WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Α ( σπουδαιότερο η σωστή λειτουργία Ελληνικών υποτίτλων ).
Kαι άντε να παραδεχτώ πως η πολύ μικρή αγορά της χώρας μας δικαιολογεί κάποιες καθυστερήσεις σ' αυτό ο θέμα.
Το θέμα ομως της αναπαραγωγής σε αξιοπρεπή ορια δεν ειναι ελληνικό. Με την τακτική της αυτή απαξιώνει τη συσκευή παρά τη ελκυστική τιμή αγοράς της.
Προσωπικά, ενώ "επινα νερό (....:121:) στ΄όνομά της, τώρα λέω σε φίλους και γνωστούς να περιμένουν,ακόμα.

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Όταν λέτε ότι οι ελληνικοί υπότιτλοι έχουν ακόμα καθυστέρηση, εννοείτε ότι είναι χειρότερα από το 1.01.02 ή έχουν ακόμα την ίδια καθυστέρηση με την παλιά έκδοση;

Reaction score
0

Πως να κάνω downgrade? Βοηθειααααααα!!

Reaction score
0
Re: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

To 1.02.07 βγήκε officially από την WD !!!!! Το δοκίμασε κανείς μήπως? (Το έχω δοκιμάσει 3 φορές μήπως έχουν φτιαχτεί οι υπότιτλοι.)

Reaction score
8

ΤΟ εχω ποσταρει πιο κατω,ειναι το ιδιο το λεει και το readme.txt αν το ανοιξεις.

Reaction score
0

To 1.02.07 βγήκε officially από την WD !!!!! Το δοκίμασε κανείς μήπως? (Το έχω δοκιμάσει 3 φορές μήπως έχουν φτιαχτεί οι υπότιτλοι.)
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!

Το εδώ και πολύ καιρό αναμενόμενο firmware βγήκε και είναι η 1.02.07 !!!!!!

Για μας τους Έλληνες παραμένει η απορία.... ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΑΡΑΓΕ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ????? :118::118::118::118:

Reaction score
0

Είναι η pre-release που δοκιμάσαμε.
Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Οι υπότιτλοι συνεχίζουν να εξαφανίζονται πολύ γρήγορα.

Reaction score
0

Φυσικά τώρα η εμφάνιση του Ά, του δ, του ς και του Θ έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα αφού υπάρχει σημαντικότερο πρόβλημα.

Reaction score
8

φίλε giordi το δοκίμασες ;
Να μην το δοκιμάσουμε δηλαδή;Γιατί το έκαναν επίσημο;
Δηλαδή μας παράτησαν εδώ στο ELLADA;:101:

Reaction score
8

Παντως η καλυτερη λυση που εχω βρει για τους υποτιτλους ειναι να τους μετατρεψεις με το AVIAddXSubs σε IDX/SUB.Επιλεγεις και μεγεθος και outline, υποστηριζει και tags και η μετατροπη γινεται σε δευτερολεπτα.
φίλε SoCiaL η μετατροπή που περιγράφεις λειτουργεί στο 1.02.07;
Θέλω να πω :Παραγκονίζει τα προβλήματα που χιλιοαναφέραμε;:121:

Reaction score
8

φίλε SoCiaL η μετατροπή που περιγράφεις λειτουργεί στο 1.02.07;
Θέλω να πω :Παραγκονίζει τα προβλήματα που χιλιοαναφέραμε;:121:
Ναι,το εχω δοκιμασει με το 1.02.07 και ειναι οκ.

Reaction score
0

Αν αυτο που δοκίμασα ειναι το επίσημο ε τοτε τι να πώ μετα απο 4 μήνες αναμονής να βγάζουν αυτο το πράγμα που ειναι χειρότερο προηγούμενο. κάποιος ειχε αναφέρει για ανεπίσημα που μπορούμε να τα δοκιμάσουμε;

Reaction score
0

Το δοκίμασα. Οι υπότιτλοι απλώς δεν διαβάζονται.
Τώρα που έγινε επίσημο, μπορούμε να απευθυνθούμε στο customer support της WD αναφέροντας το πρόβλημα μήπως και βρεθεί μια λύση.

Reaction score
0

.....Δηλαδή μας παράτησαν εδώ στο ELLADA..........

το σιγουρο ειναι οτι μετα απο τοσους μηνες αναμονης και με πολλες αναφορες
στην WD οχι μονο δεν διορθωσαν τιποτα,αλλα τα πραγματα εγιναν χειροτερα απο
πριν.
ισως δοθηκε προτεραιοτητα σε αλλες χωρες με περισοτερες πωλησεις,αποτι στην
Ελλαδα.
κριμα γιατι ολοι μας νομιζω πιστευαμε οτι η εν λογω εταιρεια σεβοταν τους
πελατες της.
Αλλα αποτι φανηκε μας ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!!!!!!!!!
να μη πω τιποτα χειροτερο.

Reaction score
0

σας μεταφερω την αγανακτηση του φιλου giordi απο το παρακατω λινκ
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1143535&page=2

""The new version brought many improvements, and fixed many bugs.
But WD decided to exclude the Greek users from this update.
With the new firmware version, the subtitles appear for a few milliseconds and disappear again before we can read them.
So after a month of trying the prerelease versions and reporting the problems, we have to go back to the older official version.
The new version is useless for us since we cannot use the subtitles.
Dear ScottWD and GuyWD, are you aware of this problem?
Do you have all the information you need?
What are your plans?
Dear forum users: Does anybody experiences any problem with the subtitles in his language? Dos the problem occurs only with Greek subtitles?
Dear WD: You are officially selling WD HD TV in Greece. Before buying the product, I checked your site and saw that the Greek subtitles are supported. This is not true. So you provide wrong information to your customers in order to buy the product. In my opinion there are two solutions. Or you improve the support of the Greek language or you have to change the specifications shown at your site and remove the Greek support or change it to partial support.""

τελικα δεν ιδρωνει το αυτι κανενός!!!!

Reaction score
6

Πάμε για μαζική διαμαρτυρία στην WD, που θα πάει, θα το φτιάξουνε....

Reaction score
0

Ρε παιδιά θα τρελαθούμε. Άλλοι λένε ότι η όψη των υποτίτλων βελτιώθηκε αλλά φεύγουν γρήγορα, επισης διορθώθηκε ο ήχος με το DTS και η εικόνα με τα 24p. Επιτέλους τι διορθώθηκε και τη όχι. O φίλος Polakis πιο πάνω αναφέρει ότι στην προηγούμενη έκδοση FW είχε ουρές στους υποτίτλους. Έχω δει παρά πολλές ταινίες και δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Ας τα ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τι βλέπουμε και τι όχι.

Reaction score
0

Ρε παιδιά θα τρελαθούμε. Άλλοι λένε ότι η όψη των υποτίτλων βελτιώθηκε αλλά φεύγουν γρήγορα, επισης διορθώθηκε ο ήχος με το DTS και η εικόνα με τα 24p. Επιτέλους τι διορθώθηκε και τη όχι. O φίλος Polakis πιο πάνω αναφέρει ότι στην προηγούμενη έκδοση FW είχε ουρές στους υποτίτλους. Έχω δει παρά πολλές ταινίες και δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Ας τα ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τι βλέπουμε και τι όχι.
Αυτο μαλλον συμβαινει επειδη το μηχνημα εμφανιζει ασταθεια στην λειτουργια του.Εμενα π.χ.στο auto εμφανιζει σπασιματα στην κινηση
Πολλες φορες οταν σταματαω μια ταινια και παω να τη συνεχισω μετα , δεν την παιζει και πρεπει να το βγαλω απο τη μπριζα.Επισης οταν παω γρηγορα μπρος η πισω και πατησω play να παιξει κανονικα γυριζει στιο σημειο απο το οποιο ξεκινησε η γρηγορη κινηση.Εχω το "καλο" firmware οχι το 1.02.07

Καλα μας εκαναν και μας ξεχασαν,γιατι καοιοι αρχισαν τα ευχαριστω
και τα ζητω μονο και μονο επειδη το μηχανημα κανει (σχεδον) το
αυτονοητο.Δηλαδη να δουλευει σωστα.Λες και ο Σκοτ και η WD ειναι τοα φιλαρακια της διπλανης πορτας .

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Νέο Pre-release firmware 1.02.07 (22/4/09)

Πάμε για μαζική διαμαρτυρία στην WD, που θα πάει, θα το φτιάξουνε....
Γραφτηκα στο AVS Forum πριν από λίγο μόνο και μόνο για να ποστάρω διαμαρτυρία, για την χοντρή πατατιά της - και καλά - ευαίσθητης WD. :108::108::108:

Mακάρι αυτή η χαζομάρα να αποδειχθεί σύντομο κακό αστείο, και να υπάρξει άμεση διόρθωση.....

Ειλικρινά αν υπάρξει μέθοδος επίσημης διαμαρτυρίας θα μπορούσα κι εγώ να συμμετάσχω. :121:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera