Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
γιατί έχει παίξει σε κανένα;Δεν υποστιηρίζει sub? !!
Γιατι παιδευεσε τσαμπα. Μετατροπη σε srt και ολα κανονικα. Εχουμε δει εκατονταδες εργα χωρις προβλημαγιατί έχει παίξει σε κανένα;
εγώ πάντως μετετρεψα 3 ταινίες και στις 3 έγραψε no subtitle
Είναι πρόβλημα της νέας έκδοσης 1.02.xx.Έκανα update στο 1.02.07 και παρατήρησα ότι εξαφανίζει πολύ γρήγορα του υποτίτλους (srt), τόσο γρήγορα που σε μερικές περιπτώσεις εμφανίζονται μόνο στιγμιαία.
Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτό?
http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnixΜε ποιο προγραμμα αφαιρουμε το ανεπιθυμητο καναλι ηχου; (εχει αγγλικα+ισπανικα και θελω να σβησω τα ισπανικα). Το dvd shrink δεν αναγνωριζει mkv)
α) Μπορείς κανονικά να κάνεις "downgrade", ο τρόπος με το οποίο επιτυγχάνεται αυτό, περιγράφεται λίγα posts πιο πίσω.Aν έχουμε περάσει την 1.02.07, μπορούμε να κάνουμε κανονικά "upgrade" πίσω στην 1.01.02 με τον γνωστό κλάσσικό τρόπο που γίνεται το upgrade ??? Ή θα "κλωτσήσει" το μηχάνημα γιατί πάμε να περάσουμε παλιότερη έκδοση firmware ???
Να ρωτήσω και κάτι άλλο, όσους πέρασαν την 07... Ανεξάρτητα από το συγχρονισμό των .srt και του .avi αρχείου (πρόβλημα που ελπίζω ότι θα διορθωθεί πριν την έξοδο του νέου firmware), οι υπότιτλοι με την 07 φαίνονται μεγαλύτεροι και καθαρότεροι από την 1.01.02, ακόμη και σε λευκό background ???
Οντως ισχυει αυτο αν το μετακινησεις μπορει να βγει απο την θεση του.Εχει κανένας άλλος πρόβλημα με τη θύρα HDMI ????
Το καλώδιο δεν κάθεται καλά με αποτέλεσμα να "παίζει" αρκετά. Λίγο να το κουνήσω χάνει το σήμα και πρέπει να το κάνω ακροβατικά για να λειτουργήσει.
Το είχα πάρει απο Πλαίσιο.
Να το πάω πίσω και να απαιτήσω αντικατάσταση;
Δεν νιώθω οτι "κουμπώνει" και έχει αρκετό αέρα και παίζει αριστερά δεξιά πάνω κάτω.Οντως ισχυει αυτο αν το μετακινησεις μπορει να βγει απο την θεση του.
Στο δικό μου δεν κουμπώνει καλά η έξοδος της οπτικής. Ελάχιστα να κουνηθεί "γεια σας". Άλλαξα καλώδιο και πάλι τα ίδια. Πάντως, αν δεν το πειράζει κανείς δεν έχει πρόβλημα.Εχει κανένας άλλος πρόβλημα με τη θύρα HDMI ????
Το καλώδιο δεν κάθεται καλά με αποτέλεσμα να "παίζει" αρκετά. Λίγο να το κουνήσω χάνει το σήμα και πρέπει να το κάνω ακροβατικά για να λειτουργήσει.
Το είχα πάρει απο Πλαίσιο.
Να το πάω πίσω και να απαιτήσω αντικατάσταση;
+10Ας φτιαξουν πρωτα αυτα που λενε οτι υποστηριζει οπως 1080/24p,σωστοι υποτιτλοι,Thumbnail και για τα αλλα...
Μια χαρα δουλευει με τον τροπο που ειπες,στο λεω γιατι το εχω κανει.Προφανως κατι λαθος κανεις στο edit.Ρε παιδιά πως γίνεται ακριβώς το downgrade? Mια φορά που το είχα κάνει επιτυχώς, είχα κάνει edit το αρχείο wdtv.ver (της έκδοσης 1.01.02) και είχα βάλει μεγαλύτερη version από αυτή που είχα περασμένη. Τοτε μου έβγαζε το εικονίδιο και έκανα downgrade, αλλά τώρα που έχω μέσα την 1.02.07 αυτό το κόλπο δε μου δουλεύει....
Πως να κάνω downgrade?
:444::444::444:Άκυρο το έφτιαξα τελικά... παρόλο που το 1.02.07 με βόλευε πολύ που έκανε αυτόματα spindown (αλήθεια αυτόσημαίνει και autoeject?), το ότι οι υπότιτλοι εξαφανίζονταν αμέσως και δεν προλάβαινες να τους διαβάσεις ήταν απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Πίσω στο παλιό καλό 1.01.02