Εμένα προσωπικά η πλάκα δεν με χαλάει, ουτε τα παντελόνια, και η μαούνες με πολυχαλάσανε, με χαλάσανε οι εμμονές του καθε ενός, να αποδείξει με το ετσι θέλω... και με τρόπο που δεν μπορούσες να διαβάσεις ευχάριστα οτι η αποψη του είναι η ορθή...

Με κούρασε η γηπεδογλωσσα, με κούρασε η κλάψα, με κούρασε η εμμονή οτι αν το ασπρο δεν το βλέπεις εισαι μάυρος δόλιος και καψερός...

Οχι δεν το βλέπω το ασπρο... βλέπω μόνο μάυρα... είμαι Βογιατζάκης... και εχω αυτόματη ίριδα... είμαι λιμιτεντ στο μυαλό μου...!!! Τι να κάνω... ετσι γεννήθηκα...

Παίδες τα μισά και βάλε θέματα στα αθλητικά είναι κουραστικά... για εμένα... και για πολλούς ακόμα... ξεκινάνε με νόημα και κάπου στα μισά εγιναν λάστιχο... τα ξεχυλώσαμε... τα κουράσαμε...

Που να κάνεις Moderation εκει μέσα... Καταρχάς εκεί δεν θέλει Συντονιστή.. αλλά Umpire... απο Premier League και πάνω...

Χαλαρώστε και πάμε πάλι αδελφωμένοι χωρίς να μας χωρίζουν οι διαολοομάδες μας...
αλλιμονο να ξεβρακωβούμε και να πετάξουμε τα σορτσάκια και τις βερμούδες μας και να τρέχουμε γύρω γύρω... να δούμε ποιός φοράει παντελόνια...

Αηντε... βρέ μην ανάψω κάνα καπνογόνο και γίνει εδω μέσα το ΣΕΦ...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Μάλιστα.
Καλά θα απαντήσω στο σημείο που με αφορά.
Δείξε μου σε παρακαλώ την προσβολή από μέρους μου.
Να ζητήσω συγνώμη βρε παιδί μου στην τελική. Ξέρω γω; κανά τριχίλιαρο post μετά μπορεί να μου έχει ξεφύγει τίποτε.

Και που ακριβώς είδες πίκρα από εμένα; Περιμένω να μου πεις, αν θες.

Για πικρα μιλησε ο Μελ και απαντησα με το υποθετικο ''αν''.
Για τ αλλα , σου τα εχω υποδειξει ενα καρο φορες.
Και οντως ,ενα τριχιλαρο posts εχεις και σε ολα προσπαθεις η να λοιδωρησεις τους φιλους του Ολυμπιακου η να πουλησεις Tannoy.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Συμπεριφορά Συντονιστή

Θα παρακαλούσα όλους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να θυμούνται ότι το avsite είναι πρωτίστως ένα φόρουμ που ασχολείται με το audio και το video.

Xρηστο , με το ζορι την διατηρω.
Και μιλωντας για μενα , ξερω πολυ καλα τι ειναι το avsite.

Reaction score
6
Και πάνω που πήγα να γράψω πόσο καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Dream.

Ευχαριστώ Νίκο αλλά δεν είμαι πωλητής στο επάγγελμα. Όταν έχω άποψη για κάτι τη λέω όπως προκύπτει από αυτά που ξέρω.
Εάν ήμουν πωλητής, τότε τα post για τα "Tannoy" θα ήταν πολύ περισσότερα από αυτά των αθλητικών.

Και στο ότι λοιδορώ τους φίλους του ολυμπιακού, σε παραπέμπω σε εκείνους που καταλαβαίνουν τι λέω, πως το λέω και γιατί το λέω. Και τουλάχιστον από εκείνους έχω πάρει απαντήσεις με πολύ χιούμορ. Δυστυχώς το ίδιο δεν μπορώ να πω και για σένα.

Όμως αφού έχω πει ότι δεν βάζω πάνω από τη φιλία την ομάδα, να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να μου κοπεί το χέρι αν ξαναγράψω στα αθλητικά.

Ελπίζω αυτό να σε ικανοποιεί.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Εδω μεσα εχω ''πειραξει'' και μου εχουν ανταποδωσει το ''πειραγμα'' παααρα πολλα ατομα, κανεις ομως δεν εφτασε στα ορια της προσβολης οσο ο anemelos και ο pleo! Kαι οταν πηρε τις αντιστοιχες απαντησεις , βγηκε παραπονουμενος.
Συμφωνώ.
Όταν "πειράζουμε" πρέπει να δεχόμαστε και να μας "πειράζουν" με τον ίδιο τρόπο. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτό το thread.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Aδιαφορω αν θα ξαναγραψεις στα αθλητικα η αν θα πουλας ηχεια.
Ο καθενας γραφει οτι μπορει.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτό το thread.

...
Αν δεν εχει νοημα ,Νικο , σβηστο.
Ηταν ενα καλο μαθημα ομως.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Συμπεριφορά Συντονιστή

Και μιλωντας για μενα , ξερω πολυ καλα τι ειναι το avsite.
Το ξέρω πολύ καλά ότι εσύ γνωρίζεις πάρα πολύ καλά τι είναι το avsite...

Η ψυχραιμία ήταν έκλυση προς όλους...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος