Νέα Εποχή Για Το ΑCA!

Reaction score
10
Μία νέα εποχή ξεκινά για το γνωστό σε όλους μας ACA - Audiophile Club of Athens.

Πρόδρος είναι πλέον ο Γιώργος Χαιρόπουλος, αντιπρόεδρος ο Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου. Στο συμβούλιο είναι επίσης οι Χρήστος Κανταρέλης, Αλέξης Χατζημηνάς και ο Γιάννης Βλάχος.

Ένα ACA που θα πρεσβεύει πλέον, μία ομάδα φίλων που σκοπός τους είναι απλά να περνάνε καλά.

Ένα ACA προσιτό σε όλους, χωρίς διακρίσεις, έρριδες και αψιμαχίες.

Το site επίσης έχεις αλλάξει και είναι αυτό:

http://acatalk.forumotion.net/

Καλή Επιτυχία σε όλους!

:107:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.948
Απάντηση: Νέα Εποχή Για Το ΑCA!

καλή συνέχεια κορίτσια! :126:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Νέα Εποχή Για Το ΑCA!Kaλή Επιτυχία

[youtube]Qhu74uifFhU&feature=related[/youtube]

:137:

Reaction score
150
Α ωραία εκεί που είχε 1 μέλος να γράφει τώρα με τις δυναμικές αλλαγές θα έχει 2!

Καλή συνέχεια.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.146
Απάντηση: Νέα Εποχή Για Το ΑCA!

Άντε, και αν το νέο site δεν μου κάνει resize το παράθυρο του browser, θα γραφτώ κι εγώ... :114:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Νέα Εποχή Για Το ΑCA!

Να μη ξεχνάμε βέβαια, ότι είναι μόνο για αγγλομαθείς...
Σωτήρη δεν είναι έτσι, το θέμα τέθηκε προς συζήτηση και αποφασίστηκε ότι ο καθένας γράφει σε ότι γλώσσα θέλει προς το παρών. Αργότερα ίσως χωριστούν οι κατηγορίες.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Εποχή Για Το ΑCA!

Σωτήρη δεν είναι έτσι, το θέμα τέθηκε προς συζήτηση και αποφασίστηκε ότι ο καθένας γράφει σε ότι γλώσσα θέλει προς το παρών. Αργότερα ίσως χωριστούν οι κατηγορίες.
Σε βλέπω για μοντερατόρ ! :138:

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Εποχή Για Το ΑCA!

Και πως θα κατανοήσω τις διαφορές που άκουσε στις αλλαγές που πραγματοποίησε - εγώ ο "άσχετος στα αγγλικά" - ο "συμφορουμίτης" μου στο σύστημά του;

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Εποχή Για Το ΑCA!

Και πως θα κατανοήσω τις διαφορές που άκουσε στις αλλαγές που πραγματοποίησε - εγώ ο "άσχετος στα αγγλικά" - ο "συμφορουμίτης" μου στο σύστημά του;
ΟΚ δεκτόν, πιθανότατα να χωριστούν οι κατηγορίες.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Εποχή Για Το ΑCA!

ΟΚ δεκτόν, πιθανότατα να χωριστούν οι κατηγορίες.
Όχι να μη χωριστούν, να μεταφραστούν.
Ή τίποτε από τα δύο, θέλω προς κόντρα των καιρών να παραμείνω παντρεμένος...:139:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Νέα Εποχή Για Το ΑCA!

Άντε, και αν το νέο site δεν μου κάνει resize το παράθυρο του browser, θα γραφτώ κι εγώ... :114:
Επιτέλους δεν το κάνει πιά αφού είναι άλλη πλατφόρμα :107:

Οσον αφορά στο θέμα των Αγγλικών έχετε δίκιο, το νέο φόρουμ ξεκίνησε πριν καμμιά δεκαριά μέρες και στην αρχή ήταν λίγο χύμα (αφού το παλιό ως γνωστόν το έχει παρει ο (πρωην) Πρόεδρας και τρέχει ..), οπότε δεν ήταν οργανωμένο σωστά, τώρα θα ξεκινήσει μιά προσπάθεια αναδιοργάνωσης του φόρουμ και του club βέβαια .

Reaction score
777
Όλα θα γίνουν όπως πρέπει...Απο τη στιγμή που υπάρχει συνεννόηση όλα τα αλλα είναι λεπτομέρειες.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535