WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.06 (18/4/09)

Μπράβο τους πάντως. Αν ήταν άλλος, θα έβγαζε 1 update χωρίς να ρωτήσει κανέναν, θα είχαμε προβλήματα και δε θα μας άκουγε κανείς, και θα περιμέναμε το επόμενο update μετά από 6 μήνες.
Η στάση τους δείχνει την αφοσίωσή τους στους πελάτες της WD (ή μήπως δείχνει ότι θα είναι το τελευταίο τους update και θέλουν να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο για να μην ξανασχοληθούν ποτέ μαζί του; )

+100 ...και μπορώ αυτή τη στιγμή να αναφέρω πολλούς, πάρα πολλούς που τους χρυσοπληρώνω κάθε φορά που αγοράζω το σήμα τους. (ειδικά στην κιν.τηλ/νια)
Sorry για το of topic.

Reaction score
0
Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.06 (18/4/09)

Σχετικα με το μεγεθος των υποτιτλων θελω να πω οτι σε σε σχεση
με τους υποτιτλους των ταινιων της τηλεορασης ειναι μικροι αυτοι του WD.Δεν ειναι μονο ομως το μεγεθος,φταιει και η γραμματοσειρα.Σε λευκο φοντο οι υποτιτλοι χανονται δε φαινονται.
Επισης ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ.Εριξαν ενα μηχανημα στην αγορα
το πληρωσαμε και εχουμε απαιτηση να δουλευει σωστα.

Reaction score
6
Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

WD TV Prerelease 1.02.07 is out!!!

Fixed items:

* Added option to toggle subtitle default to 'On' or 'Off'

* Added subtitle outline thickness selection

* Added hard drive spindown on WDTV power off

Reaction score
0
Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Καλησπέρα,

το σοβαρότερο πρόβλημα λοιπόν που υπάρχει με την pre release 1.02.07 είναι ο συγχρονισμός των υποτιτλών και αυτό μόνο στα Ελληνικά.

Κάπου διάβασα ότι και αυτό το πρόβλημα λύνεται αν αντί για υπότιτλους σε μορφή srt χρησιμοποιηθούν υπότιτλοι σε μορφή sub.

Μπορεί να το επιβεβεώσει κάποιος ;

Reaction score
8

ρωτάω όλους εσάς που τολμήσατε να παλέψατε με τα κύματα των pre-release και γίνατε σοφότεροι ...Αξίζει ,εγω ο δειλός, να το "φορέσω" το 1.02.07 ή να περιμένω;:622::624:

Reaction score
0

Τελικά αυτό το * Added hard drive spindown on WDTV power off
τι ακριβώς κάνει στην πράξη?
Κάνει δηλαδή auto eject το δίσκο αν πατήσω το power off ή πρέπει πάλι να το κάνω manually?

Reaction score
0

ρωτάω όλους εσάς που τολμήσατε να παλέψατε με τα κύματα των pre-release και γίνατε σοφότεροι ...Αξίζει ,εγω ο δειλός, να το "φορέσω" το 1.02.07 ή να περιμένω;:622::624:
Eγώ θ' άφηνα την 1,01,02 μεχρι νεωτέρας.

Αν θέλεις να φτιάξεις μια συλλογή τίτλων και σε ενδιαφέρει το φινίρισμά της (πόστερ κ.λ.π.) τότε "ανέβα"σιγά-σιγά.
Το ίδιο ισχύει αν έχεις υλικό με ηχητική μπάντα κωδικοποιημένη κατα dts και την "στέλνεις" σε ΑV ενισχυτή. Και τότε "ανέβα" μιας και πολλά ηχητικά προβλήματα διορθώνονται στις "πιο πάνω" version.
Αν όμως θές το καφάλι σου ήσυχο, ...κάτσε 'κει που κάθεσαι!

Reaction score
0
Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.06 (18/4/09)

.........Όχι το μέγεθος δεν το άλλαξαν.....

SOS!!!!!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ScottWD ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
ΑΠΟ 40 ΣΕ 44 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ????????
Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο AVS Forum οπότε το γνωρίζουν το αίτημα οι τεχνικοί της WD.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Τελικά αυτό το * Added hard drive spindown on WDTV power off
τι ακριβώς κάνει στην πράξη?
Κάνει δηλαδή auto eject το δίσκο αν πατήσω το power off ή πρέπει πάλι να το κάνω manually?
Καλή απορία. Την έχω κι εγώ. Προφανώς αυτό εννοεί. Ότι, δηλαδή, στο power off, πάει και παρκάρει την κεφαλή και "μπαίνουν" τα platters σε idle.

Eγώ θ' άφηνα την 1,01,02 μεχρι νεωτέρας.

Αν θέλεις να φτιάξεις μια συλλογή τίτλων και σε ενδιαφέρει το φινίρισμά της (πόστερ κ.λ.π.) τότε "ανέβα"σιγά-σιγά.
Το ίδιο ισχύει αν έχεις υλικό με ηχητική μπάντα κωδικοποιημένη κατα dts και την "στέλνεις" σε ΑV ενισχυτή. Και τότε "ανέβα" μιας και πολλά ηχητικά προβλήματα διορθώνονται στις "πιο πάνω" version.
Αν όμως θές το καφάλι σου ήσυχο, ...κάτσε 'κει που κάθεσαι!
Κάνω ακριβώς αυτό και δεν έχω προδοθεί ακόμα. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς με το dts. Παίρνω raw σήμα από την οπτική και την στέλνω σε AV ενισχυτή χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει κάτι αλλάξει σ' αυτό στα prereleases;
Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο AVS Forum οπότε το γνωρίζουν το αίτημα οι τεχνικοί της WD.
Μια παράκληση. Πες μου, σε παρακαλώ, αν στο AVS αναφέρεται σαν αίτημα από χρήστες το θέμα της αναγνώρισης δομής DVD ή BD, είτε από .iso, είτε από folder, ώστε σε κάποιο μελλοντικό version να τα παίζει με μενού, ρυθμίσεις κλπ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Κάνω ακριβώς αυτό και δεν έχω προδοθεί ακόμα. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς με το dts. Παίρνω raw σήμα από την οπτική και την στέλνω σε AV ενισχυτή χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει κάτι αλλάξει σ' αυτό στα prereleases;
Πιστεύω το λέει αυτό ο φίλος εννοώντας ότι έχουν διορθωθεί τα "κοψίματα" που παρατηρούνταν σε κάποια DTS streams.

Μια παράκληση. Πες μου, σε παρακαλώ, αν στο AVS αναφέρεται σαν αίτημα από χρήστες το θέμα της αναγνώρισης δομής DVD ή BD, είτε από .iso, είτε από folder, ώστε σε κάποιο μελλοντικό version να τα παίζει με μενού, ρυθμίσεις κλπ.
Ναι κι αυτό έχει αναφερθεί επανειλημμένα, αλλά από την WD δεν δεσμεύτηκαν με κάποια υπόσχεση. Είπαν απλά ότι δε μπορούν να μιλήσουν για μελλοντικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος. Εννοώντας υποθέτω ότι δε μπορούν να δώσουν κάποια υπόσχεση ακόμα αλλά μελετούν τα αιτήματα των χρηστών.

Reaction score
1

Παιδιά καλησπέρα,

έβαλα και εγώ την 1.02.07 και έχουν διορθωθεί κάποια πράγματα. Πλέον δεν χρειάζεται να κάνεις eject τους σκληρούς, απλά κλείνεις το wd και σταματάνε το γύρω γύρω. Επίσης δεν υπάρχουν τα κοψίματα στο dts που στέλνει στον ενισχύτή σε κάποιες ταινίες. Τρίτο και εξίσου βασικό είναι οτι το scanning των σκληρών τώρα γίνεται απίστευτα γρήγορα, ακόμα και αν τους έχεις κάνει eject. Δυστηχώς όμως παραμένει το πρόβλημα με τους υπότιτλους... οπότε rollback σε 1.01.02 μέχρι νεοτέρας. Ο GuyWD είναι ενήμερος για το πρόβλημα το οποίο στο avsforum περιγράφεται και σε βιντεάκι απο κάποιο μέλος. Θέλω να πιστεύω οτι στο επόμενο release/pre-release θα ρίξουν και ένα patchaki και γι'αυτό. Τώρα πίσω σε 1.01.02 να δούμε καμιά ταινία.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Πιστεύω το λέει αυτό ο φίλος εννοώντας ότι έχουν διορθωθεί τα "κοψίματα" που παρατηρούνταν σε κάποια DTS streams.

Ναι κι αυτό έχει αναφερθεί επανειλημμένα, αλλά από την WD δεν δεσμεύτηκαν με κάποια υπόσχεση. Είπαν απλά ότι δε μπορούν να μιλήσουν για μελλοντικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος. Εννοώντας υποθέτω ότι δε μπορούν να δώσουν κάποια υπόσχεση ακόμα αλλά μελετούν τα αιτήματα των χρηστών.
Ωραία. Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

.
TNX! You got it:107:100%

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Διαβαζει τελικα ριπαρισμενα iso αρχεια βρε παιδια?Εμενα μου βγαζει εικονα αλλα οχι ηχο

Reaction score
0

Καλημερα απο μενα!
Λοιπον, στα προηγουμενα releases θυμαμαι οτι στα περισσοτερα mkv αλλα και avi αρχεια κολλαγε το frame ανεξαρτητως επιλεγμενης αναλυσης και Hz (και ειδικα στα 24Hz)! Τωρα, με τα τελευταια 2 prereleases, παρατηρησα οτι το μονο κολλημα (εκτος απο το φανερο προβλημα με τους υποτιτλους), οσο αφορα mkv αρχεια, ειναι ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ 1080p αρχεια, με επιλεγμενη συχνοτητα 24Hz, που μετα απο ενα διαστημα 2 λεπτων κολλαει ασχημα η ταινια και χανεται ο ηχος (αυτο "φτιαχνεται" αν πατησεις στοπ και μετα εναρξη απο εκεινο το σημειο!). Αυτο ομως που με παραξενευει, ειναι το κολλημα (οταν λεω κολλημα εννοω στο frame, στην κινηση της εικονας τα κοψιματα που γινονται) σε μερικα avι αρχεια οπως αυτο:

Πλήρες όνομα : H:\VIDEOS\MOVIES\The Bridge on The River Kwai\The Bridge on The River Kwai CD1.avi
Μορφοποίηση : AVI
Μορφοποίηση/ : Audio Video Interleave
Μέγεθος αρχείου : 500 MiB
Duration/String : 1h 18mn
Συνολικό BitRate : 895 Kbps
Εφαρμογή εγγραφής : VirtualDubMod 1.5.4.1 (build 2178/release)
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : VirtualDubMod build 2178/release

Video
Μορφοποίηση : MPEG-4 Visual
Format_Profile : Streaming Video@L1
Format_Settings_BVOP/String : Ναι
Format_Settings_QPel/String : Όχι
Format_Settings_GMC/String : 0 warppoint
CodecID : XVID
/ : XviD
Duration/String : 1h 18mn
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 769 Kbps
Πλάτος : 560 εικονοστοιχεία
Ύψος : 224 εικονοστοιχεία
Λόγος εικόνας : 2.500
Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 25,000 fps
Ανάλυση : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
ScanType/String : Συνεχής σάρωση
Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.245
StreamSize/String : 430 MiB (86%)
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : XviD 1.1.2 (UTC 2006-11-01)

Αυτο το avi κολλαει πολυ ασχημα σε οποιαδηποτε αναλυση και Hz (ενω στο pc δεν κολλαει καθολου). Αντιθετως το ακολουθο αρχειο avi δεν κολλαει καθολου:
Γενικά
Πλήρες όνομα : H:\VIDEOS\MOVIES\NO COUNTRY FOR OLD MEN[2008]DVDrip[GTRD]movies-CRF\No.Country.For.Old.Men.DVDRip[GTRD]movies-CRF.avi
Μορφοποίηση : AVI
Μορφοποίηση/ : Audio Video Interleave
Μέγεθος αρχείου : 1,18 GiB
Duration/String : 2h 2mn
Συνολικό BitRate : 1 387 Kbps
Εφαρμογή εγγραφής : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2542/release)
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : VirtualDubMod build 2542/release

Video
Μορφοποίηση : MPEG-4 Visual
Format_Profile : Streaming Video@L1
Format_Settings_BVOP/String : Ναι
Format_Settings_QPel/String : Όχι
Format_Settings_GMC/String : 0 warppoint
Format_Settings_Matrix/String : Default (H.263)
CodecID : XVID
/ : XviD
Duration/String : 2h 2mn
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 996 Kbps
Πλάτος : 592 εικονοστοιχεία
Ύψος : 336 εικονοστοιχεία
Λόγος εικόνας : 16/9
Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 23,976 fps
Ανάλυση : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
ScanType/String : Συνεχής σάρωση
Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.209
StreamSize/String : 870 MiB (72%)
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : XviD 1.1.2 (UTC 2006-11-01)

Μπορει καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο το ενα κολλαει και το αλλο οχι? Εγω παντως δεν βλεπω καποια βασικη διαφορα στα χαρακτηριστικα των 2 παραπανω avi εκτος απο το CodecId. Βεβαια καποιος που ξερει περισσοτερα απο αυτα μπορει μονο και απο αυτο να βλεπει τον λογο που το ενα κολλαει και το αλλο οχι. Θα ηθελα λοιπον τη γνωμη σας και αν ειναι αυτο bug του firmware ας το αναφερει καποιος στους υπευθυνους της WD στα Forums.
Επισης θα ηθελα οποιος ξερει να μου υποδειξει τι αναλυση και ποσα Hz να βαζω για καθε ειδος αρχειου (mkv 1080 k 720, avi) εφοσον η tv μου τα υποστηριζει ολα!
Σας ευχαριστω εκ των προτερων οσους εδειξαν υπομονη και διαβασαν ολο αυτο το post.
Καθε βοηθεια δεκτη!!

Reaction score
8

ενώ έκανα update την 1.02.07 στο τέλος της διαδικασίας και μετά την επανεκκίνιση δεν την αναγνωρίζει και μένει στη παλιά ενώ στα settings εξακολουθεί να γράφει new firmware find.Γιατί;

Reaction score
8

ακυρο όλα οκ.απλά έπρεπε να κάνω eject το δίσκο πριν να κάνω update.Προς το παρόν μου φαίνονται όλα οκ εκτος απο μια μικρή χρονική καθυστέριση υποτίτλων.Θα δοκιμάσω ssa και sub.....

Reaction score
8

ακυρο όλα οκ.απλά έπρεπε να κάνω eject το δίσκο πριν να κάνω update.Προς το παρόν μου φαίνονται όλα οκ εκτος απο μια μικρή χρονική καθυστέριση υποτίτλων.Θα δοκιμάσω ssa και sub.....
Σε ssa το δοκιμασα εγω και εχει προβλημα.

Reaction score
8

SSA σε κάποιες ταινίες βελτιώνεται η κατάσταση σε άλλες όχι.sub δεν υποστιηρίζει....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss