EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
16
Καλησπερα παιδια μολις πηρα κι εγω ενα egreat m31b και θα ηθελα τη βοηθεια σας με ενα προβλημα που μου παρουσιαστηκε..

το βαλα στην τηλεοραση τωρα για πρωτη φορα και αυτο που μου κανει ειναι οτι δειχνει να κανει loading και πριν μπει στο μενου χανεται η εικονα και το input της τηλεορασης μου λεει mode not supported..

Τι πρεπει να κανω? μηπως καποια ρυθμιση στο egreat χρειαζεται την πρωτη φορα που θα μπει σε τηλεοραση? Αλλα απο που να την κανω δε με βγαζει στο μενου..

Reaction score
1
Γεια χαρα σε ολους! Εγω έχω το Μ32Β και πριν ενα μηνα ειχα βάλει την 50-17-090125-15-EGR-405-000.bin και δεν ειχα καποιο προβλημα στην εγκατάσταση. Με την καινούργια όμως μου βγάζει μηνυμα οτι δεν ειναι συμβατη... Κάνω κατι λάθος?

Reaction score
0
παιδια αφηνει κανεις το EGREAT του ανοιχτο 24/7 να κατεβαζει π.χ. torrents?
αξιζει η θα το καψουμε στο τελος?

Reaction score
0
παιδια αφηνει κανεις το EGREAT του ανοιχτο 24/7 να κατεβαζει π.χ. torrents?
αξιζει η θα το καψουμε στο τελος?
Απο την μέρα που το πήρα,μήνες τώρα δεν έχει σταματήσει ουτε μια μερα να κατεβάζει.δεν παθαίνει τιποτα,μην φοβάσαι.

Reaction score
0
Απο την μέρα που το πήρα,μήνες τώρα δεν έχει σταματήσει ουτε μια μερα να κατεβάζει.δεν παθαίνει τιποτα,μην φοβάσαι.
το βαζεις εστω σε standby απο το remote control η το αφηνεις κανονικα ανοιχτο?

Reaction score
0
Γειά σε όλους,

Έβαλα μία ταινία avi να παίξει και ενώ έπαιζε κανονικά την εικόνα ο ήχος έκανε διακοπές συνεχώς, σαν σκαλοπάτια ενα πράγμα, δεν μπορούσα να ακούσω. Είδα τα στοιχεία της ταινίας και είναι τα εξής

General
Πλήρες όνομα : G:\D\ΕΡΓΑ\1oDVD.avi
Μορφοποίηση : AVI
Μορφοποίηση/ : Audio Video Interleave
Μέγεθος αρχείου : 1.36 GiB
Duration/String : 1h 14mn
Συνολικό BitRate : 2 629 Kbps
Director : Haniaman
Εφαρμογή εγγραφής : Lavf52.25.0
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : Boilsoft AVI tool build 1/release

Video
Μορφοποίηση : MPEG-4 Visual
Format_Profile : Simple@L1
Format_Settings_BVOP/String : No
Format_Settings_QPel/String : No
Format_Settings_GMC/String : No warppoints
Format_Settings_Matrix/String : Default (H.263)
CodecID : DIVX
/ : Project Mayo
/ : DivX 4
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 2 489 Kbps
Πλάτος : 720 pixels
Ύψος : 576 pixels
Λόγος εικόνας : 4/3
Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 25.000 fps
Στάνταρ : PAL
Ανάλυση : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
ScanType/String : Progressive
Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.240
StreamSize/String : 1.29 GiB (95%)
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : Lavc52.11.0

Audio
Μορφοποίηση : MPEG Audio
Format_Version : Version 1
Format_Profile : Layer 3
CodecID : 55
/ : MP3
Bit rate mode : Constant
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 128 Kbps
Κανάλι(α) : 2 channels
Συχνότητα δειγματοληψίας : 44.1 KHz
Ανάλυση : 16 bits
StreamSize/String : 68.0 MiB (5%)
Alignment/String : Aligned on interleaves
Interleave_Duration/String : 26 ms (0.65 video frame)
Interleave_Preload/String : 522 ms

Μπορεί κάποιος να μου πει αν βλέπει κάτι από όλα αυτά που δημιουργεί το πρόβλημα?

Σας ευχαριστώ!

Reaction score
0
πουλαω EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER αγοασμενο απο το ESHOP δεκεμβριο του 2008 σε αριστη κατασταση αναβαθμισμενο στο τελαυταιο firmware.
το δινω και με δισκο εσωτερικο οποιος θελει απο 80gb εως 320gb.
email: [email protected]
η private message.

Reaction score
0
Λοιπον εχω καλα νεα!
Ερχεται το DTS downmix για οσους δεν εχουν DTS decoding απο ενισχυτη (προσωπικα δεν με ενδιαφερει). Πηραν το συμβολαιο απο DTS USA και περιμενουν τωρα λεει την εταιρια του FW να το φτιαξει.

ΦΡΕΣΚΟ:

http://www.egreatworld.com/en/forum/forum_posts.asp?TID=13&PID=209#209

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Αν μπορούσαν να το κάνουν να παίζει και blu ray iso ή θέλει και αυτό δικαιώματα και τέτοια από Java κλπ?

Reaction score
0
Συγνώμη παδια αν ρωτάω κάτι ιλίθιο. Τον εσωτερικό δίσκο πως τον τοποθετούμε στο μηχανάκι? Εννοώ σε κάποια βάση ή χύμα μέσα?

Reaction score
2
Συγνώμη παδια αν ρωτάω κάτι ιλίθιο. Τον εσωτερικό δίσκο πως τον τοποθετούμε στο μηχανάκι? Εννοώ σε κάποια βάση ή χύμα μέσα?
Έχει σταθερή υποδοχή sata και τον βιδώνεις από κάτω.

Reaction score
0
Έχει σταθερή υποδοχή sata και τον βιδώνεις από κάτω.
Φίλε συγνώμη αλλά που είναι αυτή η υποδοχή. Όπως το κοιτάζω μόνο την κύρια πλακέτα βλέπω!

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Και ένα αρνητικό (τουλάχιστον για μερικούς από εμάς):
Δεν παίζει XSUB subtitles δηλαδή υπότιτλους ενσωματωμένους σε avi ταινία με το πρόγραμμα AviAddXsubs.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Φίλε συγνώμη αλλά που είναι αυτή η υποδοχή. Όπως το κοιτάζω μόνο την κύρια πλακέτα βλέπω!
Τοποθετησε τον δισκο πανω στην πλακετα και τον βιδωνεις απο κατω. Τυφλοσουρτης ειναι!

Reaction score
1
Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα μικρο προβλημα, ενας wd passport 320gb δεν δουλευει σωστα στο m31b μου!
Μια τον βρισκει μια τον χανει ,φανταζομαι δεν του δινει αρκετο ρευμα.Σε στικακια των 8 και 16 giga δεν εχει προβλημα.
Ο passport δουλευει απροβληματιστα σε pc αλλα και στο νεοτερο m34a! Υπαρχει καποια λυση,εχει κανεις αναλογο προβλημα? Τι φταει? Τα usb του m31b? Το m31b υποστηριζει αυτους τους σκληρους?

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα μικρο προβλημα, ενας wd passport 320gb δεν δουλευει σωστα στο m31b μου!
Μια τον βρισκει μια τον χανει ,φανταζομαι δεν του δινει αρκετο ρευμα.Σε στικακια των 8 και 16 giga δεν εχει προβλημα.
Ο passport δουλευει απροβληματιστα σε pc αλλα και στο νεοτερο m34a! Υπαρχει καποια λυση,εχει κανεις αναλογο προβλημα? Τι φταει? Τα usb του m31b? Το m31b υποστηριζει αυτους τους σκληρους?
Κι εμένα μου το κάνει αυτό σε εξωτερικό σκληρό με δική του τροφοδοσία. Μου βγάζει ένα μήνυμα ότι έχει πρόβλημα κλπ αλλά παίζει κανονικά. Αυτό όχι όλες τις φορές

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis