- Reaction score
- 144.028
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;
ωχ, αλήθεια τον γκάστρωσε?...
ωχ, αλήθεια τον γκάστρωσε?...
Δε μπορώ τώρα, κατεβάζω Tom Petty. Μετά...Μιλα βρε. Τον γκαστρωσες τον ανθρωπο.
Στειλε μου ενα Refugee, φρεσκο βρε, ας ειναι και 44.1/16.:110:Δε μπορώ τώρα, κατεβάζω Tom Petty. Μετά...
Ε; Ποια ειναι η υποθεση;:135:Τελικά βγάλατε κανένα συμπέρασμα αν αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο ναι ή όχι? Ποιό το ρεζουμέ της υπόθεσης?:109:
Και η λογαριθμική λειτουργία των αισθήσεων και στην προκειμένη περίπτωση της ακοής, πως επιτυγχάνεται αφού οι νευρώνες λειτουργούν ψηφιακά;
Μπράβο ρε Κώστα,αυτό έψαχνα!!
και μετά πλήρωσες σαν να το είχατε κάνει κανονικά σε κρεβάτι ;Όσο για το υγρό παίξιμο, με έβαλε κάποια κάποτε όρθιο μπροστά στο νεροχύτη στο μπάνιο της, άνοιξε τη βρύση και εκεί να δεις υγρό παίξιμο. Είχε πολύ φαντασία το κορίτσι. Δεν το είχα ποτέ σκεφτεί το παίξιμο έτσι. Λ.Σ.
σα να λέμε τάξη "T".Η λέξη κλειδί, noiz, είναι η συχνότητα... Εντελώς απλοικά, το νευρικό μας σύστημα διαρρέεται από παλμούς (on/off) σταθερής τάσης και μεταβαλλόμενης συχνότητας...
Ακριβώς για αυτόν και μόνο το λόγο αξίζει να ασχοληθεί όχι μόνο ο πρωτάρης αλλά και ο πραγματικός εραστής της μουσικής:126:υπαρχουν αριστουργηματα οπου δεν τα βρισκεις καν σε cd.Το συγκεκριμενο παντως το βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο μεσω του κ.Φουαση και του κ.Στεφανιδη.
+1000Ακριβώς για αυτόν και μόνο το λόγο αξίζει να ασχοληθεί όχι μόνο ο πρωτάρης αλλά και ο πραγματικός εραστής της μουσικής:126:
Η όλη διαδικασία της αναζήτησης της μουσικής μέσω του βινυλίου είναι θα έλεγα μια ιεροτελεστία από την αρχή μέχρι το τέλος.
Είναι σαν να ψάχνεις χρυσό ή το καλύτερο το σπάνιο πετράδι που θα κοσμήσει την δισκοθήκη σου και τον ψυχικό σου κόσμο. θα σε κάνει επίσης να προσέξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, να αφουγκραστείς τον κάθε ήχο, να ψάξεις για το καλύτερο πικάπ την καλύτερη βελόνα για να μην σου φθαρούν τα μωρά σου:128: κλπ.
Δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα δηλ. να ακούσεις γρήγορα μουσική αλλά και όλος αυτός ''ο δρόμος'' που κάνεις για να φτάσεις στην ακρόαση αυτής.
Έτσι ακριβώς όπως η λεγόμενη ιεροτελεστία του τσαγιού στην Κίνα.
Έχω την τύχη να έχω στην κατοχή μου ένα σπανιότατο δίσκο
που γι αυτόν δεν γίνεται καμιά αναφορά πουθενά, τουλάχιστον δεν υπάρχουν ηχητικά δείγματα ούτε καμιά φωτογραφία του εξώφυλλου ούτε άλλες αναφορές για τον δίσκο.
''Kr. Heidegger's Fountain Of Youth'' (Chamber Opera in one act) του Jack Beeson CRI SD 406 ΤΟΥ 1979 original cast production :102:
Ήθελα να ήξερα αν δεν έβρισκα αυτόν τον δίσκο από που θα μάθαινα για την ύπαρξη αυτής της όπερας?
:120: Ευχαριστώ...ξέρεις ποτέ δεν μου άρεσαν οι εύκολες ή οι γρήγορες μουσικές ακροάσεις....γι αυτές έχω το cd walkman :142:όταν κάνω τους περιπάτους μου....Γειά στο στόμα σου βρε Fedra!!!
Γι' αυτό σ' αγαπάω... :127: