Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Όποιος αγαπάει,παιδεύεται και...παιδεύει

Ρε δεν είστε 'άνθρωποι' εσείς..... !
Μιλάμε για πολύ επιστήμη !!! (τρελή επιστήμη)
Το χειρότερο απ'όλα όμως είναι, που μερικοί νομίζουν ότι το καλύτερο είναι αυτό που τους αρέσει ή αυτό που έχουν συνηθίσει.
Aυτό που μας αρέσει πολλές φορές είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει
To ζητούμενο είναι η .......παράκαμψη
Το έγραψε καθαρά το μέλος Bhutia πιο καθαρά δεν γίνεται....

"Για εμένα προσωπικά δεν είναι καλύτερο αυτό που μου αρέσει, γιατί πολλές φορές θεωρώ καλύτερο και κάτι διαφορετικό.
Το πώς αρέσει και γιατί αρέσει κάτι το συγκεκριμενο σε κάποιον είναι το ζητούμενο.
Ποιοι οι λόγοι;
Πώς κατέληξε κάποιος κάπου;
Επίσης δεν μπορώ να *συνηθίσω* ό,τι νάναι ή κάτι συγκεκριμένο, έτσι από *συνήθεια*, αν δεν συνάδει με την όλη διαδικασία που με έχει κάνει να καταλήξω στο να προτιμώ κάτι από κάτι άλλο.
Αν με ποτίζεις αναγκαστικά ένα χαμηλής ποιότητας κόκκινο κρασί ή τσίπουρο, ποτε δεν θα καταλήξω στο να μου αρέσει έτσι από
*συνήθεια*. Η προτίμησή μου είναι καταστάλλαγμα μιας παιδαγωγικής-εκπαιδευτικής διαδικασίας."Λ.Σ.
Η παιδαγωγική/εκπαιδευτική διαδικασία δεν υφίσταται μόνο ενσυνείδητα αλλά και υποσυνείδητα.

http://www.youtube.com/watch?v=tpjqXJtZDT0&feature=fvw
:612:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Οι αλήθειες είναι sexy και όποιος αντέξει...

Εκτός κι αν σήμαιναν γιά μας κάτι που θέλουμε πιά να ξεθωριάσει...:612:

H που ξεθωριασε γιατι γνωρισαμε απλως κατι εντονοτερο, και καταλαβαμε αργοτερα οτι το προηγουμενο συναισθημα το ειχαμε απλως μεγαλοποιησει..:137:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Όποιος αγαπάει,παιδεύεται και...παιδεύει

Η παιδαγωγική/εκπαιδευτική διαδικασία δεν υφίσταται μόνο ενσυνείδητα αλλά και υποσυνείδητα.

http://www.youtube.com/watch?v=tpjqXJtZDT0&feature=fvw
:612:
Ενσυνείδητα ή υποσυνείδητα το ίδιο και το αυτό ως αποτέλεσμα. Λ.Σ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Όποιος αγαπάει,παιδεύεται και...παιδεύει

Ενσυνείδητα ή υποσυνείδητα το ίδιο και το αυτό ως αποτέλεσμα. Λ.Σ.
Μήπως το καινούριο σου βιβλίο πρέπει να χει τον τίτλο..."Αψυχολόγητο";

:135:
Συγνώμη,αλλά είναι δική σου η έκδοση...

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Όποιος αγαπάει,παιδεύεται και...παιδεύει

Μήπως το καινούριο σου βιβλίο πρέπει να χει τον τίτλο..."Αψυχολόγητο";

:135:
Όχι με τίποτα. Έπεσες έξω. Καθε άλλο, μόνο αψυχολογητο δεν θα μπορούσε να είναι. Πολύ συνειδητό μάλιστα. Λ.Σ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Όποιος αγαπάει,παιδεύεται και...παιδεύει

Όχι με τίποτα. Έπεσες έξω. Καθε άλλο, μόνο αψυχολογητο δεν θα μπορούσε να είναι. Πολύ συνειδητό μάλιστα. Λ.Σ.
Μιλάς με το...υποσυνείδητο του συνειδητού σου,ή το συνειδητό τoυ υποσυνειδήτου σου;

Reaction score
8
Τελικα ρε φιλε Bhutia ακομα δεν μας εχεις κανει γνωστο με τι στο καλο ασχολεισαι.

O.ρ.λ εισαι;

Ψυχολογος εισαι;

Φιλοσοφος;

Ποιητης;

Ειλικρινα δεν μπορω οσο και να σε διαβαζω τι θες να πεις.

Ελισεσαι σε ενα καρο φιλοσοφικες θεωριες και οταν σου ζητηθει μια απαντηση δινεις χρησμους.

Τι στο καλο κανεις στην πραξη. Μπορεις να δωσεις μια ευθεια απαντηση, η θα φαω στη μαπα κανενα κατεβατo θεωριων παλι;;;

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί

Εντάξει λες να μην το έχω αντιληφθεί! Το ζήτημα είναι ότι κατα πόσο η ποιότητα των καλωδίων που άκουγε κάποιος σε παιδική ηλικία από το σύστημα που είχε ο μπαμπάς του, έχει διαμορφώσει τα παιδικά του ακούσματα. Και εννοείται σύμφωνα με αυτή την άποψη ότι η συμβολή των καλωδίων διαμόρφωσαν σημαντικά ή και καθοριστικά το τί θα ακούει μετά.
Το θεωρώ γελοίο, γιαυτό και είπα όλα τα άλλα. και παράλληλα έθεσα και το ερώτημα που περιμένω επιστημονική απάντηση από κανένα επιστήμονα και όχι από κανένα σάχλα. Λ.Σ.
Αρχίσαμε από βινύλια και φτάσαμε στα καλώδια? Τέλος πάντων.
Σίγουρα το έχετε αντιληφθεί όπως και εγώ αντιλήφθηκα το μετέπειτα λογοπαίγνιο του μέλους που ανέφερε τα καλώδια.
Πήγα πολλές γενιές πιο πίσω χωρίς καλώδια και λυχνίες και που για τους γονείς μας ήταν το άκουσμά τους. Τα άλλα είναι ευνόητα δηλ. μόλις βγήκαν τα πρώτα πικ-απ άλλα βινύλια και άλλο άκουσμα. Το δικό μου παίζει ακόμα 78 στροφών δίσκους.

Είπατε προηγούμενος για ανθρώπους που πήγαιναν στα πανηγύρια και που μπορεί να μην έχουν κανένα από τα παραπάνω ακούσματα.
Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν άνθρωπο που να πήγαινε σε πανηγύρια και να μην αγόραζε μετά σε βινύλιο τον καλλιτέχνη που άκουγε....με τέτοιους δίσκους έχουν καλυφθεί τόσες και τόσες κοινωνικές εκδηλώσεις χρόνια τώρα αργότερα με κασέτες αργότερα με cd κλπ
''1893-1924 1899: Ο Hubert Pernot καταγράφει σε φορητό φωνόγραφο στη Χίο 114 δημοτικά τραγούδια.

Μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα προς τις ΗΠΑ (Μετανάστες 500.000 νέοι άνδρες). Πληθώρα κομπανιών δημοτικού και ρεμπέτικου στις ΗΠΑ. Πληθώρα ηχογραφήσεων καταγράφει τον εθνικό μουσικό πλούτο γιά πρώτη φορά.''
http://www.asda.gr/hgianniris/AIWNdat.htm

Παρόλα αυτά το πρώτο μουσικό άκουσμα του ανθρώπου αρχίζει από το νανούρισμα της μάνας και τελειώνει με το πένθιμο εμβατήριο -αρχίζει με την γέννα και τελειώνει με το θάνατο...χωρίς καλώδια

Αλλά όπως είπαμε η τεχνολογία προόδευσε. Συγνώμη που δεν είμαι μεγάλη επιστήμονας αλλά σίγουρα δεν είμαι σαχλή.....άσχετα αν δεν το λέγατε ίσως για μένα αλλά για άλλα μέλη.
Γενικότερα δεν μου αρέσουν τέτοιες λέξεις από όποιον και αν λέγονται.
Κάτι σας είχα πει για το βιβλίο σας και δεν έχω αλλάξει γνώμη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Τελικα ρε φιλε Bhutia ακομα δεν μας εχεις κανει γνωστο με τι στο καλο ασχολεισαι.

O.ρ.λ εισαι;

Ψυχολογος εισαι;

Φιλοσοφος;

Ποιητης;

Ειλικρινα δεν μπορω οσο και να σε διαβαζω τι θες να πεις.

Ελισεσαι σε ενα καρο φιλοσοφικες θεωριες και οταν σου ζητηθει μια απαντηση δινεις χρησμους.

Τι στο καλο κανεις στην πραξη. Μπορεις να δωσεις μια ευθεια απαντηση, η θα φαω στη μαπα κανενα κατεβατω θεωριων παλι;;;
Eίμαι επιστήμονας,έχω σπουδάσει θετικές επιστήμες κι έχω δώσει όρκο για να υπερασπίζομαι το λειτούργημά μου.Καλύφθηκες;

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Eίμαι επιστήμονας,έχω σπουδάσει θετικές επιστήμες κι έχω δώσει όρκο για να υπερασπίζομαι το λειτούργημά μου.Καλύφθηκες;
Τι επιστημονας.

Με ποιο τροπο υπερασπιζεσαι το λειτουργημα σου, το οποιο ειναι ποιο;;;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Τι επιστημονας.

Με ποιο τροπο υπερασπιζεσαι το λειτουργημα σου, το οποιο ειναι ποιο;;;
Επιστήμονας επάνω στους ανθρώπους(όχι ψυχολόγος) και το υπερασπίζομαι με το να κάνω το πρέπον χωρίς κοροϊδία.
Στην προσωπική μου ζωή ίσως να μαι λίγο απ'όλα.Όπως έγραψε ο Πιραντέλλο:Είμαι έτσι αν έτσι νομίζετε...Είναι κακό να χεις ευρύ πεδίο γνώσεων;

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί

Αρχίσαμε από βινύλια και φτάσαμε στα καλώδια?
Παντα στα καλωδια καταληγουμε.:137:

Για αυτο εχει τοση πλακα η ...διαδρομη...:114:

Reaction score
59

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Επιστήμονας επάνω στους ανθρώπους(όχι ψυχολόγος) και το υπερασπίζομαι με το να κάνω το πρέπον χωρίς κοροϊδία.
Στην προσωπική μου ζωή ίσως να μαι λίγο απ'όλα.Όπως έγραψε ο Πιραντέλλο:Είμαι έτσι αν έτσι νομίζετε...Είναι κακό να χεις ευρύ πεδίο γνώσεων;
1. Δεν εχει ονομα αυτο το λειτουργημα.

2. Απο ποιον κινδυνευει εδω μεσα;

3. Τι υπερασπιζεσαι; Διοτι το μονο που βλεπω να υπερασπιζεσαι με ολες σου τις δυναμεις ειναι το utube. :126:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Συνταυτοχρόνως;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βιν

1. Δεν εχει ονομα αυτο το λειτουργημα.

2. Απο ποιον κινδυνευει εδω μεσα;

3. Τι υπερασπιζεσαι; Διοτι το μονο που βλεπω να υπερασπιζεσαι με ολες σου τις δυναμεις ειναι το utube. :126:
Eάν δε μπορώ να σε καλύψω με την αλήθεια μου,σου αφήνω το περιθώριο να σκεφτείς,γιατί ξυπνάω πολύ πρωί κάθε μέρα,ότι κάθε προσφορά στον άνθρωπο την οποία σπουδάζεις γιά να του αφιερώνεσαι και πληρώνεσαι κι απ'αυτή πρέπει να τη σέβεσαι κι εγώ αυτό κάνω.Αν θες ν'αποδεχθείς,είναι στη δικαιοδοσία σου,Αν όχι,μη ρωτάς.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.102

περιμένω επιστημονική απάντηση από κανένα επιστήμονα και όχι από κανένα σάχλα. Λ.Σ.
μα εσύ βρε λουκ όταν παίρνεις επιστημονικές απαντήσεις το ρίχνεις στη φιλοσοφία! μήπως τελικά σου αρέσουν οι σάχλες?

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το

Eάν δε μπορώ να σε καλύψω με την αλήθεια μου,σου αφήνω το περιθώριο να σκεφτείς,γιατί ξυπνάω πολύ πρωί κάθε μέρα,ότι κάθε προσφορά στον άνθρωπο την οποία σπουδάζεις γιά να του αφιερώνεσαι και πληρώνεσαι κι απ'αυτή πρέπει να τη σέβεσαι κι εγώ αυτό κάνω.Αν θες ν'αποδεχθείς,είναι στη δικαιοδοσία σου,Αν όχι,μη ρωτάς.

Καλα. Καλο σου βραδυ.

Reaction score
59
Bhutia η έκδοση θα είναι δική μου. Έχω, μεταξύ άλλων, και εταιρεία εκδόσεων δίσκων μουσικής και βιβλίων. Για την πρώτη μου έκδοση σε cd δες www.anakrousis.gr κλικ στο cds και μετά κλικ στο anakrousis records. Μπορείς αλλάζοντας γλώσσα να διαβάσεις κριτικές στα Αγγλικά και ελληνικά. Λ.Σ.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχολ

μα εσύ βρε λουκ όταν παίρνεις επιστημονικές απαντήσεις το ρίχνεις στη φιλοσοφία! μήπως τελικά σου αρέσουν οι σάχλες?
Θα σε τσακισω ρε εσενανε. Φυλαξου.
:142::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster