AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
0
λοιπον,
θεμα Πρωτον: συνδεση premium με ασυρματο κλειδωμενο μοντεμ.
μεχρι στιγμης αδυνατη, οταν αφηνω ξεκλειδωτο το μοντεμ κανενα προβλημα, μολις το κλειδωσω, το βρισκει μεν, δεν συνδεεται ομως , αφου δε μου επιτρεπει να επιλεξω τις επιλογες security που δειχνει ο δεκτης.
Εκανα και reset, τιποτε ομως
Ξαναπερασα τη τελευταια αναβαθμιση, εκανα επαναφορα εργοστασιακες ρυθμισεις και λυθηκε

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

:444: είπαμε, κάθε αρχή και δύσκολη...:109:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βιντεο που τράβηξα εγώ , με το κινητό μου βεβαια , αλλά δείχνει καποιες δυνατότητες του AZBoxHD...:109:

Η ταινία που παίζει είναι η "Αποκάλυψη", απλώς πέτυχα στο "α-κατάλληλο" σημείο, κατα λάθος βεβαια...

http://www.youtube.com/watch?v=ZwsiemhODuk

Reaction score
1

θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωω

μπουχου χου :104::101::104:

οκ μου πέρασε θα κάνω υπομονή.....

Reaction score
0

θελω τη φρυγανιά μουυυυυυυυυυυ:110::110::110:

σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα χτες με καλεμις bro δεν μου ειπε ποτε θα εχουν elite

Reaction score
0
Παιδια καλημερα.Ειμαι κατοχος ενος premium δεκτη.Απο την λιγη πειρα που εχω νομιζω οτι ο δεκτης παει πολυ καλα.Αλλα επειδη δεν γνωριζω (σχεδον τιποτα) απο LINUX αδυνατο να δω τα ΕΜU και τα διαφορα αλλα καλουδια..μηπως θα μπορουσε καποιος που γνωριζη να μας φωτιση και μας τους ασχετους με εναν αναλητικο οδηγο στα ελληνικα!!!ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
0
Δώστε φρυγανιές στο λαό! Δεν έχουμε ψωμί, ας φάμε φρυγανιά!! :114:

Reaction score
1
πεδία ι θελα να ρωτήσω τω premium τι emu εχι χαι αν μπωρι να παρη Cccam i gbox

Reaction score
0
σημερα μου κολλαει και δεν ακουει ολες τις εντολες απο το χειριστηριo.....hard reset παλι...?

Reaction score
0

ρε παιδες να σας ρωτησω τελικα,

την νοβακαρτα την παιζει απο μονο του η θελει καποιο CAM?

Γενικοτερα με τι CAM το εχετε δοκιμασει και πως παιζει?

Reaction score
7.199
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βιντεο που τράβηξα εγώ , με το κινητό μου βεβαια , αλλά δείχνει καποιες δυνατότητες του AZBoxHD...:109:

Η ταινία που παίζει είναι η "Αποκάλυψη", απλώς πέτυχα στο "α-κατάλληλο" σημείο, κατα λάθος βεβαια...

http://www.youtube.com/watch?v=ZwsiemhODuk

Πανο μπορεις σε παρακαλω να μου πεις οι υποτιτλοι που επαιξε ο azbox σε τι φορματ ειναι? σε μενα και srt και idx αρχεια μου τα βγαζει κινεζικα

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Πανο μπορεις σε παρακαλω να μου πεις οι υποτιτλοι που επαιξε ο azbox σε τι φορματ ειναι? σε μενα και srt και idx αρχεια μου τα βγαζει κινεζικα

σε ματροσκα με srt ελληνικο και σε μενα κινεζικα βγαζει

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

παιδια όπως ειδατε στο βιντεακι που ανέβασα, οι υπότιτλοι είναι απο DVD player εξωτερικό που συνδέεται μεσω USB στο AZBox...
Η ταινία είναι κανονικό DVD...!!!

Ειπαμε ότι δεν υποστηρίζει ακόμη srt Ελληνικούς, υποστηρίζει όμως srt σε άλλες γλώσσες πχ. αγγλικα.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Ξαναπερασα τη τελευταια αναβαθμιση, εκανα επαναφορα εργοστασιακες ρυθμισεις και λυθηκε
ποια περασες ? αυτη που είναι στο internet την 1868 ή την 2032 ???

περνα καλύτερα την 1868 γιατι η άλλη μπορεί να δημιουργεί προβλήματα. Εγω τεστάρω την 2032 να δω τι γινεται.

Πάντως επίσημα η ιντερνετικη αναβαθμιση έχει την 1868...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ρε παιδες να σας ρωτησω τελικα,

την νοβακαρτα την παιζει απο μονο του η θελει καποιο CAM?

Γενικοτερα με τι CAM το εχετε δοκιμασει και πως παιζει?
πρός το παρόν παίζει απο CAM module, εγω χρησιμοποίησα το T-REX με Predator 3.69, αλλά και οποιαδήποτε μωβ irdeto...

To card reader παίζει όλες τις άλλες κάρτες, αλλά την irdeto την διαβάζει αλλα δεν... Θεμα firmware θα το αναφερουμε να το φτιάξουν.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

ποια περασες ? αυτη που είναι στο internet την 1868 ή την 2032 ???

περνα καλύτερα την 1868 γιατι η άλλη μπορεί να δημιουργεί προβλήματα. Εγω τεστάρω την 2032 να δω τι γινεται.

Πάντως επίσημα η ιντερνετικη αναβαθμιση έχει την 1868...

την 2032 περασα, θα ξαναγυρισω στην 1868 να δω

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Με την 2032 μου δημιουργει προβληματα, και δεν κραταει στην μνημη του τις θεσεις των δορυφορων ...(κινητο πιατο)...
Ετσι ξαναγυρισα στο προηγουμενο firmware ...
Bεβαια δεν ξερω αν ειναι bug της νεας version η οφειλεται στο οτι τα settings τα φορτωσα ετοιμα στον δεκτη και προερχονταν απο το παλιο firmware ???
Εχει αντιμετωπισει κανεις αναλογογο προβλημα (να μην θυμαται ο δεκτης της αποθηκευμενες θεσεις των δορυφορων ??)

Ευχαριστω

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Με την 2032 μου δημιουργει προβληματα, και δεν κραταει στην μνημη του τις θεσεις των δορυφορων ...(κινητο πιατο)...
Ετσι ξαναγυρισα στο προηγουμενο firmware ...
Bεβαια δεν ξερω αν ειναι bug της νεας version η οφειλεται στο οτι τα settings τα φορτωσα ετοιμα στον δεκτη και προερχονταν απο το παλιο firmware ???
Εχει αντιμετωπισει κανεις αναλογογο προβλημα (να μην θυμαται ο δεκτης της αποθηκευμενες θεσεις των δορυφορων ??)

Ευχαριστω
To 2032 δεν ειναι επίσημο firmware, αλλά "ημιεπισημο" , επίσημο ειναι το 1868...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.511
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$