Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Μια διπλωματική τρίπλα στην απάντηση νομίζω απέχει πολύ από το
"Ανακοινώθηκε απο WD οτι συντομα κυκλοφορεί νεο (!) WD TV product, και ζητάνε feedback για τη σωστή οργάνωση του χωρίς bugs"

Γιατί:
1) Δεν ανακοινώθηκε τίποτα
2) Ούτε ζητάνε feedback για κανένα νέο προϊόν. Για το τωρινό μιλάνε.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς το "σύντομα", το οποίο και δεν συνάγεται απο πουθενά, θα διαφωνήσω όμως οσον αφορά στην μελλοντική κυκλοφορία νέου μοντέλλου.
Δεν λένε "πότε", λένε όμως "θα", γι αυτό και συλλέγουν τις πληροφορίες πραγματοποιώντας αυτήν την ερευνα αγοράς.

Reaction score
19
Φίλε d_k_a, νομίζω παρεξήγησες τη φράση του ScottWD:

"Cool stuff - we are working on a new WD TV product feedback source that will keep everything organized. http://wdtv.uservoice.com"

Αναφέρεται στο site και όχι σε κάποιο νέο προϊόν :126:

Reaction score
0
Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς το "σύντομα", το οποίο και δεν συνάγεται απο πουθενά, θα διαφωνήσω όμως οσον αφορά στην μελλοντική κυκλοφορία νέου μοντέλλου.
Δεν λένε "πότε", λένε όμως "θα", γι αυτό και συλλέγουν τις πληροφορίες πραγματοποιώντας αυτήν την ερευνα αγοράς.
Δεν λένε "θα", έχει δίκιο ο Κώστας. Παραθέτω:

Quote:
Originally Posted by ScottWD
Cool stuff - we are working on a new WD TV product feedback source that will keep everything organized. http://wdtv.uservoice.com

-ScottWD

Η μετάφραση είναι: "Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω σε μια νέα πηγή πληροφοριών για WD TV προϊόντα, η οποία θα έχει τα πάντα οργανωμένα".

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Φίλε d_k_a, νομίζω παρεξήγησες τη φράση του ScottWD:

"Cool stuff - we are working on a new WD TV product feedback source that will keep everything organized. http://wdtv.uservoice.com"

Αναφέρεται στο site και όχι σε κάποιο νέο προϊόν :126:
Εχεις δικηο. Αναφέρεται σε new feedback source και οχι σε new product. Sorry.
Ας μπούμε λοιπόν στον κόπο να ψηφίσουμε για όσους δεν το έχουν κάνει ήδη.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Εχεις δικηο. Αναφέρεται σε new feedback source και οχι σε new product. Sorry.
Ας μπούμε λοιπόν στον κόπο να ψηφίσουμε για όσους δεν το έχουν κάνει ήδη.
Χωρις να θέλω να συνεχίσω την διαφωνία, εγώ το συμπέρασμα το έβγαλα απο εδώ:

"The current product is not capable of decoding DTS. DTS licensing model switched after the implementation of WD TV and requires a very specific chipset. We hear this request loud-and-clear and it is planned for future products."

Αλλωστε και αυτό να μην γραφόταν, ειναι ευκόλως εννοούμενο πως θα προχωρήσουν στο λανσάρισμα μιας νέας συσκευής παρά στο μπάλωμα και το συμμάζεμα μιας ήδη ....κακοφημης; κακοπροωθημένης;...τεσπα καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ.:126:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Χωρις να θέλω να συνεχίσω την διαφωνία...

...Αλλωστε και αυτό να μην γραφόταν, ειναι ευκόλως εννοούμενο πως θα προχωρήσουν στο λανσάρισμα μιας νέας συσκευής παρά στο μπάλωμα και το συμμάζεμα μιας ήδη ....κακοφημης; κακοπροωθημένης;...τεσπα καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ.:126:
Αναμφίβολα. Αλλωστε ο ανταγωνισμός καλά κρατεί και η WD δεν θα μείνει απ' εξω.
Μέσα απο το feedback forum που προανέφερα βλέπεις κάποια requests π.χ "Network adapter support", "black level improvement" και φυσικα το θέμα του DTS decoding που αναφέρεις, που είναι πέραν των δυνατοτήτων της παρούσας συσκευής χωρίς καποια σοβαρή αναβάθμιση.
Θα πρόσθετα κλείνοντας οτι το WD TV δεν είναι καθόλου άσχημο για την τιμή που προσφέρεται και αν διορθωθουν κάποια bugs οπως αυτό π.χ των υπότιτλων θα συνεχίσει να διεκδικεί δυναμικά μια θέση στην "πιτα" της αγοράς.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

αν διορθωθουν κάποια bugs θα συνεχίσει να διεκδικεί δυναμικά μια θέση στην "πιτα" της αγοράς.

...με τέτοια τιμή, κυρίαρχη θα έλεγα.
Και οχι μόνον αυτό. Αν αυριο κυκλοφορήσει το νέο αυτό προιον με όλα αυτα τα καλούδια, σιγά μην τρέξω να τ' αγοράσω, καμμένος ων απ το παλιότερο! Θα "αράξω" μεχρι να δώ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ απο μέρους της εν λόγω εταιρείας.

Reaction score
0
"fix greek subtitles planned

Greek subs flashing"

Φαίνεται πως κάτι κάναμε!

.................Aλλά γράψτε και κανα σχόλιο, να δούνε οτι "μετράμε".......

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

"fix greek subtitles planned

Greek subs flashing"

Φαίνεται πως κάτι κάναμε!

.................Aλλά γράψτε και κανα σχόλιο, να δούνε οτι "μετράμε".......
Πράγματι κάτι κάναμε,

Έτσι για την ιστορία παραθέτω και την απάντηση απο το Customer Service σε προηγούμενο αίτημα για τη λύση του συγκεκριμένου πρόβληματος.

WD TV Greek subs

Dear dimitris,

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.

I apologize for any inconvenience this may have caused you.

I have reported this issue to our engineering department and they have confirmed this issue. Currently engineering is working on a fix for this, please check our website for possible future firmware updates that may resolve this issue.

Sincerely,
James K.
Western Digital Service and Support
http://support.wdc.com

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Πράγματι κάτι κάναμε,

Έτσι για την ιστορία παραθέτω και την απάντηση απο το Customer Service σε προηγούμενο αίτημα για τη λύση του συγκεκριμένου πρόβληματος.

WD TV Greek subs

Dear dimitris,

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.

I apologize for any inconvenience this may have caused you.

I have reported this issue to our engineering department and they have confirmed this issue. Currently engineering is working on a fix for this, please check our website for possible future firmware updates that may resolve this issue.

Sincerely,
James K.
Western Digital Service and Support
http://support.wdc.com
Πότε στο 'στειλαν αυτό Δημήτρη;

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Και εμένα, αφού αρχικά μου ζήτησαν αν επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικά (δεν τους πήρα), μου απάντησαν επίσης ότι το δουλεύουν. Επίσης στο Uservoice (ένα site της WD όπου συλλέγονται bug reports και feature requests των χρηστών) αναφέρεται το ίδιο (This is a known issue that is being worked on).
Ας ελπίσουμε οτι θα διορθωθεί.

Reaction score
0
Το ζήτημα είναι να μην περιμένουμε πάλι 4-5 μήνες για να δούμε λίγο φως.... :108: :108:

Ίδωμεν...

Reaction score
0
Οσο ειναι tagged PLANED δεν μπορείς να υπολογίζεις το "πότε".
Μόλις πρασινίσει "STARTED", τότε θα μετράει ο χρόνος αντίστροφα.

Reaction score
0

Νομίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά στο Forum και το δοκίμασα και εγώ χθες, όσο αφορά τους υπότιτλους υπάρχει το πρόγραμμα AVIAddXSubs με το οποίο μπορούμε να μετατρέψουμε τους srt υπότιτλους μας σε bitmap based idx/sub τους οποίους μπορούμε να έχουμε και σαν εξωτερικούς. Οι idx/sub εκτός από το πλεονέκτημα ότι δεν έχουν τα θέματα που έχουν οι srt με το καινούργιο firmware έχουν και πολύ καλύτερη εμφάνιση αφού μπορούμε να επιλέξουμε μέγεθος, θέση, outline κτλ. Υπάρχουν μάλιστα στο site του tool και optimal ρυθμίσεις για το WDTV. Νομίζω ότι είναι μια καλή λύση έως ότου τουλάχιστον να διορθώσουν το θέμα με τους srt.

Αυτό είναι το link με το site του tool

http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

Και εδώ λέει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνουμε εμείς που έχουμε το WD TV

In case of WDTV (media player box from Western Digital) with firmware 1.2.7 you can use the following selections to get correct and very satisfying idx/sub subtitles: At "Configuration 1\SUB 1" choose VP=540, CP=360. Check Idx/Sub. At "Configuration 2" check "Do not copy avi when no XSUB" and "Do not convert idx/sub to XSUB".

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Νομίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά στο Forum και το δοκίμασα και εγώ χθες, όσο αφορά τους υπότιτλους υπάρχει το πρόγραμμα AVIAddXSubs με το οποίο μπορούμε να μετατρέψουμε τους srt υπότιτλους μας σε bitmap based idx/sub τους οποίους μπορούμε να έχουμε και σαν εξωτερικούς. Οι idx/sub εκτός από το πλεονέκτημα ότι δεν έχουν τα θέματα που έχουν οι srt με το καινούργιο firmware έχουν και πολύ καλύτερη εμφάνιση αφού μπορούμε να επιλέξουμε μέγεθος, θέση, outline κτλ. Υπάρχουν μάλιστα στο site του tool και optimal ρυθμίσεις για το WDTV. Νομίζω ότι είναι μια καλή λύση έως ότου τουλάχιστον να διορθώσουν το θέμα με τους srt.

Αυτό είναι το link με το site του tool

http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

Και εδώ λέει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνουμε εμείς που έχουμε το WD TV

In case of WDTV (media player box from Western Digital) with firmware 1.2.7 you can use the following selections to get correct and very satisfying idx/sub subtitles: At "Configuration 1\SUB 1" choose VP=540, CP=360. Check Idx/Sub. At "Configuration 2" check "Do not copy avi when no XSUB" and "Do not convert idx/sub to XSUB".
Το χρησιμοποιω εδω και καιρο και ειναι οντως παρα πολυ καλο,να ειναι καλα ο φιλος που το εφτιαξε.Μην σου πω θα το χρησιμοποιω και μετα την διορθωση των srt απο την wd, οταν γινει, γιατι αποκλειεται να ειναι καλυτεροι ως προς την εμφανιση.

Reaction score
0

Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα, πραγματικά οι υπότιτλοι είναι κορυφαίοι από άποψη ποιότητας αν και κάποιες φορές όταν αλλάζουν κάπως γρήγορα φαίνεται σα να τρεμοπαίζουν κάπως για ένα δευτερόλεπτο προτού εμφανιστούν. Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει αυτό ποτέ ή έτυχε στη ταινία που δοκίμαζα χθες

Reaction score
0
Οσο ειναι tagged PLANED δεν μπορείς να υπολογίζεις το "πότε".
Μόλις πρασινίσει "STARTED", τότε θα μετράει ο χρόνος αντίστροφα.
Τόσες μέρες και το μόνο STARTED είναι το "Copy,delete and transfer files directly from WDTV", το οποίο για μένα είναι παντελώς άχρηστο. Να πω ότι είχε υποστήριξη ethernet να το καταλάβω. Τι να πω.. Τέλος πάντων, να δούμε πότε θα αποφασίσουν να ξεκινήσουν την διόρθωση των ελληνικών..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.612
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras