Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Reaction score
59
Λουκά είναι πλλλάκα...γράφω έτσι για να 'πειράξω' εσάς τους Θεσαλλλονικείς...

Όπως όλοι γνωρίζουν είμαι άνθρωπος που διαθέτω μεγάλα αποθέματα χιούμορ και υπομονής...

Αυτό που πρέπει να κάνω όμως τώρα καθώς καταλαβαίνω, είναι να αγοράσω ένα καλό mp3 player και να πάω να ψάξω στα σκουπίδια για καμιά χαλασμένη τοστιέρα να της βγάλω τα καλώδια, μπας και πει κανείς κανα καλό λόγο και για μένα τον ταπεινό...
Είναι της μόδας τελευταία το να έχουν κάποιοι την εσφαλμένη εντύπωση ότι οι Θεσσαλονικής μιλάνε έτσι. Τον μόνο που έχω ακούσει να μιλά έτσι είναι ο Υπουργός Α.Σπηλιοτόπουλος και δεν είναι Θεσσαλονικιός.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Αν δεν θυμάσαι....προσπάθησε περισσότερο ή ψάξε. :113:

Από την μια λες δεν έχω εμπάθεια με κανέναν και από την άλλη γράφεις τέτοια μηνύματα.
Σου έχουν γίνει πολλές προτάσεις για να αποδείξεις αυτά που ισχυρίζεσαι αλλά.......

Αυτή την ακρόαση-σύγκριση που αναφέρεις δεν την δέχθηκες ποτέ.
Μην τα φορτώνεις σε άλλους...
Συνήγορε, θα πρέπει να αστεϊζεσαι.Λ.Σ.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Συνήγορε, θα πρέπει να αστεϊζεσαι.Λ.Σ.
Καθόλου.
Απλά όπως και ο ίδιος δηλώνεις, δεν θυμάσαι. :121:

Μη με κάνεις να ψάχνω γιατί ξέρω το αποτέλεσμα...., κάνεις ότι δεν τα βλέπεις ή ακούς :137:

Υ.Γ.
Μήπως είναι καιρός πάλι να μας μιλήσεις για τα μηχανήματά σου ;
Έχεις καιρό να τα αναφέρεις....:143:

Reaction score
10
Λουκά μήπως υπάρχει δυνατότητα να ακούσω στην Αθήνα Soundlab με Αtmasphere? Ίσως σε κάποιο πελάτη σου?

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Ένα τόσο ωραίο θέμα ας μην γίνει αρένα προσωπικών αντιπαραθέσεων και ρινγκ του μποξ....
Ο Κώστας Κόγιας είναι εξέχουσα προσωπικότητα μέσα και έξω από το avsite οποιαδήποτε σχόλια εναντίον του είναι άτοπα...

Κύριε Λουκά σας παρακαλώ μην ρίχνεται λάδι στη φωτιά με αναφορές προσώπων που έχουν αποδείξει την αξίας τους και που πάρα πολλοί έχουν ασπαστεί τις γνώσεις του.

Επίσης για το δικό σας υψηλό επίπεδο δεν αρμόζουν τέτοια σχόλια έστω και έμμεσα....Παρακαλώ η κουβέντα αν θέλετε να συνεχιστεί ομαλά ας μείνουμε επί του θέματος.
Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος όλοι προσπαθούμε μέσα από τις ατέλειές μας.

ΥΓ. Δεν παίζω ''το ρόλο του δικηγόρου'' του ΚΚ αλλά οφείλω να παραδεχτώ ανοιχτά τις γνώσεις του και όχι μόνο.
Αγαπητή Φαίδρα, τώρα το είδες με την δική μου παρέμβαση να χαλάει το θέμα;
Δεν γνωρίζω τον κύριο ΚΚ ούτε τον έχω δει ποτέ μου. Δεν γνωρίζω τις γνώσεις του και χαίρομαι που ακούω ότι τις έχει, άσχετα αν δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου αυτό. Θεωρώ δεδομένα τα όσα λες.
Δεν κρίνω κανένα από τα προσωπικά του γούστα και τις προτιμήσεις που έχει. Κάτι που θεωρώ άκρως σεβαστό και ελπίζω ότι θα χαίρω ίδιας αντιμετώπισης από όσους σκέπτονται διαφορετικά από εμένα.Δεν είναι αυτο το πρόβλημα. Αλλού είναι.
Το να με επιτίθεται κάποιος εδώ και μερικά χρόνια [όχι μόνο εμένα]που συμμετέχω στις συζητήσες εδώ και στο avclub, μόνο και μόνο ,χωρίς καν να με γνωρίζει, διότι έχω διαφορετική άποψη σε κάποιο θέμα, αυτό είναι το θέμα και δυστυχώς πολύ θλιβερό.
Εγώ αυτή την συμπεριφορά και αντιμετώπιση από τον κύριο ΚΚ γνωρίζω και αυτήν αντιμάχομαι. Ούτε τις γνώσεις του ούτε τα γούστα του. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ!!! Απλό είναι κας ας μην το μπερδεύουμε άλλο.

Κάτι γενικό: Δεν χρειάζεται σιγοντάρισμα από ορισμένους.
Δεν βρίσκονται στο καφενείο ούτε σε καμιά κερκίδα.Λ.Σ.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Καθόλου.
Απλά όπως και ο ίδιος δηλώνεις, δεν θυμάσαι. :121:

Μη με κάνεις να ψάχνω γιατί ξέρω το αποτέλεσμα...., κάνεις ότι δεν τα βλέπεις ή ακούς :137:

Υ.Γ.
Μήπως είναι καιρός πάλι να μας μιλήσεις για τα μηχανήματά σου ;
Έχεις καιρό να τα αναφέρεις....:143:
Δεν μας παρατάς ρε φίλε. Άσε μας ήσυχο!! Λ.Σ.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βιν

Δεν μας παρατάς ρε φίλε. Άσε μας ήσυχο!! Λ.Σ.
"φίλε" ? !!

Αυτός είναι κώδικας άλλης παρέας, σε παρακαλώ να μην το χρησιμοποιείς μαζί μου, αφού δεν γνωριζόμαστε καν !

Με τους "φίλους" σου κάντο.

Reaction score
10
Ναι. Θα πρέπει να το ρυθμίσουμε αυτό. Η εποχή δεν είναι κατάλληλη λόγω διακοπών. Λ.Σ.
Θα ήθελα να ακούσω ένα συνδυασμό με κάποιο μεγάλο Soundlab. Αν δεν υπάρχει κάτι στην Αθήνα, αν δεν έχεις πρόβλημα θα ήθελα να ανέβω να ακούσω το σύστημά σου Λουκά, να γνωριστούμε κιόλας! ;)

Φυσικά, από Σεπτέμβριο! :126:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Οριστε .....εξαιτειας του κωλοπικαπιου παλι σφαζοντε παλλικαρια στον βωμο της ηχητικης πιστοτητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτοι οι σκατοβραχιονες τα φταινε ολα,απο την ωρα που τους καναν ποιο στραβους και βαλαν και 1,5 κιλο ανθρακονημα για ναναι ποιο αλαφροισκιωτοι και να ειναι μεστες οι μεσαιες οι ατιμες!!!!!!!!!!!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Οριστε .....εξαιτειας του κωλοπικαπιου παλι σφαζοντε παλλικαρια στον βωμο της ηχητικης πιστοτητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτοι οι σκατοβραχιονες τα φταινε ολα,απο την ωρα που τους καναν ποιο στραβους και βαλαν και 1,5 κιλο ανθρακονημα για ναναι ποιο αλαφροισκιωτοι και να ειναι μεστες οι μεσαιες οι ατιμες!!!!!!!!!!!!!!
Και να φανταστείς... λειπει κι ο Μουζαχεντιν του βινυλίου...

Τελευταία εθεάθη να ακούει από ένα νέο μοντέλο ηχείου κόρνας...

(Στο τραπεζάκι πίσω υπάρχει laptop...)

Reaction score
47
Είναι της μόδας τελευταία το να έχουν κάποιοι την εσφαλμένη εντύπωση ότι οι Θεσσαλονικής μιλάνε έτσι. Τον μόνο που έχω ακούσει να μιλά έτσι είναι ο Υπουργός Α.Σπηλιοτόπουλος και δεν είναι Θεσσαλονικιός.
Αυτο το Post τα εξηγει ολα. Καποιος που δεν ακουει το "φιλλλλαρακι λλεμε" ειναι λογικο να ακουει το βινυλιο να παιζει καλυτερα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση:΄΄΄Συνιστώ Ψυχραιμία...΄΄ τραγουδά ο Βογιατζής...

[reliops=Taxi Driver - Are You Talking To Me (Scene)][youtube]NMaTfAn7KAs[/youtube][/reliops]

[reliops=Gunfight At OK Corral - Trailer (1957)][youtube]W5cZK_KtriM[/youtube][/reliops]

Το ΄΄διαπληκτίζεσθαι΄΄ δεν εστί φιλοσοφείν...:122:

Reaction score
47
Re: Απάντηση:΄΄΄Συνιστώ Ψυχραιμία...΄΄ τραγουδά ο Βογιατζής...

[reliops=Taxi Driver - Are You Talking To Me (Scene)][youtube]NMaTfAn7KAs[/youtube][/reliops]

[reliops=Gunfight At OK Corral - Trailer (1957)][youtube]W5cZK_KtriM[/youtube][/reliops]

Το ΄΄διαπληκτίζεσθαι΄΄ δεν εστί φιλοσοφείν...:122:
Ουτε το Über Alles

Reaction score
40

:143::143::143:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.138

Τελευταία εθεάθη να ακούει από ένα νέο μοντέλο ηχείου κόρνας...

(Στο τραπεζάκι πίσω υπάρχει laptop...)
Άψογο!:135::137::137:

Reaction score
59
Αυτο το Post τα εξηγει ολα. Καποιος που δεν ακουει το "φιλλλλαρακι λλεμε" ειναι λογικο να ακουει το βινυλιο να παιζει καλυτερα.
Καλά να μην το ακούω τώρα που είμαι *κουφός* λόγω ηλικίας, αλλά λες να γεννήθηκα κουφός και να μην το άκουσα ποτέ; Όλα πιθανά. Λ.Σ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Απάντηση:΄΄΄Συνιστώ Ψυχραιμία...΄΄ τραγουδά ο Βογιατζής...

Ουτε το Über Alles
[reliops=It's A Long Way to Tipperary][youtube]wODhokKRUtI[/youtube][/reliops]

ϋber alles ποτέ...ϋber mich σίγουρα...Τό πιό καταπληκτικό είναι να μπορείς να ξεπερνάς τον εαυτό σου,χωρίς να νοιάζεσαι πόσο τον ξεπέρασαν οι...άλλοι.Πάνω από μας πάντα βρίσκεται κάποιος άλλος...Ας κάνουμε πως δεν τον βλέπουμε:121::612:

Reaction score
0

[youtube]ePmrmyHq3SA[/youtube]

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519