Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.028
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

ωχ, αλήθεια τον γκάστρωσε?...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.017
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Μιλα βρε. Τον γκαστρωσες τον ανθρωπο.
Δε μπορώ τώρα, κατεβάζω Tom Petty. Μετά...

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

όπως δεν έχουμε και διακόπτες πολύ ή λίγο κλειστούς.
Το μυαλο σου και μια λυρα και του μπογιατζη ο κοπανος. Ασχετε.:135:

Πως δεν υπαρχουν.!!!!!!

Τα dimmer:

Μπουχαχαχαχαχαχαχα:142::142:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Δε μπορώ τώρα, κατεβάζω Tom Petty. Μετά...
Στειλε μου ενα Refugee, φρεσκο βρε, ας ειναι και 44.1/16.:110:

Θα κανω την κασδια μου πετρα και θα το ακουσω.:138:

Reaction score
40

Τελικά βγάλατε κανένα συμπέρασμα αν αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο ναι ή όχι? Ποιό το ρεζουμέ της υπόθεσης?:109:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Τελικά βγάλατε κανένα συμπέρασμα αν αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο ναι ή όχι? Ποιό το ρεζουμέ της υπόθεσης?:109:
Ε; Ποια ειναι η υποθεση;:135:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Δεν υπάρχει πολύ ή λίγο έγκυος

Και η λογαριθμική λειτουργία των αισθήσεων και στην προκειμένη περίπτωση της ακοής, πως επιτυγχάνεται αφού οι νευρώνες λειτουργούν ψηφιακά;

Kαλό διάβασμα!

Reaction score
4

Μια που τα λέτε σοβαρά να εκμεταλλευτώ ρωτώντας...

Κεφάλαιο: "Αντίληψη και ακοή" υπάρχει ; ...ή κάτι παρόμοιο :116: (διατύπωση)

Δηλαδή πέρα από τον τρόπο, ξέρουμε για το τι ;
Το -τι- γίνεται αντιληπτό, από τι εξαρτάται ;

Υ.Γ.
Νταξει ξέρω ότι όποιος προλάβει θα απαντήσει..."καλώδια"....
Το ξέρω ότι είναι τα καλώδια ρε, αλλά θέλω το επόμενο σημαντικό :137:

Reaction score
8
Εγω παλι ως γνωστος ξεροκεφαλος δεν εχω καταλαβει ακομα που λεει ολο αυτο το κεφαλαιο οτι οι νευρωνες λειτουργουν ψηφιακα.

Εκτως βεβαια αν εννοειτε αυτην την παραγραφο.

"Το μέγεθος και η διάρκεια του δυναμικού δράσεως παραμένουν ανεξάρτητα της έντασης και της διάρκειας του αρχικού ερεθίσματος-εκπολωτικού δυναμικού, που κωδικοποιούνται από την συχνότητα των δυναμικών ενέργειας, και την διάρκεια της ριπής τους. Άρα σε κάθε δεδομένη στιγμή ένας νευρώνας βρίσκεται σε δυναμικό ενέργειας (εκπολώνεται) ή βρίσκεται σε ηρεμία (δεν εκπολώνεται), αποτελώντας μια ψηφιακή μονάδα (0 ή 1) λήψης αποφάσεων ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχεται. Δηλαδή επιτελεί ολοκλήρωση των ερεθισμάτων και «αποφασίζει» για το αν θα εκπολωθεί ή όχι."

Θεωρω οτι ο συγγραφεας του εργου εχει χρησιμοποιησει της συγκεκριμενες λεξεις για να δωσει εμφαση στην λειτουργεια και οχι κυριολεκτικα.

Αν κυριολεκτουσε, τοτε η θα ακουγαμε η οχι. Τα αισθητηρια μας δεν θα ειχαν την ικανοτητα της δυναμικης ακροασης.

Εκτως αν κατι δεν εχω καταλαβει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.028

ναί, κάτι δεν έχεις καταλάβει.

πάντως η διατύπωση του συγγραφέα είναι ορθή.

JL_

Reaction score
19
Η λέξη κλειδί, noiz, είναι η συχνότητα... Εντελώς απλοικά, το νευρικό μας σύστημα διαρρέεται από παλμούς (on/off) σταθερής τάσης και μεταβαλλόμενης συχνότητας...

Reaction score
141
υπαρχουν αριστουργηματα οπου δεν τα βρισκεις καν σε cd.Το συγκεκριμενο παντως το βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο μεσω του κ.Φουαση και του κ.Στεφανιδη.

Reaction score
3.497
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Όσο για το υγρό παίξιμο, με έβαλε κάποια κάποτε όρθιο μπροστά στο νεροχύτη στο μπάνιο της, άνοιξε τη βρύση και εκεί να δεις υγρό παίξιμο. Είχε πολύ φαντασία το κορίτσι. Δεν το είχα ποτέ σκεφτεί το παίξιμο έτσι. Λ.Σ.
και μετά πλήρωσες σαν να το είχατε κάνει κανονικά σε κρεβάτι ;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.028

Η λέξη κλειδί, noiz, είναι η συχνότητα... Εντελώς απλοικά, το νευρικό μας σύστημα διαρρέεται από παλμούς (on/off) σταθερής τάσης και μεταβαλλόμενης συχνότητας...
σα να λέμε τάξη "T".

Reaction score
40

υπαρχουν αριστουργηματα οπου δεν τα βρισκεις καν σε cd.Το συγκεκριμενο παντως το βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο μεσω του κ.Φουαση και του κ.Στεφανιδη.
Ακριβώς για αυτόν και μόνο το λόγο αξίζει να ασχοληθεί όχι μόνο ο πρωτάρης αλλά και ο πραγματικός εραστής της μουσικής:126:
Η όλη διαδικασία της αναζήτησης της μουσικής μέσω του βινυλίου είναι θα έλεγα μια ιεροτελεστία από την αρχή μέχρι το τέλος.
Είναι σαν να ψάχνεις χρυσό ή το καλύτερο το σπάνιο πετράδι που θα κοσμήσει την δισκοθήκη σου και τον ψυχικό σου κόσμο. θα σε κάνει επίσης να προσέξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, να αφουγκραστείς τον κάθε ήχο, να ψάξεις για το καλύτερο πικάπ την καλύτερη βελόνα για να μην σου φθαρούν τα μωρά σου:128: κλπ.
Δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα δηλ. να ακούσεις γρήγορα μουσική αλλά και όλος αυτός ''ο δρόμος'' που κάνεις για να φτάσεις στην ακρόαση αυτής.
Έτσι ακριβώς όπως η λεγόμενη ιεροτελεστία του τσαγιού στην Κίνα.

Έχω την τύχη να έχω στην κατοχή μου ένα σπανιότατο δίσκο
που γι αυτόν δεν γίνεται καμιά αναφορά πουθενά, τουλάχιστον δεν υπάρχουν ηχητικά δείγματα ούτε καμιά φωτογραφία του εξώφυλλου ούτε άλλες αναφορές για τον δίσκο.
''Kr. Heidegger's Fountain Of Youth'' (Chamber Opera in one act) του Jack Beeson CRI SD 406 ΤΟΥ 1979 original cast production :102:
Ήθελα να ήξερα αν δεν έβρισκα αυτόν τον δίσκο από που θα μάθαινα για την ύπαρξη αυτής της όπερας?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Γειά στο στόμα σου βρε Fedra!!!

Γι' αυτό σ' αγαπάω... :127:

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Ακριβώς για αυτόν και μόνο το λόγο αξίζει να ασχοληθεί όχι μόνο ο πρωτάρης αλλά και ο πραγματικός εραστής της μουσικής:126:
Η όλη διαδικασία της αναζήτησης της μουσικής μέσω του βινυλίου είναι θα έλεγα μια ιεροτελεστία από την αρχή μέχρι το τέλος.
Είναι σαν να ψάχνεις χρυσό ή το καλύτερο το σπάνιο πετράδι που θα κοσμήσει την δισκοθήκη σου και τον ψυχικό σου κόσμο. θα σε κάνει επίσης να προσέξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, να αφουγκραστείς τον κάθε ήχο, να ψάξεις για το καλύτερο πικάπ την καλύτερη βελόνα για να μην σου φθαρούν τα μωρά σου:128: κλπ.
Δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα δηλ. να ακούσεις γρήγορα μουσική αλλά και όλος αυτός ''ο δρόμος'' που κάνεις για να φτάσεις στην ακρόαση αυτής.
Έτσι ακριβώς όπως η λεγόμενη ιεροτελεστία του τσαγιού στην Κίνα.

Έχω την τύχη να έχω στην κατοχή μου ένα σπανιότατο δίσκο
που γι αυτόν δεν γίνεται καμιά αναφορά πουθενά, τουλάχιστον δεν υπάρχουν ηχητικά δείγματα ούτε καμιά φωτογραφία του εξώφυλλου ούτε άλλες αναφορές για τον δίσκο.
''Kr. Heidegger's Fountain Of Youth'' (Chamber Opera in one act) του Jack Beeson CRI SD 406 ΤΟΥ 1979 original cast production :102:
Ήθελα να ήξερα αν δεν έβρισκα αυτόν τον δίσκο από που θα μάθαινα για την ύπαρξη αυτής της όπερας?
+1000

Reaction score
40

Γειά στο στόμα σου βρε Fedra!!!

Γι' αυτό σ' αγαπάω... :127:
:120: Ευχαριστώ...ξέρεις ποτέ δεν μου άρεσαν οι εύκολες ή οι γρήγορες μουσικές ακροάσεις....γι αυτές έχω το cd walkman :142:όταν κάνω τους περιπάτους μου....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut