Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025
ξέρουμε τίποτα; ή ΔΕΝ παίζει πλέον; (T2).Άς ελπίσουμε ότι μόλις έρθει δεν θα έχει πέσει η τιμή του και κάτω από το power buy!!!
Για το 2o tuner DVB-T2 που βλέπω ότι το έχουν παραγγείλει αρκετοί έχουμε καμία απάντηση, γιατί με ενδιαφέρει και εμένα!!!
Γιατί έχω την εντύπωση ότι η τιμή του Premium με τον δεύτερο δέκτη DVB-T/T2, είναι τόση όση εάν αγόραζε κάποιος τον δέκτη εκτός του power-buy? η κάνω λάθος?ξέρουμε τίποτα; ή ΔΕΝ παίζει πλέον; (T2).
και που να αργήσει και άλλο!!!Γιατί έχω την εντύπωση ότι η τιμή του Premium με τον δεύτερο δέκτη DVB-T/T2, είναι τόση όση εάν αγόραζε κάποιος τον δέκτη εκτός του power-buy? η κάνω λάθος?
Λέτε αυτοί που δηλώνουν στο site του αντιπροσώπου, να ... ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ; :111:Κι εγώ θα το ήθελα το συγκεκριμένο αλλά δεν το έχω δει και κάπου επίσημα..κανένα νεο για το πότε θα έρθουν οι δέκτες?Το Site του αντιπροσωπου έχει αλλάξει λίγο..έχει ένα gifακι στην αρχική σελίδα οτι γίνονται παραγγελίες και μέσω email και σε ένα απ τα frames του animation αναφέρεται οτι είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του AZbox στην Ελλάδα..