Τι θα κάνατε αν ...

Reaction score
3
Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Εγώ πάντως κατάλαβα ότι ο Ανδρεας μάλλον δεν θέλει μαύρο γαμπρό ...:137:

Α... ο zoglair έχει μια πετυχημένη έκφραση για τα ''παραγόμενα'' των μικτών γάμων :142::116:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Noμιζω πως πρεπει να το σκεφτουμε και αναποδα.

Δηλαδη οχι σαν γονεις αλλα σαν το παιδι που αγαπησε καποια/ον με διαφορετικο χρωμα δερματος.
Συμφωνω απολυτα. Ετσι θα πρεπει να σκεφτουμε, διοτι και εμεις καποτε υπηρξαμε παιδια, με ολες τα υπερ και τα κατα τις παιδικης ηλικιας.

Reaction score
1.214

Δηλαδη οχι σαν γονεις αλλα σαν το παιδι που αγαπησε καποια/ον με διαφορετικο χρωμα δερματος.
Σαν γονεις δεν πρεπει ουτε να μας πεφτει λογος...

Αλλα τι να πεις..εδω αλλοι εχουν αντιρρηση επειδη ο γαμπρος /νυφη δεν ειναι του κυκλου τους , ειναι φτωχοι , κανουν αυτο το επαγγελμα και οχι το αλλο..βασικα αστα να πανε...

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Εγώ πάντως κατάλαβα ότι ο Ανδρεας μάλλον δεν θέλει μαύρο γαμπρό ...:137:

Α... ο zoglair έχει μια πετυχημένη έκφραση για τα ''παραγόμενα'' των μικτών γάμων :142::116:
Τι εννοεις, οτι παραγεται Milko???

Reaction score
1
Το θέμα είναι ότι καμιά φορά ο ενθουσιασμός των παιδιών τους τυφλώνει πραγματικά, και όταν αυτός ο ενθουσιασμός φύγει (που είναι βέβαιο ότι θα φύγει) αρχίζουν τα προβλήματα.

Το πρόβλημα φυσικά και δεν είναι αν θα είναι μαύρος. Όμως αν είναι μαύρος/κίτρινος κτλ, το πιο πιθανό είναι να έχει μεγαλώσει με άλλες αρχές, με άλλη κοσμοθεωρία για την ζωή, την οικογένεια, τα πάντα και μόλις φύγουν τα μέλια και τα σιρόπια όλα θα έρθουν στην επιφάνεια.

Αν επρόκειτο για έγχρωμο που μεγάλωσε εδώ, με τα δικά μας μυαλά, τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Δηλαδη ρε Αντρεα, αν η κορη σου σου εφερνε για γαμπρο εναν καταblack Αμερικανο, τι θα εκανες;

Διοτι αλλο να ζεις σε μια πολη 5 χρονια (λιγο διαστημα για να κατανοησεις νοοτροπειες) και αλλο να σου φερει το παιδι σου καποιον, που εκεινο εχει διαλεξει, να περασει μ' αυτον, την υπολοιπη ζωη του.
Καθως ειμαι εναντιος καθε μορφης υποδειξης, προφανως θα
επαιρνα τα ορη και τα βουνα.

Αφηστε που εχω και ευαισθητη μυτη...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Τι θα κάνατε αν ...

αν ό μη γένοιτο κάτι πάει στραβά, είναι πολύ πιθανό ο ένας από τους γονείς να επιστρέψει στον τόπο του, οπότε ο ένας ή ο άλλος θα χάσει τα παιδιά του για τα καλά.
Δεν το είχα σκεφθεί έτσι ... αλλά νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο :107:

Την αμαρτία μου θα την πω πάντως - δεν θα άντεχα τον αθίγγανο. Όχι λόγω "υποδεέστερης" φυλής, αλλά λόγω ζωής, από την οποία μπορεί ο ίδιος να έχει ξεφύγει, αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα έχει ξεφύγει κι όλο του το σόι...
Ωχ ... να έχεις συμπεθέρια τσιγγάνους εε;;;:137:
Εμένα πάντως εκείνα τα ... μαύρα εγγονάκια θα μου έρχονταν κάπως :116:

Reaction score
8
Το θέμα είναι ότι καμιά φορά ο ενθουσιασμός των παιδιών τους τυφλώνει πραγματικά, και όταν αυτός ο ενθουσιασμός φύγει (που είναι βέβαιο ότι θα φύγει) αρχίζουν τα προβλήματα.

Το πρόβλημα φυσικά και δεν είναι αν θα είναι μαύρος. Όμως αν είναι μαύρος/κίτρινος κτλ, το πιο πιθανό είναι να έχει μεγαλώσει με άλλες αρχές, με άλλη κοσμοθεωρία για την ζωή, την οικογένεια, τα πάντα και μόλις φύγουν τα μέλια και τα σιρόπια όλα θα έρθουν στην επιφάνεια.

Αν επρόκειτο για έγχρωμο που μεγάλωσε εδώ, με τα δικά μας μυαλά, τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...
Το ιδιο ακριβως μπορει να συμβει και με εγχωριο προιον. Καμια διαφορα.

Ειναι αυτο που λενε........"ητανε να μην σου λαχει, ελαχεσου ομως.........":142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ε, μα μονο αυτος με καταλαβαινει:142:
(Ζεβρα?)

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Καθως ειμαι εναντιος καθε μορφης υποδειξης, προφανως θα
επαιρνα τα ορη και τα βουνα.

Αφηστε που εχω και ευαισθητη μυτη...

Τι εννοεις οταν λες, "Καθως ειμαι εναντιος καθε μορφης υποδειξης".

Ποιον εννοεις οτι υποδεικνυει. τι;

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Τι εννοεις, οτι παραγεται Milko???
Σιγά μην παράγεται και κρέμα καραμελέ... :142:

Είδα κάποια στιγμή, μια ταινία όπου ένας μαύρος ερωτεύθηκε με μια κινεζοειδή και προσπαθούσα να φανταστώ τα παιδιά τους :137::116:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Σιγά μην παράγεται και κρέμα καραμελέ...

Είδα κάποια στιγμή, μια ταινία όπου ένας μαύρος ερωτεύθηκε με μια κινεζοειδή και προσπαθούσα να φανταστώ τα παιδιά τους
Κρεμ καραμελέ... :142::143:

Reaction score
1.214
Απάντηση: Re: Τι θα κάνατε αν ...

Γενικά δεν είμαι πολύ θερμή οπαδός του γάμου με αλλοδαπούς, οποιασδήποτε φυλής και σε οποιαδήποτε χώρα, γιατί αν ό μη γένοιτο κάτι πάει στραβά, είναι πολύ πιθανό ο ένας από τους γονείς να επιστρέψει στον τόπο του, οπότε ο ένας ή ο άλλος θα χάσει τα παιδιά του για τα καλά.
Τι στραβα να παει δηλαδη ? Δηλαδη πριν παντρευτουν καποιοι δεν θα ξερουν τι γινεται ως προς την αδεια παραμονης καποιου στη χωρα ? Τι δικαιολογιες ειναι αυτες ? Γιατι δεν λεμε καλυτερα...τι θα πει η γειτονια ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Τι εννοεις οταν λες, "Καθως ειμαι εναντιος καθε μορφης υποδειξης".

Ποιον εννοεις οτι υποδεικνυει. τι;
Οτι δεν προκειται να υποδειξω στην κορη μου τι να κανει...

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Τι θα κάνατε αν ...

Τι στραβα να παει δηλαδη ? Δηλαδη πριν παντρευτουν καποιοι δεν θα ξερουν τι γινεται ως προς την αδεια παραμονης καποιου στη χωρα ? Τι δικαιολογιες ειναι αυτες ? Γιατι δεν λεμε καλυτερα...τι θα πει η γειτονια ?
Γιατι ειναι δυσκολο Μελετη.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Re: Τι θα κάνατε αν ...

Μη βιάζεσαι βρε παιδάκι μου... η γειτονιά και η γειτονιά... :138: ποιος σου είπε ότι αναφέρομαι σε άδειες παραμονής; Π.χ. στην περίπτωση μιας Αγγλίδας που ήρθε και παντρεύτηκε εδώ και χωρίζει γρήγορα, με μικρό παιδί, ποιος ο λόγος να μείνει εδώ αν δεν έχει καμιά καριέρα; Θα πάρει το παιδί και θα πάει πίσω στον τόπο της που ξέρει και τη γλώσσα καλύτερα κι έχει και ανθρώπους...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.128
Members
38.656
Νεότερο μέλος
VKartalidis