Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας....σκεφτομαι να αγορασω το μηχανιματακι μαζι με εναν εξωτερικο σκληρο 3.5 με δικη του τροφοδοσια και συνδεση usb 2.0 απο την fujitsu-siemens στο 1.5 terra...θα εχω καποιο προβλημα λογω μεγεθους του δισκου? επισης οταν παρω τον δισκο θα πρεπει να του κανω κατι πχ format? και αν ναι σε πιο συστημα? αφου του κανω format μετα θα εχω προβλημα να το αναγνωριση ο υπολογιστης μου? Σκεφτομαι να τον γεμισω με ταινιες hd mkv (720p-1080p) θα μπορω να βαλω στα αρχεια αυτα εικονες-εξωφυλο απο την συγκεκριμενη ταινια? το ειχα δει αυτο σε site στο dune hd και μου αρεσε πολυ....γενικα μπορειτε να με βοηθησετε σε αυτα τα ερωτηματα μου? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας....σκεφτομαι να αγορασω το μηχανιματακι μαζι με εναν εξωτερικο σκληρο 3.5 με δικη του τροφοδοσια και συνδεση usb 2.0 απο την fujitsu-siemens στο 1.5 terra...θα εχω καποιο προβλημα λογω μεγεθους του δισκου? επισης οταν παρω τον δισκο θα πρεπει να του κανω κατι πχ format? και αν ναι σε πιο συστημα? αφου του κανω format μετα θα εχω προβλημα να το αναγνωριση ο υπολογιστης μου? Σκεφτομαι να τον γεμισω με ταινιες hd mkv (720p-1080p) θα μπορω να βαλω στα αρχεια αυτα εικονες-εξωφυλο απο την συγκεκριμενη ταινια? το ειχα δει αυτο σε site στο dune hd και μου αρεσε πολυ....γενικα μπορειτε να με βοηθησετε σε αυτα τα ερωτηματα μου? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
Format NTFS και να επιλέξεις το quick format γιατι εγω στο δικό μου 640g περίμενα περίπου 3 ώρες.
Πρόβλημα δε θα έχεις, ίσως μιά ελαφριά καθυστέρηση όταν θα τον σκανάρει το μηχάνημα.
Με το καινούργιο firmware μπορείς στο φάκελο κάθε ταινίας να βάζεις μια εικόνα και θα σου την εμφανίζει σαν thumbnail φακέλου.
Είναι πολύ ωραίο.
Αλλα έχει κάποια αρνητικά το καινούργιο firmware με τους ελληνικούς υπότιτλους.Ρίξε μια ματιά πιό πίσω.

Κατα τα άλλα ρίχνε άφοβα mkv

Reaction score
2

Σε ενισχυτη που δεχεται ηχο στην HDMI, το WD δινει DTS ή πρέπει σωνει και καλα να το συνδεσω με οπτικη ινα? Ευχαριστω

Reaction score
75
Πριν επανελθω με τις εντυπωσεις μου απο το Western Digital TV HD εχω μια απορια.
Παλιοτερα απο αυτο εδω το forum ειχα κατεβασει μια mkv με τους Eagles kai to Hotel California με ηχο dts.
To pc με κανενα player δεν εβγαζε συνεχομενο dts αλλα διακεκομενο.
Εδω και 3 ημερες που παιζω με το Western Digital TV HD, πεταξα στο σκληρο και αυτο το αρχειο και το δοκιμασα.
Αποτελεσμα, κλειδωνει ο ενισχυτης σtο dts μεσω οπτικης και ηχος αψεγαδιαστος αδιακοπτος. Τελειος.
Αντιθετα σε ταινιες κατεβασμενες σε 720.dts ολα καλα sto pc, στο μηχανημα ομως διακεκομενος!!!
Τι συμβαινει ουτε που εχω καταλαβει!!!
Υπαρχει εξηγηση περι αυτου?
Αραγε το dts που πηρα απο το Hotel California να ηταν πολυκαναλο 5.1 η απλο 2.0?
(Μετα το γαμο -δηλαδη εδω και 4 χρονια- εχω μεινει με την απορια αυτη σε πολλα κλιπ που κατα καιρους εχω δει και ακουσει, γιατι στο σπιτι ακομα δεν εχω καταφερει να στησω τα 4 b&w 805 περιφερειακα και το 1 velodyne που ειχα ως εργενης.
Oχι, δε πεφτει παντοφλα. Αρεσει και στη συζυγο μου το ολο θεμα περι υπαρξης δωματιου home theater αλλα προεκυψαν δυο αγορακια τριων και ενος ετους και οι προτεραιοτητες αλλαξαν.)

Και Επισης,
Μηπως καποιος απο τους γνωστες του θεματος περι κωδικοποιητων και αναλυσεων
μπορει να μας πει, απο αυτα που κατεβαζουμε στα γωνστα μερη, σε 720 και πανω αναλυση τι ηχητικες συνηθειες εχουν? Ισως ενα πινακα με τις ηχητικες αναλυσεις και ποιο ειναι καλυτερο?
Ευχαριστω

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Το χρησιμοποιω εδω και καιρο και ειναι οντως παρα πολυ καλο,να ειναι καλα ο φιλος που το εφτιαξε.Μην σου πω θα το χρησιμοποιω και μετα την διορθωση των srt απο την wd, οταν γινει, γιατι αποκλειεται να ειναι καλυτεροι ως προς την εμφανιση.

Εκανα την μετατροπη και μου εκανε ενα αρχειο .sub
Δυστυχως ομως δεν τους βλεπει το μηχανακη Τι λαθως εχω κανει;

Στα options στο μηχανακη να βγαλω το greek iso;

Στα settings του Aviaddsubs στο configuration 2 τι επιλογες τσεκαρουμε και ποιες οχι;

Reaction score
0
Λοιπόν, επειδή το πρόβλημα με τους υπότιτλους το βλέπω να καθυστερεί και μετά το post ενός φίλου σε παρόμοιο forum για το πρόγραμμα txt2Vobsub ( http://www.trustfm.net/divx/SoftwareTxt2Vobsub.html) αποφάσισα τελικά να ξαναπεράσω το νέο firmware. Με το txt2Vobsub τα προβλήματα με τους υπότιτλους λύνονται. Είναι γρήγορο και εύκολο στην χρήση. Παράγει αφού ρυθμίσει κάνεις τους υπότιτλους (γραμματοσειρά,χρώμα ,περίγραμμα,θέση στην οθόνη ) επιλέγει create subtitle και αυτόματα δημιουργεί idx/sub. Αψογο και δοκιμασμένο!!

Enjoy

Reaction score
0
Αγαπητε φιλε online8 σε ευχαριστω. Ειναι πολυ καλο και ευκολο. Λυνεται και το θεμα χρονου των υποτιτλων. Το μονο που προσεξα ειναι οτι δειχνουν αναποδα τα χρωματα. Outline=Λευκο και το εσωτερικο μαυρο. Μηπως κανω κατι λαθος;

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.511
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Format NTFS και να επιλέξεις το quick format γιατι εγω στο δικό μου 640g περίμενα περίπου 3 ώρες.
Νομίζω ότι το πρώτο φορμάτ σκληρού, πρέπει να γίνει το αργό!

Reaction score
0
........Νομίζω ότι το πρώτο φορμάτ σκληρού, πρέπει να γίνει το αργό!...

Οχι ,δεν εχει σημασια αν το πρωτο format θα ειναι γρήγορο ή αργό.

Reaction score
0
Τελικα ρε παιδια για καποιον ψιλο..ασχετο σαν εμενα που θελει να βλεπει τα mkv του σε HD TV θα τα καταγερω η τζαμπα θα πεταξω τα χρηματα μου?

Reaction score
0
Αγαπητε φιλε online8 σε ευχαριστω. Ειναι πολυ καλο και ευκολο. Λυνεται και το θεμα χρονου των υποτιτλων. Το μονο που προσεξα ειναι οτι δειχνουν αναποδα τα χρωματα. Outline=Λευκο και το εσωτερικο μαυρο. Μηπως κανω κατι λαθος;

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Φίλε μου δεν κάνεις λάθος. Οι υπότιτλοι φτάχνουν αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο κομψό. Τελικά όσες λύσεις κι αν ψάχνουμε να βρούμε απ'ότι κατάλαβα...καταλήγουν σε ημίμετρα. Επίσης απ'ότι συνειδητοποίησα - λίγο αργά - ακόμα και να καταφέρουν να φτιάξουν τους υπότιτλους κάπου αλλού θα αρχίσει να υστερεί το μηχανάκι. Οι τεχνικοί της WD προσπαθούν να ικανοποιήσουν όλα τα αιτήματα με αποτέλεσμα να βαραίνουν την ισχύ του μηχανήματος . Απόδειξη ότι με το νέο firmware (ας με διορθώσει κάποιος εάν έχω άδικο) το μηχάνημα δεν ανταποκρίνεται το ίδιο γρήγορα με πριν. Δεν έχω λύση για τα χρώματα , το ψάχνω ακόμα αφού ως container file δεν έχει IFO για να διαβάζει οδηγίες ή να διορθώνει τα περιεχόμενά του. Εάν βρώ κάτι θα ξαναποστάρω.

Reaction score
0
Τελικα ρε παιδια για καποιον ψιλο..ασχετο σαν εμενα που θελει να βλεπει τα mkv του σε HD TV θα τα καταγερω η τζαμπα θα πεταξω τα χρηματα μου?
Φίλε μου με το 1.01.02 firmware θα τα καταφέρεις μια χαρά. Απλά δεν θα έχεις thumbnails. Μικρό το κακο.

Reaction score
0

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Το ιδιο συμβαινει και σε μενα Το μονο που μπορω και αλλαζω ειναι το μεγεθος.Το χρωμα μου βγαινει παντα το ιδιο. Μαυρα γραμματα
με λευκο περιγραμμα.

Reaction score
0
Τζεε28 έμενα μου βγαίνει το αντίθετο. Λευκό περιεχόμενο και μαύρο περίγραμμα. Είναι πολύ καλή με την γραμματοσειρά VERDANA. To WD έχει άψογη εικόνα.

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ AUTO ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έχω δει πάρα πολλές ταινίες MKV με άψογο αποτέλεσμα. Τώρα που διορθώθηκε με αυτή την λύση και το θέμα των υποτίτλων καθώς και τα σπασίματα σε ορισμένα έργα του ήχου DTS νομίζω ότι είναι άψογο ειδικά για τα λεφτά του

Reaction score
0

Νομίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά στο Forum και το δοκίμασα και εγώ χθες, όσο αφορά τους υπότιτλους υπάρχει το πρόγραμμα AVIAddXSubs με το οποίο μπορούμε να μετατρέψουμε τους srt υπότιτλους μας σε bitmap based idx/sub τους οποίους μπορούμε να έχουμε και σαν εξωτερικούς. Οι idx/sub εκτός από το πλεονέκτημα ότι δεν έχουν τα θέματα που έχουν οι srt με το καινούργιο firmware έχουν και πολύ καλύτερη εμφάνιση αφού μπορούμε να επιλέξουμε μέγεθος, θέση, outline κτλ. Υπάρχουν μάλιστα στο site του tool και optimal ρυθμίσεις για το WDTV. Νομίζω ότι είναι μια καλή λύση έως ότου τουλάχιστον να διορθώσουν το θέμα με τους srt.

Αυτό είναι το link με το site του tool

http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

Και εδώ λέει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνουμε εμείς που έχουμε το WD TV

In case of WDTV (media player box from Western Digital) with firmware 1.2.7 you can use the following selections to get correct and very satisfying idx/sub subtitles: At "Configuration 1\SUB 1" choose VP=540, CP=360. Check Idx/Sub. At "Configuration 2" check "Do not copy avi when no XSUB" and "Do not convert idx/sub to XSUB".
Φίλε yiannp77 είσαι Θεός μέχρι στιγμής που δοκιμάζω το προγραματάκι έχει 10/10.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

Συμφωνώ με τον φίλο onlinen8 - το έλεγα και εγώ στο διεθνές avsforum.com , ότι δηλαδή το πρόγραμμα : http://www.trustfm.net/divx/SoftwareTxt2Vobsub.html είναι μια πολύ καλή λύση για την περίπτωση μας με τους φλασαριστούς υπότιτλους - άσε που είναι και ελληνικό πρόγραμμα!

Είδα ότι μερικοί φίλοι έχουν πρόβλημα με τα χρώματα του αρχείου που παράγεται απο το txt2vosub . Αυτό συμβαίνει διότι στην επιλογή "COLOR OPTIONS" πρέπει να επιλέξετε DVD ONLY και ΟΧΙ PC+DVD που είναι το DEFAULT.

Οι υπότιτλοι που παράγονται από το Txt2vobsub έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα ότι είναι σε ότι μέγεθος font θέλουμε και όχι μόνο το μίζερο 40ρι που έχουν οι μέχρι τώρα firmware του WDTV!!!

Reaction score
6

Οι υπότιτλοι που παράγονται από το Txt2vobsub έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα ότι είναι σε ότι μέγεθος font θέλουμε και όχι μόνο το μίζερο 40ρι που έχουν οι μέχρι τώρα firmware του WDTV!!!

Μην παίρνεις και όρκο.....Υπάρχει και firmware που διαλέγεις μέγεθος από 24 μέχρι 80, ανά 4:

Ας είναι καλά ο rezmus στο wdtvforum.com, ο οποίος απλά άλλαξε κάποιες παραμέτρους σε ένα αρχειάκι του firmware.... Λες και ήταν τόσο δύσκολο να το κάνει η WD αυτό, μετά από τόσες εκδόσεις που μας πασάρανε...
Το κακό είναι ότι βασίζεται στο 1.02.07 :122:, οπότε...πάπαλα... ελληνικοί υπότιτλοι σε ταχύτητα αστραπής...!!!:116:
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το δοκιμάσει:
Code:
http://rapidshare.com/files/226340646/WDTV_FW_1_02_07_subs_font_size_patch.zip
Για περισσότερες πληροφορίες:
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=506.0

Reaction score
0
Με τον Resmus εχω εδω και 4-5 μερες συνεργασια για το θεμα αυτο.

Δοκιμαζω τη δευτερη εκδοση βασισμενη στο 1.01.02 που δεν εχει thumbnails μεν αλλα τα ελληνικα παιζουν καλα.

Επισης εχει γινει και μετάφραση η οποια και εκεινη ειναι στο δευτερο σταδιο της δοκιμης της με ολο το μενου στα Ελληνικα .

Εχει προσθεσει μεσα στην κωδικοπ εκτος του Greek ISO και Windows 1253 το μονο προβλημα φαινεται να ειναι το κεφαλαιο Θ που δε λεει να διορθωθει και απο οτι φαινεται ειναι ετσι μεσα στα fonts που εχει βαλει μεσα η WD.

Δε βαζω λινκ για τις εκδοσεις αυτες αφου το θεωρω περιτο να δοκιμασετε εκδοση που ακομα τη διορθωνουμε.

Θα επανερθω μολις εχουμε νεωτερα, πιστευω μεσα στην εβδομαδα που ερχεται.

Να σας πω τελος οτι ολη η δουλεια και οτι patch gr προκυψει στο τελος θα γινει και στην τελευταια εκδοση 1.02.07.

Reaction score
0

Δοκιμαζω τη δευτερη εκδοση βασισμενη στο 1.01.02 που δεν εχει thumbnails μεν αλλα τα ελληνικα παιζουν καλα.

Επισης εχει γινει και μετάφραση η οποια και εκεινη ειναι στο δευτερο σταδιο της δοκιμης της με ολο το μενου στα Ελληνικα .

Εχει προσθεσει μεσα στην κωδικοπ εκτος του Greek ISO και Windows 1253 το μονο προβλημα φαινεται να ειναι το κεφαλαιο Θ που δε λεει να διορθωθει και απο οτι φαινεται ειναι ετσι μεσα στα fonts που εχει βαλει μεσα η WD.

Δε βαζω λινκ για τις εκδοσεις αυτες αφου το θεωρω περιτο να δοκιμασετε εκδοση που ακομα τη διορθωνουμε.

Να σας πω τελος οτι ολη η δουλεια και οτι patch gr προκυψει στο τελος θα γινει και στην τελευταια εκδοση 1.02.07.

Oντως ο τύπος (Πορτογάλος ειναι;) έκανε πολύ καλή και σε σχέση με τους διάφορους επίσημους...Scottηδες και Guiηδες:112: πολύ γρήγορα.
Δοκίμασα την ...1.02.08! όπως λέει το patch, με τα μεγαλύτερα fonts και δουλεύει άψογα. Με το παχύ περίγραμμα παρακαλώ. Μέχρι και στο 80 (για θεόστραβους!!) Όλα τέλεια.
Μετέφερε του σε παρακαλώ τα συγχαρητήρια της κοινότητας της μικρής της δικής μας (αν και με 750+ votes δείχνει και είναι ΜΕΓΑΛΗ) και τις ευχαριστίες μας.:107:

Reaction score
0

Nα'σαι καλά φίλε μου !!!!!

Περιμένουμε όλοι πώς και πώς !!!!!! :107::107::107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.611
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras