Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Προσωπικά όταν το αγόρασα, άργησε λίγο να δεί το HDMI.
Πήγα απο το μενού της TV και το είδε μετά απο αρκετά δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια διαπίστωσα οτι το καλώδιο HDMI δεν κούμπωνε καλά στο WD.
Με την παραμικρή κίνηση έχανε το σήμα.
Ηταν χαλαρά τα σιδεράκια της υποδοχής.
Η TV μου όταν πηγαίνv μέσα απο το μενού για να διαλέξω source (ΕΧΤ1 ΕΧΤ2 ΑV HDMI) αν δεν κάνει καλή επαφή (κοινώς δε παίρνει σήμα) μου το έχει γκριζαρισμένο, οπότε "παίζω" με το καλώδιο.
Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο HDMI κάποιο άλλο ίσως καθήσει καλύτερα.
Πίεσέ το προς τα μέσα και δες αν παίζει αριστερά ή δεξιά.
Με προσοχή πάντα.
Διαφορετικά τί να πώ;;; Ελατωματική παρτίδα;;;
σε ευχαριστώ... νομίζω τα δοκίμασα όλα όσα λές...

2ο καλώδιο, παίξιμο δεξια αριστερά - μέσα έξω

η αλήθεια είναι οτι αυτές τις 2-3 φορές που είδα έστω το splash screen σαν να κτλβα οτι ίσως δε κάθεται καλά το καλώδιο και να θέλει "παίξιμο"... αλλά μετά από πολλές επόμενες προσπάθειες με τον ίδιο τρόπο και αφου δεν έβλεπα πάλι αποτελέσματα είπα πως δεν είναι αυτό...

λέτε τελικά να θέλει περισσότερη πίεση και "παίξιμο"; αλλά και πάλι πόσο; και γιατί; ήδη νομίζω οτι το πίεσα και το ταρακούνησα πολύ στις προσπάθειες που εχω κάνει κι αν χρειάζεται αυτό να το κάνω κάθε φορά που το χρησιμοποιώ του δίνω ±10 μέρες ζωής.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

- Ζητάω αλλαγή της συσκεύης και δοκιμή μπροστά μου με το δικό μου HDMI kαλώδιο.
- Μου ανοίγουν 2η συσκεύη μπροστά μου και οι δοκιμές και με τη 2η έχουν το ίδιο αποτέλεσμα!
Ερώτηση: Η δεύτερη δοκιμή που έκαναν με τη 2η συσκευή έγινε στην δική σου τηλεόραση ή σε άλλη ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Ερώτηση: Η δεύτερη δοκιμή που έκαναν με τη 2η συσκευή έγινε στην δική σου τηλεόραση ή σε άλλη ?
Η δοκιμή της 2ης συσκεύης έγινε σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις του καταστήματος, μια Sony (το ζήτησα εγώ γιατί κι η δική μου είναι μια Sony μήπως κι εχεί καμμιά ιδιαίτερη σημασία) και μια Samsung. Και στις δυο είχαμε τα ίδια -αρνητικά- αποτελέσματα.

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Η δοκιμή της 2ης συσκεύης έγινε σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις του καταστήματος, μια Sony (το ζήτησα εγώ μήπως κι εχεί καμμιά ιδιαίτερη σημασία) και μια Samsung. Και στις δυο είχαμε τα ίδια -αρνητικά- αποτελέσματα.

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Φίλε δεν εξηγείται αυτό ....Δωσ'τη πίσω την συσκευή !!! Μην παιδεύεσαι..Κι αν θέλεις άλλη ζήτα να σου την τεστάρουν ότι δουλεύει.

Reaction score
0
Το μόνο επίσης - σαν τελευταίο - που μου έρχεται στο μυαλό είναι , επειδή η TV σου πάει μόνο μέχρι τα 720p ...εάν η συσκευή είναι σεταρισμένη να βλέπει 1080p ή 1080i δεν θα δεις εικόνα. Δοκίμασε να την βάλεις στο Auto ή στα 720p.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Φίλε δεν εξηγείται αυτό ....Δωσ'τη πίσω την συσκευή !!! Μην παιδεύεσαι..Κι αν θέλεις άλλη ζήτα να σου την τεστάρουν ότι δουλεύει.
μα το ζήτησα... όπως γράφω και στο 1ο πόστ ζήτησα άμεση αντικατάσταση και να γίνει δοκιμή μιας καινούργιας συσκεύης μπροστά μου για να μαστε σίγουροι. Οι πωλητές εκεί δέχτηκαν και άνοιξαν μια καινούργοα 2η συσκεύη η οποία όμως έκανε τα ίδια κι αυτό είναι που με τρελαίνει :141:

η συσκεύη η δική μου τώρα (η αγορασμένη σαν 1η) είναι στο κατάστημα και θεωρητικά θα πάει στο τεχνικό για έλεγχο. Μου είπαν να περάσω από το κατάστημα να πάρω πιστωτικό 99ΕΥΡ ή να πάω να πάρω καινούργια συσκεύη. Τους ειπά θέλω να την ελέγξω και να σιγουρευτώ οτι παίζει και μου παν οτι δεν είναι δυνατόν να ανοίγουν όλες τις συσκεύες...

απλά ήθελα να σιγουρευτώ οτι δεν κάνω καμμιά χοντρή βλακεία με τη συνδεσμολογία (δεν το θεωρώ γιατί κάτι σκαμπάζω) ή αν υπάρχει κάποια περίεργη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να παίξει το πραγματάκι αυτό με HDMI. Από όσα κτλβαινω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και τα κάνω όλα σωστά.

οπότε αύριο παω στο κατάστημα και κάνω σαματά κι ας μου ανοίξουνε 200 συσκεύες μέχρι να βρόυμε αυτή που παίζει...

edit:
Το μόνο επίσης - σαν τελευταίο - που μου έρχεται στο μυαλό είναι , επειδή η TV σου πάει μόνο μέχρι τα 720p ...εάν η συσκευή είναι σεταρισμένη να βλέπει 1080p ή 1080i δεν θα δεις εικόνα. Δοκίμασε να την βάλεις στο Auto ή στα 720p.
και οι 2 τηλεοράσεις που χρησιμοποιήσαμε για δοκιμές στο κατάστημα ήταν 1080π... σε καμμία δεν έπαιξε με HDMI σύνδεση παρά μόνο με RCA.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Μόλις έβαλα το καινούργιο firmware 1.2.07 αλλά έχω πρόβλημα με υπότιτλους. Τους εμφανίζει μόνο για πολυ λίγο εώς ελάχιστα. Με αριθμούς μεταξύ 0.1 - 0.5 sec. To έχει κανείς άλλος ??

Reaction score
0
Πιστεύω είναι ένας λόγος η καθυστέρηση που κάνει μέχρι να βρεί τη σωστή ανάλυση.
Εγώ το έχω 1080i και όποτε αλλάζω TV γυρίζει στο auto.
Θέλει όμως το χρόνο του.

Reaction score
0
Το μόνο επίσης - σαν τελευταίο - που μου έρχεται στο μυαλό είναι , επειδή η TV σου πάει μόνο μέχρι τα 720p ...εάν η συσκευή είναι σεταρισμένη να βλέπει 1080p ή 1080i δεν θα δεις εικόνα.
Λάθος.

Η ΤV θα πάρει το σήμα και θα το κατεβάσει στα 720.

(Τουλάχιστον έτσι κάνει η δική μου 37px80.)

Reaction score
0
Λάθος.

Η ΤV θα πάρει το σήμα και θα το κατεβάσει στα 720.

(Τουλάχιστον έτσι κάνει η δική μου 37px80.)
Η επισήμανση προήλθε από εμπειρία...(Εχω μια TV 40" Samsung η οποία "ανεβαίνει" μέχρι τα 1080i. Οταν τοποθέτησα για δοκιμή την επιλογή 1080p στο WDTV δεν είχα εικόνα.)

Reaction score
0
Η επισήμανση προήλθε από εμπειρία...(Εχω μια TV 40" Samsung η οποία "ανεβαίνει" μέχρι τα 1080i. Οταν τοποθέτησα για δοκιμή την επιλογή 1080p στο WDTV δεν είχα εικόνα.)
Και η δική μου η Samsung ανεβάζει μέχρι 1080i.
Οτάν μέσα απο το WD επιλέγεις μια ανάλυση (η οποία υποστηρίζεται απο την τηλεόρασή σου) αμέσως μετά γυρίζει η ανάλυση και σε ρωτάει για επιβεβαίωση αν θέλεις να την κρατήσεις.
Αν δεν υποστηρίζεται λογικό είναι να βλέπεις μαύρα και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα θα επιστρέψει στην προηγούμενη ανάλυση (όπως και στα pc ένα πράγμα).
Μία φορά απο βιασύνη και απο κόλλημα του μενού επέλεξα και επιβεβαίωσα στα 1080p
Μετά έκλεισα το wd το εβγαλα ρεύμα καλώδια κτλ και μόλις το σύνδεσα και πάλι πήρε τις αναλύσεις του σωστά.

Reaction score
4

σε μια Samsung 22" που εχω στο υπνοδωματιο δεν εβγαζε σημα ΗDMI, οτι και να δοκιμασα τζιφος, μονο rca... στη 42" Panasonic στο σαλονι παιζει ομως ρολοϊ το HDMI... βγαλε ακρη... δεν ασχοληθηκα και περισσοτερο γιατι στις 22 ιντσες ουτε που βλεπεις διαφορα απο sd και hd ready...

Reaction score
1.594

Ήθελα να προτείνω το εξής:

Μήπως για όλους εμας που δεν μας ενδιαφέρουν όλα αυτά τα θέματα με τους υποτιτλους (μικροί-μεγάλοι, ενσωματωμένοι ή όχι κλπ) να γινόνταν ένα ξεχωριστό thread μόνο για αυτές τις συζητήσεις ? Το λέω γιατί πιστεύω οτι σαν κι εμένα που δεν τους ενδιαφέρουν οι υπότιτλοι ίσως υπάρχουν κι αλλοι οπότε να μην είμαστε αναγκασμένοι να ανατρέχουμε σε 200 replies για τους υπότιτλους για να βρούμε ένα που να μας ενδιαφέρει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Ναστε καλα...εδώ κολάει αυτο ...αφου σου αρέσουν τα thumbnails.

αλλα και αυτο

και αυτο

και αυτο

ακόμα και αυτό

ή μήπως κατι τέτοιο ?

νομίζω οτι

εχει μέλλον το μηχανάκι....

υ.γ.

τα 2 τελευταία δεν είναι απο wd

....
Πολυ ωραια τα 2 τελευταια! Πραγματικα εντυπωσιαστηκα και χαρηκα μεχρι που διαβασα το ΥΓ! :133:

Απο ποιο ειναι τα 2 τελευταια; Η διαφορα μπορουμε να πουμε οτι ειναι windows 3.1 με Vista...!

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθεια σας αν είναι δυνατόν.

[...]

- Από την 1η φορά που το δοκίμασα σε σύνδεση με HDMI σε μια HD Ready 32'' στο σπίτι δεν έπαιρνα καθόλου σήμα. Δηλαδή συνέχιζα και έβλεπα μαυρίλα σα να μην έπαιρνε από πουθενά σήμα.

[...]
Απλά να ενημερώσω οτι πλέον το μηχανηματάκι μου παίζει μια χαρά. Το πρόβλημα πρέπει να ήταν στο δικό μου καλώδιο HDMI το οποίο για κάποιο λόγο δεν έπαιζε με το μηχάνημα. Για την ακρίβεια έπαιζε (και παίζει) με όλες τις υπόλοιπες συσκεύες μου που το δοκίαμσα άλλα με το WDTVHD όποτε ήθελε, δλδ σχεδόν ποτέ. Τώρα το σύνδεσα με ενα άλλο-καινούργιο καλώδιο και παίζει μια χαρά...

έβαλα και το firmware που αναφέρεται εδώ και είμαι μια χαρά... :137:

Reaction score
0
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ FIRMWARE ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ FIRMWARE Η ΟΧΙ

Reaction score
0
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ FIRMWARE ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ FIRMWARE Η ΟΧΙ
Ειναι το γνωστο προβλημα flashing subs που μας εχει φαει την ψυχη, να'ναι καλα τα τσακαλια της WD!
Βαλε αυτο που ειναι εδω . Oπως ειναι (ως εχουν τα αρχεια δλδ) θα μπει αν εβαλες το 1.02.07, αν εβαλες το 1.02.08 κανε edit to wdtv.ver να ειναι ετσι: :119:

VERSION='1.03.99'
LOCATION='wdtv.bin'

Viva Rezmus!!

Reaction score
0
Ειναι το γνωστο προβλημα flashing subs που μας εχει φαει την ψυχη, να'ναι καλα τα τσακαλια της WD!
Βαλε αυτο που ειναι εδω . Oπως ειναι (ως εχουν τα αρχεια δλδ) θα μπει αν εβαλες το 1.02.07, αν εβαλες το 1.02.08 κανε edit to wdtv.ver να ειναι ετσι: :119:

VERSION='1.03.99'
LOCATION='wdtv.bin'

Viva Rezmus!!
EAN MEΤΑΤΡΕΨΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ SUB ΘΑ ΛΕΙΘΕΙ ΤΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΜΠΑ?

Reaction score
0

Γνωρίζει κάποιος που θα βρω την ελληνική έκδοση?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός