Προβολέας+οθόνη

exs

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Προβολέας+οθόνη

Για εναν πολυ απλουστατο λογο:
H Stewart δεν ζαρωνει!:126:
και ποιο συγκεκριμένο μοντέλο θα πρότεινες, γιατί έχω μπερδευτεί ακόμη και με το λευκό ή γκρι...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Προβολέας+οθόνη

-Για απολυτα ελεγχομενους σε φωτισμο χωρους Studiotek 100(λευκη)
-Για να εισαι καλυμενος για τα περισσοτερα επερχομενα μοντελα βιντεοπροβολεων
αλλα και για λιγο εξτρα φωτεινοτητα απο τον βιντεοπροβολεα σου,Studiotek 130(λευκη)
-Για μη ελεγχομενους χωρους αλλα και για εξτρα μαυρο, Firehawk G3(γκρι)

Διαλεγεις και παιρνεις...:126:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.249

Πιο σκοτεινή στις άκρες είναι γιατί το εσωτερικό gain της είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το ονομαστικό, άρα και η κατευθυντικότητά της. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάθεσαι απέναντι και αρκετά μακριά της, για να μην έχεις πρόβλημα με το φαινόμενο αυτό, που λέγεται roll-off.

Στα Σημαντικότερα Θέματα της Κατηγορίας θα βρεις παρουσιάσεις τόσο της Firehawk όσο και της Greyhawk, που είναι μια άλλη γκρι Stewart, με μικρότερο gain.

Reaction score
15.548

Eαν βλεπεις στον προβολεα μπαλα-φορμουλα,παιζεις παιχνιδια και γενικος δεν εχεις απολυτο ελεγχο φωτεινοτητας χωρου προτεινω firehawk......

Eαν παλι εχεις απολυτο ελεγχο φωτεινοτητας και βλεπεις ταινιες μονο,παλι προτεινω την ιδια......!!!!!!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Απάντηση: Re: Προβολέας+οθόνη

Βαγγέλη, όταν έλεγα για τον κούκο εννοούσα τα εξωτικά καλώδια των 500 και βάλε...
Σκεφτόμουν σε ύψος τιμής όπως στο link παρακάτω.
http://cgi.ebay.co.uk/10m-HDMI-V1-3-Cable-V1-3C-24awg-1440p-1600p-2160p_W0QQitemZ200321364717QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_CablesConnectors_RL?hash=item200321364717&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A3|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50
Σε ένα πολύπριζο θα συνδεθούν όλα μηχανήματα;
Cat6 OK, όλα straight for internet access αλλά για δίκτυο αν χρειαστεί, περνάω άλλη καλωδίωση ;
H TV θα είναι κι αυτή κάτω απο την οθόνη, πόσο έξω πρέπει να βγει για να καλύπτει την TV; δηλαδή ποιο το βάθος της γυψοσανίδας αν γνωρίζετε ;
Καταρχήν κανένα καλώδιο δεν είναι βεβαιο οτι θα σου παίξει ή κλειδώσει ιδαίτερα σε version 1.3 αν δεν είναι αποτανθείς σε κάποιο "γνωστο" κατασκευαστή καλωδίων. Μάλιστα έχουμε δει πολλές φορές καλώδια να κλειδώνουν στην αρχή και μετα απο λίγες βρομάδες/μήνες να μην, ιδιαίτερα στα υψηλά σήματα 1080p/24-50-60

Σαν εγκαταστάτης χρησιμοποιώ τα Gefen στο 95% των εργασιών μου (www.gefen.com.gr) ιδαίτερα τη σειρα CL3 που είναι η μόνη approved για inwall διελεύσεις και αν ζητάει ο πελάτης κάτι πιο hiEnd (λεφτά για ξόδεμα) πάω στην πολύ όμορφη σειρα blue της (Oelhbach). Να πέρασω κινέζικο καλώδιο γιατι φίλος του φίλου είπε οτι στον κολλητό του μπατζανάκη του δούλεψε, δεν θα το έκανα σε κανένα πελάτη μου. :143::143:

Ναι λοιπόν, cat6 καλώδιο παντού και ξεμπέρδεψες. (Τip: το straight ή το cross έχουν σχέση μόνο στο πατσάρισμα οχι στην επιλογή του καλωδίου.) Οι πρίζες που πρέπει υποχρεωτικά να είναι Cat6 όπως και το Patchpanel, ΠΡΕΠΕΙ να πατσαριστούν με την ιδια σειρα, είτε Α είτε Β. Οι περισσότεροι ITάδες χρησιμοποιούν τη Β.

Αν η TV σου κρεμαστεί στο τοίχο με μια νέας γενιάς LCD και με μια απλή βάση στερέωσης θα βγείς έξω χονδρικά 20cm. Το πιο εύκολο πραγμα που έχεις να κάνεις είναι να βρεις στο Internet τα spec πoια TV και ποια βάση θα πάρεις, να προσθέσεις τα βάθη, να προσθέσεις έναν "αέρα" 3 με 5 πόντους και voila....
Αν βάλεις τη TV σε εσοχή γυψοσανίδας κάνε πάλι την ιδια διαδικασία.

Οσο για το πολύμπριζο αφού θα έχεις 3 παροχές απο το πίνακα.....3 και τα ποολύμπριζα και το μοίρασμα των συσκευών σε αυτά.

Εκτός απο τα μητρικά site του εξωτερικού των κατασκευαστριών εταιριών, σχετικά με τις οθόνες έχουμε κατασκευάσει ως dealer της Stewart και της Invideo ένα site που θα βρεις πιστεύω πολλές απαντήσεις στα Ελληνικά στις τεχνικές ερωτήσεις σου ιδαίτερα σε διαστάσεις, ζάρες και τρόπους στήριξης.
www.stewart.gr
www.invideo.gr

Οτι άλλο χρειαστείς συνέχισε να ποστάρεις

Reaction score
152

Βαγγελη, για καθε συνδεση τα καλωδια cat6 πανε ανα ζευγος;
το ρωταω γιατι οι ....ακροδεκτες αυτο δειχνουν.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Περίπου.
Για να ακριβολογώ υπάρχει αυτη η στιγμή extender που μεταφέρει το HDMI με 2 cat5 όπως επίσης και ένας πιο εξελιγμένος που μεταφέρει το σήμα με 1 cat6 !!!

Υπάρχουν μερικές εταιρίες που ασχολούνται αρκετά με το αντικείμενο και έχουν διαφορες λύσεις και προσεγγίσεις πάνω στη μεταφορα σήματος.

Για παράδειγμα:
HDMI to 2xcat5 to HDMI της Gefen όπως και HDMI to 1xCat6 to HDMI της ιδιιας εταιρίας.

exs

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Προβολέας+οθόνη

Ρίξε μια ματιά και σ’αυτό, που είναι της ίδιας διατομής (24AWG) αλλά πολύ φτηνότερο.
Το κατάστημα αυτό είναι αξιόπιστο, έχει πολύ μεγάλη γκάμα και τα προϊόντα του είναι καλής ποιότητας. Υπολόγιζε μόνο μια σχετική επιβάρυνση από το τελωνείο.
Τα ταχυδρομικά του είναι 2-3πλάσια από το καλώδιο και αν είναι να μου κάτσει και το τελωνείο, χαθήκαμε...
Τον τελευταίο χρόνο έχουν αλλάξει πολλά στο τελωνείο όσον αφορά τις εισαγωγές απο US, γι αυτό προτιμώ EU και Ασία μεριά και λίγο AUS...

Για εναν πολυ απλουστατο λογο:
H Stewart δεν ζαρωνει!:126:
Κι όμως έχω διαβάσει ότι γίνεται κι αυτό(σε ξένα φόρουμ).
Μέχρι 1500, παραπάνω δε δίνω, αν υπάρχει καλώς, αλλιώς ή θα πάω σε πιο φτηνή ή θα βάψω τον τοίχο...

Καταρχήν κανένα καλώδιο δεν είναι βεβαιο οτι θα σου παίξει ή κλειδώσει ιδαίτερα σε version 1.3 αν δεν είναι αποτανθείς σε κάποιο "γνωστο" κατασκευαστή καλωδίων. Μάλιστα έχουμε δει πολλές φορές καλώδια να κλειδώνουν στην αρχή και μετα απο λίγες βρομάδες/μήνες να μην, ιδιαίτερα στα υψηλά σήματα 1080p/24-50-60
Αν η TV σου κρεμαστεί στο τοίχο με μια νέας γενιάς LCD και με μια απλή βάση στερέωσης θα βγείς έξω χονδρικά 20cm. Το πιο εύκολο πραγμα που έχεις να κάνεις είναι να βρεις στο Internet τα spec πoια TV και ποια βάση θα πάρεις, να προσθέσεις τα βάθη, να προσθέσεις έναν "αέρα" 3 με 5 πόντους και voila....
Αν βάλεις τη TV σε εσοχή γυψοσανίδας κάνε πάλι την ιδια διαδικασία.
Οσο για το πολύμπριζο αφού θα έχεις 3 παροχές απο το πίνακα.....3 και τα ποολύμπριζα και το μοίρασμα των συσκευών σε αυτά.
Οτι άλλο χρειαστείς συνέχισε να ποστάρεις
Γι αυτό το λόγο, το hdmi που θα πάρω θα έχει εγγύηση 1χρόνου και θα το επιστρέψω πίσω όποτε σταματήσει να λειτουργεί.
Απο μια πρόχειρη ματιά λέω σε κάτι τέτοιο:
http://global.ebay.com/15M_50FT_ATLONA_FLAT_HDMI_CABLE_BLACK_COLOR_/310138975520/item
το οποίο είναι και CL3 .
Παίζει ρόλο που είναι πλακέ; περνάει το ίδιο "εύκολα" όπως το στρογγυλό;
Δε γνωρίζω ποια TV θα πάρω όταν ολοκληρωθεί το σπίτι, πάντως θα είναι 47-52" και local led.

Να προτεινω και εγω ?

"στειλε" 3 σωληνες φ 50 απο προβολεα προς τα μηχανηματα, και καθαρισες
Μήπως είναι υπερβολικό το φ50, πως θα καλυφθεί στους τοίχους, πόσος σοφας θα πέσει για κάλυψη και ποιος ηλεκτρολόγος θα σκάψει τόσο για να βάλει φ50; Μόνο με φ50 περνάει το hdmi;

-Για απολυτα ελεγχομενους σε φωτισμο χωρους Studiotek 100(λευκη)
-Για να εισαι καλυμενος για τα περισσοτερα επερχομενα μοντελα βιντεοπροβολεων
αλλα και για λιγο εξτρα φωτεινοτητα απο τον βιντεοπροβολεα σου,Studiotek 130(λευκη)
-Για μη ελεγχομενους χωρους αλλα και για εξτρα μαυρο, Firehawk G3(γκρι)

Διαλεγεις και παιρνεις...:126:
Απ`όσα διάβασα αυτές τις μέρες(και δεν είναι λίγα), πάλι μπερδεύτηκα...
Ας πούμε οτι είμαι ανάμεσα απο studiotek130 και firehawkG3, η μία δίνει 38μοίρες και η G3 70τόσες, αν θυμάμαι καλά, στο χώρο/σαλόνι που βλέπετε στη φώτο, όταν είναι για προβολή θα γίνεται συσκότηση, λογικό είναι, αυτό εννοείτε ελεγχόμενο προφανώς, αν κάποιος μπει και ανάψει το φως δεν έγινε και τίποτε.
Τι θα χάσω-σε σχέση με την studiotek130-αν αγοράσω την firehawk;
Γενικά πάντως, σε σαλώνια ποιες οθόνες βάζουν και σε τι ποσοστό;

Eαν βλεπεις στον προβολεα μπαλα-φορμουλα,παιζεις παιχνιδια και γενικος δεν εχεις απολυτο ελεγχο φωτεινοτητας χωρου προτεινω firehawk......

Eαν παλι εχεις απολυτο ελεγχο φωτεινοτητας και βλεπεις ταινιες μονο,παλι προτεινω την ιδια......!!!!!!
Γι αυτό προορίζεται ο προβολέας, μπάλα, F1, ταινίες, καλά εσύ γιατί με μπερδεύεις περισσότερο :140: ;

Στην παρακάτω φώτο φαίνονται οι διαστάσεις του χώρου HC, αν καταλήξω στον HD82, και αν βάλουμε και τα σοβατίσματα, η οθόνη θα είναι πιο μέσα-αφού θα υπάρχει η TV απο κάτω αλλά και ο προβολέας πιο μέσα,
θα μένει χώρος για μια αξιοπρεπή προβολή σε 110" και χωρίς το ενοχλητικό hotspot φωτισμό στο κέντρο;
Γι αυτό έβαλα και προβολέα στον πίσω τοίχο για να δείτε και αυτή την προοπτική, αλλά ενώ στην πρώτη περίπτωση θα χρειαστώ 15μετρο hdmi , στην άλλη ...

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προβολέας+οθόνη

Κι όμως έχω διαβάσει ότι γίνεται κι αυτό(σε ξένα φόρουμ).
Μέχρι 1500, παραπάνω δε δίνω, αν υπάρχει καλώς, αλλιώς ή θα πάω σε πιο φτηνή ή θα βάψω τον τοίχο...
Αν βρείς οθόνη Stewart με 1500 € θέλω και εγώ δύο τεμάχια. Αμα ήταν τόσο φθηνές θα δούλευε άλλη οθόνη στην αγορά;

Οπότε μην "κοιτάς" τα StudioTek130 και FirehawkG3 γιατι δεν υπάρχει σε άλλη εταιρία αυτη η κωδικοπoίηση υλικού θέασης.

Η συμβουλή μου είναι γκρι οθόνη για περιπτώσεις όπου το φως εισέρχεται μέσα στο χώρο ώστε να αυξήσεις το contrast και να βελτιώσεις τα μαύρα/3D ή λευκή με κάποιο ελαφρύ Gain για να πάρεις άριστη απεικόνιση αλλά σε πλήρως ελεγχόμενο φωτισμό.

Με 1500€ βρίσκεις πάντως οθόνη Tensioning στην αγορά ώστε να αποφύγεις ζάρες

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.717

αλήθεια, η StudioTek130 στο πιο φτηνό της, σε χειροκίνητο, πόσο πάει σε πχ 110'?

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Γι αυτό το λόγο, το hdmi που θα πάρω θα έχει εγγύηση 1χρόνου και θα το επιστρέψω πίσω όποτε σταματήσει να λειτουργεί.
Απο μια πρόχειρη ματιά λέω σε κάτι τέτοιο:
http://global.ebay.com/15M_50FT_ATLONA_FLAT_HDMI_CABLE_BLACK_COLOR_/310138975520/item
το οποίο είναι και CL3 .
Παίζει ρόλο που είναι πλακέ; περνάει το ίδιο "εύκολα" όπως το στρογγυλό;
Δε γνωρίζω ποια TV θα πάρω όταν ολοκληρωθεί το σπίτι, πάντως θα είναι 47-52" και local led.
Τα Atlona τα έχω δουλέψει σε δικές μου εγκαταστάσεις, την παλαιότερη σειρά οχι αυτη που έβαλες Link και ήταν μια χαρά. Ξέρω προσωπικά και τους Ελληνες αντιπρόσωπους που είναι εξαιρετικά παιδιά. Το πλακέ καλώδιο βοηθάει οταν το θάβεις μέσα στο τοίχο ή οταν περνάει κάτω απο κάποιο χαλί, οχι οταν το περνάς σε σωλήνα.

exs

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προβολέας+οθόνη

Αν βρείς οθόνη Stewart με 1500 € θέλω και εγώ δύο τεμάχια. Αμα ήταν τόσο φθηνές θα δούλευε άλλη οθόνη στην αγορά;

Οπότε μην "κοιτάς" τα StudioTek130 και FirehawkG3 γιατι δεν υπάρχει σε άλλη εταιρία αυτη η κωδικοπoίηση υλικού θέασης.

Η συμβουλή μου είναι γκρι οθόνη για περιπτώσεις όπου το φως εισέρχεται μέσα στο χώρο ώστε να αυξήσεις το contrast και να βελτιώσεις τα μαύρα/3D ή λευκή με κάποιο ελαφρύ Gain για να πάρεις άριστη απεικόνιση αλλά σε πλήρως ελεγχόμενο φωτισμό.

Με 1500€ βρίσκεις πάντως οθόνη Tensioning στην αγορά ώστε να αποφύγεις ζάρες
Πως να ξέρω τιμές stewart όταν σε κανένα σαιτ ΔΕΝ υπάρχουν τιμές;
Στα 1500 μπορώ να την πάρω αλλά θα έρθει τον 9/2010...και είναι πολύ αργά τότε.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προβολέας+οθόνη

Πως να ξέρω τιμές stewart όταν σε κανένα σαιτ ΔΕΝ υπάρχουν τιμές;
Στα 1500 μπορώ να την πάρω αλλά θα έρθει τον 9/2010...και είναι πολύ αργά τότε.
Είναι γνωστό οτι στα "ακριβά" και πολυτελή πράγματα δεν βρίσκεις εύκολα τιμές αν δεν απευθυνθείς στους εξιουσιοδοτημένους dealer.

Δεν θα αποτελούσε εξαιρεση η stewart, η Νο1 οθόνη προβολής στο κόσμο. Μήπως υπάρχει τιμή για τις Ferrari ή τις RollsRoyce στο Internet;

Πάντως αν ψάξεις θα βρεις οτι υπάρχουν οικονομικές λύσεις.....εως και πολυ οικονομικές για να κάνεις τη δουλειά σου.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.249

Ρίξε μια ματιά και σ’αυτό, που είναι της ίδιας διατομής (24AWG) αλλά πολύ φτηνότερο.
Το κατάστημα αυτό είναι αξιόπιστο, έχει πολύ μεγάλη γκάμα και τα προϊόντα του είναι καλής ποιότητας. Υπολόγιζε μόνο μια σχετική επιβάρυνση από το τελωνείο.
Τα ταχυδρομικά του είναι 2-3πλάσια από το καλώδιο και αν είναι να μου κάτσει και το τελωνείο, χαθήκαμε...
Τα ταχυδρομικά δεν είναι 2-3 φορές η αξία του προϊόντος, αλλά τα τυπικά του courier από Αμερική (τους στέλνεις ερώτημα και σου λένε πόσο ακριβώς κοστίζουν).
Το τελωνείο στη δική μου περίπτωση ήταν γύρω στο 20% του -πολύ χαμηλού- κόστους τους, παρά το γεγονός ότι ένας switcher χαρακτηρίστηκε από τον τελωνειακό ως... ενισχυτής. Σημειωτέον ότι μου τα έστειλαν με Πόρτα-Πόρτα, οπότε ο εκτελωνισμός κόστισε μόλις 6 ευρώ κι όχι τα τρελά που ζητάνε με τις ιδιωτικές.
Εγώ είχα αγοράσει ένα σωρό καλώδια HDMI και άλλα, τηλεχειριζόμενο switcher, βάση οροφής και διάφορα άλλα πράγματα. Δυο χρόνια μετά, όλα λειτουργούν εντελώς απροβλημάτιστα, με δύο διαφορετικούς προβολείς.
Φυσικά, σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία, από εκεί και πέρα βέβαια εσύ αποφασίζεις.

Ας πούμε οτι είμαι ανάμεσα απο studiotek130 και firehawkG3, η μία δίνει 38μοίρες και η G3 70τόσες, αν θυμάμαι καλά, στο χώρο/σαλόνι που βλέπετε στη φώτο, όταν είναι για προβολή θα γίνεται συσκότηση, λογικό είναι, αυτό εννοείτε ελεγχόμενο προφανώς, αν κάποιος μπει και ανάψει το φως δεν έγινε και τίποτε.
Τι θα χάσω-σε σχέση με την studiotek130-αν αγοράσω την firehawk;
Από την εμπειρία μου ως κάτοχος και των δύο αυτών οθονών, θα σου έλεγα τα εξής:

1) Η Studiotek 130 είναι μια "εύκολη" οθόνη: απόλυτα ισορροπημένη, μεγάλες γωνίες θέασης, ούτε μεγάλο ούτε μικρό gain. Όπως όλες οι λευκές χαμηλού gain όμως, υποφέρει ακόμα και με λίγο περιβαλλοντικό φως ή ανακλάσεις από το χώρο.

2) Η Firehawk G3 έχει τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:
  • σε χώρο με λίγο περιβαλλοντικό φωτισμό ή βαμμένο σε ανοιχτά χρώματα, έχει το πλεονέκτημα ότι απορρίπτει -σε ικανό βαθμό- τις ανακλάσεις. Έτσι έχουμε μικρότερη απώλεια αντίθεσης σε σχέση με μια λευκή οθόνη -μην περιμένεις βέβαια ότι θ'ανάβεις κανονικά τα φώτα και θα βλέπεις ταινία.
  • η ικανότητά της να ενισχύει το αντιληπτό intrascene contrast είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε προβολείς που πάσχουν σε αυτόν τον τομέα. Όμως ο τρόπος που το πετυχαίνει δίνει στην εικόνα μια ιδιαίτερη όψη που θυμίζει κάπως τηλεόραση οπίσθιας προβολής ή παλιό STN μόνιτορ. Αυτό σε κάποιους δεν αρέσει, γιατί αφαιρεί φυσικότητα από την εικόνα.
  • εάν κάθεσαι στο πλάι ή σε απόσταση λιγότερο από 2 x πλάτος οθόνης, εμφανίζει roll-off που επιδεινώνεται σταδιακά όσο καταστρατηγούνται οι δύο προαναφερθέντες κανόνες. Τα παραπάνω οφείλονται στο ότι η οθόνη έχει μεγάλη εσωτερική απολαβή (gain) -μεγαλύτερη από την ονομαστική 1,25- η οποία όμως μειώνεται από την τελική γκρι επίστρωση.
  • η Firehawk δεν είναι σκοτεινή οθόνη, εάν τηρούνται συγκεκριμένες γωνίες μεταξύ προβολέα, οθόνης και ματιών των θεατών. Το πρόβλημα προκύπτει όταν υπάρχει αδυναμία τήρησής τους, λόγω μικρής απόστασης ή προβλήματος σχετικά με το ύψος τοποθέτησης της οθόνης ή του προβολέα.
  • η εικόνα της μπλεδίζει ελαφρά (κάτι που διορθώνεται όμως στο calibration), ενώ βγάζει και μερικά "διαμαντάκια".
Παρά την εξαιρετική απόδοση και ποιότητα κατασκευής τους, θεωρώ ότι όλες οι Stewart είναι υπερκοστολογημένες. Αυτό όμως δε συμβαίνει με όλα τα κορυφαία προϊόντα; (edit: ο χαρακτηρισμός "Ferrari" που απέδωσε όση ώρα έγραφα ο Βαγγέλης, νομίζω πως είναι επιτυχής)

exs

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προβολέας+οθόνη

Τα ταχυδρομικά δεν είναι 2-3 φορές η αξία του προϊόντος, αλλά τα τυπικά του courier από Αμερική (τους στέλνεις ερώτημα και σου λένε πόσο ακριβώς κοστίζουν).
Το τελωνείο στη δική μου περίπτωση ήταν γύρω στο 20% του -πολύ χαμηλού- κόστους τους, παρά το γεγονός ότι ένας switcher χαρακτηρίστηκε από τον τελωνειακό ως... ενισχυτής. Σημειωτέον ότι μου τα έστειλαν με Πόρτα-Πόρτα, οπότε ο εκτελωνισμός κόστισε μόλις 6 ευρώ κι όχι τα τρελά που ζητάνε με τις ιδιωτικές.
Εγώ είχα αγοράσει ένα σωρό καλώδια HDMI και άλλα, τηλεχειριζόμενο switcher, βάση οροφής και διάφορα άλλα πράγματα. Δυο χρόνια μετά, όλα λειτουργούν εντελώς απροβλημάτιστα, με δύο διαφορετικούς προβολείς.
Φυσικά, σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία, από εκεί και πέρα βέβαια εσύ αποφασίζεις.
Μα είναι διπλάσια τιμή(βλέπε φώτο), το θεωρώ κοροϊδία, άσε που δεν έχει άλλη επιλογή εκτός UPS. πράγμα που το τελωνείο το έχω σίγουρο, απορώ πως πήγε στα ελτά το δικό σου...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.249

Τι να σου πω, εγώ τόσα είχα δώσει για μια κουτάρα γεμάτη πράγματα και σίγουρα μέσω USPS. Εάν σε ενδιαφέρει ρώτα τους, αλλιώς πάρε ότι νομίζεις...

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Ποιας εταιρίας είναι το καλώδιον τούτο;
10μέτρα, CL2, 24AWG, Gold plated connectors με 31 δολλάρια :139:

Οτι λάμπει δεν είναι δεκάμετρος χρυσός....

(Που'σαι Κόγια να θαυμάσεις τις λαϊκές φιλοσοφίες μου)

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.249

Τι να σου πω, ας είναι και... ChinaCables, αφού δουλεύει εδώ και δυο χρόνια. Και δεν το λέω μόνο εγώ, δες κριτικές από πελάτες.
Προφανώς πρόκειται βέβαια για value λύση. Αν θέλετε καλώδια ντυμένα με χάντρες που να διώχνουν το κακό... jitter, πρέπει να τα ντύσετε μόνοι σας. :137:

Για να μην παρεξηγούμαι, εσύ -και ο κάθε εγκαταστάτης- πολύ καλά κάνετε και βάζετε επώνυμο, για να είστε εξασφαλισμένοι και ουσιαστικά και τυπικά απέναντι στον πελάτη. Εμείς οι DIYδες όμως...

ΥΓ Αν αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς πάντως, κανόνισέ μου μίζα. :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.538
Members
38.713
Νεότερο μέλος
KMARKOS