abouthifi.com

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Γιατί σε μένα φαίνεται να μην έχει ακόμη ανοίξει η ιστοσελίδα??

Reaction score
1
Και σε εμενα δεν ανοιγει , και βγαζει αυτο.

here1here2Site is under security audit right now. Your IP has been logged.attack injection in 264850783.1244660007.1.1.utmcsr=google|utmccn=(organic)|utmcmd=organic|utmctr=\"abouthifi.com\"
nnchain: nn from: (ip-forw-RA):- 85.73.40.155 - - 85.73.40.155

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.197
Απάντηση: abouthifi.com

Μπείτε από το λινκ που σας έδωσα πιο πάνω!

Το λινκ στο πρώτο μήνυμα πρέπει να έχει πρόβλημα.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: abouthifi.com

Ευχαριστω,,αλλα μου βγαζει το ιδιο error παλι ...:104:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.197
Απάντηση: Re: Απάντηση: abouthifi.com

Ευχαριστω,,αλλα μου βγαζει το ιδιο error παλι ...:104:
:111: :111: :111:

Γράψε το λινκ χειροκίνητα τότε!

Reaction score
3.581

Να και κάποιος που ακούει τεράστιες διαφορές ανάμεσα σε ένα στρωμένο και ένα άστρωτο ενισχυτή στερεάς κατάστασης. Ενας τελεστικός και ένα τρανσίστορ ανά κανάλι σε ό,τι αφορά τα ενεργά εξαρτήματα αυτού του μικρού ενισχυτή ακουστικών.

τα σχόλια του reviewer πριν το στρώσιμο του ενισχυτή ακουστικών:

Σαν κάθε διακριτό κύκλωμα, και δη με τελεστικό, ο ΧΧΧΧ χρειάζεται έναν αρκετά μεγάλο αριθμό ωρών αφιερωμένο στο στρώσιμό του. Η εντύπωση που αποκόμισα κατά τα πρώτα εκείνα λεπτά λειτουργίας του είχε να κάνει με έναν ήχο πλήρη σώματος, αλλά με τάσεις προς απώλεια του ελέγχου σε όλο το ακουστικό φάσμα. Το μπάσο ηχούσε αρκετά ζεστό και μελωδικό, αν και κάπως διογκωμένο, οι φωνές πολύ κοντινές αλλά με απότομες κορυφώσεις και κάποιους συριγμούς, ενώ τα πρίμα ήταν σαρκώδη, αλλά ενίοτε επιθετικά και με μειωμένη ευκρίνεια – σε σύνολα εγχόρδων και στα πιατίνια αντίστοιχα. Ένα λεπτό κουκούλι έμοιαζε να περιβάλλει το μουσικό γεγονός. Άρα έως τώρα έχουμε και λέμε: διακριτά, τελεστικός και άγουρος-άτεχνος ήχος ή, αλλιώς, μεταμόρφωση προ των πυλών!

Τα σχόλια του reviewer μετά το στρώσιμο των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων:

Διατηρώντας στο ακέραιο το σώμα του κάθε οργάνου ξεχωριστά, ως δομικό στοιχείο του όγκου μεγάλων μουσικών συνόλων, μετουσιώνει την ένταση και τις διακυμάνσεις της σε ρυθμό, τον αέρα σε παύση και ανάσα και τους αραχνοΰφαντους αρμονικούς ιστούς σε φωτεινό καλειδοσκόπιο χροιών και αντηχήσεων, όχι τόσο αναπλάθοντας ντελικάτες μελωδικές γραμμές, όσο διαβάζοντας ανάμεσα σε αυτές.

http://www.abouthifi.com/review.php?s=tWQ#top

Reaction score
3.581

"Οι γραμμές του μπάσου αν και ογκώδεις διαθέτουν, να το πούμε απλά, τέλειο έλεγχο"

"ιδιαίτερα οι φωνές διατηρούν την «ανθρώπινη» υφή τους, εκείνη που σε ωθεί να φανταστείς την έκφραση του προσώπου ή ακόμα και τη στάση σώματος του ερμηνευτή, όπως, π.χ., στο «My Funny Valentine» από τη Nico. Συνεπώς, το εντυπωσιακό αρχικά εφέ της «αιωρούμενης φωνής», που τόσο συχνά προκρίνεται ως υψηλή πιστότητα δεν απαντάται πουθενά στο… βιβλίο της Heed. Όπως επίσης δεν συναντάται και ο όρος «λεπτόηχος», ο οποίος συνοψίζει επαρκώς το πώς ο XXXXX δεν υπάρχει περίπτωση να ακουστεί. Και αυτό είναι κάτι προφανές σε σύνολα εγχόρδων, όπου καθένα όργανο φέρει το προσωπικό του ηχόχρωμα, άρρηκτα δεμένο με το ξύλινο σκάφος του και με τον αέρα που το περιβάλλει. Προσοχή, καθώς τούτο μπορεί να εκληφθεί και ως έλλειψη αέρα, κάτι που δεν είναι."

g.kar: Χρόνια είχα να διαβάσω για τέτοιο μηχάνημα

Reaction score
3.581

"Στην διάθεση των πιστών της AAAAA ο διάδοχος του interconnect XXX, το εξτρεμιστικό YYY. Με τιμή που κυμαίνεται στα 8.000€ [1m/RCA], διηλεκτρικό "..." με χρήση "....." και επίστρωση "...." με ανοικτούς πόρους καθώς και αγωγούς μικρότερους του 0.001’’ της ίντσας προσφέρει : To χαμηλότερο skin effect (υπαίτιο για την κρυστάλλινη, ευγενική υψηλή και μεσαία συχνοτική περιοχή), ελαχιστοποίηση των προβλημάτων χρονισμού (υπόληψιμος συντελεστής στην τονικότητα, διαγραφή και ακρίβεια των χαμηλών συχνοτήτων) καθώς και την ..... γεωμετρία."

Reaction score
3.581

Τα παραπάνω μου άρεσαν πολύ και τα ανέβασα για να τα διαβάσετε.
Επιτέλους λίγο φινέτσα στον τρόπο γραφής μας, όταν αναφερόμαστε σε μηχανήματα και καλώδια.

This is real high-end

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Αυτό είναι το αυθεντικό χαιενδ...

κλικ

και πολύ...ζωντανό μάλιστα:113::135:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Τα παραπάνω μου άρεσαν πολύ και τα ανέβασα για να τα διαβάσετε.
Επιτέλους λίγο φινέτσα στον τρόπο γραφής μας, όταν αναφερόμαστε σε μηχανήματα και καλώδια.

This is real high-end
Μπα, αυτό είναι μάλλον entry-level ultra high end. Για το ultimate high end έχουμε πολύυυυυυυυ δρόμο ακόμα. :137:

Reaction score
3.581

Μπα, αυτό είναι μάλλον entry-level ultra high end. Για το ultimate high end έχουμε πολύυυυυυυυ δρόμο ακόμα. :137:

Καλά παιδιά μου φαίνονται και διαβασμένα. Με χαϊδεύουν και με χτυπάνε με τα γραπτά τους εκεί που μ' αρέσει κι ερεθίζομαι εγώ ξέρεις με τα μηχανήματα. Είχα ρε πούστη μου 3 ενισχυτές ακουστικών και με έκαναν να θέλω κι άλλον έναν, ... τι λέτε να τον πάρω ; :120:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Μπαα! Τεσσερις, ζυγό νούμερο, γρουσούζικο. Θα σου ρίχνει την ασφάλεια. Πάρε άλλους δύο!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος