Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Τα midi πιανα και οι κιθαρες δε, ειναι φυσικα εκπληκτικες και δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τις φυσικες.
... όπως επίσης και μπουζούκια. Χε χε χε!!!

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Αν στειλω δειγμα απο το virtual guitarist και απο ενα κιθαριστα, ουδεις θα καταλαβει διαφορα.

Παντως τα sound demos μια χαρα ακουγονται...:138:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Εχετε διαχωριστει σε δυο στρατοπεδα.
Να απευθύνεσαι Βασίλη στους σωστούς ανθρώπους σε παρακαλώ. Εμείς (εγώ) ποτέ δεν είπαμε ότι αν δεν ακούς μουσική από ένα συγκεκριμένο μέσο δεν θα βρεις την πραγματική αλήθεια και άλλα τέτοια φαιδρά και γελοία...

- Εμείς (εγώ) χωρίζουμε τους ανθρώπους σε δύο μόνο κατηγορίες. Στους κουφούς και σε αυτούς που ακούνε. :126:

...

Reaction score
3.497
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

και οι κουφοί δυστυχώς γίνονται περισσότεροι αντί να λιγοστεύουν

Reaction score
3.497
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

... γιατι γινομαι Τουρκος;;;

Απο κατι τετοιες ερωτησεις τυπου "τι πλυντηριο εχεις".

Λες και εχει σημασια.

Ρε τι λετε ρε.

Ακουστε ρε μουσιουλα και χαρητε την.
ρε ακούμε μουσική, αλλά όχι με τα σκατά στ' αυλάκια :142:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο

Ποιος μίλησε για μανιβέλα και πως προκύπτει αυτό που λές από την απορία μου; Λ.Σ.
Eννοώ ότι η τεχνολογία έχει πάει μπροστά χωρίς καμιά έμμεση ειρωνεία.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

... Εμείς (εγώ) ποτέ δεν είπαμε ότι αν δεν ακούς μουσική από ένα συγκεκριμένο μέσο δεν θα βρεις την πραγματική αλήθεια και άλλα τέτοια φαιδρά και γελοία...
- Εμείς (εγώ) χωρίζουμε τους ανθρώπους σε δύο μόνο κατηγορίες. Στους κουφούς και σε αυτούς που ακούνε.
Εμείς (εγώ) χωριζουμε τους ανθρώπους σε... αναλογικοφρίκουλες και ντιτζιτοφρίκουλες... :142:

Γι αυτό εμείς (εγώ) έχουμε και ψηφιακά και αναλογικά στο χαλιεντ συστημα μας...

(Αααα... στην έφερα Τσαρουχίτο... :143: )

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σιγά μη με την έφερες.
Πρώτον εσείς (εσύ) έχετε, οι άλλοι δεν έχουν και δεύτερον, το 'να το πήρες και το 'βαλες στην πρίζα ενώ τ' άλλο δεν σταμάτησες ποτέ να το πληρώνεις και να το ψάχνεις. :126:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Σιγά μη με την έφερες.
Πρώτον εσείς (εσύ) έχετε, οι άλλοι δεν έχουν και δεύτερον, το 'να το πήρες και το 'βαλες στην πρίζα ενώ τ' άλλο δεν σταμάτησες ποτέ να το πληρώνεις και να το ψάχνεις. :126:

...
Εδώ και 4 χρόνια δεν ασχολούμαι καθόλου πια!

Τώρα ασχολούμαι με downloads...

... bikini ... :143:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Να απευθύνεσαι Βασίλη στους σωστούς ανθρώπους σε παρακαλώ. Εμείς (εγώ) ποτέ δεν είπαμε ότι αν δεν ακούς μουσική από ένα συγκεκριμένο μέσο δεν θα βρεις την πραγματική αλήθεια

...
Να το βουλωσω καλλιτερα........................:126:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

ρε ακούμε μουσική, αλλά όχι με τα σκατά στ' αυλάκια :142:
Παρε ενα μικρο παραδειγμα Νικο. :136:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

... όπως επίσης και μπουζούκια. Χε χε χε!!!
Οσο καλα και αν ειναι τ αδειγματα του μπουζουκιου Κωστα, ποτε δεν θα ειναι σαν το φυσικο παιξιμο.

Αν δεν υπαρχει το feeling του εκαστοτε μουσικου, το μπουζουκι θα παραμενει ....δειγμα.

Για παιξε μου εσυ 64α στο κλαβιε να σε καμαρωσω.:135:

Εχεις ακουσει μπουζουκι σε ξενη ηχογραφηση;;;;

Εδω δεν ξερουν πως να το ηχογραφησουν, θα ξερουν πως να το πλαισιωσουν μεσα στην ηχογραφηση;;; Αστεια πραγματα.

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βιν

'Η τεχνολογία έχει πάει μπροστά' αγαπητή Φαίδρα, όμως το cd έχει παραμείνει ακριβώς όπως σχεδιάστηκε το 1980...!!!

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βιν

Εντάξει λες να μην το έχω αντιληφθεί! Το ζήτημα είναι ότι κατα πόσο η ποιότητα των καλωδίων που άκουγε κάποιος σε παιδική ηλικία από το σύστημα που είχε ο μπαμπάς του, έχει διαμορφώσει τα παιδικά του ακούσματα. Και εννοείται σύμφωνα με αυτή την άποψη ότι η συμβολή των καλωδίων διαμόρφωσαν σημαντικά ή και καθοριστικά το τί θα ακούει μετά.
Το θεωρώ γελοίο, γιαυτό και είπα όλα τα άλλα. και παράλληλα έθεσα και το ερώτημα που περιμένω επιστημονική απάντηση από κανένα επιστήμονα και όχι από κανένα σάχλα. Λ.Σ.

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί

'Η τεχνολογία έχει πάει μπροστά' αγαπητή Φαίδρα, όμως το cd έχει παραμείνει ακριβώς όπως σχεδιάστηκε το 1980...!!!
Φυσικά έγραψα για την τεχνολογία όπως επίσης έχουμε πικ-απ για βινύλια που δεν υπήρχαν το 1960.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Πραγματικά Bhutia συμφωνώ μαζί σου με το παραπάνω κείμενο.
Όμως αν από την παιδική ηλικία έχει κάποιος άμεση επαφή με κάποια μουσικά όργανα και μιλάω μόνο για το ηχόχρωμά τους -φυσικά δεν μιλάω για ήχους φτιαγμένους μέσω της τεχνολογίας -
θα βοηθούσε πιστεύεις στην μετέπειτα αισθητικής τους ακόμα και στην επιλογή τους ανάμεσα σε βινύλιο ή cd να πούμε για παράδειγμα? Η και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι όπως πριν μερικά posts ανέφερες?
Μήπως τελικά θα πρέπει να εξοικειωθούμε σε όλων των ειδών τα ακούσματα οικιοθελώς?:121:
Θα ήθελα να μάθω πραγματικά τι πιστεύεις ή τι έχεις ερευνήσει:107:
Το φεγγάρι εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί ακόμα κι όταν κανένας δεν το κοιτάζει;
Ο δεύτερος νόμος της θερμοδυναμικής αποκλείει το ν'ακουστεί οποιοδήποτε μέσο αναπαραγωγής όμοια με τον αυθεντικό ήχο.
Πες μου μιά πράξη στη ζωή μας που δεν έχει χρηματικό αντίκρυσμα(εκτός της ανώτερης βίας) kαι την οποία να μην κάνουμε οικειοθελώς.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Οι αλήθειες είναι sexy και όποιος αντέξει...

Ναι αλλα τα συναισθηματα πολλες φορες αλλαζουν , ξεθωριαζουν ,αλλοιωνονται με το χρονο.
Ομοιως αλλαζουν και οι μουσικες μας προτιμησεις.Μουσικες που τοτε μας συγκινουσαν μπορει τωρα να μην μας λενε τιποτα.
Υπάρχουν σίγουρα μουσικά κομμάτια που με την πάροδο του χρόνου δε μας ταξιδεύουν όπως έκαναν κάποτε.Έχουν όμως κι ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό:δεν ήταν συνδεδεμένα με κάποια στιγμή που θεωρούσαμε σημαντική στη ζωή μας.
Εκτός κι αν σήμαιναν γιά μας κάτι που θέλουμε πιά να ξεθωριάσει...:612:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut