Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Μπορείς να αγοράσεις και direct από τον κατασκευαστή.
Hypex.nl
Hypex.nl
Ειναι όμως λιγο ακριβοτερα εκει.Μπορείς να αγοράσεις και direct από τον κατασκευαστή.
Hypex.nl
Ισως ειναι λιγο ακριβοτερα και ετσι πρεπει να ειναι,στα πλαισια της εμπορικης πολιτικης που λεει πως δεν πρεπει να ''κλεβει'' πελατες απο τους...πελατες της. Το να αγορασεις ομως απ'ευθειας απο τον κατασκευαστη,εχει ενα σοβαρο πλεονεκτημα. Αν 1/100 εχεις καποιο προβλημα με καποια μοντουλα,στην αντικαθιστα χωρις μα και μου. Προσωπικα,εχω φτιαξει παρα πολλους απο εκει και δεν αντιμετωπισα ποτε θεμα αξιοπιστιας,αλλα και ποτε δεν ξερεις ποτε και σε ποιον θα τυχει η κακια στιγμη. Παντως,το σωστο θα ητανε πριν προχωρησεις στην κατασκευη του,καποια στιγμη να ακουσεις καποιον απο αυτους που κυκλοφορουνε και βλεπεις . Εγω παντως τους εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση,οπως και τους περισοτερους classD. Θες και προενισχυση (οπωσδηποτε ενεργη) και με καποια σχετικα λιγα χρηματα και κοπο,θαχεις ενισχυτη που δυσκολα θα συγκρινεται με τριπλασιας αξιας εργοστασιακους.Ειναι όμως λιγο ακριβοτερα εκει.
Μεχρι πριν δυο-τρια χρονια,η Hypex ηταν θιασωτης των γραμμικων τροφοδοτικων,ισχυριζομενη πως ''ακουγονται'' καλυτερα και πιο ''αναλογικα''. Οι καιροι αλλαζουν ομως( και εμπορικα...) και τα σωστα υλοποιημενα διακοπτικα τροφοδοτικα εχουν δειξει τα σοβαρα τους πλεονεκτηματα... Το μονο τους ''μειονεκτημα'',παραμενει η οποια επισκευη τους,αφου ειναι αληθεια πως χρειαζεται και εξειδικευση και χρονο και ισως και κοστος. Στα πλαισια της δικης σου αναγκης,μαλλον θα προτιμουσα γραμμικο τροφοδοτικο ,ετσι ωστε σε περιπτωση ζημιας,να ηταν πιο ευκολη η επισκευη του. Βεβαια,ολα αυτα ειναι υποθετικα,αφου μιλαμε για καποια χρονια μετα,οποτε...Τι λετε για αυτο ?
http://www.hypex.nl/docs/SMPS400_67_47_37.pdf
Βελτιωνει τον ηχο ή ειναι μονο για εξοικονόμηση χορου και μ/τ.
Μηπως ξερεις που μπορω να ακουσω τους Hypex ?Ισως ειναι λιγο ακριβοτερα και ετσι πρεπει να ειναι,στα πλαισια της εμπορικης πολιτικης που λεει πως δεν πρεπει να ''κλεβει'' πελατες απο τους...πελατες της. Το να αγορασεις ομως απ'ευθειας απο τον κατασκευαστη,εχει ενα σοβαρο πλεονεκτημα. Αν 1/100 εχεις καποιο προβλημα με καποια μοντουλα,στην αντικαθιστα χωρις μα και μου. Προσωπικα,εχω φτιαξει παρα πολλους απο εκει και δεν αντιμετωπισα ποτε θεμα αξιοπιστιας,αλλα και ποτε δεν ξερεις ποτε και σε ποιον θα τυχει η κακια στιγμη. Παντως,το σωστο θα ητανε πριν προχωρησεις στην κατασκευη του,καποια στιγμη να ακουσεις καποιον απο αυτους που κυκλοφορουνε και βλεπεις . Εγω παντως τους εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση,οπως και τους περισοτερους classD. Θες και προενισχυση (οπωσδηποτε ενεργη) και με καποια σχετικα λιγα χρηματα και κοπο,θαχεις ενισχυτη που δυσκολα θα συγκρινεται με τριπλασιας αξιας εργοστασιακους.
Σε ποια πολη-περιοχη μενεις? Το να ξερω δεν λεει κατι,γιατι ισως να μην μπορεις να παςΜηπως ξερεις που μπορω να ακουσω τους Hypex ?
Δεν νομιζω οτι το εχουν ετοιμο (για τον 400αρη)Αν είσαι Ηράκλειο Κρήτης μπορείς να τα ακούσεις όποτε θέλεις πάντως.
Εγώ θα πήγαινα δαγκωτό για το διακοπτικό τροφοδοτικό. 3 χρόνια το ετοίμαζε ο Bruno.
Γιαννη ειμαι Αθηνα και θα ηθελα πολυ να τα ακουσωΣε ποια πολη-περιοχη μενεις? Το να ξερω δεν λεει κατι,γιατι ισως να μην μπορεις να πας
Ασε δε το αλλο. Με τι συνοδα θα τα ακουσεις? Εχεις προενισχυτη και πηγη?
Όπου να'ναι το βγάζουν. :126:Δεν νομιζω οτι το εχουν ετοιμο (για τον 400αρη)
Δεν το εχω βρει σε κανενα site
Διαφωνώ. :137: Υπάρχει και παθητική λύση με εξίσου καλά (αν όχι ακόμα καλύτερα) αποτελέσματα.Θες και προενισχυση (οπωσδηποτε ενεργη)
+1Εγώ θα πήγαινα δαγκωτό για το διακοπτικό τροφοδοτικό.
Εννοείς απλό attenuator ή κανένα "προμηθέα" για balanced σύνδεση? (ή έχεις τίποτε πονηρό στο μυαλό σου?). Με ενδιαφέρει ........Υπάρχει και παθητική λύση με εξίσου καλά (αν όχι ακόμα καλύτερα) αποτελέσματα...
Γενικώς οι ενεργοί που δοκιμάσαμε (Vanderveen, ΒΗ, Nakamichi) δε μας έκατσαν πολύ καλά. Πάντως ένα κέρδος σε σώματα υπήρχε - αν και έχανες αλλού.Περιμένω και τις απόψεις του Κώστα.
E, ναι, I/V stage είναι βαρβάτο. Οδηγεί κι ακουστικά άμα λάχει. Εκεί είναι το ζουμί....ναι αλλά το ivy είναι ενεργό στάδιο ή κάνω κάτι λάθος?