ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Ομολογω πως τεινω ξεκαθαρα προς το HTC
Μπορειτε να με κανετε να αλλαξω γνωμη?
Δεν έχω δει το android.
Σε σχέση με προηγούμενες εμπειρίες από HTC θα έλεγα με κλειστά μάτια iphone!
Και το android πρέπει κυριολεκτικά να κάνει ΠΑΠΑΔΕΣ για να είναι καλύτερο από το iphone.
Για μένα το iphone είναι το gadget της δεκαετίας...ΕΥΚΟΛΑ! Απλά τέλειο, δεν μπορώ να φανταστώ να θέλω κάτι παραπάνω από ένα κινητό-gadget!
Μα, αυτο ειναι το δευτερο!:144:Η ΗΤC έχει συγκεκριμένα προβλήματα, χρόνια τώρα (ποιότητα κατασκευής, bugs κλπ κλπ). Αν ψήνεσε τόσο πολύ για android γιατί δεν περιμένεις να βγει το δέυτερο HTC που θα το χρησιμοποιεί, ώστε να αποφύγεις τις παιδικές ασθένειες?
Πάρε και τα δύο να ησυχάσεις!:142:
Ναι θυμάμαι ότι είχε κυκλοφορήσει ένα στην Αμερική απλά νόμιζα ότι ήταν το magic.Μα, αυτο ειναι το δευτερο!:144:
Το πρωτο κυκλοφορησε μονο America
Κοιτα, δεν θελω να εχω το ιδιο κινητο με την καθε κυρα-Κατινα
(κυρα-Κατινα=diabolical, giorgio_N, xfader κλπ κλπ)
Και δεν το χαριζω στον Δολοφονακη που εχει...ευαισθητα χερακια?:142:Από την άλλη ρε Ανδρέα, τόσο καιρό το περίμενες το android, πάρε το android και το πολύ πολύ αν δεν σου αρέσει μου το χαρίζεις. :116:
Δεν θα κάνω το δύσκολο...:142:
H ζωή είναι μικρή (παρά την αντίθετη δικιά σου εμπειρία :142Και δεν το χαριζω στον Δολοφονακη που εχει...ευαισθητα χερακια?:142:
Σοβαρα τωρα, περιμενα να ακουσω καποιους συγκεκριμενους λογους
υπεροχης του iPhone απεναντι στο Android οι οποιοι θα μπορουσαν
και να μεταπεισουν(λεμε τωρα)
Παντως οντως το περιμενα πολυ καιρο και...δεν κρατιεμαι.
Εκτος...εαν με αλλαξοπιστησετε:121:
Αν είναι να γίνεις κομμουνιστής και στα τηλέφωνα δεν έχω τίποτα να σου πω πια... :137:Κοιτα, δεν θελω να εχω το ιδιο κινητο με την καθε κυρα-Κατινα:142:
(κυρα-Κατινα=diabolical, giorgio_N, xfader κλπ κλπ):143:
Είχα ξεχάσει αυτήν την παράμετρο! :109:(και παρακαλω πολυ τις "κυρα-Κατινες" να μην μου στελνουν απειλητικα
SMS:142![]()