WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Έχω το εξής πρόβλημα. Σε όλες τις ταινίες οι υποτιτλοι αρκετές φορές εμφανίζονται σε πανω απο 2 γραμμές μερικές φορές μέχρι 4 γραμμές με αποτέλεσμα να πιάνουν μεγάλο χώρο στην οθόνη. Υπάρχει κάποιος ευκολος τροπος/ ρύθμιση να εμφανιζονται μονο σε 2 γραμμές και ποτέ παραπάνω; Ευχαριστώ για τη βοήθεια προκαταβολικά

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Έχω το εξής πρόβλημα. Σε όλες τις ταινίες οι υποτιτλοι αρκετές φορές εμφανίζονται σε πανω απο 2 γραμμές μερικές φορές μέχρι 4 γραμμές με αποτέλεσμα να πιάνουν μεγάλο χώρο στην οθόνη. Υπάρχει κάποιος ευκολος τροπος/ ρύθμιση να εμφανιζονται μονο σε 2 γραμμές και ποτέ παραπάνω; Ευχαριστώ για τη βοήθεια προκαταβολικά
Τί μέγεθος τους έχεις βάλει;
Στον υπολογιστή γίνεται το ίδιο;;;

Δοκίμασε άλλους υπότιτλους.

Reaction score
4

guys μια ερωτηση

πριν μερικες μερες εβαλα τη βερζιον 1.02.10 με το patch για μεγαλυτερους υποτιτλους κλπ... εκτοτε εχω δει δυο ταινιες (hellboy 2 και knowing στα 720p) και στις δυο οταν ειχε πολυ δυνατους ηχους ψαλιδιζε... κατι που δεν ειχε συμβει ποτε στο παρελθον με το 1.01.02 (με αλλες ταινιες βεβαια) και ποτε με μουσικη (για να ελεγα μηπως εφταιγε ο ενισχυτης ή τα ηχεια...).

εχει κανεις ιδεα τι μπορει να παιζει; ειναι καποιο γνωστο ελαττωμα αυτης της εκδοσης; ή ετυχε οι δυο ταινιες να ειχαν κακογραμμενη μπαντα;

ευχαριστω

Reaction score
0

εχω βαλει το prerelease 1.02.10 και πλεον δεν εχω κανενα μα κανενα μα κανενα μεχρι τωρα προβλημα. Παράξενο;

Reaction score
0
εγώ πάντως δεν βιαζομαι καθόλου...οταν το πηρα πριν κανα εξαμηνο του έριξα μεσα το πρώτο update που βγηκε και υποστίριζε ελληνικά, από τότε οσον αφορά τους υπότιτλους...δεν με απασχολεί το Θ αντιθετως μου αρέσει,όσο για το Ά απλά ανοιγω το srt και πατάω "αντικατάσταση όλων με τσεκαρισμένο το ταιριασμα κεφαλαίων και πεζων" και σε 1 δευτερολεπτο ετοιμο το srt...οπότε δεν νομίζω πως αυτά είναι λόγοι να μην ασχοληθεί κανεις με το εν λόγω μηχανημα...θα ήταν τρελός...ελεος πια με το Θ, παράγινε το κακό...όσον αφορά τον ήχο τώρα...είναι γνωστό οτι πέζει μόνο δικάναλο ήχο αλλά αν συνδέσεις την οπτική όλα πέζουν τέλεια με πολυκάναλο....εγώ εχω τον Η/Κ 255 και στραβωσε την μουρη του πουθενά :) και ερχόμαστε στην εικόνα...δεν ξέρω τι κάνετε εσείς αλλά εγώ δεν εχω δει ουτε ενα σπασιματάκι ποτέ σε οποιαδήποτε κωδικοποίηση...όλα τέλεια...μήπως πρέπει να κοιτάξετε μερικοί και την πηγή του βίντεο? εγώ δεν χρησιμοποιώ δίσκο αν και τον είχα δοκιμάσει στην αρχ΄η και όλα οκ....εχω πάρει ένα 16 GB USB STICK CORSAIR GT... και δεν κολώνει ποτέ, και TRANSFORMERS 1080 (8,5gb) είδα χωρίς σπασιμο...και τους 300 1080 (13 gb) και γενικώς βλέπω ταινίες με υψηλά bitrate και δεν κολώνει τίποτα και η απόδοση της SONY 40V4000 είναι παρα πολύ καλή και εντελώς απροβλημάτιστη.... βάρεθηκα να διαβάζω κακομιριασμένα post του τύπου το θεμα με το Θ λύθυκε αν είναι να μην το πάρω, δεν πέζει κανει σπασιματα σε μια ταινία...έλεος γυρω στα 80 euro επεσε η τιμή του, μια παρεα 4 ατομων σε ενα τραπεζι για φαγητό...τόσα είναι...οποιανού δεν του αρεσει ας μην το πάρει, υπάρχουν τοσες αλλες επιλογές.
αγανάκτισα πια να διαβάζω τα ιδια και τα ιδια,αν διαβάσεις ενα post κάθε 10 σελιδες έχεις διαβάσει τα πάντα
sorry για τον τόνο μου αλλά..........

Reaction score
0

εγώ πάντως δεν βιαζομαι καθόλου...οταν το πηρα πριν κανα εξαμηνο του έριξα μεσα το πρώτο update που βγηκε και υποστίριζε ελληνικά, από τότε οσον αφορά τους υπότιτλους...δεν με απασχολεί το Θ αντιθετως μου αρέσει,όσο για το Ά απλά ανοιγω το srt και πατάω "αντικατάσταση όλων με τσεκαρισμένο το ταιριασμα κεφαλαίων και πεζων" και σε 1 δευτερολεπτο ετοιμο το srt...οπότε δεν νομίζω πως αυτά είναι λόγοι να μην ασχοληθεί κανεις με το εν λόγω μηχανημα...θα ήταν τρελός...ελεος πια με το Θ, παράγινε το κακό...όσον αφορά τον ήχο τώρα...είναι γνωστό οτι πέζει μόνο δικάναλο ήχο αλλά αν συνδέσεις την οπτική όλα πέζουν τέλεια με πολυκάναλο....εγώ εχω τον Η/Κ 255 και στραβωσε την μουρη του πουθενά :) και ερχόμαστε στην εικόνα...δεν ξέρω τι κάνετε εσείς αλλά εγώ δεν εχω δει ουτε ενα σπασιματάκι ποτέ σε οποιαδήποτε κωδικοποίηση...όλα τέλεια...μήπως πρέπει να κοιτάξετε μερικοί και την πηγή του βίντεο? εγώ δεν χρησιμοποιώ δίσκο αν και τον είχα δοκιμάσει στην αρχ΄η και όλα οκ....εχω πάρει ένα 16 GB USB STICK CORSAIR GT... και δεν κολώνει ποτέ, και TRANSFORMERS 1080 (8,5gb) είδα χωρίς σπασιμο...και τους 300 1080 (13 gb) και γενικώς βλέπω ταινίες με υψηλά bitrate και δεν κολώνει τίποτα και η απόδοση της SONY 40V4000 είναι παρα πολύ καλή και εντελώς απροβλημάτιστη.... βάρεθηκα να διαβάζω κακομιριασμένα post του τύπου το θεμα με το Θ λύθυκε αν είναι να μην το πάρω, δεν πέζει κανει σπασιματα σε μια ταινία...έλεος γυρω στα 80 euro επεσε η τιμή του, μια παρεα 4 ατομων σε ενα τραπεζι για φαγητό...τόσα είναι...οποιανού δεν του αρεσει ας μην το πάρει, υπάρχουν τοσες αλλες επιλογές.
αγανάκτισα πια να διαβάζω τα ιδια και τα ιδια,αν διαβάσεις ενα post κάθε 10 σελιδες έχεις διαβάσει τα πάντα

Αντιγραφω απλώς το μηνυμα του digital_illusion και συγγνωμη κιολας γιατι με εκφραζει τελεια ολα αυτα τα εχω κανει ακριβως το μηχανακι σκιζει συγγνωμη και παλι digital_illusion σ' ευχαριστω

Reaction score
0

Συμφωνώ με τους δύο παραπάνω!!!Απο την αρχή είχα περάσει το πρώτο firmware και ποτέ μα ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα σε θέμα εικόνας και ήχου.Τι στο καλό κάνουν μερικοί και έχουνε διάφορα προβλήματα δε μπορώ να καταλάβω.Τώρα πέρασα και το τελευταίο firmware,έχω φτιάξει και τα thubnails και το απολαμβάνω...

Reaction score
0

Συμφωνώ κι εγώ με τον... προ-προ λαλήσαντα σε όλα. Αλλά με εντυπωσιάζει το γεγονός πως σου έπαιξε το transformers στα 1080! Eίναι στο μόνο εργάκι που κόλλησε το WDTV μου. Και λογικά το ίδιο αρχείο έχουμε κατεβάσει. Μπας και φταίει ο σκληρός δίσκος passport που έχω; Άλλα 1080άρια όμως που έχω δει δεν είχα πρόβλημα...

Reaction score
0
δεν μπορώ να ξέρω τι φταίει στον καθένα...οταν εκανα δοκιμές στην αρχή δεν είδα προβλήματα αλλά το λαμπακι ηταν σχεδον συνεχεια αναμενο....οταν πήρα το συγκεκριμένο stickaki και μόνο αυτό δεν είχε προβλημα σε τίποτα, είχα δοκιμάσει και ενα απλό φτηνο 16αρι αλλά δεν έπεζε καλά, αυτό που χρησιμοπειώ έχει κάπου γυρω στα 35ΜΒ/sec read και αυτό είναι που μας νοιάζει...ενα καλό stick με read ανω των 30-32 ΜΒ/sec...εγώ εχω το CORSAIR VOYAGER GT, υπάρχει ενα OCZ rally 2 dual channel...αυτά εχω δει εγώ...και μιλάω πάντα από προσωπική μου αποψη...τώρα θα πει ο καθένας θα κάνω copy συνέχεια...αμα θες :) αμα δεν θες δες το με σπασίματα...συστηχως έχουμε να κάνουμε με usb interface, αλλο να είναι ο δισκος μέσα στην συσκευή με sata interface και αλλο απ'έξω με usb, και ακόμα χειρότερα με κάτι παλιοθηκες σκληρών δίσκων που νομίζουμε οτι πέζουν στις ταχύτητες των δίσκων και αυτές δεν πιάνου ούτε 20ΜΒ/sec ακόμα και αυτό εχω δεί....και μετα λέει ο καθένας δεν μου παίζει αυτό και δεν μου παίζει εκείνο.

Reaction score
0

Άλλα 1080άρια όμως που έχω δει δεν είχα πρόβλημα...
δεν είναι όλα τα 1080π ίδια,δείτε ρε παιδια και τα χαρακτηριστικά της ταινίας με κανα mediainfo, δείτε bitrate,δείτε ποιοτητα ήχου,δείτε όλα τα στοιχεία και μετά βγάλτε συμπέρασμα...αν και το συγκεκριμένο 1080 δεν έχει και την κορυφαία ποιότητα...οπως επίσης ποτέ δεν ξέρουμε αν είναι το ίδιο release το ένα αρχείο με το άλλο...εμένα μου έχει τύχει σε κάποια ταινία να έχουν κάνει αλλαγές στην ολη κωδικοποίηση της ταινίας και να είναι ιδια

Reaction score
0

παιδια εγω το πηρα προχτεσ και χτεσ του εβαλα το prelelease και ειδα ενα επεισοδειο απο μια σειρα τησ γυναικασ μου σε mkv 720p με HDMI σε μια SAMSUNG 32' HD και το μηχανημα πεταει. ουτε σπασιματα ουτε τιποτα. ελληνικοι υποτιτλοι οκ. ολα τελεια. για 85 eu το μηχανημα ειναι must buy. ειναι και αθορυβο και μικροσκοπικο και απο ποιοτητα εικονασ τελειο. του πεταξα και εναν 750αρι WD πανω και τωρα εχω στο σαλονι μου ενα μικρο videoclub. το επ[ομενο βημα ειναι τα thumbnails που διαβαζω στα post μερικων

Reaction score
0

Καλησπέρα και απο εμένα. Πήρα πρόσφατα το WD TV και ομολογώ οτι έχω καταεντυπωσιαστεί! Παρόλ'αυτά είχα 2 προβληματάκια. Το ένα ήταν οι δυσανάλογα γρήγοροι ελληνικοί υπότιτλοι, αλλά απ'ο,τι βλέπω απο τα posts σας φτιάχνουν με το τελευταίο prerelease firmware το οποίο και κατέβασα μόλις. Το δεύτερο, είναι οτι σε μερικές ταινίες mkv είτε 720p είτε 1080p, ενώ έχω άψογη εικόνα, δεν έχω καθόλου ήχο. Τι μπορεί να φταίει σε αυτό? Έχω γράψει και στο αγγλικό φόρουμ της WD, αλλά δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα.

Όσο για τα thumbnails που βλέπω οτι γράφετε, για καλή μου τύχη εγώ είχα ήδη ταξινομημένες όλες τις ταινίες μέσα στο MyBook 1Tb, μέσα σε κατηγορίες, και κάθε ταινία μέσα στο δικό της folder, με το δικό της εικονιδιάκι (εν ονόματι "folder.jpg") --> παράδειγμα, οπότε όταν είδα οτι απο μόνο του το WD έφτιαχνε τα thumbnails χάρηκα πολύ! Βέβαια όλα τα εικονάκια τα έχω σε τετράγωνο σχήμα και για να τα δω σε μορφή εξωφύλλου θα πρέπει να το ξαναφτιάξω απτην αρχή, αλλά anyway. Αξίζει τον κόπο, είναι πραγματικά σαν virtual cinema! Αν με αυτό το firmwarάκι φτιάξουν και τα όσα προβλήματα έχω, του δίνω 10/10. Επίσης, του δίνω 10/10 στο support και την ενασχόληση της WD με τα firmwares και την επικοινωνία της με τους πελάτες διότι στο παρελθόν έχω μπλέξει με πάνπολλες φίρμες divx players που -εννοείται- δεν είχαν υποστήριξη ελληνικών υπότιλτων και τρέχα γύρευε να βγάλουν firmware.... απλά πήγαινε για πέταμα το player, χώρια που οι ταινίες είχαν χάλια ποιότητα.. Τόσο μικρό μηχάνημα -και όμορφο παράλληλα- το οποίο να αποδίδει τόσο άψογα αναλύσεις 1920x1200, 1080p κλπ, δεν έχω ξαναδεί! Είναι φοβερό!

Reaction score
0

Σχετικα με αυτο που λες οτι σε μερικές ταινίες mkv είτε 720p είτε 1080p, ενώ έχω άψογη εικόνα, δεν έχω καθόλου ήχο.

Θα πρεπει να κατεβασεις το popcorn AudioConverter. Με αυτο θα μετατρεψεις τον ηχο DTS αυτων των αρχειων, σε AC3 και θα εχεις και ηχο. Αναλογα με τον υπολογιστη που εχεις και το μεγεθος του αρχειου θα τελειωσεις απο 10 μεχρι 30 λεπτα

Reaction score
0

Καλημερα φιλοι μου Εχω ενα προβλημα. Οταν προσπαθω να φορτωσω srt απο mkv που βρισκεται στο DVD-Rom και αυτο εχει εσωτερικους subs μεσα στη matroska τοτε δεν μου βλεπει καθολου το εξωτερικο srt παρα μονο τους εσωτερικους... Υπαρχει καμια λυση για αυτο? Σε αντιστοιχες ταινιες με εσωτερικους και εξωτερικους υποτιτλους απο HDD δεν εχω το ιδιο προβλημα....ουτε οταν η matroska δεν εχει εσωτερικους υποτιτλους...
Need help :(

Reaction score
0

Σχετικα με αυτο που λες οτι σε μερικές ταινίες mkv είτε 720p είτε 1080p, ενώ έχω άψογη εικόνα, δεν έχω καθόλου ήχο.

Θα πρεπει να κατεβασεις το popcorn AudioConverter. Με αυτο θα μετατρεψεις τον ηχο DTS αυτων των αρχειων, σε AC3 και θα εχεις και ηχο. Αναλογα με τον υπολογιστη που εχεις και το μεγεθος του αρχειου θα τελειωσεις απο 10 μεχρι 30 λεπτα
Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το τεστάρω απ'το σπίτι! :) Όντως κάπου διάβασα για το DTS.. εάν είχα ψηφιακή/οπτική έξοδο για surround δεν θα'χα αυτό το πρόβλημα, έτσι δεν είναι? Γιατί το ψιλοσκέφτομαι...

Reaction score
4

guys μια ερωτηση

πριν μερικες μερες εβαλα τη βερζιον 1.02.10 με το patch για μεγαλυτερους υποτιτλους κλπ... εκτοτε εχω δει δυο ταινιες (hellboy 2 και knowing στα 720p) και στις δυο οταν ειχε πολυ δυνατους ηχους ψαλιδιζε... κατι που δεν ειχε συμβει ποτε στο παρελθον με το 1.01.02 (με αλλες ταινιες βεβαια) και ποτε με μουσικη (για να ελεγα μηπως εφταιγε ο ενισχυτης ή τα ηχεια...).

εχει κανεις ιδεα τι μπορει να παιζει; ειναι καποιο γνωστο ελαττωμα αυτης της εκδοσης; ή ετυχε οι δυο ταινιες να ειχαν κακογραμμενη μπαντα;

ευχαριστω
κανεις;

Reaction score
0

κανεις;
Επειδή προσωπικά έχω ξανακούσει για παρόμοια προβληματάκια στην πατσαρισμένη έκδοση αυτή,θα σου συνιστούσα να βάλεις την κανονική prerelease 1.02.10 να τεστάρεις εάν το πρόβλημά σου επαναλαμβάνεται..

Reaction score
0

Χθές βρήκα ευκαιρία να απολαύσω το home cinema δυνατά....
Τί να κάνω τί να κάνω.... δε παίρνω ένα bluray δισκάκι απο το video club να το ευχαριστηθώ παραπάνω;;;;
Επέλεξα το death race....
Παιδιά είτε bluray είτε WDHDTV το ίδιο πράγμα.... μάλλον θα κάνουν καιρό να με δούνε ξανά στο video club.

Το μηχάνημα απλά τα σπάει

Reaction score
0
Χθές βρήκα ευκαιρία να απολαύσω το home cinema δυνατά....
Τί να κάνω τί να κάνω.... δε παίρνω ένα bluray δισκάκι απο το video club να το ευχαριστηθώ παραπάνω;;;;
Επέλεξα το death race....
Παιδιά είτε bluray είτε WDHDTV το ίδιο πράγμα.... μάλλον θα κάνουν καιρό να με δούνε ξανά στο video club.

Το μηχάνημα απλά τα σπάει
Video club? Ti είναι αυτό ? :135:

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το τεστάρω απ'το σπίτι! :) Όντως κάπου διάβασα για το DTS.. εάν είχα ψηφιακή/οπτική έξοδο για surround δεν θα'χα αυτό το πρόβλημα, έτσι δεν είναι? Γιατί το ψιλοσκέφτομαι...
Ναι ετσι είναι αλλα αν δεν σκοπευεις να βαλεις τοτε μονο με μετατροπη γινεται μια χαρα

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.293
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Nassos Makris