WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
4
Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

ειναι για μεγαλυτερους υποτιτλους κλπ

θα δοκιμασω το κανονικο 1.02.10 να δω αν θα φτιαξει το προβλημα

Reaction score
0
Χθές βρήκα ευκαιρία να απολαύσω το home cinema δυνατά....
Τί να κάνω τί να κάνω.... δε παίρνω ένα bluray δισκάκι απο το video club να το ευχαριστηθώ παραπάνω;;;;
Επέλεξα το death race....
Παιδιά είτε bluray είτε WDHDTV το ίδιο πράγμα.... μάλλον θα κάνουν καιρό να με δούνε ξανά στο video club.

Το μηχάνημα απλά τα σπάει

μιας και ανέφερες μια ταινία και ανφέρθηκες στην ένταση και την απόλαυση.....
πρόταση μου λοιπόν
βρες το JUMPER σε 1080p και δες το στο WD...ελπίζω βέβαια να έχεις και καλό ενισχυτή και φουλ πακέτο τουλάχιστον 5.1 με καλό sub...ανέβασε και την ένταση του sub woofer και έλα να μου πεις μετά πόσο το ευχαριστήθηκες ;)

Reaction score
0
Λοιπόν απο χθές ξεκίνησα να βλέπω την τριλογία TRANSPORTER σε έκδοση sector7 1080p

Σε άσχετες στιγμές ξαφνικά η ταινία κόμπιαζε χανόταν ο ήχος και πήγαινε καρέ καρέ.
Με stop και resume ή με FF το πρόβλημα έφευγε.
Εμφανιζόταν και πάλι όμως είτε μετά απο 30 sec είτε μετά απο 5 λεπτά.
Η ταινία είναι μια χαρά γιατί στο πέρασμα απο σημεία που κολλούσε δε το έκανε ποτέ ξανά.

Το περίεργο ήταν ότι συνέβαινε σε ότι να΄ναι σκηνές
Εντόπισα τελικά οτι φταίνε οι ελληνικοί υπότιτλοι.
Μόλις τους απενεργοποιούσα όλα καλά.
Το γέλιο πάντως έπεσε όταν η ταινία κόλησε σε σημείο που δε μιλούσε κανείς για 1-2 λεπτά.

Reaction score
0

Καλημέρα κύριοι :).Eίμαι νέος στην παρέα.Χθες αγόρασα κι εγώ το wd tv.Συγχωρέστε με αν η απορία μου εχει απαντηθεί.Οπώς το πήρα του πέρασα κατευθείαν το τελευταίο update 1.02.10 αλλά συνεχίζουν να φαίνονται αλαμπουρνέζικα οι υπότιτλοι .srt ενώ έχω γυρίσει κανονικα την γλωσσα σε ελληνικά.Τί κανω λαθος?:121:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Καλημέρα κύριοι :).Eίμαι νέος στην παρέα.Χθες αγόρασα κι εγώ το wd tv.Συγχωρέστε με αν η απορία μου εχει απαντηθεί.Οπώς το πήρα του πέρασα κατευθείαν το τελευταίο update 1.02.10 αλλά συνεχίζουν να φαίνονται αλαμπουρνέζικα οι υπότιτλοι .srt ενώ έχω γυρίσει κανονικα την γλωσσα σε ελληνικά.Τί κανω λαθος?:121:
Welcome
Θέλεις να πείς οτι κατέβασες τους σωστούς υπότιτλους...
Τους είδες να παίζουν κανονικά στο pc σου
Τους πέρασες στο WD
Εβαλες στα settings GREEK ISO ή WINDOWS 1253
Και πάλι σου τα βγάζει κινέζικα;;;;
Γίνεται σε όλες τις ταινίες;

Μήπως εχει ενσωματωμένους υπότιτλους σε πολλές γλώσσες;:118:

Reaction score
0

Οι υπότιτλοι ειναι οκ δοκιμασμένοι.Δεν ειναι θεμα video ή υποτίτλων.Η επιλογή windows 1253 που ακριβώς βρισκεταί?Στο menu του wd tv?Εγώ απλα την γλώσσα γυρισα σε ελληνικά.Βασικά φεύγω για Σαββατοκυριακο.Θα τη Δευτερα τι μου προτείνετε.Ευχαριστώ σε όσους απαντησουν:139:

Reaction score
0

Οι υπότιτλοι ειναι οκ δοκιμασμένοι.Δεν ειναι θεμα video ή υποτίτλων.Η επιλογή windows 1253 που ακριβώς βρισκεταί?Στο menu του wd tv?Εγώ απλα την γλώσσα γυρισα σε ελληνικά.Βασικά φεύγω για Σαββατοκυριακο.Θα τη Δευτερα τι μου προτείνετε.Ευχαριστώ σε όσους απαντησουν:139:
Απο το κεντρικο μενού πηγαίνεις στα settings και νομίζω είναι στο εικονίδιο με λογότυπο τη συσκευή WD

Reaction score
0

Καλησπερα!
Χμ... ειχα καιρο να γραψω και δεν θυμαμαι καν τον παλιο λογαριασμο μου, χιλια συγνωμη!

Εγω γιατι εξακολουθω να μην εχω υποτιτλους? Τι κανω λαθος? Εχω καινουργια εκδοση φιρμγουεαρ και εγω επιλεξει γκρικ αιζο. Στο στικακι εχω στον φακελο π.χ. Dude ta Dude.avi & Dude.srt & Dude.sub & Dude_english.srt & Dude_english.sub & .τχτ κτλ και δεν βρισκει κανενα απο αυτα, τι παιζει? Ουτε στο μενου τα βλεπω, ουτε οταν παταω το Οπσιον και επιλεγω υποτιτλους… ? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
Στον υπολογιστη παιζουν τελεια σε MicroDVD.

Προφανως κατι κανω λαθος, αλλα ο ελευθερος χρονος ειναι τρομερα περιορισμενος και δεν προλαβαινω να ασχοληθω παραπανω.

Επισης, εχω καποια αρχεια που (λογο αναλυσης προφανως) κοβουν το πανω & κατω μερος τους για να χωρεσουν στην τηλεοραση, υπαρχει λυση σε αυτο?
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και για την οποια απαντηση!

Reaction score
0

Καλησπερα!
Χμ... ειχα καιρο να γραψω και δεν θυμαμαι καν τον παλιο λογαριασμο μου, χιλια συγνωμη!

Εγω γιατι εξακολουθω να μην εχω υποτιτλους? Τι κανω λαθος? Εχω καινουργια εκδοση φιρμγουεαρ και εγω επιλεξει γκρικ αιζο. Στο στικακι εχω στον φακελο π.χ. Dude ta Dude.avi & Dude.srt & Dude.sub & Dude_english.srt & Dude_english.sub & .τχτ κτλ και δεν βρισκει κανενα απο αυτα, τι παιζει? Ουτε στο μενου τα βλεπω, ουτε οταν παταω το Οπσιον και επιλεγω υποτιτλους… ? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
Στον υπολογιστη παιζουν τελεια σε MicroDVD.

Προφανως κατι κανω λαθος, αλλα ο ελευθερος χρονος ειναι τρομερα περιορισμενος και δεν προλαβαινω να ασχοληθω
παραπανω.

Επισης, εχω καποια αρχεια που (λογο αναλυσης προφανως) κοβουν το πανω & κατω μερος τους για να χωρεσουν στην τηλεοραση, υπαρχει λυση σε αυτο?
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και για την οποια απαντηση!
Γεια σου φίλε. Γιαν να βρεί αυτόματα τους υπότιτλους ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο (ήχου για παράδειγμα) πρέπει το όνομα των αρχείων γενικά να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. π.χ. Transformers.avi + Transformers.srt + Transformers.sub κτλπ.
Οσον αφορά το άλλο πρόβλημα δεν γίνεται τίποτα εκτός κι αν κάνεις re-encode το αρχείο ορίζοντας τις διαστάσεις του.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Λοιπόν απο χθές ξεκίνησα να βλέπω την τριλογία TRANSPORTER σε έκδοση sector7 1080p

Σε άσχετες στιγμές ξαφνικά η ταινία κόμπιαζε χανόταν ο ήχος και πήγαινε καρέ καρέ.
Με stop και resume ή με FF το πρόβλημα έφευγε.
Εμφανιζόταν και πάλι όμως είτε μετά απο 30 sec είτε μετά απο 5 λεπτά.
Η ταινία είναι μια χαρά γιατί στο πέρασμα απο σημεία που κολλούσε δε το έκανε ποτέ ξανά.

Το περίεργο ήταν ότι συνέβαινε σε ότι να΄ναι σκηνές
Εντόπισα τελικά οτι φταίνε οι ελληνικοί υπότιτλοι.
Μόλις τους απενεργοποιούσα όλα καλά.
Το γέλιο πάντως έπεσε όταν η ταινία κόλησε σε σημείο που δε μιλούσε κανείς για 1-2 λεπτά.
Καλησπέρα και πάλι κι απο μένα.

Το ίδιο μου συνέβη και μένα χτες για λίγο στην ταινία Knowing. Την μετέτρεψα προηγουμένως σε AC3 με το προγραμματάκι που μου προτείνατε (όλα οκ), έπαιζε άψογα, μέχρι σε ένα σημείο που κόλλησε όπως ακριβώς περιγράφει ο φίλος απο πάνω. Πήγαινε καρε καρε και δεν είχε ήχο. Αυτό για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά, μόλις άλλαξε σκηνή η ταινία, έστρωσε. Δεν έφτιαχνε με Pause/Resume..

Τι μπορεί να φταίει? Να ήταν εντελώς random? Ή είναι γενικό φαινόμενο? Επίσης κάτι ακόμα.. Τις προάλλες, ενώ έκανα browsing στις ταινίες μου, το player μου σβησε ξαφνικά.. :S Το ξανάναψα και όλα οκ, αλλά γιατί μπορεί να έγινε αυτό? Δεν ήταν ζεστό ή κάτι..

Reaction score
0

Το βρήκα τελικά.:107:.Όλα ΟΚ.Τελικά δεν ήταν δύσκολο έπρεπε να το ψάξω περισσότερο.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια:116:

dil

Reaction score
32

Επισης μην ξεχνατε ολοι οτι ειναι pre release version !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0

Επισης μην ξεχνατε ολοι οτι ειναι pre release version !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκτός αυτού, πρέπει όλοι να ξέρουμε ότι τα αρχεία που αναπαράγουμε είναι διάφορες εκδοχές encoding της original. Ο τρόπος που έγινε encoding το αρχικό αρχείο παίζει μεγάλο ρόλο στην αναπαραγωγή του. πχ η ανάλυση ...( 1920x1080?, 1920x880, 1920x700? ) Format: [email protected] ? [email protected] , Reframes : > 8.000 ή < 8000 ? O συνδυασμός αυτών των πληροφοριών σε συνδυασμό με την πηγή της εικόνας σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις που έχουμε κάνει παίζει μεγάλο ρόλο. Το Speed racer π.χ.ένα αρχείο 12gb με υψηλό reframe και [email protected] παρακαλω..(!!!!) μου παίζει άψογα χωρίς κολλήματα με μια εικόνα απίστευτη!! Θυμηθείτε ότι λέμε γενικά πως το WDTV δεν παίζει σωστά φορματ σε [email protected]. Τέλος ο σκοπός όσων παραπάνω παραθέτω είναι να μοιραστώ μαζί σας το γεγονός πως τελικά ΔΕΝ φταίνε πάντα τα μηχανάκια. Είναι απίστευτο πόσες διαφορετικές εκδοχές κωδικοποίησης αρχείων τους βάζουμε να παιζουν και θεωρώ λογικό κάποια από αυτά , είτε από error κωδικοποίησης είτε από παραμέτρους που απαιτούν μηχανήματα αναπαραγωγής ( TV , Amplifier) υψηλών προδιαγραφών ,να μην παίζουν σε όλους ,αφού το προφίλ του τελικού αρχείου "ανέβηκε" στο internet προερχόμενο από την καλή θέληση κάποιου να μοιραστεί το προσωπικό του προφίλ θέασης .

Reaction score
1

Reframes : > 8.000 ή < 8000 ?
Κόψε κάτι :107:

Τα reframes δεν μπορούν να είναι περισσότερα από 16, τόσα χωράει ένα GOP.

Reaction score
0

Κόψε κάτι :107:

Τα reframes δεν μπορούν να είναι περισσότερα από 16, τόσα χωράει ένα GOP.
Αμα βιάζεσαι ...σκοντάφτεις χε χε!! σκεφτόμουνα reframe και αποτύπωσα bitrate !!! Σωστόςςςςςς!!!!
Πάντως στο Gop calculator σε NTSC format μπορείς να πας και στα 18 frames.....

Reaction score
0

Το NTSC "χωράει" άνετα και 18 -(mpeg encoding).
Όσο μεγαλύτερο GOP τόσο πιο συμπυκνωμένη πληροφορία, τόσο πιο μικρό αρχείο.
Επίσης ένα GOP μπορεί να χωρέσει άνετα 30-40 reframes, αλλά στην ουσία αρχίζεις να "τρελλαίνεις" επεξεργαστές και χρόνο επεξεργασίας, με αμφίβολα αποτελέσματα.
Οπότε, φαντάζομαι, "σιωπηλά" οι encoders (πχ TMPGenc) θέτουν by default κάποια όρια -ας πούμε 12 για το PAL- για λόγους "ασφαλείας". Θα μπορούσε να "τραβηχτεί" στα 15, αλλά πιθανότατα η διαφορά να είναι ελάχιστη, εκτός κι αν το bitrate είναι εξαιρετικά χαμηλό.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος που ακριβώς βρίσκεται η optimal κατάσταση σε σχέση με το GOP, είμαι σίγουρος πάντως ότι reframes της τάξης των.... 8000 θα δούμε πολύ δύσκολα!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Α: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Γεια σας!!
Μια βοηθεια :118:
Αγωρασα ενα mediaboxes WD TV HD.
Πως μπορω να περασω μεσα το καινουριο firmware 1.02.10
Συνδεετε με τον υπολογιστη,και πως με USB ΣΕ USB αρσενικα:118:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Α: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Γεια σας!!
Μια βοηθεια :118:
Αγωρασα ενα mediaboxes WD TV HD.
Πως μπορω να περασω μεσα το καινουριο firmware 1.02.10
Συνδεετε με τον υπολογιστη,και πως με USB ΣΕ USB αρσενικα:118:
Κάνε extract τα περιεχόμενα του rar σε ένα φλασάκι ή εξωτερικό σκληρό (στο root directory, όχι μέσα σε φάκελο), βάλ'το στο WD TV και άνοιξε το. Θα δει το καινούριο firmware και θα σε ρωτήσει αν θες να κάνεις update.

Reaction score
0

Το NTSC "χωράει" άνετα και 18 -(mpeg encoding).
Όσο μεγαλύτερο GOP τόσο πιο συμπυκνωμένη πληροφορία, τόσο πιο μικρό αρχείο.
Επίσης ένα GOP μπορεί να χωρέσει άνετα 30-40 reframes, αλλά στην ουσία αρχίζεις να "τρελλαίνεις" επεξεργαστές και χρόνο επεξεργασίας, με αμφίβολα αποτελέσματα.
Οπότε, φαντάζομαι, "σιωπηλά" οι encoders (πχ TMPGenc) θέτουν by default κάποια όρια -ας πούμε 12 για το PAL- για λόγους "ασφαλείας". Θα μπορούσε να "τραβηχτεί" στα 15, αλλά πιθανότατα η διαφορά να είναι ελάχιστη, εκτός κι αν το bitrate είναι εξαιρετικά χαμηλό.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος που ακριβώς βρίσκεται η optimal κατάσταση σε σχέση με το GOP, είμαι σίγουρος πάντως ότι reframes της τάξης των.... 8000 θα δούμε πολύ δύσκολα!!!
Είπαμε ....ένα λαθάκι κάναμε λόγω βιασύνης !!!:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab