Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player
2ο καλώδιο, παίξιμο δεξια αριστερά - μέσα έξω
η αλήθεια είναι οτι αυτές τις 2-3 φορές που είδα έστω το splash screen σαν να κτλβα οτι ίσως δε κάθεται καλά το καλώδιο και να θέλει "παίξιμο"... αλλά μετά από πολλές επόμενες προσπάθειες με τον ίδιο τρόπο και αφου δεν έβλεπα πάλι αποτελέσματα είπα πως δεν είναι αυτό...
λέτε τελικά να θέλει περισσότερη πίεση και "παίξιμο"; αλλά και πάλι πόσο; και γιατί; ήδη νομίζω οτι το πίεσα και το ταρακούνησα πολύ στις προσπάθειες που εχω κάνει κι αν χρειάζεται αυτό να το κάνω κάθε φορά που το χρησιμοποιώ του δίνω ±10 μέρες ζωής.
σε ευχαριστώ... νομίζω τα δοκίμασα όλα όσα λές...Προσωπικά όταν το αγόρασα, άργησε λίγο να δεί το HDMI.
Πήγα απο το μενού της TV και το είδε μετά απο αρκετά δευτερόλεπτα.
Στη συνέχεια διαπίστωσα οτι το καλώδιο HDMI δεν κούμπωνε καλά στο WD.
Με την παραμικρή κίνηση έχανε το σήμα.
Ηταν χαλαρά τα σιδεράκια της υποδοχής.
Η TV μου όταν πηγαίνv μέσα απο το μενού για να διαλέξω source (ΕΧΤ1 ΕΧΤ2 ΑV HDMI) αν δεν κάνει καλή επαφή (κοινώς δε παίρνει σήμα) μου το έχει γκριζαρισμένο, οπότε "παίζω" με το καλώδιο.
Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο HDMI κάποιο άλλο ίσως καθήσει καλύτερα.
Πίεσέ το προς τα μέσα και δες αν παίζει αριστερά ή δεξιά.
Με προσοχή πάντα.
Διαφορετικά τί να πώ;;; Ελατωματική παρτίδα;;;
2ο καλώδιο, παίξιμο δεξια αριστερά - μέσα έξω
η αλήθεια είναι οτι αυτές τις 2-3 φορές που είδα έστω το splash screen σαν να κτλβα οτι ίσως δε κάθεται καλά το καλώδιο και να θέλει "παίξιμο"... αλλά μετά από πολλές επόμενες προσπάθειες με τον ίδιο τρόπο και αφου δεν έβλεπα πάλι αποτελέσματα είπα πως δεν είναι αυτό...
λέτε τελικά να θέλει περισσότερη πίεση και "παίξιμο"; αλλά και πάλι πόσο; και γιατί; ήδη νομίζω οτι το πίεσα και το ταρακούνησα πολύ στις προσπάθειες που εχω κάνει κι αν χρειάζεται αυτό να το κάνω κάθε φορά που το χρησιμοποιώ του δίνω ±10 μέρες ζωής.