Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Καλορίζικο :107:ωραία , θα πάρω το 2din ( yes , i fall in love ! ) ... και ελπίζω να ξεγελαστούν οι επίδοξοι ως μη - αποσπόμενο .... έχω ήδη συναγερμό στο αμάξι , απλά δεν τον ενεργοποιώ ποτέ ... καιρός να αρχίσω ...
Δύσκολες επιλογές και όχι πάντα πετυχημένες Νίκο.Τώρα άλλη απορία ... γενικά ο θόρυβος κύλισης είναι αυξημένος λόγω κατηγορίας b segment , και κάνω διαδρομή 25 χλμ με υψηλή ταχύτητα μέχρι Θεσ/νίκη ... πως μπορώ να πετύχω καλύτερο αποτέλεσμα από το απλά να αυξάνω την ένταση ;
ΥΓ το αυτοκίνητο είναι όπως έρχεται από το εργοστάσιο , απλά δεν είναι ήσυχο σε ταχύτητες γύρω στα 100 ...
Αν ενδιαφέρεσαι, μέ κόστος 50 ευρώ μπορεί να αλλάξει σε κόκκινο..... :126:ευχαριστώ Lykman , και μένα μου φαίνεται άσχημο τελικά ... ενώ η 2din πηγή είναι πανέμορφη , μου τα χαλάει τελικά το μπλε ...
έχεις πληρώσει τη Νόκια για φωνητικές?και τώρα άλλη απορία ...
@Giovanni ένα από τα "κόλπα" του 5800 είναι το GPS , και σκεφτόμουν αν υπάρχει συμβατότητα του 5800 ώστε να ακούγεται μέσω του ηχοσυστήματος , δλδ μέσω από το bt , και εννοώ να μειώνει ή να κόβει την μουσική ώστε να ακουστούν σωστά οι οδηγίες , αν και γενικά έχει πολύ δυνατό ηχείο το κινητό και δεν το θεωρώ πρόβλημα ...
Εγώ θέλω να βρω λίγο χρόνο για να περάσω Garmin μέσα....οχι δεν έχω πληρώσει , απλά ενεργοποίησα την 7ημερη άδεια για δοκιμές και μου αρέσει το αποτέλεσμα ( δεν βλέπω οθόνη , απλά ακούω την φωνή που δίνει οδηγίες , αρκετά σαφής θα έλεγα )
Όσο καιρό η πηγή θα είναι στην εγγύηση, 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά, δεν θα χαλάσει. Τα Pioneer είναι σκυλιά. Αν ανησυχείς μπορώ να σου πω κατάστημα που θα σου κάνει την αλλαγή, θα στο στείλει Θεσ/κη και ΑΝ χαλάσει θα είσαι καλυμένος :126:Αυτή η αλλαγή ακυρώνει την εγγύηση ;
διαφωνώ ως το πρώτο , η χρηση που έκανα εγώ ήταν καθαρά φωνητική χωρίς να βλέπω την οθόνη , το κινητό βρισκόταν στην κενή θέση κάτω από το radiocd και χωρίς κανένα πρόβλημα λήψης δορυφόρωνΕγώ θέλω να βρω λίγο χρόνο για να περάσω Garmin μέσα....
Από την άλλη, την πλοήγηση μέσω κινητού, θα την χρησιμοποιούσα μόνο για χρήση ως πεζός.
Για πολλούς λόγους Νίκο:
- Για να «κλειδώνει» δορυφόρους πρέπει να είναι κάτω από το μπροστινό παρμπρίζ και συνεπώς να τρώει συνεχώς ήλιο το κινητό. Κάτι που σημαίνει πως θα την ακούσει η οθόνη και τα πλαστικά της συσκευής που δεν είναι κατασκευασμένα για υψηλές θερμοκρασίες και άμεση επαφή με ακτίνες του ήλιου για πολλή ώρα.
- Για να βλέπεις εύκολα την οθόνη πρέπει να είναι ματ (ματ επίστρωση) για να μη γυαλίζει από τις αντανακλάσεις του ήλιου. Που σημαίνει πως στο 5800 έχεις πρόβλημα.....
- Όταν κάνεις πλοήγηση μέσω κινητού χρειάζεσαι οπωσδήποτε σαφείς οδηγίες και το κυριότερο ταχύτατες και συνεχείς. Χωρίς διακοπές σε «κρίσιμες» στιγμές. Αν πχ σε «κρίσιμες» στιγμές έχεις εισερχόμενη κλήση, την πάτησες. Σε πλοήγηση ως πεζός δεν προβληματίζεσαι. Σε κίνηση με όχημα όμως.....fail!!
- Τα PNA (πλοηγοί κυρίως για χρήση αυτοκινήτου), με destinator και οθόνες 4+ ιντσών, έχουν πέσει κάτω από τα 200€ και έχουν και φορτιστή αυτοκινήτου, βάση στήριξης με βεντούζα, ματ οθόνη για να φαίνεται ακόμα και με πολύ ήλιο κοκ. Δεν αξίζει να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου ή να ταλαιπωρείς το κινητό σου...