Advance Acoustic MCD-203 II Review

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Advance Acoustic MCD-203 II Review

Αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πληρώσει για μία ιδιαίτερη εμφάνιση στο μηχάνημα που επιλέγει, αν αυτό τον κάνει ευτυχισμένο.
Εγώ σαν αντιπρόσωπος πάντως θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής να μπορώ να πουλάω ένα WEISS Medea 40% λιγώτερο, να μπορούν να ευτυχούν πολλοί περισσότεροι ακούγωντάς το, και ας είχε ένα κουτί που θα έμοιαζε με πολλά άλλα.

Το ίδιο και εγώ, σαν υποψήφιος αγοραστής και ας
ήταν και σε κουτί παπουτσιών.

Reaction score
1.188

Το να σχεδιαστεί κάτι στη Σουηδία και να κατασκευαστεί στην Κίνα με τα υλικά που επιλέχθηκαν για χαμηλό κόστος, αλλα και
σε τεράστιες ποσότητες
δεν αποτελεί μαϊμουδιάρικη έκδοση, αν μου επιτρέπεις.
Κάτι τέτοια έλεγαν και για τους Γιαπωνέζους, αν γνωρίζεις, την δεκαετία '60 & '70 και τους υποβλέπανε.
Δεν είναι ακριβώς έτσι και το ξέρεις πολύ καλά.
Τις δεκαετίες του '60 και του '70 οι Γιαπωνέζοι δημιουργούσαν τεχνολογία και μηχανήματα οι ίδιοι για τον εαυτό τους. Η Luxman, η Kenwood, η Sansui, η AKAI, η Nakamichi και τόσες άλλες σχεδίαζαν και κατασκεύαζαν οι ίδιες τα μηχανήματά τους, όπως κάνουν ακόμα η Accuphase, η Teac-Esoteric, η Luxman, και όχι επιλέγοντας έτοιμες σχεδιάσεις και αναθέτοντας την κατασκευή σε κάποιον φασονατζή κινέζο που θα πουλήσει το ίδιο ακριβώς προϊόν με άλλο και άλλο και άλλο ταμπελάκι και όνομα....

Reaction score
1.188
Απάντηση: Advance Acoustic MCD-203 II Review

Το οτι Γαλλικα, Σουηδικά και αμιγώς Κινέζικα προιόντα έχουν σχεδόν το ίδιο σχέδιο, έστω εξωτερικά (αν και το κινέζικο Winner φαίνεται ίδιο και εσωτερικά) μόνο ενθαρυντικό δεν είναι. Η πολιτική αυτή στερεί από το προιόν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα, έστω και εμφανισιακά. Άλλο να φτιάχνεις κάτι στην Κίνα για μείωση κόστους και άλλο να μην μπορείς να σχεδιάσεις ούτε το κουτί του προιόντος αλλά να το παίρνεις έτοιμο φασόν μαζί με άλλες δυο τρεις εταιρείες. Δεν αναφέρομαι καθόλου στο πως παίζουν τα μηχανήματα αφού δεν τα έχω ακούσει όλα, αλλά στην εμφάνισή τους.
Πολύ φοβάμαι ότι οι διάφοροι "ξύπνιοι" Γάλλοι και Σουηδοί και λοιποί "κατασκευαστές" δεν μπάινουν καν στον κόπο (δεν ξέρω και αν μπορούν) να σχεδιάσουν κάποιο μηχάνημα από το μηδέν.
Απλώς πάνε βρίσκουν τον κινέζο μαϊμουδιάρη φασονατζή, βλέπουν τι προϊόντα έχει στον κατάλογό του, διαλέγουν αυτό που θέλουν, κάνουν και καμμιά ψιλοαλλαγούλα, το παραγγέλνουν και ο μαιμουδιάρης το κατασκευάζει για λογαριασμό τους! Και με το ταμπελάκι τους το πουλάνε όσο γουστάρουν. Και η advance είναι σχετικά τίμια εταιρία, δεν τα χτυπάει στον Θεό. Η Vincent όμως τους δίνει και καταλαβαίνουν!

Και να σου πώ ένα μυστικό;

Το Advance MCD-203 παίζει ΚΑΙ DVD mp3!!! Οσο "κουφό" και αν ακούγεται, αυτό συμβαίνει γιατί και το drive και η πλακέτα που κάνει την αποκωδικοποίηση προέρχονται από DVD player. Προφανώς ούτε οι Γάλλοι "κατασκευστές" το γνωρίζουν αυτό γιατί δεν το αναφέρουν πουθενά. Δεν τους το είπε ο κινέζος! :129:

Αρχικά η Advance (όταν το είχα πάρει εγώ) δεν έλεγε καν ότι το player της έχει δυνατότητα να παίζει mp3. Κάποια στιγμή το ανεκάλυψαν και τώρα το γράφουν και στο site τους: http://www.advance-acoustic.com/en-product.php?id=30

Απομένει να ανακαλύψουν οτι παίζει και DVD mp3 και μάλιστα στα 48KHz !!! Αν έπαιζε και DVD-Audio θα ήταν το τέλειο μηχάνημα!!!

Reaction score
1

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Αυτές οι ευρωπαϊκές εταιρίες πουλούν μηχανήματα "κινέζικα" ή κατασκευασμένα στην Κίνα? Άν ισχύει το δεύτερο, αξίζει κάποιος να το αγοράσει λόγω χαμηλότερης τιμής? Υπάρχει προσωπική εμπειρία από κάποιον?

Reaction score
8

Αν ηταν το WEISS Medea ναι αλλα το Αντβανς σε αλλη συσκευασια ειναι διαφορετικο,
Βεβαια το οτι η τιμη του ειναι πολυ χαμηλοτερη απο το πρωτοτυπο, το θεωρω αρκετα τιμιο μιας και μπορει να αποκτηθει απο μια μεριδα αγοραστων με πιο πενιχρο εισοδημα, ποσο μαλλον που εχουμε δει αλλες εταιριες να παιρνουν κινεζικες συσκευες να βαζουν πανω την φιρμα τους και να τα πουλανε σε πολλαπλασια τιμη.

Reaction score
1.188

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Αυτές οι ευρωπαϊκές εταιρίες πουλούν μηχανήματα "κινέζικα" ή κατασκευασμένα στην Κίνα? Άν ισχύει το δεύτερο, αξίζει κάποιος να το αγοράσει λόγω χαμηλότερης τιμής? Υπάρχει προσωπική εμπειρία από κάποιον?
Μηχανήματα κατασκευασμένα στην κίνα πουλάνε πολλές εταιρίες. Η Sony, η marantz, η Yamaha κλπ. τα φθηνά τους μοντέλα τα κατασκευάζουν στην κίνα. ΤΑ ΔΙΚΑ τους μηχανήματα όμως.

Ενώ κάποιες άλλες "Hi-Endάδικες" εταιρίες πουλάνε κινέζικα μηχανήματα με δικιά τους φίρμα. Εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά η μία περίπτωση από την άλλη.

Πάντως το Advance MCD-203 το έχω τώρα σχεδόν 3 χρόνια παίζει πάρα πολύ καλά (έστω και κινέζικο) και μπορώ να πω ότι αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Αγαπητέ Kohmst, αν μία εταιρία όπως η ΧΤΖ λέει οτι σχεδιάζει η ίδια τα μηχανήματά της και εμείς λέμε οτι ψεύδεται και απλά διαλέγει ανάμεσα σε έτοιμες κινέζικες λύσεις, καλό θα ήταν να το ξέρουμε σίγουρα για να το ισχυριστούμε.
Διαφορετικά απλώς πουλάμε εξυπνάδα που....δεν είναι και τόσο έξυπνο.

Ρίξτε μια ματιά ποιά είναι η φιλοσοφία της εταιρίας και ότι θέλετε
πιστεύετε.
http://www.xtz.se/omxtz.php?sida=1&eng=true
http://www.xtz.se/omxtz.php?sida=2&eng=true

Μπορείτε βέβαια και να ακούσετε πριν πιστέψετε οτιδήποτε!

Reaction score
1.188

Και αν κοιτάξεις εδώ: http://www.xtz.se/produkt.php?allmant=true&produkt=61&eng=true
θα δεις ότι λέει πως παίζει mp3 even from DVD!!!

Να κι άλλη ομοιότητα! Τουλάχιστον αυτοί το ξέρουν. Τούς το είπε ο κινέζος που το σχεδίασε. Ενώ στους Γάλλους μάλλον ξέχασε να το πει.

Reaction score
1.188

Πάντως εγώ ψηφίζω Advance. Πιο μεγάλη, με περισσότερα προϊόντα, πολύ καλές τιμές και παίζουν και άψογα!

Οπως και να το κάνουμε οι ενισχυτές της Advance μόνο και μόνο επειδή έχουν VUμετρα με βελόνες είναι να τους ερωτευτεί κανείς....

Reaction score
1.188

Οτι και να λέμε ο Advance εμφανισιακά είναι πολύ πιο όμορφος με τα αναλογικά VUμετρα.

http://www.advance-acoustic.com/images/prod/ml/2007/05/7/MAP305II_900px.gif

http://www.xtz.se/pressrumsbilder/classa100.jpg

Μόνο εμφανισιακά όμως πρέπει να έχουν διαφορές... γιατί αν δούμε τις πίσω πλευρές...

http://www.advance-acoustic.com/images/prod/bl/2007/05/9/MAP305DA_back_900px.gif

Το DAC π.χ. με τις 4 coaxial και την 1 optical είσοδο είναι σχεδιασμένο το μεν ένα στην Γαλλία και το άλλο στην Σουηδία;
Αδυνατώ να πιστέψω κάτι τέτοιο!
Και οι δύο χρησιμοποίησαν το ίδιο DAC που έχει φτιάξει ο μαϊμουδιάρης φασονατζής κινέζος!!!

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Advance Acoustic MCD-203 II Review

Ορίστε δες κι εσύ εδώ που και η Advance λέει ότι σχεδιάζει η ίδια τα μηχανήματά της:

http://www.advance-acoustic.com/en-page.php?id=2

Τελικά τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται! :437:
Ενώ εσύ ανέλυσες τις σχεδιάσεις τις κατάλαβες και κατέληξες
οτι όλα είναι πανομοιότυπες κινέζες μαιμούδες!
Εύγε περήφανη ελληνική μαγκιά, που όλα τα καταλαβαίνει και δεν την ξεγελάει κανένας.

Reaction score
1.188

Ενώ εσύ ανέλυσες τις σχεδιάσεις τις κατάλαβες και κατέληξες
οτι όλα είναι πανομοιότυπες κινέζες μαιμούδες!
Εύγε περήφανη ελληνική μαγκιά, που όλα τα καταλαβαίνει και δεν την ξεγελάει κανένας.
Ναι τελείως συμπτωματικά οι επιστήμονες στην Σουηδία "σχεδίασαν" ένα DAC και οι άλλοι οι επιστήμονες στην Γαλλία "σχεδίασαν" ένα "άλλο" DAC και οι δύο ομάδες κατέληξαν στο ίδιο μέγεθος τις ίδιες εισόδους σε αριθμό και σε διάταξη! Καταπληκτικό! Γι αυτό λέω πως τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται! :105:

Εσύ είσαι ο αντιπρόσωπος και σε πείραξε τόσο πολύ;
Προφανώς!

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.329

Δεν υπάρχει γενική απάντηση, εξαρτάται από την εκάστοτε συγκεκριμένη περίπτωση. Στις δύο πρόκείμενες περιτπωσεις, Advance και XTZ, προφανώς αν κρίνει κανείς από την εμφάνιση, τα προϊόντα αμφοτέρων είναι κινέζικα, με διαφορετική φίρμα. Και δεν μπορώ να δεχθώ ότι οι σουηδοί δεν ήξεραν ότι επέλεγαν το ίδιο σασί με αυτό της Advance, οπότε θα δεχόντουσαν όλες αυτές τις εύλογες επικρίσεις, ενώ βεβαίως οι ίδιοι ψύλλοι θα έμπαιναν στα αυτιά όλων και για τα προϊόντα της Advance. Ασφαλώς και το ήξεραν, και επέλεξαν συνειδητά, προφανώς για λόγους κόστους. Έχοντας επιλέξει ίδια εμφάνιση, εμένα προσωπικά μου είναι αδύνατο να πιστέψω πως έκαναν τα προϊόντα τους εξωτερικά ίδια με αυτά άλλων ανταγωνιστών τους, και μέσα ακολούθησαν διαφορετική οδό. Σίγουρα για το εσωτερικό επέλεξαν κάποιες πλακέτες, πάλι από τη γκάμα του κινέζικου εργοστασίου. Θα ήταν εντελώς τρελοί ή ηλίθιοι, να τους είχαν βγει τα μάτια μπροστά στο Orcad για να κάνουν δικές τους πλακέτες, και να διαλέξουν φασονατζίδικο εξωτερικό σασί.

Αναφορικά με το εάν αξίζει να αγοράσει κανείς τέτοια προϊόντα, γενικά αξίζει, αλλ’ ίσως να υπάρχουν και περιπτώσεις προϊόντων με πραγματικά κακή ποιότητα κατασκευής, (λαμαρίνες με βαφή της πλάκας που σκουριάζουν μετά από δύο χρόνια, βίδες της κακιάς ώρας, ξυλοκατασκευές που έχουν στοκάρισμα στο πλάι και σκάζουν μετά από ένα χρόνο, κλπ.). Όμως, υπάρχει ένα μεγάλο όμως, και θα σας τα πω έξω από τα δόντια, κι ας ξαναγίνω κακός!

Ρε παιδιά, αφού ένα μηχάνημα αποκλείεται να παίζει καλά αν είναι φτηνό, τί ψάχνετε να βρείτε; Εσείς οι ίδιοι δεν είσαστε που λέτε «αυτό είναι καλό για τα λεφτά του», «το άλλο είναι καλό για τα λεφτά του»; Ό,τι και να βρείτε μπροστά σας, παπαγαλίζετε αυτό το άθλια κλισέ των δοκιμαστών. Σας έχουν ποτίσει το μυαλό οι δοκιμαστές, παίρνουν οι έμποροι και ένα ύφος δεκαπέντε καρδιναλίων όταν μιλούν για την πραμάτεια τους, πετάνε και πέντε - δέκα παπαγαλάκια μέσα στα φόρουμ, και δεν μπορείτε να τους αντισταθείτε. Μπορείτε; Ό,τι και να είναι ένα μηχάνημα -μα ρε πούστη μου, όσο καλό και να είναι, ο ίδιος ο Studer να το έχει σχεδιάσει! – αποκλείεται να παίζει καλύτερα από αυτά τα γαμημένα τα λεφτά του. Αν αύριο πάρει κάποιος το ίδιο κύκλωμα που έχει μέσα του ένα Advance ή ένα XTZ, του ανακατώσει το layout και το βγάλει με άλλη πλακέτα, του χώσει μέσα καμιά διακοσαριά χιλιάδες μικροφαράντ, του καρφώσει από πίσω ρευματολήπτη IEC με επίχρυσους ακροδέκτες, του μοστράρει και κανένα μουράτο display με κρύσταλλο Βοημίας και πρόσοψη 25 χιλιοστά, και το χρεώσει τριάντα χιλιάρικα, ξέρετε τί θα γίνει; Οι ρηβιούερς θα το προσκυνάνε κι εσάς θα σας τρέχουνε τα σάλια. Το ίδιο πράμα, το ίδιο drive, το ίδιο γαμημένο κύκλωμα ανακατωμένο, αλλά σε άλλο σασί, ώστε να χορταίνει το μάτι σας. Το ίδιο, πώς διάολο να το πω αλλιώς. Το ίδιο! Ε, λοιπόν, αφού ένα μηχάνημα αποκλείεται να παίζει καλύτερα από τα λεφτά του, πάρτε και φάτε κίτρινη κινεζοχλαπάτσα. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τόσο κακή, κάθε άλλο, αλλά είναι κινέζικη. Δεν θέλετε να είναι κινέζικη; Ας πούμε ότι δε θέλετε.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του ανθρώπου, για το Ζαφειρόπουλο λέω, πως δεν χρειάζεται –ρε πούστη μου, δε χρειάζεται- να πάρετε ένα μέτριο, ή ένα καλό, ή ένα άριστο player για να παίζετε CD. Μπορείτε να πάρετε ένα CD player της πλάκας, ένα μεταχειρισμένο player 20ετίας, να το συνδέσετε πάνω σε έναν DAC made in USA, και να έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα. Ε, αφού έχει αυτόν τον άσσο στο μανίκι του, και μερικούς ακόμα ακριβότερους, είπε ο άνθρωπος να δουλέψει και το χαμηλής τιμής τμήμα της αγοράς, και αμέσως τον πήρατε από τα μούτρα. Θα μου πείτε, μας πάει να μας πουλήσει κινέζικα. Ρε παιδιά, χωνέφτε το, ομολογήστε το στον εαυτό σας, μην τον κοροϊδεύετε – τουλάχιστον αυτόν. Δε είναι τόσο επειδή οι τιμές δεν βγαίνουν χαμηλές λόγω κόστους, είναι που άμα σπάσει κανείς το κεφάλι του και βάλει όλα του τα δυνατά να φτιάξει κάτι πραγματικά καλό και φθηνό, δεν πρόκειται να παίζει καλά, παρά μόνο για τα λεφτά του. Ελάχιστοι είναι αυτοί που θα πουν ευθαρσώς, «ναι ρε, το DacMagic είναι φτηνό και γαμεί και δέρνει».

Αλλά δεν είναι μόνον αυτό, το πράγμα χωλαίνει και αντιστρόφως. Ας πούμε ότι εγώ παντρεύομαι την ξαδέλφη του και γίνομαι κώλος και βρακί με τον Weiss, και τον ψήνω να μου δώσει το layout της Μινέρβας, καθ’ ότι αυτός θα βγάλει καινούργιο μοντέλο, και βγάζω στην αγορά την «παλιά» Μινέρβα στα 800 ευρώ – και μη βγει κανένας και μου πει ότι αυτά δε γίνονται! Γίνονται και παραγίνονται. Πόσο νομίζετε ότι θα εκτιμήσετε την πλακέτα της παλιάς Μινέρβας μέσα στο νέο της σασί; Πόσο νομίζετε; Νομίζετε ότι θα παίζει όπως η παλιά Μινέρβα, για τρεις χιλιάδες ευρώ; Χα! Αγγούρια θα παίζει. Θα παραπονιόσαστε κι από πάνω, που δεν την έβγαλα φθηνότερα.

Για να δείτε τί γίνεται και στο υψηλό τμήμα της αγοράς, ρίξτε μια ματιά σ’ αυτό το εδώ το πράμα. Εφτά χιλιάρικα το ζευγάρι στρητ πράις. Και δε μιλάει κανένας. Κανένας! Ένα ταπεινό, ταπεινότατο εφταράκι γούφερ, (δεν μπορεί ένα εφτάρι γούφερ να μην είναι ταπεινό) ένα αξιοπρεπές τουητεράκι, ένα δίδρομο περιποιημένο κροσοβεράκι, καθισμένα στο δάπεδο, και μπαμ, εφτά χιλιάρικα. Και όχι μόνον αυτό, αλλά το ηχείο δεν είναι «καθόλου δύστροπο ως προς την τοποθέτησή του, εξαιτίας της σχεδίασης του bass reflex με τον σωλήνα να εκτονώνει προς το έδαφος και στη συνέχεια πλευρικά μέσω οπών στην βάση του, μπορεί να τοποθετηθεί απροβλημάτιστα ακόμη και τριάντα εκατοστά από τον πίσω τοίχο του δωματίου». Ενώ άμα ήταν ηχείο βάσης, με τα ίδια μεγάφωνα, και το ίδιο κρος, και την οπή μπροστά, τότε ξάφνου θα ήθελε προσοχή ως προς την τοποθέτηση, οι μεσαίες του θα ήταν κάπως επιθετικά προβολικές – και δεν ξέρω τί άλλο, ενώ τώρα που τσούζει εφτά χιλιάρικα, οι μεσαίες του δεν είναι προβολικές, αλλ’ αντιθέτως ζουμερές, και αφήνουν να περάσει αλώβητος ο χαρακτήρας μιας καλής λάμπας, ε;

Για κάποιο μυστήριο λόγο, τον εξής έναν, το τσούξιμο της τσέπης, όταν το προϊόν είναι φθηνό, μοιάζει με τον Καραγκούνη αξύριστο, να κατεβαίνει απειλητικός για γκολάρα, και πρέπει πάση θυσία να αποκρουσθεί. Ενώ άμα κάνει εφτά χιλιάρικα, ο Καραγκούνης μεταμορφώνεται σε Βίκυ Καγιά, και έλα κοπέλα μου να μου βάλεις το γκολ της ζωής μου, να το ‘φχαριστηθώ.

Μετά σας φταίει ο Θέμης – και ο κάθε Θέμης, που πουλάει κινέζικα. Αφού το φθηνό δεν θα το εκτιμήσετε ρε παιδιά, θα το εκτιμήσετε μέχρις εκεί που θα πληρώσετε. Φταίει μετά ο Θέμης;

(Ας με συγχωρέσει το παιδί που του έκανα το μήνυμα quote, δεν έχω τίποτα μαζί του, απλώς το μήνυμά του έχει το ζουμί της υπόθεσης).

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.329

Έχεις δίκιο, 2850 ευρώ το ζεύγος, αλλά το ερώτημα παραμένει.

Reaction score
2.243
Καλά, δεν έχω ούτε γνώσεις ούτε εμπειρία για να αμφισβητήσω οποιοδήποτε από τα λεγόμενά σου, παρά μόνο κοινή λογική να προβάλλω αμφιβολίες. Εν προκειμένω ήθελα να σιγουρευτώ ότι έβλεπα καλά, και όχι ότι να'ναι όπως συνήθως. Αλλά γενικά μου είναι πολύ δύσκολο να καταπιώ πολλές τιμές που παίζουν, ειδικά από τότε που διάβασα σχόλια για κατασκευές σε κιτ που σύμφωνα με τα λεγόμενα πολλών τρώνε για την πλάκα τους πολλές πανάκριβες υλοποιήσεις. Για αυτό και δεν μου κάνει κανένα πρόβλημα το να πάρω κάτι κινέζικο, αρκεί να μου εξασφαλίζει κάποιος ότι α)δεν θα πάθω ηλεκτροπληξία και β)ότι παίζει αξιοπρεπώς και δεν είναι δέκα εξαρτήματα μισοκολλημένα με το κολλητήρι με χαϊεντάδικη εμφάνιση, όχι ότι είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβαινα ηχηικά τη διαφορά, αλλά να ξέρω ρε παιδάκι μου ότι δεν με έπιασαν κώτσο. Έχω την αίσθηση πάντως ότι ο κύριος Themiloc δεν υπερασπίστηκε την κινέζικη προέλευση του μηχανήματος αλλά τη διαφοροποίησή του από το μηχάνημα της advance το οποίο αν κατάλαβα καλά και εσύ έχεις την αίσθηση ότι δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα διαφορετικό από το ΧΤΖ.

Reaction score
11
Eγώ σας το έχω πει: υπάρχουν τα ΓΝΗΣΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, (σχεδιασμός, marketing, κατασκευή στην Κίνα), και τα ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, (σχεδιασμός, κατασκευή Κίνα, marketing Eυρώπη). Εγώ προτιμώ τα Γνήσια Κινέζικα, (όχι πως και τα άλλα δεν είναι καλύτερα από Ευρωπαϊκά-Αμερικάνικα-Γιαπωνέζικα!).

:143::135::143:

Reaction score
8

Αν αύριο πάρει κάποιος το ίδιο κύκλωμα που έχει μέσα του ένα Advance ή ένα XTZ, του ανακατώσει το layout και το βγάλει με άλλη πλακέτα, του χώσει μέσα καμιά διακοσαριά χιλιάδες μικροφαράντ, του καρφώσει από πίσω ρευματολήπτη IEC με επίχρυσους ακροδέκτες, του μοστράρει και κανένα μουράτο display με κρύσταλλο Βοημίας και πρόσοψη 25 χιλιοστά, και το χρεώσει τριάντα χιλιάρικα, ξέρετε τί θα γίνει; Οι ρηβιούερς θα το προσκυνάνε κι εσάς θα σας τρέχουνε τα σάλια. Το ίδιο πράμα, το ίδιο drive, το ίδιο γαμημένο κύκλωμα ανακατωμένο, αλλά σε άλλο σασί, ώστε να χορταίνει το μάτι σας. Το ίδιο, πώς διάολο να το πω αλλιώς. Το ίδιο!
βρε Κωστα μου ποιος κανει ολη αυτην την δουλεια; Παιρνει το κινεζικο, του κολλαει το σηματακι του και το πουλαει ακριβως Χ8. Βλεπε XINDAK - RED ROSE.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan