WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Έκανα update στο 1.02.07 και παρατήρησα ότι εξαφανίζει πολύ γρήγορα του υποτίτλους (srt), τόσο γρήγορα που σε μερικές περιπτώσεις εμφανίζονται μόνο στιγμιαία.
Το έχει παρατηρησει και κανείς άλλος αυτό?

Reaction score
0

γιατί έχει παίξει σε κανένα;
εγώ πάντως μετετρεψα 3 ταινίες και στις 3 έγραψε no subtitle
Γιατι παιδευεσε τσαμπα. Μετατροπη σε srt και ολα κανονικα. Εχουμε δει εκατονταδες εργα χωρις προβλημα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Έκανα update στο 1.02.07 και παρατήρησα ότι εξαφανίζει πολύ γρήγορα του υποτίτλους (srt), τόσο γρήγορα που σε μερικές περιπτώσεις εμφανίζονται μόνο στιγμιαία.
Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτό?
Είναι πρόβλημα της νέας έκδοσης 1.02.xx.
Έχει αναφερθεί στα ξένα forums. Περιμένουμε την αντίδραση της WD.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Με ποιο προγραμμα αφαιρουμε το ανεπιθυμητο καναλι ηχου; (εχει αγγλικα+ισπανικα και θελω να σβησω τα ισπανικα). Το dvd shrink δεν αναγνωριζει mkv)

Reaction score
0

Aν έχουμε περάσει την 1.02.07, μπορούμε να κάνουμε κανονικά "upgrade" πίσω στην 1.01.02 με τον γνωστό κλάσσικό τρόπο που γίνεται το upgrade ??? Ή θα "κλωτσήσει" το μηχάνημα γιατί πάμε να περάσουμε παλιότερη έκδοση firmware ???

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, όσους πέρασαν την 07... Ανεξάρτητα από το συγχρονισμό των .srt και του .avi αρχείου (πρόβλημα που ελπίζω ότι θα διορθωθεί πριν την έξοδο του νέου firmware), οι υπότιτλοι με την 07 φαίνονται μεγαλύτεροι και καθαρότεροι από την 1.01.02, ακόμη και σε λευκό background ???

Reaction score
0

Aν έχουμε περάσει την 1.02.07, μπορούμε να κάνουμε κανονικά "upgrade" πίσω στην 1.01.02 με τον γνωστό κλάσσικό τρόπο που γίνεται το upgrade ??? Ή θα "κλωτσήσει" το μηχάνημα γιατί πάμε να περάσουμε παλιότερη έκδοση firmware ???

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, όσους πέρασαν την 07... Ανεξάρτητα από το συγχρονισμό των .srt και του .avi αρχείου (πρόβλημα που ελπίζω ότι θα διορθωθεί πριν την έξοδο του νέου firmware), οι υπότιτλοι με την 07 φαίνονται μεγαλύτεροι και καθαρότεροι από την 1.01.02, ακόμη και σε λευκό background ???
α) Μπορείς κανονικά να κάνεις "downgrade", ο τρόπος με το οποίο επιτυγχάνεται αυτό, περιγράφεται λίγα posts πιο πίσω.
β) Στην .07 υπάρχει πλέον επιλογή για το περίγραμμα των υπότιτλων στα settings.

Reaction score
0

Εχει κανένας άλλος πρόβλημα με τη θύρα HDMI ????
Το καλώδιο δεν κάθεται καλά με αποτέλεσμα να "παίζει" αρκετά. Λίγο να το κουνήσω χάνει το σήμα και πρέπει να το κάνω ακροβατικά για να λειτουργήσει.
Το είχα πάρει απο Πλαίσιο.
Να το πάω πίσω και να απαιτήσω αντικατάσταση;

Reaction score
8

Το καλώδιο δεν κάθεται καλά με αποτέλεσμα να "παίζει" αρκετά. Λίγο να το κουνήσω χάνει το σήμα και πρέπει να το κάνω ακροβατικά για να λειτουργήσει.
Οντως ισχυει αυτο αν το μετακινησεις μπορει να βγει απο την θεση του.

Reaction score
0

Οντως ισχυει αυτο αν το μετακινησεις μπορει να βγει απο την θεση του.
Δεν νιώθω οτι "κουμπώνει" και έχει αρκετό αέρα και παίζει αριστερά δεξιά πάνω κάτω.
Παίξε παίξε όμως :120: νιώθω οτι χαλαρώνει όλο και πιο πολύ.:143:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Στο δικό μου δεν κουμπώνει καλά η έξοδος της οπτικής. Ελάχιστα να κουνηθεί "γεια σας". Άλλαξα καλώδιο και πάλι τα ίδια. Πάντως, αν δεν το πειράζει κανείς δεν έχει πρόβλημα.
Είναι λίγο για τα πανηγύρια η κατάσταση μ' αυτό το μηχανάκι, αλλά στα €99 μούχει δώσει τα λεφτά του πίσω εδώ και δύο μήνες που το παίζω συνέχεια.
Το χρησιμοποιώ μόνο για ταινίες και χαλαρές μουσικούλες σε flac όσο είμαι σπίτι. Ποτέ σχεδόν δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έχω ξαναγυρίσει στην 1.01.02 και περιμένω με το τουφέκι την πρώτη καλή αναβάθμιση!
Συμπέρασμα: Αν υποστηρίξουν το διάβασμα DVD και BD συν την αποκωδικοποίηση DTS, και κάτι άλλα ψιλά, όπως υπότιτλοι κλπ, θα είναι, νομίζω, το απόλυτο μηχανάκι! :144:

Reaction score
8

Ας φτιαξουν πρωτα αυτα που λενε οτι υποστηριζει οπως 1080/24p,σωστοι υποτιτλοι,Thumbnail και για τα αλλα...

Reaction score
0

Ας φτιαξουν πρωτα αυτα που λενε οτι υποστηριζει οπως 1080/24p,σωστοι υποτιτλοι,Thumbnail και για τα αλλα...
+10

Reaction score
0

Ρε παιδιά πως γίνεται ακριβώς το downgrade? Mια φορά που το είχα κάνει επιτυχώς, είχα κάνει edit το αρχείο wdtv.ver (της έκδοσης 1.01.02) και είχα βάλει μεγαλύτερη version από αυτή που είχα περασμένη. Τοτε μου έβγαζε το εικονίδιο και έκανα downgrade, αλλά τώρα που έχω μέσα την 1.02.07 αυτό το κόλπο δε μου δουλεύει....
Πως να κάνω downgrade?

Reaction score
8

Ρε παιδιά πως γίνεται ακριβώς το downgrade? Mια φορά που το είχα κάνει επιτυχώς, είχα κάνει edit το αρχείο wdtv.ver (της έκδοσης 1.01.02) και είχα βάλει μεγαλύτερη version από αυτή που είχα περασμένη. Τοτε μου έβγαζε το εικονίδιο και έκανα downgrade, αλλά τώρα που έχω μέσα την 1.02.07 αυτό το κόλπο δε μου δουλεύει....
Πως να κάνω downgrade?
Μια χαρα δουλευει με τον τροπο που ειπες,στο λεω γιατι το εχω κανει.Προφανως κατι λαθος κανεις στο edit.

Reaction score
0

Άκυρο το έφτιαξα τελικά... παρόλο που το 1.02.07 με βόλευε πολύ που έκανε αυτόματα spindown (αλήθεια αυτόσημαίνει και autoeject?), το ότι οι υπότιτλοι εξαφανίζονταν αμέσως και δεν προλάβαινες να τους διαβάσεις ήταν απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Πίσω στο παλιό καλό 1.01.02

Reaction score
0

Άκυρο το έφτιαξα τελικά... παρόλο που το 1.02.07 με βόλευε πολύ που έκανε αυτόματα spindown (αλήθεια αυτόσημαίνει και autoeject?), το ότι οι υπότιτλοι εξαφανίζονταν αμέσως και δεν προλάβαινες να τους διαβάσεις ήταν απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Πίσω στο παλιό καλό 1.01.02
:444::444::444:

Reaction score
8

Παντως η καλυτερη λυση που εχω βρει για τους υποτιτλους ειναι να τους μετατρεψεις με το AVIAddXSubs σε IDX/SUB.Επιλεγεις και μεγεθος και outline, υποστηριζει και tags και η μετατροπη γινεται σε δευτερολεπτα.

Reaction score
385
Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Αφού δοκίμασα κάποια pre-releases 1.02.04 & .07 και εγώ επέστρεψα στην σιγουριά της 1.01.02, αφού όλα σχεδόν τα βίντεο μου τρώγαν τρελό κόλλημα μετά από λίγο παίξιμο.
Μου λείπουν τα thumbnails αλλά προτιμώ πρώτα από όλα να βλέπω.
Βασικά έχει αρχίσει και με εκνευρίζει η καθυστέρηση από μέρους της WD της επίλυσης κάποιων βασικών προβλημάτων κατ'εμέ. ( σπουδαιότερο η σωστή λειτουργία Ελληνικών υποτίτλων ).
Για την ώρα η καλύτερη ρύθμιση που μπόρεσα να κάνω ,είναι βάζοντας την ανάλυση εικόνας στα 1080p60 και για τους υπότιτλους .srt σε UTF8 ή .ssa και ορισμός του mode σε Western Europe (ISO),

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507