Συμπεριφορά Συντονιστή

Reaction score
0
Φιλε μου Ανεμελε!
Ξερεις οτι σε συμπαθω παρα πολυ και στο εχω πει και με π.μ!
Δεν σε ξερω προσωπηκα ουτε εσενα ουτε τον Νικο!
Πρεπει μοναχα να σου πω πως για μενα το αδικο το εχεις εσυ
οχι μονο μια φορα αλλα 3 φορες!

1ος λογος.Το οτι ανοιξες καινουργιο θεμα με επιθεση στον Νικο!
Πριν απο ολα θα επρεπε να δεις αν αυτο που σε πειραζει απο την συμπεριφορα του
ειναι μονο στα ποδοσφαιρικα ή και σε πολλα αλλα θεματα!
Ειμαι σιγουρος οτι οταν συναντηθηκατε ησασταν μια χαρα και οταν τα λεγατε
προσωπο με προσωπο τα ποδοσφαιρικα θεματα δεν υπηρχε μεταξυ σας αυτο που σε
πειραξε εδω μεσα!Και φυσικα ειμαι 100% σιγουρος "απο οσα εχω διαβασει μεσα στο φορουμ" οτι σε ολα τα αλλα θεματα δεν υπαρχει καμια μα καμια "διαμαχη" μεταξυ σας!

Αρα καταληγουμε οτι αυτη η διαμαχη ξεκηνησε και "υπαρχει" ΜΟΝΟ
στα ποδοσφαιρικα θεματα μεταξυ Ολυμπιακου και Παναθηναικου!

Απο εκει και περα επρεπε ή να μιλησετε μεσα απο τα π.μ και να τα βρειτε
και αν δεν τα βρισκατεας σταματουσες τον διαλογο μαζι του
μονο ομως μεσα στα θεματα του ποδοσφαιρου οπου και υπηρχε η "κοντρα σας
"

Ο 2ος λογος.Θεωρω οτι τον "προσβαλες" για ενα θεμα που ειναι αστειοΤΑΤΟ.
Τα θεματα του ολυμπιακου και του παναθηναικου του παοκ και του αρη ειναι
τρομερα αστεια ωστε να τα περνουμε για δευτερολεπτα στα σοβαρα!
Σοβαρα τα περνουν μονο αυτοι που πεταν μπουκαλια και περνουν στο κυνηγι
τον Νικοπολιδη (γιατι τον κυνηγησαν και το ειδα γιατι ημουν εκει και καλα εκανε και χτυπησε τον οπαδο "Αναφερομαι σε αυτο το γεγονος γιατι ηταν το πιο προσφατο
που υπηρχε η κοντρα σας")!
Και γω με τον Πάνος Οπλοποιός γιατι ειναι αριανος.Τον εχω
κανει πολλες φορες πικαντηκες ερωτησης και ποτε μα ποτε δεν μ'απαντησε!Μπραβο του
ομως γιατι ή δεν με παει ή γιατι δεν ειχε κατι να απαντηση!

Να σου δωσω ενα προσωπικο παραδειγμα!
Ο GeorgeSpyros ειναι ενα μελος μεσα σε εκεινο το κομματι των αθλητικων
οπου αν τυχον διαβασω κατι δικο του μπορει η πιεση μου να παει στα 25!
Δεν μπορω να συμφωνησω σε τιποτα μα τιποτα μαζι του!Στο 95% τον θεματων
ειμαστε ακρως αντιθετη!Ομως αυτο το μελος στον τομεα της φωτογραφιας
ειναι ετη φωτος μπροστα απο εμενα και οταν γραφει κατι εκει διαβαζω τα post
του με μεγαλη προσοχη!Τι σημαινη αυτο οτι επιδη με ενοχλουν οι αποψεις του
πρεπει να ανοιξω θεμα?Γιατι? Ειναι πολυ χαζος ο λογος να μαλωσω μαζι του
και να τον αγνοω σε ολοκληρο το AVsite λογο των αθλητικων!Σε ολα τα αλλα θεματα ειναι ενα αξιολογο
μελος αλλα εκει μεσα δεν ειναι για μενα προσωπικα!
Ετσι επρεπε να αντιμετωπισεις τον Νικο μεσα σε εκεινο το κομματι και μονο συγκεκριμενα σε εκεινο!
Εδω ειναι το 3ο σου λαθος "για μενα παντα"!
Τον Νικο τον ξερεις και προσωπικα και στο μελλον θα ξαναβρεθειτε στο ιδιο
τραπεζι να φατε!Ας εκανες υπομονη μεχρι τοτε να τα λεγατε προσωπο με προσωπο!
Εισαστε φιλοι Γ@Μ...ΤΟ ΜΟΥ τι ειναι αυτα????????????

Σε εκτιμω πολυ!Το ξερεις καλα και προς θεου δεν θελω να παρεξηγησεις τα λεγομενα μου στο ελάχιστο,απλα θελω να τα βρεις με τον Νικο γιατι τον αδικησες!

Reaction score
1.844
Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν νιώθω θιγμένος (dreamGR). Αυτό φαίνεται γιατί είπα πως θεωρώ το Νίκο καλό παιδί και πως δεν θέλω να αποχωρήσει από Συνονιστής της αθλητικής θεματικής ενότητας (όχι για να το "παίξω" μεγαλόψυχος, αλλά γιατί δεν θέλω να αποχωρήσει). Αλλά κυρίως από αυτό που έγραψα "σιγά τα ωά" για την έκφρασή του "μπούρδες".
Επίσης, δεν έιμαι τόσο κορόϊδο να πιστεύω πως έχω μόνο δίκιο (Chief). Το δίκιο είναι συνήθως κάπου στη μέση.

Εδώ είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να επανορθώσω κάτι. Από κάποια μηνύματα εδώ, φάνηκε πως αυτοί που τα έγραψαν έχουν θιχθεί για κάποια πράγματα που έγραψα κατά καιρούς. Άσχετα που δεν υπήρχε τέτοιος στόχος, ζητάω συγνώμη.

Όσο αυξάνουν τα μηνύματα στο θέμα, τόσο πιο σίγουρος είμαι πως έκανα καλά που το άνοιξα. Είναι φανερό πως θα ξεκαθαριστούν κάποια αναγκαία πράγματα μεταξύ όλων.

Η 1η αφορμή λοιπόν ήταν το γραπτό "είσαι πολύ φρέσκος για να πεις κάτι τέτοιο", αυτό ήταν που με στράβωσε, γιατί δεν μπορώ να το καταπιώ. Όχι επειδή αναφερόταν σε μένα, αλλά γιατί το θεωρώ εντελώς λανθασμένη άποψη σαν νοοτροπία ή πρακτική. Οι περισσότεροι γνωρίζουμε τι γίνεται σε κάποια άλλα "διπλανά" forums που αυτή η πρακτική ισχύει. Όποιος διαφωνεί ας το πει.
Και η 2η αφορμή ήταν πως ενώ είπα καθαρά πως θεωρώ την έκφραση "μπούρδες" αγενέστατη, εκείνος συνέχισε. Σε πενηνταράκια του λέω "μη αναφέρεσαι για μένα έτσι, γιατί στους περισσότερους που μας διαβάζουν (όσοι δεν γνωρίζουν τον ιδιαίτερο κώδικα των αθλητικών) με κάνεις ρόμπα", ο Νίκος συνέχισε. Μετά την αντίδρασή του αναγκάστηκα να γράψω το 1ο μήνυμα εδώ. Γιατί θεωρώ πως ο ρόλος ενός "βαθμοφόρου" σε ένα forum είναι "πυροσβεστικός" και όχι "εμπρηστικός". Δεν το έκανα εκεί γιατί θα πέρναγε ντούκου, αυτό οφείλετε να το αποδεχθείτε. Ενώ εδώ φαίνεται να γίνεται δουλειά.

Και κάτι άλλο. Ειναι διαφορετικό να γράφει κάποιος "είστε ρεζίληδες με την ομάδα που έχετε" και άλλο να παίρνει την απάντηση "ρεζίλης είσαι εσύ μ' αυτά που γράφεις" (το παράδειγμα είναι υποθετικό). Το 2ο είναι προσωπική επίθεση και δημιουργεί δικαιολογημένα δυσάρεστες καταστάσεις. Το ότι δεν αντιδρά ο πρώτος άμεσα, δεν πρέπει να εκλαμβάνεται σας αδυναμία, αλλά σαν αποδοχή του δικαιώματος του άλλου να ξεφύφει, αραιά και που.

Ομολογώ πως διάβασα ξανά και ξανά το μήνυμα πριν το ανεβάσω, για να είμαι όσο γίνεται πιο σίγουρος πως δεν θα παρανοηθoύν διάφορες απόψεις που εκθέτω. Αν το πέτυχα θα φανεί στο χειροκρότημα, που λέει και το παλιό τραγουδάκι της Χαρούλας και των Φατμέ, αν δεν κάνω λάθος ...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.664

Αν το πέτυχα θα φανεί στο χειροκρότημα, που λέει και το παλιό τραγουδάκι της Χαρούλας και των Φατμέ, αν δεν κάνω λάθος ...
Λάθος!! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη το λέει.

Reaction score
1.213

Και κάτι άλλο. Ειναι διαφορετικό να γράφει κάποιος "είστε ρεζίληδες με την ομάδα που έχετε" και άλλο να παίρνει την απάντηση "ρεζίλης είσαι εσύ μ' αυτά που γράφεις" (το παράδειγμα είναι υποθετικό). Το 2ο είναι προσωπική επίθεση και δημιουργεί δικαιολογημένα δυσάρεστες καταστάσεις. Το ότι δεν αντιδρά ο πρώτος άμεσα, δεν πρέπει να εκλαμβάνεται σας αδυναμία, αλλά σαν αποδοχή του δικαιώματος του άλλου να ξεφύφει, αραιά και που.

'' Nομικως '' ..μπορει να ειναι διαφορετικο αλλα ποδοσφαιρικως δεν διαφερει και πολυ.Μην ξεχναμε οτι ο αλλος αλλαζει δουλεια , αυτοκινητο..αλλαζει και γυναικα αμα λαχει..:138:....αλλα δεν προκειται ποτε να αλλαξει ομαδα.:126:

Οποτε αν πω εγω εσεις οι ξευτιληδες οι ταδε (οπαδοι ) με την ομαδα σας σιγουρα θα λαβω την απαντηση '' εσυ εισαι ξευτιλας ''.:137:

Πρωτη παρατηρηση.(εχω και αλλες αλλα πρεπει να παμε και για κανα ποτο .)

Θεωρω οτι εχετε και οι δυο δικιο απλως σε αλλο λεπτο του αγωνα ειχε ο ενας περισσοτερο και σε αλλο ο αλλος...

Επισης μπορει να λες για το εμπρηστικο χαρακτηρα των τελευταιων μηνυματων αλλα πρεπει να πουμε οτι και ο Νικος εχει δειξει ανοχη σε πολλα.. (μη τα παμε καλυτερα με βαση κανονισμων..γιατι τη βαψαμε ..:)) :142: )

Σε τετοιες περιπτωσεις η πηγαινουμε ολοι αυστηρα συμφωνα με τον κανονισμο...η λυνουμε τα πραγματα στο γηπεδο.Και αν δουμε οτι οι εμπλεκομενοι βαδιζουν στο μονοπατι του πολεμου εμεις οι ψυχραιμοτεροι παικτες (ενταξει...εσεις..χαχα) να αναλαβουμε αυτον τον πυροσβεστικο ρολο...

Προσεξτε τι θα ζητησετε....:)))))

Reaction score
1.213

Παρτε και καμμια βδομαδα αδεια...καλο θα κανει...:204:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επειδή έχω βαρεθεί και όπου να 'ναι το κλειδώνω, θα σας πω το εξής. Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι αρκετές φορές τόσο ο anemelos όσο και ο pleo, κάνουν τοποθετήσεις εξαιρετικά εμπρηστικές που ακροβατούν στα όρια όχι μόνον της προσβολής αλλά και της ευπρέπειας γενικότερα. Ήταν θέμα χρόνου κάποιος να τα πάρει στο κράνος και να χώσει πολύ δυνατά γκάζια, όχι αυτά που είπε ο Αρβανίκ, αλλά κανονικά γαλλικά. Τα όρια μεταξύ καυστικού χιούμορ και προσβολής είναι πάρα πολύ λεπτά.

Θεωρώ ότι κακώς, πολύ κακώς anemele ανοίγεις ένα τέτοιο θέμα. Για μένα, η ανοχή της συντονιστικής ομάδος στις συζητήσεις των αθλητικών είναι ήδη πολύ μεγάλη (διότι και εσύ και ο pleo θεωρείστε μέλη της παρέας, δεν είστε ξένα σώματα) και ως εκ τούτου δεν μπορείς να ζητάς τα ρέστα. Το να ανοίγεις ένα θέμα επειδή κάποιος σου την είπε και τελικά σε έφτασε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στα όριά σου, είναι το λιγότερο "παιδικό" όπως ανέφερα και στο προηγούμενο μήνυμά μου. Και είναι και άδικο. Άδικο διότι με αυτό το μήνυμα καταφέρεσαι ουσιαστικά εναντίον όλης της συντονιστικής ομάδας που ξαναλέω, έχει δείξει μεγάλες ανοχές σε σένα. Επιπροσθέτως είναι άδικο διότι (πιστεύοντας ότι έχεις δίκιο), αυτός τον οποίον προσπαθείς ασκόπως να στριμώξεις στην γωνία, δεν έχει την ίδια δυνατότητα. Φαντάσου να άνοιγε δημοσίως ένα παρόμοιο θέμα ένας συντονιστής για ένα μέλος του site. Αυτά δεν λύνονται έτσι. Για να το πω διαφορετικά, κοινώς... μ@λακιζόμαστε επειδή κάποιος σου πάτησε τον κάλο και ξεχνάς πόσους κάλους έχεις πατήσει ο ίδιος.

Δεν έχει κανένα νόημα αυτή η συζήτηση. Το site έχει κανόνες και ανθρώπους που τους εφαρμόζουν. Αυτό το δέχονται όλα τα μέλη ανεξαιρέτως (εάν θέλουν να είναι μέλη). Η ΣΟ θα είναι πολύ αυστηρότερη από εδώ και στο εξής στα αθλητικά. Θα παρακολουθώ κι εγώ από κοντά την κατηγορία.

Παρακαλώ ΟΛΟΥΣ, το θέμα να τελειώνει εδώ, ούτε τα αστεία ούτε τίποτα περισσότερο είναι απαραίτητο.

...

Reaction score
1.844

Εντάξει τέλος. Αφού η κρίση είναι να κλείσει ένα θέμα που διεξάγεται με πολύ πολιτισμένο τρόπο, πάσο. :203:

Reaction score
14

ξεκόλα ανέμελε... καλά στα λένε...

δεν εχει νόημα η αντιπαράθεση σου.. απλά και μόνο γιατί όσο εχεις προκαλέσει εσύ πολύ λιγότερο προκλήθηκες....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv