Συμπεριφορά Συντονιστή

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Αν δεν εχει νοημα ,Νικο , σβηστο. Ηταν ενα καλο μαθημα ομως.
Στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου, στο AVSite έχει δικαίωμα οποιοσδήποτε να βγει και να πει οτιδήποτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Τέλος πάντων, δεν γίνεται να μπινελικιάζω κάποιον και όταν με μπινελικιάσει κι αυτός να παραπονούμαι. Το βρίσκω εντελώς παιδικό, για να μην πω τίποτε άλλο.

Τσάμπα τρώμε χώρο στον server.

...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Το βρίσκω εντελώς παιδικό, για να μην πω τίποτε άλλο.

Τσάμπα τρώμε χώρο στον server.

...
Πές τα ρε Νίκο....
Σόρρυ που επεμβαίνω σαν το σφηνοτουβλάκι, αλλά το βρίσκω λίγο "λάθος" να τσακώνεστε. Βέβαια είναι πολύ πιθανό γιατί απο τον κόσμο του ποδοσφαίρου ξεκινούν οι περισσότεροι καβγάδες και διαφορές.
Στο avsite όμως δε νομίζω να αξίζει κάτι τέτοιο....

Φιλικά:107:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Εδω μεσα εχω ''πειραξει'' και μου εχουν ανταποδωσει το ''πειραγμα'' παααρα πολλα ατομα, κανεις ομως δεν εφτασε στα ορια της προσβολης οσο ο anemelos και ο pleo!
Kαι οταν πηρε τις αντιστοιχες απαντησεις , βγηκε παραπονουμενος.
Απο την αρχη εχω αυτην την απορια με το θεμα που ανοιξε ο Ανεμελος. Εκτος αμα νομιζει κανεις οτι μπορεις να προσβαλεις και στο τελος να βαλεις ενα smilie και εισαι ενταξει.

Ξαναλέω, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να ασχοληθούν, τόσο σοβαρά όσο σοβαρό θεωρούν το ποδόσφαιρο. Άλλο αυτό, άλλο το να ανέχεσαι προσβολές.
Αν νομίζεις ότι δεν προσβάλεις τον συνομιλητή σου με τα δήθεν "αστεία" σου κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν είμαι μόνο εγώ που έχω κουραστεί και έως και αηδιάσει πολλές φορές. Γνωρίζω και άλλους που έχουν αποχωρήσει εξ' αιτίας των όσων γράφονται.
Ακριβως ετσι.
Προσωπικα απεχω για να μην κανω τιποτα αλλο που μπορει και να το μετανιωνα μετα και πραγματικα δεν αξιζει.

Reaction score
8
Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Τα ποδοσφαιρικά τα θεωρώ άξια μόνο για χαβαλέ και καλόπιστο πείραγμα.
Νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα ρε παιδια.

Reaction score
1.213

Παίδες τα μισά και βάλε θέματα στα αθλητικά είναι κουραστικά... για εμένα... και για πολλούς ακόμα... ξεκινάνε με νόημα και κάπου στα μισά εγιναν λάστιχο... τα ξεχυλώσαμε... τα κουράσαμε...
Και τι προτεινεις dream μου ?

Reaction score
4

Το μόνο που έχω να πω, επειδή έχω βρεθεί και εγώ στις θέσεις που αναφέρθηκαν, είναι ότι άλλο "πλάκα" και άλλο "σεβασμός".

Άλλα όρια έχει ο καθένας και στα δύο.

Αλλιώς πρέπει να μιλήσω στον Α και αλλιώς στον Β.

Αυτά.

Reaction score
1.844

Συγγνωμη ,αλλα δεν το ειχα δει το θεμα.

Απ την στιγμη που τον πειραζει τον anemelo η ιδιοτητα μου , η παραιτησις ως συντονιστη ειναι στην διαθεση του avsite.
Eτσι για να μπορω να του απαντησω σαν απλο μελος.

Μαχαιραν εδωσες , μαχαιραν θα λαβεις.
Καθόλου δεν με πειράζει η ιδιότητά σου. Η παραίτηση δεν γίνεται δεκτή. :601:

Τους λόγους θα μου επιτρέψεις να τους πω αργότερα, να έχω περισσότερο χρόνο. :121:

Reaction score
1.844

Επίσης να τονίσω πως τσακωμός δεν έγινε, ούτε στην τωρινή φάση, ούτε και παλιότερα, απ' όσο δηλ θυμάμαι. Απλά κάποιες εντάσεις.

Τα άλλα πιό μετά.

Και δεν άνοιξα το παρόν θέμα με ποδοσφαιρική χροιά, αυτό νομίζω είναι ολοφάνερο.

:403:

Reaction score
14

Επίσης να τονίσω πως τσακωμός δεν έγινε, ούτε στην τωρινή φάση, ούτε και παλιότερα, απ' όσο δηλ θυμάμαι. Απλά κάποιες εντάσεις.

Τα άλλα πιό μετά.

Και δεν άνοιξα το παρόν θέμα με ποδοσφαιρική χροιά, αυτό νομίζω είναι ολοφάνερο.

:403:

βρε Ανέμελε.. ξεκόλα.. πλήζ... πολυ πριζάτο σε βλέπω... δεν συμφωνώ με την τοποθέτηση σου... οσο πρόσβαλες τόσο προσεβλήθεις.. μην πάς να το παίξεις και το θιγμένο θύμα.. δεν σου ταιριάζει... εκτός αν εχεις κάτι αλλο στο μυαλό σου που δεν το κατανοούμε?

Reaction score
3

Διαβάστε κι εδώ, υπάρχει λόγος:107: και μάλιστα σοβαρός.

Reaction score
1.213

Τα άλλα πιό μετά.

Anemele θα σου πω και εγω τη γνωμη μου.
Εχεις και εσυ δικιο , εχει και ο Νικος δικιο , και ο pleo , και εγω και ολοι οι αλλοι .Αλλες φορες εχει ο ενας περισσοτερο , αλλες φορες ο αλλος κλπ κλπ.

Οταν γινεται συνεχως πλακα , οταν εμεις οι ιδιοι το εχουμε επιλεξει (ναι εμεις ολοι) , οταν ανοιγονται θεματα ειδικα για αυτο το σκοπο (ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ) ..πρεπει να ξερουμε οτι αυτα θα συμβουν.Πρεπει να ξερουμε οτι βαδιζουμε σε τεντωμενο σκοινι...και αν πεσει κανεις να μην διαμαρτυρεται.

Το μονο που μπορει να γινει ειναι να σηκωθει και να ''σπρωξει ''..καναν αλλο ...καλοπροαιρετα . :142:

Δεν θεωρω οτι υπαρχει εδω κανεις που γραφει κακοπροαιρετα η κραταει '' μιση '' ''εχθρες'' κλπ.

Τι στο διαολο...εσεις εχετε βρεθει και απο κοντα !!!!! Ελεος.

Δεν μπορουμε να ζηταμε απο τον Νικο πχ...να βαδιζει συμφωνα με το γραμμα του νομου (σαν συντονιστης οπως ειπες ) και οταν αυτος λεει...''ρε παιδια με αυτα που γραφετε..αν μπει καποιος και σας βρισει..ποια η θεση μου σαν συντονιστης ?..(..) ''....και εσεις να απαντατε..'' ωχου ενταξει....αν συμβει κατι τετοιο εμεις ξερουμε να απαντησουμε.''.

Ουτε να ανοιγονται θεματα πλακας ..να γραφουμε να γραφουμε..και μετα να λεμε...'' ρε pleo βαρεθηκαμε τωρα ..δεν σταματας πχ ? ''.

Παρτε ολοι μια εβδομαδα αδεια ...να ξεκουραστειτε να τελειωνουμε...:142:

Η καντε εμενα αποδιοπομπαιο τραγι..δωστε μου ενα ban..μπας και ηρεμησετε..:138:

Αντε γιατι σας βαρεθηκα....:142:

Reaction score
14

avsite χωρίς Μελέτη είναι σαν Πρωινός καφές χωρίς Μενεγάκη...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

Anemele θα σου πω και εγω τη γνωμη μου.
Εχεις και εσυ δικιο , εχει και ο Νικος δικιο , και ο pleo , και εγω και ολοι οι αλλοι .Αλλες φορες εχει ο ενας περισσοτερο , αλλες φορες ο αλλος κλπ κλπ.

Οταν γινεται συνεχως πλακα , οταν εμεις οι ιδιοι το εχουμε επιλεξει (ναι εμεις ολοι) , οταν ανοιγονται θεματα ειδικα για αυτο το σκοπο (ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ) ..πρεπει να ξερουμε οτι αυτα θα συμβουν.Πρεπει να ξερουμε οτι βαδιζουμε σε τεντωμενο σκοινι...και αν πεσει κανεις να μην διαμαρτυρεται.

Το μονο που μπορει να γινει ειναι να σηκωθει και να ''σπρωξει ''..καναν αλλο ...καλοπροαιρετα .

Δεν θεωρω οτι υπαρχει εδω κανεις που γραφει κακοπροαιρετα η κραταει '' μιση '' ''εχθρες'' κλπ.

Τι στο διαολο...εσεις εχετε βρεθει και απο κοντα !!!!! Ελεος.

Δεν μπορουμε να ζηταμε απο τον Νικο πχ...να βαδιζει συμφωνα με το γραμμα του νομου (σαν συντονιστης οπως ειπες ) και οταν αυτος λεει...''ρε παιδια με αυτα που γραφετε..αν μπει καποιος και σας βρισει..ποια η θεση μου σαν συντονιστης ?..(..) ''....και εσεις να απαντατε..'' ωχου ενταξει....αν συμβει κατι τετοιο εμεις ξερουμε να απαντησουμε.''.

Ουτε να ανοιγονται θεματα πλακας ..να γραφουμε να γραφουμε..και μετα να λεμε...'' ρε pleo βαρεθηκαμε τωρα ..δεν σταματας πχ ? ''.

Παρτε ολοι μια εβδομαδα αδεια ...να ξεκουραστειτε να τελειωνουμε...

Η καντε εμενα αποδιοπομπαιο τραγι..δωστε μου ενα ban..μπας και ηρεμησετε..

Αντε γιατι σας βαρεθηκα....

Μελέτη... :622:

Δε μου λες, μια και είπες για σπρώξιμο, πέσιμο και διαμαρτυρία...

:204::204:

Reaction score
1.213

Σςςςςς....ασε να περασουν κανα δυο ''αγωνιστικες'' πρωτα ....:204::204:

Reaction score
14

Μελέτη... :622:

Ουτε ετσι δεν θα παρετε μπενάλτυ...

Λοιπόν ο νέος κανονισμός ΕΒΓΔ (Ελληνικης ΒαζελοΓαυρικής Διαιτησίας)

Για τον μέν Παναθηναικό ισχύει το στα τρια πέναλτυ... κόρνερ... ενώ για τον πολυνίκη Ολυμπιακό στα τρία κόρνερ πέναλτυ... οπότε μετρατε και βλέπετε ποιός ευνοείται!!!

Reaction score
50
Re: Απάντηση: Συμπεριφορά Συντονιστή

avsite χωρίς Μελέτη είναι σαν Πρωινός καφές χωρίς Μενεγάκη...
Αν δεν κάνω λάθος η Μενεγάκη απέχει του Πρωινού καφέ χρόνια τώρα... ε; :116:

Reaction score
14

Αν δεν κάνω λάθος η Μενεγάκη απέχει του Πρωινού καφέ χρόνια τώρα... ε; :116:
καλά βρε Μάνο... Καφέ με την Ωλένη... πώς τον λένε τώρα... χιχιχι... όπως και να είναι τα ίδια λεει...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514