Western Digital HD TV unofficial versions

Reaction score
0
Ανοίγω εδώ αυτό το thread, προκειμένου να μην "φορτώνω" τα άλλα τα αφιερωμένα αφενός στις official vers και αφεταίρου στις γενικά με το WDTV συζητήσεις.
Επιπροσθέτως, "πολλή κίνηση", αυξανόμενη μάλιστα, παρατηρείται στις εν λόγω ιστοσελίδες του εξωτερικού.
Προβλέπεται δε, να "πέσει" πολλή συζήτηση μεταξύ επαιόντων και μη και εδώ, γύρω απο το θέμα.

Υ.Γ. Οι πρώτες εντυπώσεις απο την "WCLXTV" (.05) δείχνουν πως κάποιοι κάνουν πολλή σοβαρή και καλή δουλειά.

Reaction score
385
Απάντηση: Western Digital TVHD unofficial versions

H ....1.02.07_B-RAD.CC_WDLXTV-0.5.3.2... καλά πάει μέχρι στιγμής.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TVHD unofficial versions

H ....1.02.07_B-RAD.CC_WDLXTV-0.5.3.2... καλά πάει μέχρι στιγμής.
Πολύ καλά θα έλεγα.
Ειδικά στο θέμα "εμφάνισης" ...ειναι όλα τα λεφτά. Αλλάζει το "κουτί" τελείως.
Αν μάθουμε να "δουλεύουμε" και τα άλλα καλούδια....θα 'ναι ΘΑΥΜΑ ΚΟΥΤΙ!

Reaction score
385

Προσεχώς θα δοκιμάσω το wifi feature (με wpa-psk) στο δικό μου δίκτυο με ένα ralink
RT73 usb stick που έχω.
Will let u know !

Reaction score
0
Re: Western Digital TVHD unofficial versions

Όσοι το δοκίμασαν μπορούν να συνοψίσουν τι αλλάζει σχετικά με το τελευταίο official και τι συμβαίνει όσο αναφορά τους Ελληνικούς υποτίτλους.

Η διαδικασία εγκατάστασης φαντάζομαι είναι η ίδια όπως του official.

Reaction score
0

Η διαδικασία εγκατάστασης φαντάζομαι είναι η ίδια όπως του official.
Aκριβώς.
Όσον αφορά όμως στους ελληνικούς υπότιτλους.....θα σε στενοχωρήσω:122:. Το πρόβλημα παραμένει ως είχε.

Reaction score
0

Χωρις Ελληνικους υποτιτλους ειναι σαν να μην υπαρχουν. Δυστυχως.

Reaction score
0

Χαιρετώ..

Το θεμα των υποτίτλων ειναι αποκλειστικό της WD .... μονο αυτοι μπορουν να κανουν κατι για να το λύσουν.
Εχω μιλησει αρκετες φορές με άτομα που ασχολούνται και ολες μα όλες μου ειπαν το ιδιο πραγμα.
Προς το παρον και επειδη ολες οι ανεπησιμες βασιζονται στον κωδικα που εχει βγαλει η WD εχουν ολες το προβλημα με τα ελληνικα....εκτος και αν τους μετατρεψετε σε sub/idx οπως εχει ειπωθεί πολλακις.

(μιλαω για την πρόσφατη 1.02.07 γιατι οπως γνωρίζετε η 1.01.02 ΔΕΝ εχει πρόβλημα)

Στις ανεπισημες εχουμε δυκτιο με καλωδιο ή ασυρματο , εχουμε συστοιχίες δίσκων ή μέσω τοπικου σέρβερ εχουμε πλούσια μενου ακομα και ιντερνετ φυσικα και αλλαγη στην παρουσίαση των μενου του WD.

Δυστυχώς τη γλώσσα μας τι μιλάμε λίγοι στον πλανήτη αυτο και για αλλη μια φορα ειναι εμπόδιο στις εξελίξεις.

Ελπιδοφορο ειναι οτι η κοινοτητα που ασχολειται ειναι λινουξαδες βαρβατοι και οτι εχουμε κοσμο που μας βοηθαει.

Υπομονη αδέλφια....

Reaction score
0

Πως επιστρεφουμε πισω απο τις ανεπισημες;

Reaction score
0

Θα πρέπει το firmware που θα βάλεις να είναι πιο "καινούργιο" από αυτό που έχεις μέσα στη συσκευή. Πειράζεις λοιπόν το αρχείο *.ver με κάποιο text editor και αλλάζεις προς τα πάνω την έκδοση που έχεις και θέλεις να βάλεις.

Reaction score
0

Χαιρετώ..

Το θεμα των υποτίτλων ειναι αποκλειστικό της WD .... μονο αυτοι μπορουν να κανουν κατι για να το λύσουν.
Εχω μιλησει αρκετες φορές με άτομα που ασχολούνται και ολες μα όλες μου ειπαν το ιδιο πραγμα.
Προς το παρον και επειδη ολες οι ανεπησιμες βασιζονται στον κωδικα που εχει βγαλει η WD εχουν ολες το προβλημα με τα ελληνικα....εκτος και αν τους μετατρεψετε σε sub/idx οπως εχει ειπωθεί πολλακις.

(μιλαω για την πρόσφατη 1.02.07 γιατι οπως γνωρίζετε η 1.01.02 ΔΕΝ εχει πρόβλημα)

Στις ανεπισημες εχουμε δυκτιο με καλωδιο ή ασυρματο , εχουμε συστοιχίες δίσκων ή μέσω τοπικου σέρβερ εχουμε πλούσια μενου ακομα και ιντερνετ φυσικα και αλλαγη στην παρουσίαση των μενου του WD.

Δυστυχώς τη γλώσσα μας τι μιλάμε λίγοι στον πλανήτη αυτο και για αλλη μια φορα ειναι εμπόδιο στις εξελίξεις.

Ελπιδοφορο ειναι οτι η κοινοτητα που ασχολειται ειναι λινουξαδες βαρβατοι και οτι εχουμε κοσμο που μας βοηθαει.

Υπομονη αδέλφια....
Το εν λόγω μηχανάκι έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων στην ελληνική αγορά ή τουλάχιστον έχει πουλήσει περισσότερο από κάθε άλλο Media Streamer.

Αλήθεια ή Λάθος;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TVHD unofficial versions

Το εν λόγω μηχανάκι έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων στην ελληνική αγορά ή τουλάχιστον έχει πουλήσει περισσότερο από κάθε άλλο Media Streamer.

Αλήθεια ή Λάθος;
Aλήθεια, αλλά ..."η αλήθεια ειναι πικρή". Όλοι όσοι συχνάζουμε στο εν λόγω thread, πικραμένοι είμαστε απο την υποστήριξη της εταιρείας προς το προιον.
Και για να μην τα ξαναλέμε ....ΔΕΝ ΧΑΛΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ.-

Reaction score
0

Αν πραγματικά θέλετε να προάγετε την εξέλιξη του WD, δείτε την δουλεία και το πώς λειτουργούν (ως προς το χρόνο που αφιερώνουν και την ομαδικότητα που αναπτύσσουν) οι εργάτες του XBMC.

Συνεργαστείτε, δεν είναι κακό, ανταλλάξτε γνώσεις.
Μας βοηθάτε όλους, μα κύρια αναπτύσσετε δεξιότητες.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TVHD unofficial versions

Χαιρετώ..

Υπομονη αδέλφια....
Aλήθεια, αλλά ..."η αλήθεια ειναι πικρή". Όλοι όσοι συχνάζουμε στο εν λόγω thread, πικραμένοι είμαστε απο την υποστήριξη της εταιρείας προς το προιον.
Και για να μην τα ξαναλέμε ....ΔΕΝ ΧΑΛΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ.-
Δεν είναι το θέμα η υποστήριξη, που σου παρέχει η εταιρεία ή αν ...ΔΕΝ ΧΑΛΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ... . Ποιός τη Γ-ρ-φ-λ-ν-- (όπως λένε στο χωρίο μου).

Βασικά είναι θέμα δυνατοτήτων που σου παρέχει η τεχνολογία.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TVHD unofficial versions

Δεν είναι το θέμα η υποστήριξη, που σου παρέχει η εταιρεία ή αν ...ΔΕΝ ΧΑΛΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ... . Ποιός τη Γ-ρ-φ-λ-ν-- (όπως λένε στο χωρίο μου).

Βασικά είναι θέμα δυνατοτήτων που σου παρέχει η τεχνολογία.

Mισό λεπτό, αγόρασα κάτι που υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους;
ΝΑΙ.
Τους υποστηρίζει το μηχάνημα;
ΟΧΙ.
Που ειναι το λάθος;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TVHD unofficial versions

Mισό λεπτό, αγόρασα κάτι που υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους;
ΝΑΙ.
Τους υποστηρίζει το μηχάνημα;
ΟΧΙ.
Που ειναι το λάθος;
Καλημερα .

Βαλε την 1.01.02 και τελειωσες (αυτο θα σου πουν απο την WD)

Λαθος δεν εκανες αλλα αγορασες οπως και εγω με βαση την τιμή και το ονομα και της εταιρειας.

Αμα διναμε 150 παραπανω θα ειχαμε το Popcourn και δε θα μιλουσαμε τωρα.

Ελα ομως που σαν και μας ειναι χιλλιαδες σε ολο τον κοσμο και ολοι εχουν κατι να πουν και να προτεινουν....

Προσωπικα εχω 2 μηχανακια και θα παρω και το καινουργιο e-great που σαν ονομα εχει καιρο στο χωρο των media players αλλα και 3-4 μοντελα , πραγμα που σημαινει οτι εχουν προχωρισει παραπανω.

Reaction score
0

.......I 'm in love with a fairy tale........:126:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

No members online now.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517