EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
2
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Χμμμ, θα κοιτά;ω αυτό με το όνομα. Απλά θα είμαι κοντα στη συσκευή από Παρασκευή...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Αυτή την εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το νέο firmware που θα υποστηρίζει DTS downmix,όπως λένε στο σχετικό forum.
Οπότε όσοι δεν έχουν ενισχυτές ας είναι σε επιφυλακή.
Μακαρι αντε γιατι βαρεθηκαμε με το audioconverter

Reaction score
0

ευτυχης κατοχος της συσκευης! :) :)
ολα καλα ολα ανθηρα, διαβασε και τον εξωτερικο 2.5 USB. ταχυ και ωραιο...
αλλα μια ερωτησουλα βρε παιδια, εσεις που τα σκαλιζετε τοσο καιρο... εχει καποια ειδικη απαιτηση σε ελληνικη γραμματοσειρα υποτιτλων ή εγω κανω κατι λαθος? :)

Reaction score
60

Για να δεις υποτιτλους απο το κεντρικο μενου του player θα πας και θα επιλεξεις ELLHNIKA στους υποτιτλους KAI βεβαια το αρχειο του video και το αρχειο των υποτιτλων πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα.

π.χ.

ΤΕRΜΙΝΑΤΟR_SALVATION.MKV
TERMINATOR_SALVATION.SRT

Reaction score
0

Για να δεις υποτιτλους απο το κεντρικο μενου του player θα πας και θα επιλεξεις ELLHNIKA στους υποτιτλους KAI βεβαια το αρχειο του video και το αρχειο των υποτιτλων πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα.

π.χ.

ΤΕRΜΙΝΑΤΟR_SALVATION.MKV
TERMINATOR_SALVATION.SRT
_______
αχ μετα το ειδα οτι τωρα μολις το ειχατε απαντησει, σορρυ παιδες ο ενθουσιασμος! :) :)

ευχαριστω πολυ, φυσικα και δουλεψε και μαλιστα με πολυ ικανοποιητικο upscale! για τα δικα μου γουστα εστω! τωρα το μονο που μου μενει για να το απολαυσω οπως θα ηθελα ειναι να το συνδεσω με το home cinema για να παιζει ο ηχος απο εκει και οχι απο τα -πενιχρα η αληθεια ειναι- ηχεια της τηλεορασης.

γιουπιιιιιιιιιι!!

ΥΓ: στην αρχη σκαλωσα με το ανεπαρκες manual αλλα οσο υπαρχουμε οι "βαρεμενοι" στα fora παντα βγαζεις την ακρη με ο,τι θελεις... και παλι ευχαριστω!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

ευτυχης κατοχος της συσκευης! :) :)
ολα καλα ολα ανθηρα, διαβασε και τον εξωτερικο 2.5 USB. ταχυ και ωραιο...
αλλα μια ερωτησουλα βρε παιδια, εσεις που τα σκαλιζετε τοσο καιρο... εχει καποια ειδικη απαιτηση σε ελληνικη γραμματοσειρα υποτιτλων ή εγω κανω κατι λαθος? :)
Λεω και εγω που το πηρες...

Ηρθε το stock στο E-shop

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717

(βεβαια η τιμη ειναι πλεον στα 159 :445: )

Reaction score
0
Μόλις κυκλοφόρησε το νέο firmware με DTS Stereo downmix.
http://www.egreatworld.com/en/Support31B34A.asp
:102:

Δυστυχώς γράφουν June,2009 αλλά είναι ακόμα το παλαιό EG-M31B-M33A-M34A-FW20090204 μάλλον όμως είναι έτοιμο και θα το έχουμε το αργότερο την Δευτέρα όπως έχουν υποσχεθεί.

Release Date: June,2009
Firmware Version:
EG-M31B-M33A-M34A-FW20090204
NMT Apps Version:
Release Note:

1.No NMT apps, still previous 00-17-090115-15-EGR-403
2.DTS Stereo downmix supported
3.Fixed long playback of some TS file causing system crash
4.Fixed formatting SATA HDD failure on some large capacity HDD
5.Fixed further DTS dropouts in MKV.
6.Add Hebrew language.​

Reaction score
0
Μόλις κυκλοφόρησε.
http://www.egreatworld.com/en/Support31B34A.asp
:102:

Release Date: June,2009
Firmware Version:
EG-M31B-M33A-M34A-FW20090204
NMT Apps Version:
Release Note:

1.No NMT apps, still previous 00-17-090115-15-EGR-403
2.DTS Stereo downmix supported
3.Fixed long playback of some TS file causing system crash
4.Fixed formatting SATA HDD failure on some large capacity HDD
5.Fixed further DTS dropouts in MKV.
6.Add Hebrew language.​

Reaction score
47
Διαβασα προσεχτικα το Thread αλλα η απορια δε μου λυθηκε.
Απο hdmi στην τηλεοραση θα ακουσω ηχο αν αυτος ειναι dts ή οπως με το wd θα περιμενουμε firmware update ;(που ποτε δεν ερχεται)
Κοινως κανει downmix το dts ή χρειαζομαστε av receiver.

Reaction score
2
Διαβασα προσεχτικα το Thread αλλα η απορια δε μου λυθηκε.
Απο hdmi στην τηλεοραση θα ακουσω ηχο αν αυτος ειναι dts ή οπως με το wd θα περιμενουμε firmware update ;(που ποτε δεν ερχεται)
Κοινως κανει downmix το dts ή χρειαζομαστε av receiver.
Μόλις κυκλοφόρησε το νέο firmware και θα ακούς DTS ήχο!!!

Reaction score
0
Γειά σας παιδιά,
Είμαι και εγώ κατοχος του M34A εδώ και δύο βδομάδες.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
Εχω μία ερώτηση μόνο.
Υπάρχει δυνατότητα το μηχανάκι να παίξει αρχεία mkv με κωδικοποίηση όμως AVC ;
Αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει
Ευχαριστώ

Reaction score
1
Σήμερα παραλαμβάνω και εγω (e-shop με την αρχική τιμή 129!)

Τελικά για torrent θέλει σκληρό στην eSATA σωστά; Αντε εκει θα βάλω τον παλαιο 40ρι απο το ps3... θα μου τον κάνει ext3? Εχω αγοράσει χτές απο προσφορά aldi 1.5ΤΒ (1.36 καθαρα τιμή 129€). Εχω κάποιο λόγο να βάλω αυτόν στην θύρα sata? Αν όντος τον κάνει ext3 δεν το κάνω θα έχω τον 40ρι εκει και τον 1500 με usb (για να είναι NTFS οστε να μπορώ να ανταλλάζω αρχεία) σωστό το σκεπτικό; Τι παιζει τελικά; Τα torrent θα κατεβένουν στον sata? θα μπορώ μετά να τα κανω αντιγραφή μέσο egreat στον usb σκληρό (1500GB?)

ΦΦΦχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας μάγκες/-τισες

Reaction score
1
Σαν να έχω ενα μικρό πρόβλημα. Δεν μπορώ να βάλω της εφαρμογές μέσα

Πέρασα το αρχείο syb8632.nmt στον USB δίσκο και σύνδεσα και έναν sata δίσκο. μου φορμάρει τον σατα σε εχτ3 διαλέγω υσβ για πηγή περνάνε λίγα λεπτα και μου λέει σφάλμα... ρε μπάς και πάει κάτι στραβα με το σημερινό firmware που πέρασα μέσα; Το δοκίμασε κανένας άλλος;

Reaction score
1
xmm τώρα που ξαναδιάβασα όλο το thread είδα αυτό το 32mb & 23mb syb8632.nmt... ψάχνω λοιπών να βρώ το μικρό...

Reaction score
1
Οκ το βρήκα... αν κάποιος είναι γκαβός σαν εμένα ΜΗ κατεβάσετε το αρχείο απο support --> latest software tools αλλα απο latest firmware και πάτε κάτω εκει που λέει 20090115

Reaction score
0

Λοιπον κλαιω τα λεφτα μου κι ας ξοδεψα "μονο" 129 ευρω.
Δεν μπορω να καταλαβω την μανια ολου του κοσμου με αυτο το κινεζικο χαζοκούτι! Απο το ενα προβλημα στο αλλο με παει!
Τα απαριθμω πολυ συνοπτικα (εχω εγκαταστησει το τελευταιο firmware):
1. Κανει 50 δευτερολεπτα να ξεκινησει οταν το WD κανει 10!
2. Εχω 3 δισκους 1.5ΤΒ γεματους HD ταινιες. Αν ηταν να πρεπει να τις παιζω με 2.5" δισκους τυπου passport θα κρατουσα απλως τον WD! Δυστυχως ο egreat εχει προβληματα με τους μεγαλους. Και μαλιστα αν κολλησει σε καποιον, μονο με σβησιμο και ξανα ανοιγμα επανερχεται δεν πα να 'χεις βγαλει το δισκο ειτε απο το usb ειτε απο το sata!!
3. Αν πατησω stop και μετα ξαναβαλω το ιδιο αρχειο να παιξει συνεχιζει υποχρεωτικα απο εκει που το σταματησα.
4. Απουσια πληκτρου επιστροφης στην αρχικη οθονη.
5. Αν και υπαρχει το κουμπι, δεν καταφερα ως τωρα σε καμια ταινια να κανω γρηγορη προωθηση προς τα πισω! H προωθηση προς τα εμπρος εχει μεγιστο το 8Χ και αυτο ψευτικο ειναι καθως ενα δευτερολεπτο στο 8Χ ειναι σαν 3 δευτερολεπτα περιπου (αρα μαλλον 3Χ ειναι).
6. Επιλεγω την ρυθμιση AUTO για εξοδο εικονας και στην τηλεοραση μου (hd ready) παιζει μια χαρα, στον προβολεα ομως (Full HD) αντι να βγαζει 1080 αναλυση στο μενου βγαζει κατι σαν 720 η 480!!!
Επισης ο προβολεας μου αναγνωριζει ολα τα δυνατα σηματα που υποστηριζει το egreat ομως μονο στο 1080p/50 φαινεται να παιζει καλα (σε <50 παει αργα η εικονα και στο 60 παει γρηγορα). Ομως ακομα κι ετσι ισως επειδη οι ταινιες ειναι στα 23.976 καθε 2 δευτερολεπτα η εικονα φαινεται να κολλαει για 2-3 καρε, κατι που δεν γινεται παντα αντιληπτο, αλλα οταν ειναι σταθερη η καμερα ληψης της ταινιας και απλως κινουνται πχ οι ηθοποιοι ειναι εκνευριστικο!
7. Δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι καλυτερη η εικονα στη 16-235 απο οτι στην 0-255! Νομιζω η 2η εχει περισσοτερη λεπτομερεια στα σκοτεινα μερη της εικονας!
8. Ανοιξα το manual που περιεχεται στο cd!!! ΗΜΑΡΤΟΝ! Ποιος ειναι ο κατασκευαστης τελικα; Αυτος ο κινεζος ξερει λιγοτερα αγγλικα απο το 6χρονο ανηψακι μου! Αηδια, καταστροφη της γλωσσας και προτασεις χωρις νοημα! Δηλαδη παει ο κινεζακος βγαζει το ΝΜΤ του, ουτε να ασχοληθει με καμια σοβαρη εταιρια να πουλησει τα δικαιωματα ουτε τιποτα, ολα για τον εαυτο του, και του σκαμε εμεις τα 129 ευρω για το σκουπιδι του!

9. ΟΚ, καπου τα καταφερνει καλυτερα απο τον WD, πχ το transformers rip που εχω δεν μου βγαζει artifacts στον egreat αλλα κανει τα κολληματακια που ελεγα παραπανω. Το Serenity ομως που εχω δεν ξεκιναει καν να το παιξει!!
Ας μου λυσει τελικα καποιος την απορια εχει καταφερει να το κανει το ρημαδι να παιξει χωρις σπασιματα; Με ποιες ακριβως ρυθμισεις;
Επισης εχετε δοκιμασει καμια ταινια οπως πχ το transformers 1080p DTS ripped by ESiR για να δουμε αν βλεπετε τα σπασιματακια ή artifacts ή οτιδηποτε αλλο; Η ειμαι ΤΟΣΟ πολυ γκαντεμης πια;

Το Μ31Β που υπαρχει στο crazy sundays απο σημερα στα 165 ειναι πολυ καλυτερο απο το Μ34Α?

ΕDIT! Εχω ξεχασει κι αλλα αρκετα προβληματα που συναντησα οπως πχ εβαλα το twilight 1080p το οποιο εχει αγγλικο και γαλλικο ηχο, με ως 1ο αρχειο τα αγγλικα. Στο setup του egreat εχω επιλεξει ως γλωσσα audio τα αγγλικα και υποτιτλους τα ελληνικα παρολα αυτα ξεκινησε παιζοντας τα γαλλικα!!!
Ακομα ενα πχ αν πατησω παυση και επειτα παλι play, ο ηχος κανει αρκετη ωρα να επανελθει (και δεν γνωριζω αν τελικα επανερχεται απο μονος του η αν επανερχεται επειδη ξαναπαταω το play και για 2η φορα)!!

Reaction score
0

Λοιπον κλαιω τα λεφτα μου κι ας ξοδεψα "μονο" 129 ευρω.
Δεν μπορω να καταλαβω την μανια ολου του κοσμου με αυτο το κινεζικο χαζοκούτι! Απο το ενα προβλημα στο αλλο με παει!
Τα απαριθμω πολυ συνοπτικα (εχω εγκαταστησει το τελευταιο firmware):
1. Κανει 50 δευτερολεπτα να ξεκινησει οταν το WD κανει 10!
2. Εχω 3 δισκους 1.5ΤΒ γεματους HD ταινιες. Αν ηταν να πρεπει να τις παιζω με 2.5" δισκους τυπου passport θα κρατουσα απλως τον WD! Δυστυχως ο egreat εχει προβληματα με τους μεγαλους. Και μαλιστα αν κολλησει σε καποιον, μονο με σβησιμο και ξανα ανοιγμα επανερχεται δεν πα να 'χεις βγαλει το δισκο ειτε απο το usb ειτε απο το sata!!
3. Αν πατησω stop και μετα ξαναβαλω το ιδιο αρχειο να παιξει συνεχιζει υποχρεωτικα απο εκει που το σταματησα.
4. Απουσια πληκτρου επιστροφης στην αρχικη οθονη.
5. Αν και υπαρχει το κουμπι, δεν καταφερα ως τωρα σε καμια ταινια να κανω γρηγορη προωθηση προς τα πισω! H προωθηση προς τα εμπρος εχει μεγιστο το 8Χ και αυτο ψευτικο ειναι καθως ενα δευτερολεπτο στο 8Χ ειναι σαν 3 δευτερολεπτα περιπου (αρα μαλλον 3Χ ειναι).
6. Επιλεγω την ρυθμιση AUTO για εξοδο εικονας και στην τηλεοραση μου (hd ready) παιζει μια χαρα, στον προβολεα ομως (Full HD) αντι να βγαζει 1080 αναλυση στο μενου βγαζει κατι σαν 720 η 480!!!
Επισης ο προβολεας μου αναγνωριζει ολα τα δυνατα σηματα που υποστηριζει το egreat ομως μονο στο 1080p/50 φαινεται να παιζει καλα (σε <50 παει αργα η εικονα και στο 60 παει γρηγορα). Ομως ακομα κι ετσι ισως επειδη οι ταινιες ειναι στα 23.976 καθε 2 δευτερολεπτα η εικονα φαινεται να κολλαει για 2-3 καρε, κατι που δεν γινεται παντα αντιληπτο, αλλα οταν ειναι σταθερη η καμερα ληψης της ταινιας και απλως κινουνται πχ οι ηθοποιοι ειναι εκνευριστικο!
7. Δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι καλυτερη η εικονα στη 16-235 απο οτι στην 0-255! Νομιζω η 2η εχει περισσοτερη λεπτομερεια στα σκοτεινα μερη της εικονας!
8. Ανοιξα το manual που περιεχεται στο cd!!! ΗΜΑΡΤΟΝ! Ποιος ειναι ο κατασκευαστης τελικα; Αυτος ο κινεζος ξερει λιγοτερα αγγλικα απο το 6χρονο ανηψακι μου! Αηδια, καταστροφη της γλωσσας και προτασεις χωρις νοημα! Δηλαδη παει ο κινεζακος βγαζει το ΝΜΤ του, ουτε να ασχοληθει με καμια σοβαρη εταιρια να πουλησει τα δικαιωματα ουτε τιποτα, ολα για τον εαυτο του, και του σκαμε εμεις τα 129 ευρω για το σκουπιδι του!

9. ΟΚ, καπου τα καταφερνει καλυτερα απο τον WD, πχ το transformers rip που εχω δεν μου βγαζει artifacts στον egreat αλλα κανει τα κολληματακια που ελεγα παραπανω. Το Serenity ομως που εχω δεν ξεκιναει καν να το παιξει!!
Ας μου λυσει τελικα καποιος την απορια εχει καταφερει να το κανει το ρημαδι να παιξει χωρις σπασιματα; Με ποιες ακριβως ρυθμισεις;
Επισης εχετε δοκιμασει καμια ταινια οπως πχ το transformers 1080p DTS ripped by ESiR για να δουμε αν βλεπετε τα σπασιματακια ή artifacts ή οτιδηποτε αλλο; Η ειμαι ΤΟΣΟ πολυ γκαντεμης πια;

Το Μ31Β που υπαρχει στο crazy sundays απο σημερα στα 165 ειναι πολυ καλυτερο απο το Μ34Α?

ΕDIT! Εχω ξεχασει κι αλλα αρκετα προβληματα που συναντησα οπως πχ εβαλα το twilight 1080p το οποιο εχει αγγλικο και γαλλικο ηχο, με ως 1ο αρχειο τα αγγλικα. Στο setup του egreat εχω επιλεξει ως γλωσσα audio τα αγγλικα και υποτιτλους τα ελληνικα παρολα αυτα ξεκινησε παιζοντας τα γαλλικα!!!
Ακομα ενα πχ αν πατησω παυση και επειτα παλι play, ο ηχος κανει αρκετη ωρα να επανελθει (και δεν γνωριζω αν τελικα επανερχεται απο μονος του η αν επανερχεται επειδη ξαναπαταω το play και για 2η φορα)!!
1. Φορτωνει παραπανω πραγματα απο το WD (δικτυακα κλπ)
2. Δε γνωριζω εχω μεχρι 1ΤΒ...
3. Πατας μετα το 0 και αρχιζει απο την αρχη
4. Εχει return, εχει source κλπ.

Εγω βλεπω σε 40αρα fullHD, εχω ορισει αναλυση 1080/60 και εχω το framerate sync στο PAL/NTSC/24p. Μολις βαλω μια ταινια 23,976fps γυριζει μονο του στα 24p και την παιζει ΟΚ...
Αρχεια με περιεργα reframes τα αποφευγω απο τοτε που ειχα το WD HD TV.
Το 31Β ειναι το ιδιο με το 34A (και ιδιο firmware) μονο που παιρνει το δισκο μεσα...
Μην πατας παραπανω απο μια φορα καθε φορα το pause, γιατι μπαινει σε ενα καρε καρε mode και τοτε κανει αυτο το θεμα με τον ηχο που καθυστερει. Αν πατησεις μονο μια φορα το pause και μια το play δεν το κανει...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

1. Φορτωνει παραπανω πραγματα απο το WD (δικτυακα κλπ)
2. Δε γνωριζω εχω μεχρι 1ΤΒ...
3. Πατας μετα το 0 και αρχιζει απο την αρχη
4. Εχει return, εχει source κλπ.

Εγω βλεπω σε 40αρα fullHD, εχω ορισει αναλυση 1080/60 και εχω το framerate sync στο PAL/NTSC/24p. Μολις βαλω μια ταινια 23,976fps γυριζει μονο του στα 24p και την παιζει ΟΚ...
Αρχεια με περιεργα reframes τα αποφευγω απο τοτε που ειχα το WD HD TV.
Το 31Β ειναι το ιδιο με το 34A (και ιδιο firmware) μονο που παιρνει το δισκο μεσα...
Μην πατας παραπανω απο μια φορα καθε φορα το pause, γιατι μπαινει σε ενα καρε καρε mode και τοτε κανει αυτο το θεμα με τον ηχο που καθυστερει. Αν πατησεις μονο μια φορα το pause και μια το play δεν το κανει...
1. Νταξει το ξερω οτι ολοι γι αυτο το υποστηριζετε αλλα αληθεια υπαρχει καποιος εδω μεσα που φορτωνει δικτυακα ταινιες 1080p στον egreat? Αν υπαρχει παρακαλω να το πει!
2. Μου διαβαζει τον 1.5ΤΒ μεσω της sata αλλα και παλι κανει τα σπασιματακια που εχω προαναφερει (τα οποια μαλλον δεν εχουν σχεση με το μεγεθος του δισκου αλλα του αρχειου που παει να παιξει). Το πηρα για να ειναι αψογος στο playback και οχι απλως λιγο καλυτερο απο το WD. Μια δουλεια ή την κανεις σωστα ή λαθος, δεν υπαρχει περιπου ή σχεδον σωστα! Επισης εναν απο τους 1.5ΤΒ που εχω δεν τον διαβαζει με τιποτα! Κι εχω μονο 145 αρχεια μεσα (ολα mkv και ολα μεσα σε φακελους).
3. Ετσι υπεθετα κι εγω (λογω των υπολοιπων αριθμων 1=10%, 2=20% κλπ) αλλα σε εμενα το 0 δεν κανει τιποτα!!!!!
4.Νταξει δεν θα κολλησω τοσο πολυ εκει, πολυ πρεισσοτερο πχ με ενοχλει το οτι δεν δουλευει το REV.

Oλα τα αρχεια μου ειναι 23.976 και στο AUTO και στο 1080p/50 παιζουν κανονικα! Στο 1080p/60 ΚΑΙ με το frame sync στο NTSC/PAL 24 παιζει οπως προειπα γρηγορα (μαλιστα σε καποιες ρυθμισεις με το frame sync στο NTSC/PAL 24 δεν μπορει καν να ξεκινησει να παιζει τα αρχεια!!!

Το pause μια φορα το παταω, μετα παταω το play για να συνεχισει και ο ηχος κανει 4-5 δευτερολεπτα να επανελθει (δεν μπαινει σε καποιο καρε-καρε mode).

Eγω ενα εχω καταλαβει. Φταιω εγω που επενδυω χρηματα στις "νεες τεχνολογιες" (ο Θεος να το κανει αυτο το πραμα νεα τεχνολογια), γιατι με 1.5ΤΒ δισκους ειχα πολλα προβληματα παντου εκτος απο το desktop μου, με το WD περασα αρκετους μηνες υπερευχαριστημενος αλλα ηθελα το κατι παραπανω για αυτες τις 2-3 ταινιες που δεν "σηκωνε" και με το κινεζικο εφαγα τα μουτρα μου... Καλα να παθω κι εγω κι οποιος αλλος τα παθει, ας ξεραμε καλυτερα!
Οταν βγαλουν κανα καλο μηχανακι που να μην εχει προβλημα (δηλαδη που να δοκιμασουμε να παιξουμε και full blu-ray σε αυτα) να μας το πουν και να μας το δειξουν, για την ωρα μαλλον μονο με μια καλη αναβαθμιση στο desktop γλιτωνουμε (και να την βρασω την "αισθητικη" του χωρου ή τον θορυβο).

Reaction score
2

Το Μ31Β είναι το ίδιο με το Μ34Α με τη διαφορά ότι δέχεται το δίσκο εσωτερικά και έχει τηλεκοντρόλ με περισσότερα κουμπιά (λειτουργίες)
Στα υπόλοιπα που αναφέρεις το ίδιο θα συμπεριφέρεται.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.118
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON