Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Παιδια θελω να παρω το μηχανιματακι κ θα ηθελα να μου πειτε αν αγορασω εξωτερικο σκληρο με δικη του τροφοδοσια στο 1.5Τ θα υπαρχει προβλημα λογω μεγεθος?
δεν θα εχεις κανενα προβλημα ωρμα του

Reaction score
1
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

O δικος μου ειναι στο 1Τb, και ο αλλος στα 500 Gb. Mια χαρα δουλευει και με τους 2 ταυτοχρονα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.511

Παιδιά επειδή μου είναι αδύνατον να διαβάσω και τις 135 σελίδες μια ερωτησούλα:

Αν γράψω ένα κοινό DVD Θα το παίξει;

Δηλαδή θα περάσω κανονικά στον σκληρό τους δύο φακέλους AUDIO_TS και VIDEO_TS της ταινίας

όπου μέσα θα υπάρχουν αρχεία VOB,IFO και BUP;

Reaction score
0
μονο ο φακελος VIDEO_TS χρειαζεται και θα δεις εικονα πολυ καλιτερη απο επιτραπεζιο player.

Reaction score
0

Παιδιά επειδή μου είναι αδύνατον να διαβάσω και τις 135 σελίδες μια ερωτησούλα:

Αν γράψω ένα κοινό DVD Θα το παίξει;

Δηλαδή θα περάσω κανονικά στον σκληρό τους δύο φακέλους AUDIO_TS και VIDEO_TS της ταινίας

όπου μέσα θα υπάρχουν αρχεία VOB,IFO και BUP;
μονο ο φακελος VIDEO_TS χρειαζεται και θα δεις εικονα πολυ καλιτερη απο επιτραπεζιο player.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, τουλάχιστον στο δικό μου μηχανάκι. Εξηγούμαι:

Το WD TV δεν αναγνωρίζει δομή DVD, ούτε σε folder, ούτε σε .iso. Πηγαίνει και "πέφτει" επάνω στα βιντεοαρχεία που βρίσκει κι αυτό είναι όλο. Δηλαδή:

1. Αν επιλέξεις ένα .iso image - το οποίο το βλέπει κανονικότατα - που κρύβει το DVD σου και πατήσεις Enter, θα αρχίσει να παίζει το main movie, χωρίς μενού, υπότιτλους ή οποιαδήποτε άλλη επιλογή.

2. Στην περίπτωση του folder, ανοίγεις τον φάκελλο VIDEO_TS και επιλέγεις το πρώτο αρχείο .VOB που αποτελεί την ταινία, το οποίο είναι πάντα το VTS_01_1.VOB. Μόλις το κάνεις αυτό ξεκινάει και παίζει την ταινία κανονικά μέχρι το τέλος, πάλι χωρίς οποιαδήποτε επιλογή, υπότιτλους, μενού κλπ. (Έτσι κι αλλιώς TS.VOB και 0.VOB δεν τα βλέπει).

Σημείωση: Ξαναλέω ότι αυτά συμβαίνουν στο δικό μου μηχανάκι, τεσταρισμένο με όλα τα firmwear μέχρι τώρα, και φυσικά επιλογή Greek ISO. (Εννοείται ότι ξαναγύρισα στο πρώτο που το αγόρασα, το 1.01.02, το οποίο είναι το καλύτερο overall για τις χρήσεις που το θέλω εγώ - στην ηλικία που είμαι μπορώ να υποθέτω τα Α που λείπουν ή το Θ που είναι σαν ελικοδρόμιο :114:).

Αυτά. Καλή Ανάσταση, πάντα με υγεία.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, τουλάχιστον στο δικό μου μηχανάκι. Εξηγούμαι:

Το WD TV δεν αναγνωρίζει δομή DVD, ούτε σε folder, ούτε σε .iso. Πηγαίνει και "πέφτει" επάνω στα βιντεοαρχεία που βρίσκει κι αυτό είναι όλο. Δηλαδή:

1. Αν επιλέξεις ένα .iso image - το οποίο το βλέπει κανονικότατα - που κρύβει το DVD σου και πατήσεις Enter, θα αρχίσει να παίζει το main movie, χωρίς μενού, υπότιτλους ή οποιαδήποτε άλλη επιλογή.

2. Στην περίπτωση του folder, ανοίγεις τον φάκελλο VIDEO_TS και επιλέγεις το πρώτο αρχείο .VOB που αποτελεί την ταινία, το οποίο είναι πάντα το VTS_01_1.VOB. Μόλις το κάνεις αυτό ξεκινάει και παίζει την ταινία κανονικά μέχρι το τέλος, πάλι χωρίς οποιαδήποτε επιλογή, υπότιτλους, μενού κλπ. (Έτσι κι αλλιώς TS.VOB και 0.VOB δεν τα βλέπει).

Σημείωση: Ξαναλέω ότι αυτά συμβαίνουν στο δικό μου μηχανάκι, τεσταρισμένο με όλα τα firmwear μέχρι τώρα, και φυσικά επιλογή Greek ISO. (Εννοείται ότι ξαναγύρισα στο πρώτο που το αγόρασα, το 1.01.02, το οποίο είναι το καλύτερο overall για τις χρήσεις που το θέλω εγώ - στην ηλικία που είμαι μπορώ να υποθέτω τα Α που λείπουν ή το Θ που είναι σαν ελικοδρόμιο :114:).

Αυτά. Καλή Ανάσταση, πάντα με υγεία.

Οπως ακριβώς τα λέει ειναι.
Δεν θα 'χεις δλδ. μενου και δυστυχώς αν αφήσεις κάτι στη μέση και θελήσεις να το δείς αργότερα, ζήτω που κάηκες. Θα πρέπει να πας τσούκου-τσούκου εκεί που ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ πως άφησες το έργο και μάλιστα με την ασύλληπτη ταχύτητα των....16x.:141:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

.... στην ηλικία που είμαι μπορώ να υποθέτω τα Α που λείπουν ή το Θ που είναι σαν ελικοδρόμιο :114:....
Παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόσος θόρυβος σχετικά με το Θ. Στην γραφομηχανή του πατέρα μου το Θ είναι έτσι ακριβώς όπως το δείχνει το WD, επίσης αν ανοίξετε το Word και παίξετε λίγο με τις γραμματοσειρές θα δείτε σε πολλές από αυτές ότι το Θ είναι έτσι. Ενδεικτικά αναφέρω τις εξής: Book Antiqua, Bookman Old Style, Century Schoolbook, Courier New, Garamond, Georgia κλπ.

Το καταλαβαίνω ότι ίσως φαίνεται λίγο "περίεργο" σε μερικούς αλλά δε μπορούμε να λέμε ότι είναι πρόβλημα. Και το λέω γιατί βλέπω ότι αναφέρεται σαν bug στο AVSForum στο οποίο συμμετέχουν και άτομα της WD, ενώ δεν πρόκειται για bug, απλά για διαφορετική γραμματοσειρά.

Reaction score
3

Για έμενα μόνο πρόβλημα δεν είναι και για να σας πω την αλήθεια μ' αρέσει έτσι όπως είναι το Θ όσο αφορά το τονισμένο κεφαλαίο άλφα σε αυτό ναι έχετε δίκιο είναι ένα πρόβλημα αλλά όχι και τόσο σημαντικό.

Υ.γ. Εγώ δεν έχω το μηχάνημα αλλά το έχουν 3 φίλοι μου(Μετά από δική μου παρότρυνση). Εγώ έχω το popcornhour a-110 που δεν έχει κανένα από αυτά τα προβλήματα που λέτε όχι με τα γράμματα αλλά ούτε με τον dts ηχο.

Reaction score
0
έχω έναν 500 εξωτερικό με αυτό το case
http://www.raidsonic.de/en/pages/products/external_cases.php?we_objectID=4996
επειδή γέμισε πήρα τον
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=586
για να τον συνδέσω με το wd hd μου χωρίς να δω ότι το usb που έχει είναι μόνο για να προσθέσεις και άλλο δισκο.
θέλω να κάνω δυο ερωτήματα και ζητάω την γνώμη σας τι είναι καλύτερο.
1) αν υπάρχει hub usb με το οποίο να συνδέσω τον 500 με το wd hd και τον δίσκο wd wolrd edition 1tb.
2) αν δεν βρώ κάποια άκρη με το πάνω βρήκα αυτό το κουτί που έχει ethernet και usb για pc
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801676
με αυτόν τον δίσκο
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303728
και νομίζω ότι θα είμαι οκ

περιμένω σχόλια και βασικά βοήθεια στην τελική επιλογή.

Reaction score
3

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κανένα κουτί απλά θέλεις ένα απλό usb hub και καλό είναι να δίνει και ρεύμα στις usb θήρες.

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. τι εννοείς ότι καλο είναι να δώσω ρεύμα στις usb θύρες?
μήπως μπορείς να βάλεις κάποιο Link για να καταλάβω?
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
1

Προφανως αναφερεται σε hub που να εχει δικη του εξωτερικη τροφοδοσια ρευματος.

Reaction score
0
Δεν κατάλαβα καλά, μπόρεσες να συνδέσεις με αυτό το usb hub περισσότερους από 2 δίσκους (συνολικά) στο wdtv - και τους αναγνώρισε όλους;

Γιατί από σύμπτωση, έχω το ίδο usb hub (με άλλη στάμπα) με σύνδεση στο ρεύμα μέσω του μετασχηματιστή του, του έβαλα δυο δίσκους (wd passport 500) + άλλον έναν (wd passport 500) που ήταν στην άλλη usb είσοδο του wdtv, δυστυχώς όμως δεν αναγνωρίστηκε κανένας δίσκος από το usv hub. Κι έκανα πολλές αλλαγές/δοκιμές.

Με βάση τις δοκιμές μου, το wdtv , δεν πρέπει να δέχεται usb hub με περισσότερους από έναν δισκους, για το συγκεκριμένο hub της φωτογραφίας ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως δεν αναγνωρίζει κανέναν δίσκο του. αν έχει πολλούς πάνω του.

Reaction score
0
Παντως αν το power hub δουλευει με το WD, θα πρεπει να βλεπεις τους δισκους που ειναι πανω στο hub σαν υποφακελους στο USB1 ή USB2 (αναλογα που ειναι το hub)...

Reaction score
3

Ισχύει αυτο ακριβώς που είπε ο furious99 ποιο πάνω.
Δηλαδη τους βλέπει κανονικά όλους(Αν τα έχεις συνδέσει όλα σωστά) σαν υποφακέλους στο usb 1 ή usb 2.
Και εννοείτε με το firmware 1.01.02

Reaction score
0
σε 2 ταινιες σε μερικα σημεια, η ταινεια γινεται ενας πρασινος θουβος.
τοτε παταω το στοπ και μετα το play και συνεχιζεται κανονικα μεχρι το επομενο σημειο
και ξανα τα ιδια απο την αρχη.
στο P.C.δεν υπαρχει αυτο το προβλημα.
Ξερει καποιος φιλος που οφειλεται αυτο το φαινομενο?
το εχει παρατηρησει αλλος?

Reaction score
0
"το έχουν σχολιάσει σε ξένα φόρουμ, είναι θέμα του αρχείου - στο PC το παίζει γιατί έχει μεγαλύτερες ανοχές."

μπορεις να δωσεις καποιο λινκ για αυτα τα φορουμ?

Reaction score
19
Είναι θέμα κωδικοποίησης που για κάποιο λόγο ο codec του WD TV δεν μπορεί να αναπαράγει σωστά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.612
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras