Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Bρηκαμε το blue planet!!! Για διαβαστε ομως λιγο εδω τωρα!!!!Παντως απο καμια 200αρια HD ταινιες που εχω και επαιζαν ΟΚ στο WD, δεν εχω βρει καμια που να μην παιζει στο Egreat...
Φιλε μου επειδη ειμαι πολυ βλακας σε οτι αφορα την αγγλικη γλωσσα,θα ηθελα να μου πεις τι θελει να μας πει το εν λογω αρθρο΄?...Bρηκαμε το blue planet!!! Για διαβαστε ομως λιγο εδω τωρα!!!!
Βγαινει WD HD version 2 με DTS & Ethernet (και προφανως καλυτερο επεξεργαστη κλπ υποθετω)... τωρα το ποτε θα βγει, ισως τελη καλοκαιριου!
Και ενω το ειχα γραψει απλως σαν ειδηση, και θα τελειωνα το ποστ μου εδω, ανακαλυψα ενα αρθρο απο το οποιο προεκυψε και ο τιτλος του ποστ μου!
http://guru3d.com/article/accelerate-x264-1080p-movies-over-the-gpu-guide
Καλυτερα ξεκινηστε απο την σελιδα 3 (πηδηξτε την εισαγωγη), αν δεν καταλαβαινετε οτιδηποτε ρωτηστε το αν και οι εικονες ειναι πολυ κατατοπιστικες....
Το μονο που εχω να σας πω ειναι: Ειμαι βλακας που δεν το ειδα πριν 6-7 μηνες που συνταχθηκε ωστε να μην εχω παρει τωρα ΟΥΤΕ ΤΟ WD (ποσο μαλλον το egreat)! Απλα ειχα την προηγουμενη εκδοση του media player classic home cinema το οποιο δεν εχει την ρυθμιση 16-235 -> 0-255 (δειτε το αρθρο και θα καταλαβετε), και μιας που οποτε ηθελα επαιζα στο pc τις ταινιες με αυτη την εκδοση χωρις προβληματα δεν εψαχνα για κατι καλυτερο απο πλευρας software μη γνωριζοντας οτι βγηκε νεα εκδοση που σκιζει τα hd players στην ποιοτητα εικονας!!!
Θυμαστε που ειχαμε παρατηρησει οτι το WD βγαζει καλυτερη εικονα απο το pc (laptop)? Και ακομα περισσοτερο οτι το egreat βγαζει καλυτερη εικονα απο το WD!!!
Ολον αυτο τον καιρο αναρωτιομουν πως γινεται ενα σκατο-κουτι των 100 ευρω να βγαζει καλυτερη εικονα απο ενα που εχει μεσα 9800αρα καρτα γραφικων και πανισχυρο επεξεργαστη!
Αυτος ο οδηγος ειναι η απαντηση: "Πολυ απλα, δεν παιξαμε αρκετα με τον υπολογιστη μας"!!!
Η εικονα που ειδα κανοντας τις απλες (απλουστατες) ρυθμισεις στον media player classic home cinema version 1.2.980.0 ξεπερνα οτιδηποτε εχω δει μεχρι σημερα απο WD & egreat ΚΑΙ στο ΧΡΩΜΑ (που ηταν το μοναδικο μειον) αλλα και στην κινηση αφου οριζω μεσω της HDMI του υπολογιστη μου να δινει σημα 1080p/24 χωρις κοπο και ιδρωτα οπως με τα hd players!
Μετα απο αυτη την εξελιξη επιστρεφω αμεσα το egreat (ή το πουλαω στα 129 ευρω σε οποιον ενδιαφερεται, αποδειξη αγορας Παρασκευη 12/6/2009) ενω σκεφτομαι αυτη τη στιγμη και το μελλον του WD (αν και ισως το κρατησω ως 2η επιλογη για καμια τηλεοραση οπου οι διαφορες φαινονται λιγοτερο για να μην κανω μετακομισεις υπολογιστη-καλωδιων κλπ)...
με εχεισ μπερδεψει λιγο..τελικα ειναι το τελος οπως αναφερεις των hd players η οχι? παντα σε αποψη εικονας και κινησης.....http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=170561
Κατεβαζεις το αντιστοιχο αναλογα με το αν εχεις windows 32bit η 64bit!
Δεν χρειαζονται αγγλικα μετα, απλως δοκιμασε να "αντιγραψεις" στο προγραμμα που θα κατεβασεις τις ρυθμισεις οπως τις βλεπεις απο τις εικονες που ειναι κατατοπιστικοτατες (δε θα χρειαστει να πειραξεις σχεδον τιποτα, εκτος απο 3-4 πραματα)...
Πριν λιγο δοκιμασα την ρυθμιση 1080p/60 + sync NTSC/PAL 24 ON στον egreat και επαιξε μια χαρα (σχεδον)! Το τεσταρα με αρκετες ταινιες μεταξυ των οποιων hulk, matrix, και το "δυνατο τεστ" σε θεματα κινησης Fast and Furious, οπου απεδιδε πολυ καλα αλλα προς το τελος αρχισε κατι σπασιματακια... περιεργα πραματα παντως, χθες δεν εκανα κατι διαφορετικο (απλως πειραματιστηκα περισσοτερη ωρα) και δεν δουλευε τιποτα...
θα ψιλο-ανακαλεσω την αποφαση μου για αμεση επιστροφη... σηκωνει κι αλλο τεστ και ισως τελικα να το κρατησω εναντι του WD... θα δουμε...
Σκίζεις.Απο το remote απο οσο ξερω δε γινεται.
Εγκατεστησε τον community software installer στο pc, μεσω αυτου μπορεις να εγκαταστησεις νεες εκδοσεις των nmt apps π.χ. transmission 1.71. Μεταξυ αλλων εχει τον file manager που ειναι πολυ χρησιμος για copy-paste, διαγραφες, unrar αρχειων κλπ . Μπαινεις απο μια σελιδα του internet explorer http://192.168.1.3:9999/FileManager_web/
2. ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση - οι υποτιτλοι στην 1.01.02 αργουν! Αυτο ειναι γνωστο bug του 1.01.02 που θα το βρεις πχ στο avsforum που γινεται συζητηση για το WDTV εδω και 6-7 μηνες απο χιλιαδες χρηστες. Για να καταλαβεις ειχα πειραξει ολα τα αρχεια υποτιτλων με το subtitle workshop για να ειναι οι υποτιτλοι στην ωρα τους. Στις επομενες εκδοσεις ειναι ενταξει οι υποτιτλοι αλλα τα εχουν κανει σαλατα στους Ελληνικους με το φαινομενο flashing subtitles.Aυτο εννοω οτι η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη!
Εξηγω:
..
2. Δεν εχω κανενα προβλημα συγχρονισμου με τους υποτιτλους στο WD και την 1.01.02 εκδοση firmware. Το μονο μειον ειναι το τονισμενο "αλφα" (Ά) το οποιο δεν με χαλαει ιδιαιτερα.
3. Στο WD παιζουν οι ταινιες μου καλα μονο στα 1080/60 και 1080/50 και ειναι ΟΛΕΣ 1080/24!!! Στο 1080/24 ψιλο-κολλανε (χανουν καποια frames).
Οποιο και να παρεις οπως βλεπεις.... ο Θεος μαζι σου!
+1.....Το egreat ειπα απο την αρχη οτι αποδιδει καλυτερη (χρωματικα) εικονα απο το WD......
Από χθες (18/6) μπορούμε να κάνουμε ,όσοι έχουμε συνδεδεμένο στο internet το μηχάνημα, απ'ευθείας firmware update, από την αντίστοιχη επιλογή.
Ενεργοποίησαν επιτέλους το σχετικό site.
Πηγαίνεις από την επιλογή "εγκατάσταση" και βρίσκεις την επιλογή που λέει για αναβάθμιση λογισμικού.Για πες, γιατι μολις παρελαβα και το βραδυ θα το περασω.
Ποιο σαιτ ειναι και ποια επιλογη??
Το βρίσκει μόνο του.Ευχαριστω. και το σαιτ?