Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
χμ... τα Mac ?Τα windows Vista Μπορούνε να δούνε τους σκληρούς δίσκους ή χρειάζετε το προγραμματάκι?
Αν το ονομα του .str ειναι ακριβως ιδιο με αυτο του βιντεο δεν υπαρχει περιπτωση να μην τους βλεπει!Καλημερα παιδια.Σε Καποιες ταινιες,δεν μου βλεπει τους υποτιτλους.Ενω στο subs βγαζει οn ,υποτιτλους δεν εμφανιζει καθολου.Ξερετε που μπορει να οφειλεται?
Εκτός αν δεν είναι κωδικοποιημένοι κατά ANSI.Αν το ονομα του .str ειναι ακριβως ιδιο με αυτο του βιντεο δεν υπαρχει περιπτωση να μην τους βλεπει!
εάν δουλέυεις τον default transmission δεν πρόκειται να πάρεις τις ταχύτητες που πιάνει το utorrent.εγκατέστησε τον νεό 1.52 και θα δεις μεγάλη διαφορά.βασικά εμένα μου κατεβάζει απο greektrucker kai torrentvibes στο μέγιστο που μπορελι το νμτ χωρίς να κολάει,δηλαδή 1,2mbsΈχω ναι. Δεν έπιανε ταχύτητες αντίστοιχες του uTorrent.
Στα αρχεία .m2ts δεν μπορείς να δεις τους εσωτερικούς υπότιτλους.Παιδες καλημερα ,ξερει κανεις πως μπορω να δω υποτιτλους σε ταινια που ειναι ριπαρισμενη σε 1'1 μορφη,m2ts νομιζω λεγεται το αρχειο,και οι υποτιτλοι υπαρχουν μεσα.Προσπαθω να βγαλω ακρη αλλα τιποτα.Η συσκευη στους υποτιτλους γραφει οn και ενω υπαρχουν 16 υποτιτλοι μεσα δεν εμφανιζει κανενα.
Σε αυτα τα αρχεια παιζουν εξωτερικοι υποτιτλοι?
Αυτο πως το καταφερες να το κανεις?Το τελευταίο update δίνει εύκολο internet radio. Τέλειο!!