Most visitors online was 5672 , on 12 May 2025
Ευχαριστώ για το manual αλλα θα πρεπει ο κατασκευαστης να κανει κατι καλυτερο απο το να το μεταφρασει με καποιον translator .Απο αυτο εδω to δειγμα βγάζετε καποιο συμπέρασμαΜπορείτε να κατεβάσετε το Ελληνικό βιβλίο Οδηγιών για τους δέκτες AZBoxHD Elite και Premium , απο το παρακάτω link του rapidshare...
http://rapidshare.com/files/23173741...eek_Manual.zip
Καλό διάβασμα για τους πρώτους ευτυχείς κατόχους του δέκτη...
Έχεις δίκιο για το manual , αλλά από το ...ολότελα καλή και η ...Παναγιώταινα!!!Ευχαριστώ για το manual αλλα θα πρεπει ο κατασκευαστης να κανει κατι καλυτερο απο το να το μεταφρασει με καποιον translator .Απο αυτο εδω to δειγμα βγάζετε καποιο συμπέρασμαι) Route power προμηθεύει σχοινιά ώστε να μην μπορεί να βαδίσει από τεμάχια τοποθετημένα δίπλα από αυτά. Δείξτε πολύ προσοχή στα σχοινιά στα βύσματα, στα άδεια δοχεία, και στο σημείο που προεξέχουν από τη μονάδα.:118::122:
Απο αυτο εδω to δειγμα βγάζετε καποιο συμπέρασμαι) Route power προμηθεύει σχοινιά ώστε να μην μπορεί να βαδίσει από τεμάχια τοποθετημένα δίπλα από αυτά. Δείξτε πολύ προσοχή στα σχοινιά στα βύσματα, στα άδεια δοχεία, και στο σημείο που προεξέχουν από τη μονάδα.:118::122:
Δηλαδή να συνδέσεις τους 2 δίσκους επάνω στο PC και με wifi να συνδεόσουν με τον AZBox και να έπαιζες τα αρχεία ή το ανάποδο ?Το ανέφερα και στο άλλο post με το power buy το ξανα αναφέρω και εδώ που είναι πιο σωστη τοποθέτηση... αλλά δεν απάντησε αν το έχει δικιμάσει - γενικά- κάποιος.
Επειδή δεν έχω ασύρματο router -και για να μην αγοράζω - σκεφτόμουν να συνέδεα τον WD 1,5Τ sata 2 εσωτερικό σκληρό (που είναι μισογεμάτος και σε ntfs) , έναν άλλον εξωτερικό FUJITSU SIEMENS 1T USB και το ενσύρματο router στον AZ-BOX και από μιά κάρτα δικτύου ασύρματη από το pc να μπορούσα να κάνω χειρισμό, ώστε να γλιτώσω τα σπασίματα της ασύρματης μεταφοράς όταν οι σκληροί μου θα ήταν συνδεδεμένοι με το pc.
Γίνεται;
***όπως βλέπετε με ενδιαφέρει ΚΑΙ σαν media player!!! ο AZ-BOX HD PREMIUM!!!
valter στείλε ενα μύνημα στην εταιρία για να σου πεί το κόστος εγκαταστασης ή πάρε τους ενα τηλέφωνο.ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ... ξερετε περιπου ποσο πανει οι εγκαταστασεις-τοποθετησεις? ενδιαφερομαι για το δευτερο πακετο με το 1.2μ πιατο κ τα 3 lnb μενω ισογειο η ταρατσα ειναι στο δευτερο..
παίζει σίγουρα με μοντούλα Irdeto στο CI, το έχω δοκιμάσει...Γνωριζει καποιος πως θα κανω την original καρτα τισ ακατανωμαστης να παιξει??
Το δεύτερο!!!Δηλαδή να συνδέσεις τους 2 δίσκους επάνω στο PC και με wifi να συνδεόσουν με τον AZBox και να έπαιζες τα αρχεία ή το ανάποδο ?
Να συνέδεες δηλ. τους 2 δίσκους στον AZBox και μέσω WiFi να του έβλεπες και στο PC?
Ξεκαθάρισε το λίγο σε παρακαλώ...
ναι αυτο γίνεται μεσω ftp, απλώς θα περιμένεις την ολοκληρωση με το WiFi. Γιατι δεν χρησιμοποιείς όμως το Ethernet αφού ούτως η άλλως θα συνδέσεις τον ΑΖΒοχ με το δίκτυο καλωδιακά...Το δεύτερο!!!
Δηλαδή τον εσωτερικό sata2 και τον εξωτερικό usb στον AZBox.
Το router μέσω καλωδίου δικτύου και αυτόν στον AZBox.
Και μέσω της ασύρματης κάρτας δικτύου από το PC να "δώ" το παραπάνω σύμπλεγμα για να μπορώ να χειρίζομαι τα αρχεία από το pc.
(προφανώς για να κατεβάζω κάποιο αρχείο από το pc , να το μεταφέρω ασύρματα στούς σκληρούς του AZBox και να τους "παίζει" από εκεί. Όταν λέω αρχεία εννοώ κατά βάση συμπιεσμένα πχ από rapidshare όπου θα τα ξεσυμπιέζω πρίν από την μεταφορά τους στον AZBox. Αυτό για να γλιτώσουμε τα "σπασίματα" της της ασύρματης αναπαραγωγής, αφού μετά την μεταφορά θα αναπαράγονται κατευθείαν από τον AZBoχ).
*ελπίζω να μην τα μπέρδεψα*
λογικά το reader που εχει θα κάνει emulation το irdeto, οπότε δεν θα χρειαστεί το χέρι να μπεί στην τσέπη...δηλαδη πρεπει να χωσουμε παλη το χερι στη τσεπη
Γιατί απλά ο υπολογιστής τώρα με το router είναι στο δωμάτιο και ο AZBox PREMIUM θα μπεί στο σαλόνι δίπλα στο ηχοσύστημα και στην τηλεόραση (απόσταση 7 μέτρων, αλλά έχω οπτική "επαφή").ναι αυτο γίνεται μεσω ftp, απλώς θα περιμένεις την ολοκληρωση με το WiFi. Γιατι δεν χρησιμοποιείς όμως το Ethernet αφού ούτως η άλλως θα συνδέσεις τον ΑΖΒοχ με το δίκτυο καλωδιακά...
Για να ξέρω τί να του απαντήσω αύριο....;Και μια άλλη ερώτηση λίγο ....of topic!!!
*Αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και για 2ο δέκτη.*
Σε πολυκατοικία συναδέλφου (νεόκτιστη πολυκατοικία, δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου του Ατρομήτου - Περιστέρι) έχει τοποθετηθεί από τον κατασκευαστή ένα δορυφορικό πιάτο (περίπου 1μ -δεν ξέρω να σας πώ-) με ένα LNB, για τις ανάγκες όλων των ενοίκων.
Από ότι μου είπε ο συνάδελφος, πηγαίνει από κάθε διαμέρισμα δορυφορικό καλωδιο στην ταράτσα.
Επειδή δεν γνωρίζει και δεν γνωρίζω και εγώ αν ... επιτρέπεται να βάλει αυτός δικό του πιάτο στην ταράτσα, αν υποθέσουμε ότι δεν επιτρέπεται, τότε θα πρέπει όλοι όσοι θελήσουν να βλέπουν δορυφορικά κανάλια να χρησιμοποιήσουν το ένα και μοναδικό πιάτο αρκεί να αποφασίσουν το πού ... θα στοχεύει; Για να μην υπάρξουν ... τσακωμοί;
Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει θέμα με το "μοίρασμα" του σήματος και τυχόν εξασθένηση και θα θέλουν όλοι ενισχυτή;
***sorry για το of topic ****