EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
Καλησπέρα. Στο δικό μου από τις αρχές είχα ένα περίεργο πρόβλημα: Όταν αρχίζει να αναπαράγει οποιοδήποτε βίντεο στην αρχή και για 1-2 seconds δεν έχει καθόλου ήχο. Μετά παίζει κανονικά για λίγη ώρα, ξανακάνει παύση στον ήχο και επανέρχεται αυτή τη φορά χωρίς πρόβλημα μέχρι το τέλος του βίντεο. Αυτό το κάνει από την αρχή (άρα δεν είναι πρόβλημα firmware) και το κάνει τόσο και όταν είναι συνδεδεμένο με HDMI όσο και με το τριπλό (left/right/video) στην παλιά τηλεόραση. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οφείλεται σε καμιά ρύθμιση και μια φίλη που έχει το ίδιο μοντέλο (χωρίς εσωτερικό ωστόσο) δεν είχε ποτέ αυτό το πρόβλημα.

Έχω πέσει σε προβληματικό μηχανάκι ή υπάρχει κάπου χωμένη κάποια ρύθμιση;
Διόρθωση! Τα παραπάνω τα κάνει ΜΟΝΟ μέσω HDMI σύνδεσης. Τώρα φταίει αυτό, φταίει η Sony Bravia KDL 46 X 4500 (το δοκίμασα και σε άλλη HDMI θύρα αλλά μια από τα ίδια). Να σημειώσω ότι τα συνδέω απευθείας, χωρίς ενισχυτή στην τηλεόραση.

Reaction score
0
Eνα link με ότι χρειάζεστε για να αναβαθμήσετε το EGREAT με το καινούργιο firmware.. με το τόσο πολυπόθητο DTS downmix..
σε γρηγορο server.. και όχι τον αργό της μαμάς εταιρίας..
Κατάλληλο για τα .. EG-M31B, EG-M33A, EG-M34A
Code:
http://rapidshare.com/files/249862639/EG-M31B-M33A-M34A-FirmWare___latest_NMT_programs_-20090204_-_By_Zouao.rar
pass: [email protected]

Reaction score
0
όπως λέει και στο site τους, δεν έχει καινούρια ΝΜΤ apps, μένεις με τα παλιά, αλλα από την στιγμή που πέρασα το νεο firmware καθε φορά που τον ανοίγω μου ζητάει να κάνει install νεα ΝΜΤ apps γιατί αυτά δε συμβαδίζουν με το καινούριο φιρμ...τι να κανω εδώ?

Reaction score
2
όπως λέει και στο site τους, δεν έχει καινούρια ΝΜΤ apps, μένεις με τα παλιά, αλλα από την στιγμή που πέρασα το νεο firmware καθε φορά που τον ανοίγω μου ζητάει να κάνει install νεα ΝΜΤ apps γιατί αυτά δε συμβαδίζουν με το καινούριο φιρμ...τι να κανω εδώ?
Όταν λέει ότι δεν θέλει καινούρια,δεν εννοεί ότι παίζει με αυτά που είχε όταν το αγόρασες.
Είναι πολύ παλιά.
Βάλε τα αμέσως προηγούμενα.

Reaction score
2
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Βασικά έχω πρόβλημα το μηχάνημα.Δεν μπορώ να συνδέσω εξωτερικό σκληρό!!!

Δοκίμασα ενα 500GB WD Essential MyBook και ένα MyBook Home 1TB.

Αλλά μου βγάζει ότι η ενέργεια δεν μπορεί να ολοκληρωθεί!!!!!

Reaction score
0

Γειά σας.

Αγόρασα το player απο το Πλαισιο πριν 2 ημέρες και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος.

Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα και ήθελα βοήθεια.

Οτι μουσικό αρχειο παιζω, mp3, flac, ακούγεται εξαιρετικά παραμορφωμένα. Δοκιμασα οπτικη ίνα & rca συνδεση με τον ενισχυτή, τίποτα.

Τις ταινίες κλπ, τις παιζει ηχητικά ΑΨΟΓΑ.

Αλλαξα και καλώδια κλπ, τίποτα. Δεν ξερω τι άλλο να ψάξω.

Καμιά ιδεα ;

Reaction score
0

Δοκίμασες να μειώσεις τον ήχο από το remote control ;;;;

Reaction score
2

Τι εγινε ρε μαγκες κανεις δεν εχει προβλημα συνδεσης με εξωτερικο σκληρο?

Αντε δωστε καμια απαντηση

Reaction score
2

Οτιδήποτε άλλη συσκευή εξωτερικού δίσκου powered ή όχι ή USB stick δουλεύει τέλεια.

Μόνο στους MyBook αντιμετωπίζω το πρόβλημα. Οι συγκεκριμένοι δουλεύουν σε PC αλλά και στο WD Media player.

Όταν τους συνδέω περιμένω πολύ ώρα και μετα μου βγάζει μήνυμα η ενέργεια δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, πατήστε προηγούμενο για να μεταβείτε στην προηγούμενη οθόνη!!

Reaction score
0

Δοκίμασες να μειώσεις τον ήχο από το remote control ;;;;
Απίθανο ! Ούτε που το είχα φανταστεί. Είναι οκ τώρα.

Ευχαριστώ φίλε μου !

:107:

Reaction score
0
Καλησπέρα,
Μια ερώτηση...Έχω την προ-προηγούμενη έκδοση firmware (081023). Περνάω κατευθείαν την τελευταία ή και τις δυο νεότερες? Για ΝΜΤ απο οτι κατάλαβα η προηγούμενη φτάνει.
Αν χρειαζεται μονο η τελευταία μηπως να έκανα την δουλεία μου μεσω ιντερνετ... (Αυτο παιζει σωστα?)
Και μιας και ειναι νομίζω η πρωτη φορα που γραφω εδω, να ευχαριστήσω όλους όσους μας ¨ξεστραβώνετε¨.

Reaction score
2
Καλησπέρα,
Μια ερώτηση...Έχω την προ-προηγούμενη έκδοση firmware (081023). Περνάω κατευθείαν την τελευταία ή και τις δυο νεότερες? Για ΝΜΤ απο οτι κατάλαβα η προηγούμενη φτάνει.
Αν χρειαζεται μονο η τελευταία μηπως να έκανα την δουλεία μου μεσω ιντερνετ... (Αυτο παιζει σωστα?)
Και μιας και ειναι νομίζω η πρωτη φορα που γραφω εδω, να ευχαριστήσω όλους όσους μας ¨ξεστραβώνετε¨.
Μπορείς να περάσεις κατ'ευθείαν την τελευταία.
Αν την περάσεις από το ιντερνέτ,απλώς θα αργήσεις περισσότερο.

Reaction score
0
παιδια καλημερα. Ειναι απαραιτητο το μηχανημα να συνδεθει με ενισχυτη για να εχω ηχο. Αν οχι ο ηχος θα ειναι DTS? Ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
0

Με το τελευταίο firmware δεν είναι αναγκαίο. Απλά αν δεν συνδέσεις ενισχυτή το DTS γίνεται stereo στην τηλεόραση.

Reaction score
0
Μπορείς να περάσεις κατ'ευθείαν την τελευταία.
Αν την περάσεις από το ιντερνέτ,απλώς θα αργήσεις περισσότερο.
Ευχαριστω πολύ για την αμεση απαντηση.

Reaction score
0

Καλημερά σε όλους

Μια μικρή βοήθεια
Εχω το Egreat πήρα λοιπον HomeCinema γιά τον ήχο
καί είχα μια χαρά :107: οτί θα ακού και DTS. Ειχα μαζεψει τόσες movies Μέχρι τώρα εχω καταφέρει να ακούω μονο AC3 το Dts δεν το ακούω.:110:
είναι κάτι που πρεπεί να σεταρω? Κατί μου λέει για Bistream η pwe. Η σύνδεση που έχω κάνει ειναι με optical
Το HC είναι το Panasonic SC-PT860EG-K Home Theater 5.1 καί υποστηρίζει DTS.

Please little help from my friends

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Καλημερά σε όλους

Μια μικρή βοήθεια
Εχω το Egreat πήρα λοιπον HomeCinema γιά τον ήχο
καί είχα μια χαρά :107: οτί θα ακού και DTS. Ειχα μαζεψει τόσες movies Μέχρι τώρα εχω καταφέρει να ακούω μονο AC3 το Dts δεν το ακούω.:110:
είναι κάτι που πρεπεί να σεταρω? Κατί μου λέει για Bistream η pwe. Η σύνδεση που έχω κάνει ειναι με optical
Το HC είναι το Panasonic SC-PT860EG-K Home Theater 5.1 καί υποστηρίζει DTS.

Please little help from my friends
Συνδεση με οπτικη εκανες, αρα θελει ρυθμιση απο το μενου του ενισχυτη σου.

Σε εμενα δεν παιζει αρχεια που τα παιζει το WD!!!

Reaction score
0

Συνδεση με οπτικη εκανες, αρα θελει ρυθμιση απο το μενου του ενισχυτη σου. Σε εμενα δεν παιζει αρχεια που τα παιζει το WD!!!
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..αλλά
Sorry me

Αλλα δεν κατάλαβα βλέπεις είμαι και άσχετος, Στο egreat τι νά αλλαξω και στο Home τι?
Εννοώ στο DTS του home βαζουμε bistream η pcw και στο egrat analag η digital?

και τι είναι WD και τι δεν σου παιζει
Ασχετος σου λέω ο ανθρωπος

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..αλλά
Sorry me

Αλλα δεν κατάλαβα βλέπεις είμαι και άσχετος, Στο egreat τι νά αλλαξω και στο Home τι?
Εννοώ στο DTS του home βαζουμε bistream η pcw και στο egrat analag η digital?

και τι είναι WD και τι δεν σου παιζει
Ασχετος σου λέω ο ανθρωπος
Αστο το WD -ξεχνα το:138:
Πας στο μενου του Egreat -Εικονα/ηχος- με το βελακι δεξια -DTS- πατας και ανοιγουν επιλογες- επιλεγεις DTS RAW ( δοκιμαζεις αν παιζει)--- ενω στο ηχος επισης επιλεγεις 5.1 οχι στερεο

Reaction score
0

Να κανω μια ερωτηση????
Δηλαδη αυτο που περιμεναμε τοσο καιρο με το καινουριο firmware ηταν να δινει το EGREAT στερεο ηχο απο την HDMI?????????
Εγω δηλαδη που περιμενω DTS ηχο μεσω HDMI για να τον δωσω κατευθειαν στον ενισχυτη χωρις να χρειαζεται και οπτικο καλωδιο ονειρευομαι.........

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis