Η ψηλή ξαναχτυπά...Quiet Nights...

Reaction score
877
Diana Krall's 12th album Quiet Nights is an intimate recording of ballads and bossa novas from the team that brought you her best-selling GRAMMY Award-winning CD The Look of Love. Accompanied by her quartet and orchestra, Diana turns her sensual vocals and consummate piano skills to "The Boy from Ipanema", "Walk on By"and other classic tunes...

Τι Quiet Nights και ήσυχες νύχτες...Άντε να τη βλέπεις και να την ακούς και νά 'ναι ήσυχη η νύχτα σου...!!!
Δεν ξέρω αν τη λέτε ψηθιά, χαζομ....να, ή βρωμοποδαρού...η τύπισα είναι φωνάρα, κουκλάρα και μ.....νάρα 1_ης τάξης...Και καλή πιανίστα...

Θαυμάστε...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Η ψηλή ξαναχτυπά...Quiet Nights...

Εγω Μανο δεν την αντεχω.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

γιατι ηταν ενα διαστημα καψουρα με την παρτη μου και με κυνηγουσε συνεχεια να με κανει δικο της!!!!!!Μου τα ειχε κανει ορτυκια χαμηλοκ@λα ...αλλα εγω ...βραχος...την σουταρα!!!!Αι σιχτιρ πια επειδη ειναι φιρμα επεσε να με φαει!!!!!!!!

Reaction score
1.213

Eνταξει Βλαση....γιατι δεν παραδεχεσαι οτι τελικα προτιμησε τα νιατα μου και την ομορφια μου ? !!! :137:

Και σου ειπα...να την μοιραστουμε !!! Εσυ οχι !!! Ας νικησει ο καλυτερος ειπες....:138:

Και να τωρα.....:138:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Η ψηλή ξαναχτυπά...Quiet Nights...

γιατι ηταν ενα διαστημα καψουρα με την παρτη μου και με κυνηγουσε συνεχεια να με κανει δικο της!!!!!!Μου τα ειχε κανει ορτυκια χαμηλοκ@λα ...αλλα εγω ...βραχος...την σουταρα!!!!Αι σιχτιρ πια επειδη ειναι φιρμα επεσε να με φαει!!!!!!!!
Σε χάλαγαν τα φρύδια της και τα στενα ρουθούνια της ε?:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ψηλή ξαναχτυπά...Quiet Nights...

Σε χάλαγαν τα φρύδια της και τα στενα ρουθούνια της ε?:142:
Να πω την αληθεια οχι..........απλα.........η Rihana ηταν ποιο ψηλοκ@λα γιαυτο την προτιμησα !!!!!!
Μεταξυ μας αυτα βεβαια μιας και ανηκουμε σε γνωστους cellebretoκυκλους και οπως καταλαβαινετε θα μας σχολιασουν πολλοι και σιγουρα....θα με πιασει και στο στομα της η πρωην μου...η Βeyonce και καηκα!!!!!!!
Πω πω πω βρε παιδι μου ...δυσκολο πραμα να εισαι φιρμα της showbizzzzzzzzz !!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Eνταξει Βλαση....γιατι δεν παραδεχεσαι οτι τελικα προτιμησε τα νιατα μου και την ομορφια μου ? !!! :137:

Και σου ειπα...να την μοιραστουμε !!! Εσυ οχι !!! Ας νικησει ο καλυτερος ειπες....:138:

Και να τωρα.....:138:
Αφου εσυ βρε τομαρι ξυμενο τα εχεις σοβαρα με την Cassandra Wilson τι θες και μπλεκεσαι με μας τους νεοτερους ζεν πρεμιεδες????

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015

Αφού οι ξανθιές δεν είναι ο τύπος σου ρε. Άμα η γυναίκα δε σε τραβάει στο πρόσωπο να τη φιλήσεις, δε μπα να έχει το θεϊκό κορμί... :114:

Reaction score
1.213

Αφου εσυ βρε τομαρι ξυμενο τα εχεις σοβαρα με την Cassandra Wilson τι θες και μπλεκεσαι με μας τους νεοτερους ζεν πρεμιεδες????

Παλια ιστορια....με ειχε κουρασει με τα καπριτσια της..:137:

Ευτυχως τωρα βρηκα ενα κοριτσι σεμνο του σπιτιου για να αποκατασταθω...:137:

Tην Nicole ντε...:442:

Reaction score
877
Το ξέρω πως ζηλεύετε όλοι που η Διάνα προτίμησε τον Σουνδόκου...
Εντάξει...θα τη φέρω στην επόμενη ακρόασις να τη δείτε...

Αφήστε με τώρα γιατί το παίζω...Χέσλερ...εεεεε...συγνώμη Κέσλερ...
Γνωστός Νεοσμυρνιώτης(όχι ο Τσαντουλής) μου έφερε ένα ζεύγος αναπαλαιωμένα Κουάδ(Quad) για άκουσμα και αξιολόγηση με τα λαμπάτα...Θα ανεβάσω ριβιγιού στην σχετική κατηγορία...

Reaction score
4

Καναδέζα είναι.... ;
Ότι και να είναι πάντως, δεν είναι Λατίνα...και δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλες του είδους που -όπως και να το κάνουμε- εκφράζονται ...'διαφορετικά'. (...αυτά για τα κομμάτια που επιλέγει και το "γλαυκανάλλατο" κλίμα αυτής της μουσικής.)
Δείτε κάτι "κλασικό"..
Corcovado

Και ως γυναίκα αφήνουμε το γούστο να επιλέξει.....

Προσωπικά.., έχω πάει και με χειρότερες :137:

Reaction score
263
Βλεπω πως μετα τη Suzan Βoyl τα γουστα του site αλλαζουν εοικυνδινα :111:

Βασιλης

Reaction score
141
Ειναι παντως λιγο βλαχα η Diana,μου θυμιζει λιγο την δικη μας την Δαρα.

Reaction score
4.250

Το δισκακι το αγορασα πριν απο λιγο. Ειναι για βραδινες ωρες. Οποτε αργα το βραδι που θα το ξανακουσω θα σας γραψω περισσοτερα. Μπορω να το δανεισω αν θελεις καποιος να τ ακουσει εκτος φυσικα απ αυτους που την προσεβαλαν (ακου εκει ...ξυνη:141:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000

Το δισκακι το αγορασα πριν απο λιγο. Ειναι για βραδινες ωρες. Οποτε αργα το βραδι που θα το ξανακουσω θα σας γραψω περισσοτερα. Μπορω να το δανεισω αν θελεις καποιος να τ ακουσει εκτος φυσικα απ αυτους που την προσεβαλαν (ακου εκει ...ξυνη:141:)
ε.... να έρθω με το στικάκι μου τότε! :137:

Reaction score
4.250

ε.... να έρθω με το στικάκι μου τότε! :137:
Σε σενα με...τιποτε. Μονο με δημοσια δηλωση μετανοιας, πιστης και αφοσοιωσης.
Εχω διαπιστωσει οτι σ αυτο δισκακι η φωνη της ειναι ακομη πιο βαθεια. Η κοπελα τα δινει ολα!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Και γω το αγορασαααα!!!!!Βεββαιαααααααααααααααα.και το πλερωκα......βεβαιαααααααα

Reaction score
4.250

Και γω το αγορασαααα!!!!!Βεββαιαααααααααααααααα.και το πλερωκα......βεβαιαααααααα
Σε..............................πιστεψαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Reaction score
1.213

ε.... να έρθω με το στικάκι μου τότε! :137: (ear κλοπυραιτ )

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis