Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
8
Από το πουθενά το Egreat? Μάλλον έχεις χάσει επεισόδια!

Τα NMT έφεραν τη μόδα (Popcorn/Egreat/Raidsonic/Istar κτλ) και ύστερα μπήκε στο παιχνίδι και η WD με το WD TV. Ας ελπίσουμε να βγάλει και κανένα firmware γρήγορα να καλύψει τα προβλήματα που υπάρχουν.
+1

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Aν και το γούστο είναι κάτι το τελείως υποκειμενικό, αυτή η egreat απο design πάει απο το κακό στο χειρότερο... Μα καλά, Κανείς κινεζος καλουπάς πια δεν μπορεί να βγάλει ενα απλό λιτό σχέδιο; Όλο αδικαιολόγητες καμπύλες και αίσχος στάμπες ρε γμτ. Δυνατό ή αδύναμο, το wd hd tv έχει το πιο άψογο design. Oχι πως το popcorn είναι άσχημο...

Reaction score
8
Από το πουθενά το Egreat? Μάλλον έχεις χάσει επεισόδια!

Τα NMT έφεραν τη μόδα (Popcorn/Egreat/Raidsonic/Istar κτλ) και ύστερα μπήκε στο παιχνίδι και η WD με το WD TV. Ας ελπίσουμε να βγάλει και κανένα firmware γρήγορα να καλύψει τα προβλήματα που υπάρχουν.
δεν έχω χάσει κανένα επεισόδιο!.το ...σηριαλ το ξέρω πριν ερθει στην Ελλάδα.Εγώ μίλησα για αξιοπιστία και κύρος της εταιρίας και όχι προς πρόλαβε να βγάλει πρώτος!!!!!!!!!

Για πές μας τα επιτεύματα της εταιρίας.Αν διαβασεις το περιοδικο Ηχος στο αφιέρωμα του στο WD αναφέρει "τώρα μπαίνουν και οι μεγάλες εταιρίες στο παιχνίδι...":126:

Reaction score
2

ΣΟΣ. Εκανα update και στην επανεκκινηση μενει κολλημενο στο splash screen. Τι να κανω?
Να διευκρινισω οτι το συγκεκριμενο προβλημα αντιμετωπισα με unofficial λογισμικο. Ξαναβαζοντας στο stick το original λογισμικο, το update εγινε κανονικα και το μηχανημα δουλεψε, ενω προσπαθωντας να ξαναπερασω το ανεπισημο, κολαγε στο splash screen.

Reaction score
0
Αγαπητοί συμφορίτες σε 2 μέρες θα παραλάβω και εγώ το WD , θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας έχω έναν YAMAHA rx-v 361 στην κοαξιαλ έχω συνδέσει το DVD , έχει δυο optical η μια γράφει CD η άλλη δεν θυμάμαι παίζει ρόλο σε ποια oprical θα το συνδέσω ;
Και έχω βρει και αυτόν το δίσκο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=82781 αξίζει ;

Ναστε καλά :622:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Παιδια, ξερεις κανεις ποσα βολτ και αμπερ εχουμε εισοδο στο μηχανημα
απο το τροφοδοτικο?

Reaction score
0
18 W είναι το capacity του παρεχόμενου τροφοδοτικού, και όχι η κατανάλωση του wdtv

Reaction score
0
:109:Βρε μάνα μου, η κατανάλωση του wdtv είναι 500 mA, μετρημένα, άσε τι λέει το τροφοδοτικό...

Reaction score
19
Είδες εσύ να ζητάει κανείς την κατανάλωση?

Κάποιος δηλαδή που θέλει να βάλει ένα άλλο τροφοδοτικό να ακούσει καλύτερα εσένα που το έχεις τεστάρει σε όλα τα φορτία με απόλυτη σιγουριά, παρά να εμπιστευτεί την επιλογή του κατασκευαστή που προφανώς είναι λάθος. Μάλιστα...

Reaction score
0
Δεν είπα αυτό. Αν θέλει κάποιος άλλος να φτιάξει δικό του τροφοδοτικό, θα πρέπει να έχει υπόψη ότι η απαίτηση της συσκευής σε κατανάλωση είναι 0.5 Α. Κατανοητό?

Το τροφοδοτικό που θα επιλέξει μπορεί να μπορεί να παρέχει και 100 W, δεν αλάζει κάτι ως προς τις minimum απαιτήσεις.

Reaction score
19
Πολύ κατανοητό, αλλά θα υπάρχει και ο αντίλογος. Εκτός αν με τις συμβουλές σου παρέχεις και εγγύηση. :109:

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Δεν είπα αυτό. Αν θέλει κάποιος άλλος να φτιάξει δικό του τροφοδοτικό, θα πρέπει να έχει υπόψη ότι η απαίτηση της συσκευής σε κατανάλωση είναι 0.5 Α. Κατανοητό?

Το τροφοδοτικό που θα επιλέξει μπορεί να μπορεί να παρέχει και 100 W, δεν αλάζει κάτι ως προς τις minimum απαιτήσεις.
Άν ένας εξωτερικός δίσκος 2.5" που απαιτεί 500mA περίπου συνδεθεί στο WDTV τι γίνεται; Τα φτύνει; Κάτι ξέρει λοιπόν η εταιρία που το δίνει με τροφοδοτικό 1.5A

Reaction score
0
Πολύ σωστή παρατήρηση! Η συνολική κατανάλωση που ενδέχεται κατά τη χρήση της συσκευής θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τη δυνατότητα αυτή. Μου είχε διεφύγει η περίπτωση τροφοδοτούμενου δίσκου (που αυξάνει κατά πολύ τις απαιτήσεις).

Πάντως, αν θέλετε το καλύτερο από το wdtv, χρησιμοποιήστε τροφοδοτικό που να υπερκαλύπτει τις βασικές απαιτήσεις καθώς και δίσκο με δικό του τροφοδοτικό ώστε τα κυκλώματα του wdtv να δουλεύουν ανεμπόδιστα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Πολύ σωστή παρατήρηση! Η συνολική κατανάλωση που ενδέχεται κατά τη χρήση της συσκευής θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τη δυνατότητα αυτή. Μου είχε διεφύγει η περίπτωση τροφοδοτούμενου δίσκου (που αυξάνει κατά πολύ τις απαιτήσεις).

Πάντως, αν θέλετε το καλύτερο από το wdtv, χρησιμοποιήστε τροφοδοτικό που να υπερκαλύπτει τις βασικές απαιτήσεις καθώς και δίσκο με δικό του τροφοδοτικό ώστε τα κυκλώματα του wdtv να δουλεύουν ανεμπόδιστα.
Παιδια θελω να παρω το μηχανιματακι κ θα ηθελα να μου πειτε αν αγορασω εξωτερικο σκληρο με δικη του τροφοδοσια στο 1.5Τ θα υπαρχει προβλημα λογω μεγεθος?

Reaction score
0

εγω το αγορασα και παιζει τελεια και ελληνικους υποτιτλους εχει και DTS ηχο εχει.εχω 3 σκληρους απο 1 τερα γεματο blu ray mkv matroskes και ολλα καλλα τελειο τοWDTV

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.619
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger