Hypex UcD400 5 Channel 2U Amp

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.518
Απάντηση: Hypex UcD400 5 Channel 2U Amp

Προσωπικά εκτιμώ πως οι "διακοπτικοί" έχουν μια "ευαισθησία" μεγαλύτερη σε σχέση με τυπικά ενισχυτικά στην είσοδό τους (χωρίς αυτό να αποτελεί "κανόνα"). Ίσως και για άλλους λόγους, δε χρειάζεται να τους αναφέρω. Υπάρχει όμως παθητική λύση. Για αυτό είναι που σου λέω ...υπομονή.

Για το Volume Control η φυσιολογική επιλογή είναι ψηφιακό Volume Control στα 24/96. Ή και παραπάνω, αν και δε χρειάζεται ΙΜΗΟ.

Reaction score
1

Για να καταλάβω, μιας και με ενδιαφέρει δεν κάνω ακαδημαϊκή κουβέντα, έχετε φτιάξει, εκεί στο μεγάλο νησί, ένα full buffalo με μετασχηματιστές, τροφοδοτικά, dac, receivers, volume control και αναλογικό στάδιο? Πόσο κοστίζει η κατασκευή και πόσο εύκολο είναι για κάποιον χωρίς αντίστοιχη πείρα? Κάνε και μια παρουσίαση κάποια στιγμή βρε παιδί μου...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Hypex UcD400 5 Channel 2U Amp

Για να καταλάβω, μιας και με ενδιαφέρει δεν κάνω ακαδημαϊκή κουβέντα, έχετε φτιάξει, εκεί στο μεγάλο νησί, ένα full buffalo με μετασχηματιστές, τροφοδοτικά, dac, receivers, volume control και αναλογικό στάδιο? Πόσο κοστίζει η κατασκευή και πόσο εύκολο είναι για κάποιον χωρίς αντίστοιχη πείρα? Κάνε και μια παρουσίαση κάποια στιγμή βρε παιδί μου...
Όχι ένα, τρία. :116:

H κατασκευή με τα ωραία της τα κουτάκια, τα neutrik τα βυσματάκια κοκ βγήκε περίπου στα 500 ευρώ. Τώρα με την προσθήκη έξτρα εισόδων, display κοκ φτάνει άνετα 700. Το καινούργιο θα βγαίνει περί τα 150 ευρώ ακριβότερο.

Κοντολογίς, αν τελικά πάω στο καινούργιο και το κάνω έτσι όπως θέλω, το πιάνω το 1000ρικο. :120:

Οι παρουσιάσεις έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό αλλά είμαστε λίγο τεμπέληδες.. Είμαι κι εγώ Στρατό οπότε τους έχω αφήσει χαλαρούς. :136:
Τώρα που απολύομαι θα μπουν όλα σε μία σειρά. :144:

Η κατασκευή με το καινούργιο θα είναι ακόμη ευκολότερη καθώς θα έρχεται έτοιμο. Θα πρέπει μόνο να πιάσεις κολλητήρι για τα τροφοδοτικά και τη βρωμο-δουλειά στο κουτί και τις καλωδιώσεις.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Hypex UcD400 5 Channel 2U Amp

Όχι ένα, τρία. :116:

H κατασκευή με τα ωραία της τα κουτάκια, τα neutrik τα βυσματάκια κοκ βγήκε περίπου στα 500 ευρώ. Τώρα με την προσθήκη έξτρα εισόδων, display κοκ φτάνει άνετα 700. Το καινούργιο θα βγαίνει περί τα 150 ευρώ ακριβότερο.

Κοντολογίς, αν τελικά πάω στο καινούργιο και το κάνω έτσι όπως θέλω, το πιάνω το 1000ρικο. :120:

Οι παρουσιάσεις έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό αλλά είμαστε λίγο τεμπέληδες.. Είμαι κι εγώ Στρατό οπότε τους έχω αφήσει χαλαρούς. :136:
Τώρα που απολύομαι θα μπουν όλα σε μία σειρά. :144:

Η κατασκευή με το καινούργιο θα είναι ακόμη ευκολότερη καθώς θα έρχεται έτοιμο. Θα πρέπει μόνο να πιάσεις κολλητήρι για τα τροφοδοτικά και τη βρωμο-δουλειά στο κουτί και τις καλωδιώσεις.
καλα μη βαρας θειο.

αφου ακομα ατελειωτα ειναι.

τελειωνε με τα κουτια να εχουμε και καμια φωτο.

οχι παπουτσοκουτες και αλλα ωραια.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Hypex UcD400 5 Channel 2U Amp

τελειωνε με τα κουτια να εχουμε και καμια φωτο.

οχι παπουτσοκουτες και αλλα ωραια.
Μέσα στη βδομάδα θα είναι εδώ. :126:

Reaction score
753
Κυκλοφόρησε το 400αρι

Dear Customer,

We have present our new SMPS series and DSP with great success at the last Frankfurter Prolight & Sound.

We can now announce the following new products!Datasheet: http://www.hypex.nl/docs/SMPS400.pdf ready for ordering, www.hypexshop.com, product will be shipped in about 4 weeks.

Further in development SMPS 1.2kW compatible for the UcD700, and 3kW compatible for the UcD 2kW. For sampling we will have the SMPS 1200 available in about 6 weeks, and the SMPS 3000 in about 8-10 weeks¨

Άντε να βγει και το 1.2kW μπας και φτιάξουμε κανένα σοβαρό ενισχυτή.:407:

Reaction score
191

δλδ για να φτιαξω ενα τρικαναλο τελικο θελω 3 UcD180HG 3 UcD Supply ST 1Transformer TR501A(αν και λεει μεχρι 2 module)καλωδια,βυσματα,κουτι και προσωπικη εργασια?

Reaction score
191

εχω τα martin logan aerius τα οποια ειναι 4ωμ.να παω σε παραπανω watt?τωρα θα παρω μαλον τον onkyo 807.σε εχω κανει add στο msn σου.

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Hypex UcD400 5 Channel 2U Amp

εξαρτάται τι έχεις στο μυαλό σου.:137:
το πιο πιθανό είναι να παίζουν πολύ καλύτερα από αυτό που έχεις στο μυαλό σου πάντως...:135:
ICE modules έχω ακούσει σε Rotel τελικό. Hypex όμως δεν έχει τύχει να ακούσω. Ποιά είναι η γνώμη σου συγκριτικά μεταξύ ICE και Hypex σε δυνατότητες οδήγησης και ποιότητα ήχου;

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Hypex UcD400 5 Channel 2U Amp

ICE modules έχω ακούσει σε Rotel τελικό. Hypex όμως δεν έχει τύχει να ακούσω. Ποιά είναι η γνώμη σου συγκριτικά μεταξύ ICE και Hypex σε δυνατότητες οδήγησης και ποιότητα ήχου;
τα hypex ειναι λιγο καλυτερα.

για δυνατοτητες οδηγησης ολοι οι Class d ειναι αριστοι.

να φανταστης οτι ο Trupath του κωστα φ (2Χ150/8,300/4)οδηγησε

τα ηχεια μου σωστα.

οχι πολυ δυνατα αλλα μεχρι εκει που πηγαινε (περιπου 105 db) τα

ελεγχε σχεδον απολυτα.

για να καταλαβης τι ειναι τα ηχεια μου δεν βρεθηκε τελικος ΑΒ

κατω απο 2χ400/8 να τα οδηγηση.

ακομα και δυο γεφυρωμενοι μπερυδες αν και επαιξαν δυνατοτερα

δεν ειχαν τον ελεγχο των class d,t

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Hypex UcD400 5 Channel 2U Amp

ακομα και δυο γεφυρωμενοι μπερυδες αν και επαιξαν δυνατοτερα

δεν ειχαν τον ελεγχο των class d,t
Και κάθε φορά που έσκαγε το μπάσο ήταν σαν να έχεις βάλει φωτορυθμικά στο σαλόνιι... :138:

Reaction score
191

διαβαζω αρκετα τα φορα για τα hypex και βλεπω οτι ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο.καποιοι κραζουν μα καλα diy ενισχυτης?αν δεν ειναι μαρκα θα παιζει μουφα.η hypex μπορει να πουλαει πλακετακια,αλλα στην ουσια πουλαει ετοιμους τελικους.απλα οταν σου λεει βαλε το ταδε καλωδιο απο το α στο β ε ενταξει.δεν ειναι για ολους φυσικα πρεπει να πιανει το χερι σου.

ανυπομονω να τα ακουσω και ελπιζω να δικαιωθω.

εχω να ριξω πολυ γελιο στην hi-end οπου ο καθενας θα λεει το μακρυ και το κοντο του περι hypex.

παραδειγμα.

ενδιαφερομαι για τον ταδε ενισχυτη.αλλα εχω ακουσει απιστευτα λογια για diy ψηφιακο με module της hypex..θα παρω 300.000 απαντησεις.

Reaction score
1.772

Εσύ πότε θα βάλεις τα HXR? :136:
εγω τι αναγκη εχω ρε συ;

αφου κενταη.

ειδικα τωρα που εχω και τα shunt τροφοδοτικα δεν

χρειαζονται.

Reaction score
1.772

διαβαζω αρκετα τα φορα για τα hypex και βλεπω οτι ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο.καποιοι κραζουν μα καλα diy ενισχυτης?αν δεν ειναι μαρκα θα παιζει μουφα.η hypex μπορει να πουλαει πλακετακια,αλλα στην ουσια πουλαει ετοιμους τελικους.απλα οταν σου λεει βαλε το ταδε καλωδιο απο το α στο β ε ενταξει.δεν ειναι για ολους φυσικα πρεπει να πιανει το χερι σου.

ανυπομονω να τα ακουσω και ελπιζω να δικαιωθω.

εχω να ριξω πολυ γελιο στην hi-end οπου ο καθενας θα λεει το μακρυ και το κοντο του περι hypex.

παραδειγμα.

ενδιαφερομαι για τον ταδε ενισχυτη.αλλα εχω ακουσει απιστευτα λογια για diy ψηφιακο με module της hypex..θα παρω 300.000 απαντησεις.
μαλλον τα παιδια εδω δεν ξερουν και πηραν αυτες της βλακειες.

http://www.gearslutz.com/board/mast...teq-studio-700-monoblock-power-amp-hypex.html

η μπορη να μην ειχαν χρηματα να παρουν καλο ενισχυτη

για τα 802.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Hypex UcD400 5 Channel 2U Amp

Τι 802 ρε;! Τα 800 είναι.. :136:

Για τα HxR δε σχολιάζω.. Πάλι φθηνά πας να τη βγάλεις!
ουπς τα 800 ε;

μα λεω και γω πολυ μικρα δεν ειναι αυτα τα sub διπλα;

οσο για το φτηνα το αφηνω ασχολιαστο.

χαιντε ε χαιντα που μου παιδευεσαι ακομα με τον trupath.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.418
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag