ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το πρωί που βγήκα για βαδισμα ειδα πάλι ένα, κι αυτό μαύρο! Εχω δει στον δρόμο ως τώρα 4-5 όλα μαύρα, τι στο καλό πουλάει τόσο πολύ το χρώμα του νεκροθάφτη δεν μπορω να καταλάβω! Και στην τοπική αντιπροσωπεία που το είδα...πάλι μαύρο ήταν, νομίζω ότι η πανακότα που πήρες ήταν πολύ καλή επιλογή και τα υπόλοιπα που αναφέρεις πολύ ενθαρυντικά!
Για να καταλάβω πάντως, το navi 500 εκτός απο ναβιγκέιτορ είναι και αναβαθμισμένο σύστημα μουσικής; Δηλαδή για να παίξεις ipod ή στικάκι usb με mp3 πρεπει απαραίτητα να έχεις το navi 500? Ενω αν έχεις το 800 παίζεις και mp3 απο dvd?
Ναι γμτο:138:
Τακουλη το απογευμα θα βγαλω (αν δεν βρεχει). Τωρα παω για...βαπτισια (οοοχι, δεν ειναι αποτελεσμα του χθεσινου γαμου - αλλοι ειναι αυτοι:143: οποτε θελουμε...κολλυριο:135: τοσες κουμπαρες γυρω γυρω!)

Το μαυρο ειναι π@π@ρια χρωμα!

Reaction score
264

Ναι γμτο
οποτε θελουμε...κολλυριο τοσες κουμπαρες γυρω γυρω!)
Το μαυρο ειναι π@π@ρια χρωμα!
Kαλες οι κουμπαρουλες,αλλα..........
Η παρημοια λει..........."πολλα μ@ν@α τριγυρω μας,στον σουτσο μας κανενα.:134:

Να εισαι φρονιμος εκει στην βαφτυση ετσι?????

Και μετα,αφου την κανετε απο την εκλησια βρες καμια απο τις κουμπαρες και ρωτησε την...............πουσαν ισι μαρη??????
Σιγαμσαν????:137:
Για να σου απαντισει.......ουοχι κουμπαρι,σι βαφτισια ημαν.:143:

Reaction score
264

Επικαιρον Τακηηηη:http://www.youtube.com/watch?v=8ljpCgRaBgc

Γυρισα...απραγος!
Παρε το εργαλειο σου και κατεβα στην ταχυδρομειου για καφε.Παρκαρε πρωτο τραπεζι πηστα,προς ντε-τοκ μερια και που ξερεις ????Κατι μπορει να βρεις εκει σημερα.:116:

Reaction score
4.918

Αψογο!
Μονο τα προστατευτικά στο κάθισμα τι τα θες; Το δέρμα και να λερώσει καθαρίζει εύκολα. Το χρώμα όντως "απροσδιόριστο"!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Αψογο!
Μονο τα προστατευτικά στο κάθισμα τι τα θες; Το δέρμα και να λερώσει καθαρίζει εύκολα. Το χρώμα όντως "απροσδιόριστο"!
Πω πω κραξιμο για τα καλυμματακια:135: ενταξει τα...σουταρα (πισω για τους επισκεπτες:138:)

Reaction score
51

Δεν δουλεύουν τα links φίλτατε!!!

Επίσης μια ερώτηση: πλήρωσες με τις μειωμένες τιμές ή με τις παλιές?
Διάβασα σε περιοδικό (μπορεί και στο AutoBild που αγόρασες για το συγκριτικό Opel-Merc) ότι αν παρέλαβες (πινακίδες-όχημα) μετά την δήλωση περί μειωμένου τέλους, μπορείς να ζητήσεις επιστροφή των επιπλέον χρημάτων σου!

Reaction score
4.918

Τα λινκς δουλευαν κανονικά χτες το απόγευμα

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Για τον Ezerwood αλλα και λοιπους ενδιαφερομενους:
α) ΟΠΕΛ: δεν συνισταται η προσθηκη επι πλεον εξαρτηματων (ανταπτορες, ενισχυτες) γιατι θα αλλαξει η ωμικη αντισταση του φορτιου, θα βγαλει βλαβες στον εγκεφαλο και θα ψαχνομαστε! Απορια μου "με ανταπτορα απο την εξοδο των ηχειων παιρνουν βαττ και ο ανταπτωρ τα μετατρεπει σε σημα προενισχυσης, αρα το φορτιο δεν αλλαζει" απαντηση: ως ανωτερω. Επισημανση: Το Ινσ. ειναι εξ ολοκληρου ηλεκτρονικο (καμια σχεση με Βεκτρα κλπ) και δεν σηκωνει ευκολα επεμβασεις! Συμπερασμα : ΩΩΩΩΧ:138:
β) σε εγκαταστατη: υπαρχουν ανταπτορες για εικονα ηχο, ΑΛΛΑ, οχι για το Ινσιγκνια γιατι ειναι νεο μοντελο και δεν εβγαλαν οι εταιρειες (μετα απο τηλεφ, στην Αθηνα). Να βαλουμε αλλον;(εγω). Μπα, με κανεναν τροπο, θα περιμενουμε. Και...περιμενουμε φυσικα. Αλλαζοντας τα ηχεια η βελτιωση (λεει) θα ειναι μικρη, αλλα μεθαυριο, μαλλον, θα βαλω τα SEAS απο την Αλφα να δουμε τι γινεται!

Γιαννη Δ. με μειωμενες πληρωσα (ακομη και στο τριχιλιαρο των εξτρα)

Reaction score
5
Προτείνω να χρησιμοποιείτε http://www.mediafire.com/, δεν μας λυπάστε εμάς που δεν έχουμε rapidshare account να περιμένουμε και να περιμένουμε και να περιμένουμε; :121: Το Mediafire είναι τσάμπα και άμεσο. :109:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Προτείνω να χρησιμοποιείτε http://www.mediafire.com/, δεν μας λυπάστε εμάς που δεν έχουμε rapidshare account να περιμένουμε και να περιμένουμε και να περιμένουμε; :121: Το Mediafire είναι τσάμπα και άμεσο. :109:
Σε λυπηθηκα:126: http://www.mediafire.com/?sharekey=4134b246cde75476d2db6fb9a8902bda

Βρεεε! χθες ειχα γενεθλια στο avsite! Τρια χρονακια περασαν κιολας!

Reaction score
3

Λάκη έχεις συνδέσει τίποτα στο USB? Εγώ έχω βάλει ένα iPod Touch και παίρνω βόμβο

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Λάκη έχεις συνδέσει τίποτα στο USB? Εγώ έχω βάλει ένα iPod Touch και παίρνω βόμβο
Βεβαιως! ενα ipod 80gb και παιζει τελεια με τα μενου! Δοκιμασες απο εξοδο ακουστικων στην aux;

geofromalimos ευχαριστω πολυ

Reaction score
17.817
Ομορφο αυτοκινητο διαλεξες.Να το χαρεις με υγεια!Και...τη ζωνη,μην ξεχνας!:107:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.191
Members
38.668
Νεότερο μέλος