EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
8
Να ρωτησω κατι ,για να κανεις χρηση των υπηρεσιων WEB (youtube,internet radio κτλ)χρειαζεται ο σκληρος δισκος;

Reaction score
0
Το τελος ολων των ΗD stand-alone players (wd, egreat κλπ)

Παντως απο καμια 200αρια HD ταινιες που εχω και επαιζαν ΟΚ στο WD, δεν εχω βρει καμια που να μην παιζει στο Egreat...
Bρηκαμε το blue planet!!! Για διαβαστε ομως λιγο εδω τωρα!!!!

Βγαινει WD HD version 2 με DTS & Ethernet (και προφανως καλυτερο επεξεργαστη κλπ υποθετω)... τωρα το ποτε θα βγει, ισως τελη καλοκαιριου!

Και ενω το ειχα γραψει απλως σαν ειδηση, και θα τελειωνα το ποστ μου εδω, ανακαλυψα ενα αρθρο απο το οποιο προεκυψε και ο τιτλος του ποστ μου!

http://guru3d.com/article/accelerate-x264-1080p-movies-over-the-gpu-guide
Καλυτερα ξεκινηστε απο την σελιδα 3 (πηδηξτε την εισαγωγη), αν δεν καταλαβαινετε οτιδηποτε ρωτηστε το αν και οι εικονες ειναι πολυ κατατοπιστικες....

Το μονο που εχω να σας πω ειναι: Ειμαι βλακας που δεν το ειδα πριν 6-7 μηνες που συνταχθηκε ωστε να μην εχω παρει τωρα ΟΥΤΕ ΤΟ WD (ποσο μαλλον το egreat)! Απλα ειχα την προηγουμενη εκδοση του media player classic home cinema το οποιο δεν εχει την ρυθμιση 16-235 -> 0-255 (δειτε το αρθρο και θα καταλαβετε), και μιας που οποτε ηθελα επαιζα στο pc τις ταινιες με αυτη την εκδοση χωρις προβληματα δεν εψαχνα για κατι καλυτερο απο πλευρας software μη γνωριζοντας οτι βγηκε νεα εκδοση που σκιζει τα hd players στην ποιοτητα εικονας!!!

Θυμαστε που ειχαμε παρατηρησει οτι το WD βγαζει καλυτερη εικονα απο το pc (laptop)? Και ακομα περισσοτερο οτι το egreat βγαζει καλυτερη εικονα απο το WD!!!

Ολον αυτο τον καιρο αναρωτιομουν πως γινεται ενα σκατο-κουτι των 100 ευρω να βγαζει καλυτερη εικονα απο ενα που εχει μεσα 9800αρα καρτα γραφικων και πανισχυρο επεξεργαστη!

Αυτος ο οδηγος ειναι η απαντηση: "Πολυ απλα, δεν παιξαμε αρκετα με τον υπολογιστη μας"!!!

Η εικονα που ειδα κανοντας τις απλες (απλουστατες) ρυθμισεις στον media player classic home cinema version 1.2.980.0 ξεπερνα οτιδηποτε εχω δει μεχρι σημερα απο WD & egreat ΚΑΙ στο ΧΡΩΜΑ (που ηταν το μοναδικο μειον) αλλα και στην κινηση αφου οριζω μεσω της HDMI του υπολογιστη μου να δινει σημα 1080p/24 χωρις κοπο και ιδρωτα οπως με τα hd players!

Μετα απο αυτη την εξελιξη επιστρεφω αμεσα το egreat (ή το πουλαω στα 129 ευρω σε οποιον ενδιαφερεται, αποδειξη αγορας Παρασκευη 12/6/2009) ενω σκεφτομαι αυτη τη στιγμη και το μελλον του WD (αν και ισως το κρατησω ως 2η επιλογη για καμια τηλεοραση οπου οι διαφορες φαινονται λιγοτερο για να μην κανω μετακομισεις υπολογιστη-καλωδιων κλπ)...

Reaction score
0
Απάντηση: Το τελος ολων των ΗD stand-alone players (wd, egreat κλπ)

Bρηκαμε το blue planet!!! Για διαβαστε ομως λιγο εδω τωρα!!!!

Βγαινει WD HD version 2 με DTS & Ethernet (και προφανως καλυτερο επεξεργαστη κλπ υποθετω)... τωρα το ποτε θα βγει, ισως τελη καλοκαιριου!

Και ενω το ειχα γραψει απλως σαν ειδηση, και θα τελειωνα το ποστ μου εδω, ανακαλυψα ενα αρθρο απο το οποιο προεκυψε και ο τιτλος του ποστ μου!

http://guru3d.com/article/accelerate-x264-1080p-movies-over-the-gpu-guide
Καλυτερα ξεκινηστε απο την σελιδα 3 (πηδηξτε την εισαγωγη), αν δεν καταλαβαινετε οτιδηποτε ρωτηστε το αν και οι εικονες ειναι πολυ κατατοπιστικες....

Το μονο που εχω να σας πω ειναι: Ειμαι βλακας που δεν το ειδα πριν 6-7 μηνες που συνταχθηκε ωστε να μην εχω παρει τωρα ΟΥΤΕ ΤΟ WD (ποσο μαλλον το egreat)! Απλα ειχα την προηγουμενη εκδοση του media player classic home cinema το οποιο δεν εχει την ρυθμιση 16-235 -> 0-255 (δειτε το αρθρο και θα καταλαβετε), και μιας που οποτε ηθελα επαιζα στο pc τις ταινιες με αυτη την εκδοση χωρις προβληματα δεν εψαχνα για κατι καλυτερο απο πλευρας software μη γνωριζοντας οτι βγηκε νεα εκδοση που σκιζει τα hd players στην ποιοτητα εικονας!!!

Θυμαστε που ειχαμε παρατηρησει οτι το WD βγαζει καλυτερη εικονα απο το pc (laptop)? Και ακομα περισσοτερο οτι το egreat βγαζει καλυτερη εικονα απο το WD!!!

Ολον αυτο τον καιρο αναρωτιομουν πως γινεται ενα σκατο-κουτι των 100 ευρω να βγαζει καλυτερη εικονα απο ενα που εχει μεσα 9800αρα καρτα γραφικων και πανισχυρο επεξεργαστη!

Αυτος ο οδηγος ειναι η απαντηση: "Πολυ απλα, δεν παιξαμε αρκετα με τον υπολογιστη μας"!!!

Η εικονα που ειδα κανοντας τις απλες (απλουστατες) ρυθμισεις στον media player classic home cinema version 1.2.980.0 ξεπερνα οτιδηποτε εχω δει μεχρι σημερα απο WD & egreat ΚΑΙ στο ΧΡΩΜΑ (που ηταν το μοναδικο μειον) αλλα και στην κινηση αφου οριζω μεσω της HDMI του υπολογιστη μου να δινει σημα 1080p/24 χωρις κοπο και ιδρωτα οπως με τα hd players!

Μετα απο αυτη την εξελιξη επιστρεφω αμεσα το egreat (ή το πουλαω στα 129 ευρω σε οποιον ενδιαφερεται, αποδειξη αγορας Παρασκευη 12/6/2009) ενω σκεφτομαι αυτη τη στιγμη και το μελλον του WD (αν και ισως το κρατησω ως 2η επιλογη για καμια τηλεοραση οπου οι διαφορες φαινονται λιγοτερο για να μην κανω μετακομισεις υπολογιστη-καλωδιων κλπ)...
Φιλε μου επειδη ειμαι πολυ βλακας σε οτι αφορα την αγγλικη γλωσσα,θα ηθελα να μου πεις τι θελει να μας πει το εν λογω αρθρο΄?...
διλαδη αν καταλαβα καλα πρεπει να κατεβασω στον υπολογιστη μου το προγραμμα που αναφερεται και να κανω τις ρυθμισεις? σε παρακαλω παρα πολυ εξηγησε μου.......με απλα ελληνικα τι θελει να πει το αρθρο....σημειωση, ο υπολογιστης μου ειναι συνδεδεμενος στην 37αρα φιλιπς full hd pfl9603 με hdmi και τα χαρακτιριστικα του ειναι...quad 2 core q9550 sta 2.83ghz 2 giga ddr2 memory gigabyte gf9800 gtx+ sto 1 giga
σε ευχαριστω πολυ...

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=170561

Κατεβαζεις το αντιστοιχο αναλογα με το αν εχεις windows 32bit η 64bit!

Δεν χρειαζονται αγγλικα μετα, απλως δοκιμασε να "αντιγραψεις" στο προγραμμα που θα κατεβασεις τις ρυθμισεις οπως τις βλεπεις απο τις εικονες που ειναι κατατοπιστικοτατες (δε θα χρειαστει να πειραξεις σχεδον τιποτα, εκτος απο 3-4 πραματα)...

Πριν λιγο δοκιμασα την ρυθμιση 1080p/60 + sync NTSC/PAL 24 ON στον egreat και επαιξε μια χαρα (σχεδον)! Το τεσταρα με αρκετες ταινιες μεταξυ των οποιων hulk, matrix, και το "δυνατο τεστ" σε θεματα κινησης Fast and Furious, οπου απεδιδε πολυ καλα αλλα προς το τελος αρχισε κατι σπασιματακια... περιεργα πραματα παντως, χθες δεν εκανα κατι διαφορετικο (απλως πειραματιστηκα περισσοτερη ωρα) και δεν δουλευε τιποτα...

θα ψιλο-ανακαλεσω την αποφαση μου για αμεση επιστροφη... σηκωνει κι αλλο τεστ και ισως τελικα να το κρατησω εναντι του WD... θα δουμε...

Reaction score
0

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=170561

Κατεβαζεις το αντιστοιχο αναλογα με το αν εχεις windows 32bit η 64bit!

Δεν χρειαζονται αγγλικα μετα, απλως δοκιμασε να "αντιγραψεις" στο προγραμμα που θα κατεβασεις τις ρυθμισεις οπως τις βλεπεις απο τις εικονες που ειναι κατατοπιστικοτατες (δε θα χρειαστει να πειραξεις σχεδον τιποτα, εκτος απο 3-4 πραματα)...

Πριν λιγο δοκιμασα την ρυθμιση 1080p/60 + sync NTSC/PAL 24 ON στον egreat και επαιξε μια χαρα (σχεδον)! Το τεσταρα με αρκετες ταινιες μεταξυ των οποιων hulk, matrix, και το "δυνατο τεστ" σε θεματα κινησης Fast and Furious, οπου απεδιδε πολυ καλα αλλα προς το τελος αρχισε κατι σπασιματακια... περιεργα πραματα παντως, χθες δεν εκανα κατι διαφορετικο (απλως πειραματιστηκα περισσοτερη ωρα) και δεν δουλευε τιποτα...

θα ψιλο-ανακαλεσω την αποφαση μου για αμεση επιστροφη... σηκωνει κι αλλο τεστ και ισως τελικα να το κρατησω εναντι του WD... θα δουμε...
με εχεισ μπερδεψει λιγο..τελικα ειναι το τελος οπως αναφερεις των hd players η οχι? παντα σε αποψη εικονας και κινησης.....
επισης τελικα ειναι το μ34 το wd killer η οχι?...απο οτι εχω καταλαβει παντως με διαβασμα σε αυτο αλλα κ σε αλλα φορουμ...κανενας δεν μπορει να πει με σιγουρια ποιος ειναι ο νικητης στα hd players γενικα....ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΚΟΝΑς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗΣ..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Απο το remote απο οσο ξερω δε γινεται.

Εγκατεστησε τον community software installer στο pc, μεσω αυτου μπορεις να εγκαταστησεις νεες εκδοσεις των nmt apps π.χ. transmission 1.71. Μεταξυ αλλων εχει τον file manager που ειναι πολυ χρησιμος για copy-paste, διαγραφες, unrar αρχειων κλπ . Μπαινεις απο μια σελιδα του internet explorer http://192.168.1.3:9999/FileManager_web/
Σκίζεις.
Αν έχεις κι άλλα κολπάκια που διευκολύνουν στη χρήση του Egreat
ευπρόσδεκτα.

Σ ευχαριστώ :126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ULTIMATE TEST EGREAT M34A vs WD TV HD!!! MEΓΑΛΟ ΠΟΣΤ!!

Aυτο εννοω οτι η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη!
Εξηγω:
..
2. Δεν εχω κανενα προβλημα συγχρονισμου με τους υποτιτλους στο WD και την 1.01.02 εκδοση firmware. Το μονο μειον ειναι το τονισμενο "αλφα" (Ά) το οποιο δεν με χαλαει ιδιαιτερα.

3. Στο WD παιζουν οι ταινιες μου καλα μονο στα 1080/60 και 1080/50 και ειναι ΟΛΕΣ 1080/24!!! Στο 1080/24 ψιλο-κολλανε (χανουν καποια frames).

Οποιο και να παρεις οπως βλεπεις.... ο Θεος μαζι σου!
2. ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση - οι υποτιτλοι στην 1.01.02 αργουν! Αυτο ειναι γνωστο bug του 1.01.02 που θα το βρεις πχ στο avsforum που γινεται συζητηση για το WDTV εδω και 6-7 μηνες απο χιλιαδες χρηστες. Για να καταλαβεις ειχα πειραξει ολα τα αρχεια υποτιτλων με το subtitle workshop για να ειναι οι υποτιτλοι στην ωρα τους. Στις επομενες εκδοσεις ειναι ενταξει οι υποτιτλοι αλλα τα εχουν κανει σαλατα στους Ελληνικους με το φαινομενο flashing subtitles.
(το Ά διορθωνεται με ενα FW "πειραγμενο" απο εναν φιλο Πορτογαλλο που υπαρχει -ψαξτο υπαρχει εδω- και βαζει αλλο encoding που το φτιαχνει, και εχει και μεγαλυτερο μεγεθος υποτιλων που επισης η κυρια WD δεν "μπορουσε" να φτιαξει τοσους μηνες)

3. Φυσικα σου παιζουν ολες ενταξει στα 60ΗΖ (στην ρυθμιση 50ΗΖ ομως αποκλειεται να σου παιζουν καλα τα 24p και τα 29.97 !) επειδη ομως παιζεις μονο 24ΗΖ αρχεια οπως λες (και τα 29.97 οκ θα σου παιζουν δλδ ετσι το ειχα και εγω οσο το δουλευα). Αν βαλεις ομως ενα αρχειο PAL που ειναι 50 ΗΖ θα εχεις κολληματα. Δοκιμασε καποιο κλιπακι πχ της eurovision αν δεν εχεις αλλο 50αρι.
Η ρυθμιση 24p στο WDTV εχει φτιαξει μονο στις τελευταιες εκδοσεις FW, σε αυτη που εχεις τωρα δεν παιζει κολαει αισχρα (καθε 10-20 δευτερολεπτα παιζει 2-3 δευτερολεπτα με πολυ χαμηλο fps γυρω στο 10). Η μονη λυση για να βλεπεις 24αρια αρχεια ειναι να μπει σε ρυθμιση 60ΗΖ, καθε φορα ομως που θα βαζεις 50αρι πρεπει να το γυρνας σε 1080/50ΗΖ. Στο eGreat aαλλαζει μονο του αυτοματα αναλογα το αρχειο!

Καρατσεκαρισμενα ολα αυτα και ψαγμενα...

Reaction score
0

Επειδη αυτη τη στιγμη δεν ειμαι σιγουρος ΙΣΩΣ στον WD να εχω καποια εκδοση firmware 1.01.08 ή κατι τετοιο, παντως τα ελληνικα ειναι συγχρονισμενα και διαρκουν οσο πρεπει!
Τελικα κατα καποιο τροπο δουλεψε και το egreat στα 1080/60 με το sync στο ΟΝ (ΝΤSC/PAL 24) και ετσι οταν επαιζε ταινια /24 εβλεπα οντως 1080/24. Απλως ταινιες με αλλο φορματ εκτος /24 εχουν προβλημα με αυτη τη ρυθμιση (ευτυχως ολες οι "καλες" που εχω ειναι /24) ενω ακομα και 24αρες καποια στιγμη ειναι λες και "κουραζεται" ο egreat και αρχιζει κολληματακια (τα οποια με ενα pause & play σταματανε). 50αρια βιντεο δεν εχω, γενικα τιποτα πανω απο 29.97 εκτος απο ενα τεστ-βιντεο 60αρι!

Τωρα μολις εκανα συγκριτικα τεστ στον προβολεα μεταξυ λαπτοπ και egreat, για μενα καλυτερη λυση ειναι το λαπτοπ, αποδιδει καλυτερα χρωματα (εκτος απο τις ρυθμισεις στον media player classic homecinema υπαρχουν και ρυθμισεις της nvidia που βελτιωνουν την εικονα), παιζει ολα τα αρχεια με την σωστη κινηση ανεξαρτητα αν ειναι /24 /29.97 /25 η οτιδηποτε αλλο. Μαλιστα με dxva συμβατα αρχεια (δηλαδη βιντεο που χρησιμοποιουν την καρτα γραφικων) δεν χρησιμοποιειται ο επεξεργαστης ΚΑΘΟΛΟΥ!
Ομως xlemp21 το ξερω οτι θα σου φανει αντιφατικο παλι αλλα δεν μπορω να ξερω αν εσυ θα βολευτεις καλυτερα με υπολογιστη ή με το egreat. Μπορει να μην εχεις χωρο για λαπτοπ, μπορει να μην εχεις καν λαπτοπ (αν και για να με ρωτας τι ειναι καλυτερο υποθετω οτι κατι εχεις), μπορει να μην εχεις ορεξη να μπλεξεις με τις ρυθμισεις (αν και τις θεωρω απλες) στον υπολογιστη και να βολευεσαι καλυτερα με το egreat. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ξαναλεω θεωρω οτι η λυση που προεκυψε με τις νεες ρυθμισεις που προστεθηκαν σε αυτη την εκδοση του media player classic ειναι η καλυτερη τοσο απο πλευρας ποιοτητας εικονας οσο και απο κινησης!
Το egreat ειπα απο την αρχη οτι αποδιδει καλυτερη (χρωματικα) εικονα απο το WD. Απλα ειχα πολλα προβληματα με τις ρυθμισεις του κυριως οσον αφορα στην κινηση και πολλα κολληματα σε ταινιες. Βασικα οσο εχω καταφερει να δω εικονα στα 24Hz απο τον egreat φυσικα την θεωρω καλυτερη αλλα απο την αλλη μεχρι τωρα δεν εχω δει εικονα στα 24 στον wd (αν ισχυει οτι παιζει καλα με το νεο FW θα το δοκιμασω γιατι οι υποτιτλοι γενικα δεν με πολυαπασχολουν, καταλαβαινω τα αγγλικα μια χαρα! -> ειπαμε, οπως βολευεται ο καθενας). Τωρα εγω προσωπικα δεν θα το χαρακτηριζα killer σε καμια περιπτωση οσο κοστιζει τα διπλασια. Αν ειχαν ιδιες τιμες τοτε ναι, αλλα τοτε τι να πω κι εγω που εχω ηδη ενα καλο λαπτοπ και ξοδεψα 129 ευρω για εναν egreat (+79 για τον wd πριν 6-7 μηνες) που δεν κανει τιποτα παραπανω (οπως τελικα φανηκε)? Killer για την τσεπη μου ειναι! Με τα ιδια λεφτα παιρνω WD 1.5TB (κατι που σιγουρα χρειαζομαι περισσοτερο). Ειναι θεμα του τι εχεις αναγκη! Εγω δεν ηξερα οτι δεν ειχα αναγκη τον egreat. Τωρα το ξερω οτι ενα απο τα 2 (egreat & wd) σιγουρα δε μου χρειαζεται (και ισως να μη μου χρειαζεται κανενα απο τα 2, απλα λεω να εχω μονιμα καποιο συνδεδεμενο στην τηλεοραση).

Απαντωντας σε καποιους αλλους πιο πισω να πω οτι ο egreat δεν εχει κανενα προβλημα να παιξει αρχεια του ripper Eureka (δηλαδη dxva).

Δυστυχως ο media player classic homecinema δεν μπορει να αποθηκευσει screenshots που να φαινεται η λειτουργεια των shaders (ειναι λες η λειτουργια τους εφαρμοζεται αφοτου "φυγει" η εικονα απο τον media player) κι ετσι εβγαλα 2 οχι τοσο ποιοτικες φωτογραφιες μηπως δειτε την διαφορα
http://img25.imageshack.us/gal.php?g=p1010581j.jpg
(με τους shaders προσεξτε τα χρωματα της υδρογειου, ενω για να καταλαβετε την διαφορα στο μαυρο που λογο της ληψης μου δεν φαινεται ξεκαθαρα δειτε εδω -> http://www.engadgethd.com/2009/01/16/lcd-vs-plasma-in-2009/ την διαφορα της κατω kuro απο την αριστερη της plasma, κατι παρομοιο συμβαινει και στις φωτος μου)

Οσοι ειστε αναποφασιστοι πηγαινετε σε καποιο φιλο που εχει την μια ή την αλλη λυση, καλυτερα ολες μαζι και δειτε μονοι σας! Ποτε οταν εχω να κανω με εικονα/ηχο δεν επιβαλλω στον αλλο καποια αποψη ή καποιο προϊον, ειναι θεματα καθαρα υποκειμενικα!

Reaction score
0
.....Το egreat ειπα απο την αρχη οτι αποδιδει καλυτερη (χρωματικα) εικονα απο το WD......

το τεστ εγινε σε προβολεα ή σε τηλεοραση και αν ναι σε ποια?
γιατι καποιος απο δω λεει ακριβως το αντιθετο!!!!!!!

Reaction score
0

Toσο το WD οσο και το egreat εχουν παιξει σε μια 32αρα LCD 768p Philips και στον 1080p infocus x10 οπου κυριως εγιναν τα τεστ που ανεφερα στον egreat. Δεν τιθεται θεμα για μενα βλεπεις καθαρα την διαφορα στα χρωματα μεταξυ wd & egreat υπερ του 2ου, το ιδιο ξερω πως λενε και ολοι οσοι τα εχουν παιξει και τα 2!

Reaction score
0
επειδη το EG-M34A εχει στο μενου του και τη ρυθμιση του χρωματος ,
ενω το WDTV ΔΕΝ ΕΧΕΙ ,μηπως γιαυτο φαινονται καλυτερα τα χρωματα?
(εργοστασιακα δηλ μηπως ειναι υπερτονισμενα).

Reaction score
2
Από χθες (18/6) μπορούμε να κάνουμε ,όσοι έχουμε συνδεδεμένο στο internet το μηχάνημα, απ'ευθείας firmware update, από την αντίστοιχη επιλογή.
Ενεργοποίησαν επιτέλους το σχετικό site.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Από χθες (18/6) μπορούμε να κάνουμε ,όσοι έχουμε συνδεδεμένο στο internet το μηχάνημα, απ'ευθείας firmware update, από την αντίστοιχη επιλογή.
Ενεργοποίησαν επιτέλους το σχετικό site.

Για πες, γιατι μολις παρελαβα και το βραδυ θα το περασω.
Ποιο σαιτ ειναι και ποια επιλογη??

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Για πες, γιατι μολις παρελαβα και το βραδυ θα το περασω.
Ποιο σαιτ ειναι και ποια επιλογη??
Πηγαίνεις από την επιλογή "εγκατάσταση" και βρίσκεις την επιλογή που λέει για αναβάθμιση λογισμικού.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562

Ευχαριστω. και το σαιτ?

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562

Ωραια, ευχαριστω.

Reaction score
0

Το δικο μου το επεστρεψα σημερα στο eshop και ετσι επεστρεψα στην κατασταση στην οποια βρισκομουν πριν το αγορασω, δηλαδη "μακρια κι αγαπημενοι"!
Χαιρετω!

Reaction score
0
.....Το δικο μου το επεστρεψα σημερα στο eshop και ετσι επεστρεψα στην κατασταση στην οποια βρισκομουν πριν το αγορασω, δηλαδη "μακρια κι αγαπημενοι"!.......

υπηρχε καποιος λογος που εγινε η επιστροφη?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt